Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Αστο ησυχο και μην ασχολεισαι,οταν και αν το χρειαστεις θα δεις ποσο χρησιμο ειναι.

δηλαδή αν χρειαστεί να κάνω κάποια επαναφορά θα πάνε να κάτσουν τα αρχεία στο partition αυτό; το ότι δεν έχω πρόσβαση είναι ΟΚ;

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
ακουγετε ενα θορυβος σαν φυσημα απο τα ηχεια του υπολογιστη. δεν ειναι λαπτοπ ειναι σταθερος.
αν βαζω καποιο τραγουδι καλυπτετε ο θορυβος απο την μουσικη αλλα δεν παυει να υπαρχει.
απο τι γινετε αυτο και πως διορθωνετε? ξερεις κανεις?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ακουγετε ενα θορυβος σαν φυσημα απο τα ηχεια του υπολογιστη. δεν ειναι λαπτοπ ειναι σταθερος.
αν βαζω καποιο τραγουδι καλυπτετε ο θορυβος απο την μουσικη αλλα δεν παυει να υπαρχει.
μαλλον τα ηχεια θελουν αλλαγη τυπε

aficio

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0

Μήπως έχεις ασύρματο πληκτρολόγιο ή ποντίκι? Αν ναι τότε το πιθανότερο ο θόρυβος να οφείλεται σε αυτά.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Μήπως έχεις ασύρματο πληκτρολόγιο ή ποντίκι? Αν ναι τότε το πιθανότερο ο θόρυβος να οφείλεται σε αυτά.
δεν ειναι ασυρματα ουτε το ποντικι ουτε το πληκτρολογιο τυπε.
με καλωδιο ειναι ολα.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
τσεκαρε μηπως καποια καλωδια ακουμπανε μεταξυ τους και καποιο κανει παρεμβολη και επισης τσεκαρε αν η υποδοχη του βυσματος ειναι σε καλη κατασταση

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
τσεκαρε μηπως καποια καλωδια ακουμπανε μεταξυ τους και καποιο κανει παρεμβολη και επισης τσεκαρε αν η υποδοχη του βυσματος ειναι σε καλη κατασταση
το προβλημα πρεπει να ειναι απο τα ηχεια απο οτι φαινετε.
βγαζω εντελως το βυσμα απο τον υπολογιστη και ο θορυβος παλι ακουγετε.
εχω την εντυπωση οτι τα ηχεια ειναι στα τελευταια τους μαλλον.
ο θορυβος σταματαει μονο αν κλεισουν τα ηχεια εντελως.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
το προβλημα πρεπει να ειναι απο τα ηχεια απο οτι φαινετε.
βγαζω εντελως το βυσμα απο τον υπολογιστη και ο θορυβος παλι ακουγετε.
εχω την εντυπωση οτι τα ηχεια ειναι στα τελευταια τους μαλλον.
ο θορυβος σταματαει μονο αν κλεισουν τα ηχεια εντελως.

Κοίτα μήπως το καλώδιο των ηχείων περνά κοντα σε ισχυρά ρεύματα.

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
ρε παιδες,εδω και βδομαδες,με δειχνει οτι ειμαι συνεχως online ,ενω δεν ειμαι και εχω κανει αποσυνδεση!!!Μαλιστα τωρα επανω εχει το πλαισιο κενο που γραφει username και password για να συνδεθει καποιος.Πως θα καταφερω να αποσυνδεθω??Windows 7 64bit

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
ρε παιδες,εδω και βδομαδες,με δειχνει οτι ειμαι συνεχως online ,ενω δεν ειμαι και εχω κανει αποσυνδεση!!!Μαλιστα τωρα επανω εχει το πλαισιο κενο που γραφει username και password για να συνδεθει καποιος.Πως θα καταφερω να αποσυνδεθω??Windows 7 64bit
Καλησπέρα φίλε

Εννοείς απο το site να κάνεις αποσύνδεση;
Εαν ναι τότε διέγραψε τα cookies απο τον browser που χρησιμοποιείς.
Εαν θέλεις παραπάνω πληροφορίες πες μας τι browser χρησιμοποιείς.

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
εσβησα τα cookies Ολα,το ιστορικο,εκλεισα τον υπολογιστη,τον ξανανοιξα και παλι τα ιδια...Ελεος

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
  Αν και ασχολούμαι με τους Η/Υ δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει σ’αυτή την περίπτωση. Οποιαδήποτε βοήθεια- γνώμη δεκτή.
  Σε ένα desktop σύστημα με μητρική Asus PGD1 pro μνήμη 4 giga DDR άλλαξα κάρτα γραφικών, έβγαλα την παλιά Asus 6600GT και έβαλα μια Asus ENGTS 450.  Όλα  drivers ok, συνδέσεις τροφοδοσίας οκ, τροφοδοτικό οκ, και η κάρτα μια χαρά. Το ζήτημα είναι πως όταν κλείνει ο υπολογιστής, αφού έχει κάνει αποσύνδεση από τα Windows και αποθήκευση ρυθμίσεων,  πολλές φορές κάνει επανεκκίνηση, δείχνει να μην παρκάρουν οι κεφαλές του δίσκου. Για δοκιμή έβαλα πάλι την παλιά, κανένα πρόβλημα. Μπορεί κάποιος να σκεφτεί κάτι πέρα από το εύκολο ασυμβατότητα;
  Επαναλαμβάνω πως η κάρτα παίζει μια χαρά, υπάρχει επάρκεια τροφοδοτικού, άφθονη μνήμη, λειτουργικό Windows XP, μόνο ζήτημα είναι στο κλείσιμο, πολλές φορές αναγκάζομαι και το κλείνω από τον διακόπτη αν πάει να κάνει επανεκκίνηση.
Ευχαριστώ όποιον ασχοληθεί.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Κάποιο πιν της VGA σου γειώνει το πρασινο του τροφοδοτικού και έτσι κάνει restart. Πιθανως να είναι κάποια διαροή σε πυκνωτή της κάτρας γραφικών ή η κάρτα έχει κάτι διαφορετικό στο pinout (ασυμβατότητα).

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
εχω συνδεση κονεξ.
οταν μπαινω στο ιντερνετ απο το λαπτοπ, ειτε ασυρματα ειτε συνδεοντας το καλωδιο,το λαπτοπ δουλευει κανονικα,και με σχετικα γρηγορη ταχυτητα.
οταν μπαινω απο το σταθερο p/c ο υπολογιστης σερνετε εντελως.
τι μπορει να συμβαινει?
δεν εγω προβλημα με την γραμμη απο οτι φαινετε,το προβλημα ειναι απο το σταθερο p/c.
πως διορθωνετε αυτο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom