GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.359
- Πόντοι
- 506
κανένας; τίποτα!από σήμερα ξαφνικά στο facebook στα πλαϊνα και κάτω μου εμφανίζονται παρόμοιες κάρτες: Είναι λογικό ή κάτι άλλο είναι; αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει
To τεχνικο τμημα δεν λειτουργει τα Σαββατοκυριακα.Καλεστε Δευτερα εως Παρασκευη 08:00 εως 17:00κανένας; τίποτα!
Παλι κλεβεις τους γειτόνους ρε ρεμαλι??????Καλησπέρα.
Μια βοήθεια χρειάζομαι παλληκάρια!
Εκανα φορματ στο λαπτοπ μου και μου εβαλε τα 7αρια. Πριν είχα τα vista. Το προβλημα μου είναι οτι μειώθηκε η απόδοση της ασυρματης μου σύνδεσης και δεν βλέπω πια τα δίκτυα που εβλεπα πριν με τα vista. Μπορω να κάνω τίποτα?
δεν ξερει κανεις ρε τυποι?
τραβα γαμησου ρε σκουπιδιμας εχεις ζαλισει ταρχιδια με τα προβληματα σου στο πισι ρε αλβανε. στην αλβανια δεν εχουν φορουμ να ρωτας?
τραβα γαμησου ρε σκουπιδι
Ψαξε για κωδικοποιητεςβαζω ενα αρχειο ηχου(τραγουδι ειναι) σε μορφη winamp στο προγραμμα windows movie maker για να κανω ενα βιντεακι με μουσικη και μου βγαζει το παρακατω μηνυμα.
<<ο απαιτούμενος κωδικοποιητής για αναπαραγωγή του δεν έχει εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας. Εάν έχετε ήδη προσπαθήσει να λάβετε και να εγκαταστήσετε τον κωδικοποιητή, κλείστε και επανεκκινήστε το Windows Movie Maker και προσπαθήστε να εισαγάγετε το αρχείο ξανά.>>
γιατι γινετε αυτο?
τι πρεπει να κανω?
windows xp εχω στο υπολογιστη μου.
υ.γ. το τραγουδι το εχω κατεβασει απο σαιτ με τραγουδια.
αυτα που εχω κατεβασει απο youtube δεν εχουν προβλημα κανενα.
Ποιος νομιζεις οτι εισαι ρε αρχιδι και κοροιδευεις ολο τον κοσμο ?τραβα μεθα ρε λαθρο. θες και πισι
το kmplayer το εχω κατεβασμενο.αλλα πιο πολυ το χρησιμοποιω οταν κατεβαζω ταινιες για να τις βλεπω.Ψαξε για κωδικοποιητες
Ειναι λιγο μανικι η φαση
Κατεβασε τον kmplayer και ψαξε τις ρυθμισεις
Εχει πολλα κουτακια για τικαρισματα .... συμβουλεψου κι αλλους
Εμπα καλυτερα στο και ρωτα
μην ασχολησε με το σκουπιδι τον ρωσσοποντιο ρε.Ποιος νομιζεις οτι εισαι ρε αρχιδι και κοροιδευεις ολο τον κοσμο ?
Αντε κανε καμια παρκιαδα να σε χυσουν τα αφγανοσομαλοπακια στην μουρη, που εχει γινει σαν κουραδα απο τα σπυρια
Εχει πολλούς κωδικοποιητες μέσα στο προγραμματο kmplayer το εχω κατεβασμενο.αλλα πιο πολυ το χρησιμοποιω οταν κατεβαζω ταινιες για να τις βλεπω.
Ενας ψωριαρης ψωλαρπαχτρας ειναι μαν....μην ασχολησε με το σκουπιδι τον ρωσσοποντιο ρε.
ουτε για φτυσιμο ειναι.