Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα τυπε μου...το pc μου εχει τα παρακατω χαρακτηριστικα

εκανα ενα τεστ αμα θα μπορω να παιξω το football manager 2013 και μου εβγαλε τα παρακατω..

τι πρεπει να αλλαξω ωστε να μην μου κολαει το παιχνιδι...αμα βαλω ραμ..τι ραμ περνει το pc μου ddr2 ? αμα κανω φορματ θα τρεχει πιο γρηγορα το παιχνιδι? γιατι εχω τον υπολογιστη 7 χρονια και δεν εχω κανει ουτε φορματ ουτε update στους drivers ποτε...τι εχεις να μου προτινεις?

ευχαριστω!

Απ' ότι λέει τα minimum τα έχεις. Στη μνήμη είσαι οριακά, και αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις μηχάνημα δεν θα ήταν κακή ιδέα να τη διπλασίαζες. Η μητρική σου υποστηρίζει μέχρι 4GB αλλά  το λειτουργικό σου μέχρι 3,25. Αν βάλεις win7 64bit θα βλέπει 4GB. Αν έχεις σκοπό να μέινεις στα xp 2GB είναι super. 7 χρόνια microsoft χωρίς format είναι πάρα πολλά....

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Πρώτα κάνουμε το backup των αρχείων, μετά το format και μετά το restore των αρχείων. Τα αρχεία επαναφέρουμε όχι το σύστημα. Το σύστημα είναι φρέσκο. Μετά το format δηλαδή δεν θα έχουμε τα αρχεία μας? κάπου τα έχεις μπλέξει μάλλον

Θα έπρεπε να διευκρινιστεί οτι backup παίρνουμε μόνο τα data και οτι ξαναστήνουμε το λειτουργικό και όλα τα προγράμματα από την αρχή! Δεν είναι και λίγος κόπος αν υπολογίσεις και το χρόνο για τα registration που απαιτούνται στους εκδότες των προγραμμάτων!

Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Θα έπρεπε να διευκρινιστεί οτι backup παίρνουμε μόνο τα data και οτι ξαναστήνουμε το λειτουργικό και όλα τα προγράμματα από την αρχή! Δεν είναι και λίγος κόπος αν υπολογίσεις και το χρόνο για τα registration που απαιτούνται στους εκδότες των προγραμμάτων!
θέλεις δηλαδή να διευκρινισω τα αυτονόητα. Γι αυτό το λέμε format. Όταν κάνουμε format το δίσκο, αντίο ζωή σε όλα τα περιεχόμενά του. Σε διαφορετική περίπτωση θα μιλάγαμε για επανεγκατάσταση windows (από πάνω που λέμε).

bakouliskos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
1
κάνω διφήμιση σε δωρεάν πρόγραμμα? απλά δεν είχα δει τι είχε ρωτήσει το παλικάρι.
Επίτρεψέ μου να διευκρινήσω εγώ Μιχάλη, το φρήμπι που αναφέρεις ήταν μέρος της απάντησης στο πμ που μου είχες στείλει για εκείνο το παιγνίδι... προφανώς μπερδεύτηκες.

Παρεμπιπτόντως λειτουργεί άψογα και επανεγκατέστησα το γκέιμ και τα πατς - ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Τώρα που το ξεκαθαρίσαμε λοιπόν συνέχισε -απρόσκοπτα ελπίζω-  να βοηθάς κόσμο.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
θέλεις δηλαδή να διευκρινισω τα αυτονόητα. Γι αυτό το λέμε format. Όταν κάνουμε format το δίσκο, αντίο ζωή σε όλα τα περιεχόμενά του. Σε διαφορετική περίπτωση θα μιλάγαμε για επανεγκατάσταση windows (από πάνω που λέμε).

Δεν είναι αυτονόητα για όλους.
Θα πρέπει να καταλαβαίνει ο κάθε ένας τια θα γίνει γιατι μπορει να μην έχει πλέον license keys.

antpaklas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
0
Γνωριζει καποιος σε ποσα Ghz "τρεχει" ο i3,i5,i7?

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

Δεν νομίζω οτι είναι άσχετο. Νομίζεις οτι όλοι έχουν τα κλειδιά από τα OS ή τα προγράμματα που αγόρασαν πριν 3-4 χρόνια?
Σκέψου δε οτι οι επαγγελματίες επιβάλλεται να τα έχουν μαζί με τα πρωτότυπα τιμολόγια αγοράς για 10 χρόνια και σπάνια τα έχουν μετά την 3ετία.

Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δεν νομίζω οτι είναι άσχετο. Νομίζεις οτι όλοι έχουν τα κλειδιά από τα OS ή τα προγράμματα που αγόρασαν πριν 3-4 χρόνια?
Σκέψου δε οτι οι επαγγελματίες επιβάλλεται να τα έχουν μαζί με τα πρωτότυπα τιμολόγια αγοράς για 10 χρόνια και σπάνια τα έχουν μετά την 3ετία.
κάνένα πρόβλημα. όλα τα κλειδιά βρίσκονται με το κατάλληλο πρόγραμμα... μην με ρωτήσεις ποιο είναι. ψάξου...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

Εύκολος είναι!!

Remove Windows Antipiracy Ukash virus

Windows Antipiracy Ukash virus has nothing to do with Windows because it's an Italian version of the Ukash virus. It seems that scammers seek to create a ransomware for each country in the world – it has been reported about FBI virus, Politiet Norge Ukash Virus, Australian Federal Police Ukash virus, IPA virus and many other ones.

Περισσότερα:  www.2-spyware.com/remove-windows-antipiracy-ukash-virus.html]http://www.2-spyware.com/remove-windows-antipiracy-ukash-virus.html[/url]

Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εύκολος είναι!!

Remove Windows Antipiracy Ukash virus

Windows Antipiracy Ukash virus has nothing to do with Windows because it's an Italian version of the Ukash virus. It seems that scammers seek to create a ransomware for each country in the world – it has been reported about FBI virus, Politiet Norge Ukash Virus, Australian Federal Police Ukash virus, IPA virus and many other ones.

Περισσότερα:  www.2-spyware.com/remove-windows-antipiracy-ukash-virus.html]http://www.2-spyware.com/remove-windows-antipiracy-ukash-virus.html[/url]

υπάρχει και πολύ πιο ευκολος τρόπος

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
ρε τυποι  εδω και κανενα μηνα   μου εχει πριξει τ αρχιδια το pc        
   κανει τρεις ωρες να ανοιξει και να κλεισει  :headbang:  λεει στην αρχη ρυθμισεις παραμετρων των windows και μετα
αποτυχια ρυθμισεις παραμετρων των ενημερωσεων των windows
το κανει αυτο 2 φορες και μετα ανοιγει
ξερει κανενας μαγκας τι παιζει??? :huh: :huh: :huh:
:helpplea: :helpplea: :helpplea:  

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Κοιτα κανένα event log τι γράφει και ξαναρωτάς με περισσότερες πληροφορίες.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.359
Πόντοι
506
τώρα τελευταία όταν πάω να κάνω κλικ σε κάποιο σαίτ, μου πετάγονται αυτές οι καρτέλες, μπορεί κάποιος φίλος ή εχθρός να μου πει πως θα απαλλαγώ από αυτές, στω

Συνημμένα

• Nonamem.jpg
    Nonamem.jpg
    92,4 KB · Εμφανίσεις: 50
  • Nonamemd.jpg
    Nonamemd.jpg
    94 KB · Εμφανίσεις: 31

makar912

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
τύπε δεν έχεις ξαναχρησιμοποιήσει υπολογιστή?  :headbang: ιο έχεις κολήσει.για να είσαι σίγουρος θα κάνεις φορματ στον υπολογιστή και όταν θα ξαναβάλεις το λειτουργικό το πρώτο που θα κάνεις είναι να αγοράσεις ένα καλό antivirus πχ kaspersky internet security (σε αυτά δεν τσιγκουνευόμαστε) και να προσέχεις άλλη φορά που πατάς και που μπαίνεις στο διαδύκτιο.διαφορετικά άσε το άθλημα για αυτούς που γνωρίζουν διότι θα έχεις συνέχεια τέτοια προβλήματα

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
τύπε δεν έχεις ξαναχρησιμοποιήσει υπολογιστή?  :headbang: ιο έχεις κολήσει.για να είσαι σίγουρος θα κάνεις φορματ στον υπολογιστή και όταν θα ξαναβάλεις το λειτουργικό το πρώτο που θα κάνεις είναι να αγοράσεις ένα καλό antivirus πχ kaspersky internet security (σε αυτά δεν τσιγκουνευόμαστε) και να προσέχεις άλλη φορά που πατάς και που μπαίνεις στο διαδύκτιο.διαφορετικά άσε το άθλημα για αυτούς που γνωρίζουν διότι θα έχεις συνέχεια τέτοια προβλήματα
:2funny:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.359
Πόντοι
506
το κατάλαβα ότι είναι ιος αλλά πρέπει να κάνω φορματ; δεν υπάρχει άλλος τρόπος; φασαρία είναι

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
τώρα τελευταία όταν πάω να κάνω κλικ σε κάποιο σαίτ, μου πετάγονται αυτές οι καρτέλες, μπορεί κάποιος φίλος ή εχθρός να μου πει πως θα απαλλαγώ από αυτές, στω

Δεν είναι ιός !
Και εγώ΄το έχω πάθει... Malware είναι και λογικά κάποιο "doubleclick" που κόλλησες σε κάποιο "ύποπτο" site.
Δεν θέλεις format και τέτοια...κάνε scnan με τα "malwarebytes-Anti malware" αλλά όποσδήποτε και με το "Spybot" το οποίο θα σου βρει σίγουρα γρήγορα και δωρεάν το ύποπτο αρχείο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom