Αυτο ειναι ενα partition για την επαναφορα.
μπορώ να κάνω κάτι για να μην εμφανίζεται; έχει λογική η ύπαρξη του;
Αυτο ειναι ενα partition για την επαναφορα.
Αστο ησυχο και μην ασχολεισαι,οταν και αν το χρειαστεις θα δεις ποσο χρησιμο ειναι.μπορώ να κάνω κάτι για να μην εμφανίζεται; έχει λογική η ύπαρξη του;
Αστο ησυχο και μην ασχολεισαι,οταν και αν το χρειαστεις θα δεις ποσο χρησιμο ειναι.
μαλλον τα ηχεια θελουν αλλαγη τυπεακουγετε ενα θορυβος σαν φυσημα απο τα ηχεια του υπολογιστη. δεν ειναι λαπτοπ ειναι σταθερος.
αν βαζω καποιο τραγουδι καλυπτετε ο θορυβος απο την μουσικη αλλα δεν παυει να υπαρχει.
απο τι γινετε αυτο και πως διορθωνετε? ξερεις κανεις?
ακουγετε ενα θορυβος σαν φυσημα απο τα ηχεια του υπολογιστη. δεν ειναι λαπτοπ ειναι σταθερος.
αν βαζω καποιο τραγουδι καλυπτετε ο θορυβος απο την μουσικη αλλα δεν παυει να υπαρχει.
απο τι γινετε αυτο και πως διορθωνετε? ξερεις κανεις?
τυπε δεν νομιζω.μαλλον τα ηχεια θελουν αλλαγη τυπε
δεν ειναι ασυρματα ουτε το ποντικι ουτε το πληκτρολογιο τυπε.Μήπως έχεις ασύρματο πληκτρολόγιο ή ποντίκι? Αν ναι τότε το πιθανότερο ο θόρυβος να οφείλεται σε αυτά.
το προβλημα πρεπει να ειναι απο τα ηχεια απο οτι φαινετε.τσεκαρε μηπως καποια καλωδια ακουμπανε μεταξυ τους και καποιο κανει παρεμβολη και επισης τσεκαρε αν η υποδοχη του βυσματος ειναι σε καλη κατασταση
το προβλημα πρεπει να ειναι απο τα ηχεια απο οτι φαινετε.
βγαζω εντελως το βυσμα απο τον υπολογιστη και ο θορυβος παλι ακουγετε.
εχω την εντυπωση οτι τα ηχεια ειναι στα τελευταια τους μαλλον.
ο θορυβος σταματαει μονο αν κλεισουν τα ηχεια εντελως.
Καλησπέρα φίλερε παιδες,εδω και βδομαδες,με δειχνει οτι ειμαι συνεχως online ,ενω δεν ειμαι και εχω κανει αποσυνδεση!!!Μαλιστα τωρα επανω εχει το πλαισιο κενο που γραφει username και password για να συνδεθει καποιος.Πως θα καταφερω να αποσυνδεθω??Windows 7 64bit
Εαν πατήσεις ctrl+f5 θα βγάλει το ίδιο;εσβησα τα cookies Ολα,το ιστορικο,εκλεισα τον υπολογιστη,τον ξανανοιξα και παλι τα ιδια...Ελεος
ναι τα ιδια,δεν αλλαξε κατι εκτος απο οτι εκανε μικροτερα τα γραμματα και γενικοτερα την ολη οθονη.Εαν πατήσεις ctrl+f5 θα βγάλει το ίδιο;