You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
PC problem - Help!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 297K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
silva,
κατέβασε το WinAVI για μετατροπή AVI σε DVD.
κατέβασε το WinAVI για μετατροπή AVI σε DVD.
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://hotfile.com/dl/41605802/dd3aa17/WinAVI_Video_Converter_10.1_Final_Incl_Serial_By_Angel_ferbourtoi.info_.rar.html[/URL]
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/393568251/WAVI101.rar[/code[/URL]]
ευχαριστω.
το θεμα ειναι θες απλα να το γραψεις η και να το μετατρεψεις?
θελω να το γραψω σε ντιβιντι να το βλεπω σε ντιβιντι πλειερ.το θεμα ειναι θες απλα να το γραψεις η και να το μετατρεψεις?
μην με μπερδευεις θα καψω καμμια φλατζα και ειναι κριμα!
xxaxaxaaxaxax!! δεν πειραζει ξερουμε και απο μηχανολογικα εδω :p
Πηγαινε στο dvd σου και δες αν εχει κανα σηματακι πανω που να λεει divx (θα ειναι γραμμενο με κατι αλλα μαζι (Mp3, dolby digital) κλπ κλπ
αν το λεει απλα το γραφεις και το παιζει, αν ΔΕΝ το λεει πρεπει να το μετατρεψεις και θελει λιγη ωρα και θα χαλασει και λιγο η ποιοτητα του
Πηγαινε στο dvd σου και δες αν εχει κανα σηματακι πανω που να λεει divx (θα ειναι γραμμενο με κατι αλλα μαζι (Mp3, dolby digital) κλπ κλπ
αν το λεει απλα το γραφεις και το παιζει, αν ΔΕΝ το λεει πρεπει να το μετατρεψεις και θελει λιγη ωρα και θα χαλασει και λιγο η ποιοτητα του
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Υπάρχουν dvd players που παίζουν avi αρχεία(τα σχετικά πρόσφατα).Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κάψεις ένα dvd με τα αρχεία.Αν δεν πάιζει τότε πρέπει να το μετατρέψεις σε αρχεία VOB(dvd δηλαδή)και μετά να το "κάψεις".Υπάρχουν διάφορα προγράμματα γι αυτό όπως το convertxtodvd.
χριστε μου τι θελω και μπλεκω να τα τωρα!!!
θα το κανω κατευθειαν με το convertxtodvd να εχω ησυχο το κεφαλι μου(η μαλακια ειπα?)
δεν ειναι για το δικο μου δωδ πλειερ οποτε δεν ξερω τι γραφει!
καντο ετσι τοτε. Ευκολο προγραμμα ειναι το convert δεν σε φοβαμαι! ορμαααααααααααα
κατεβασε απο δω να ειναι "ολοκληρο" ;)
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/392217529/AcTiVe_TeAm_CXTD4012327.rar[/code[/URL]]
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
πουρνό πουρνό, σήμερα, :'( έχασα την www.legitreviews.com/images/reviews/293/ATIX1900_Board.jpg]πολυαγαπημένη[/url] μου.
4,5 χρόνια τώρα μου χάρισε άπειρες στιγμές 3D gaming, model developing...
κοιτάξτε πως με υποδέχτηκε σήμερα το πρωί κατά τις 6.
:o :o :'( :'( :'( :'( :'( :'(
"αυτό προκαλλείται είτε από βραχύ κύκλωμα κάπου μέσα στο κουτί, συνήθως από το τροφοδοτικό, είτε από εσφαλμένη τοποθέτηση της κάρτας γραφικών(δηλαδή δεν κούμπωσε καλά και τέλος είτε από φυσιολογικό θάνατο,το οποίο συνέβη εδώ)"
το ποστάρω για να ξέρετε τι φταίει όταν συμβεί και σε εσάς.
τα συμπτώματα βέβαια διαφέρουν από κάρτα σε κάρτα, άλλες κάρτες βγάζουν τυχαία ροζ μπλε και πράσινα χρώματα στην οθόνη, άλλες βγάζουν κάθετες γραμμές στην οθόνη με πράσινα στίγματα(όπως εδώ) και άλλες δεν δίνουν καθόλου εικόνα σαν output αλλά έχουν τρομερή αύξηση θερμοκρασίας(βραχυκύκλωμα)
"αυτό προκαλλείται είτε από βραχύ κύκλωμα κάπου μέσα στο κουτί, συνήθως από το τροφοδοτικό, είτε από εσφαλμένη τοποθέτηση της κάρτας γραφικών(δηλαδή δεν κούμπωσε καλά και τέλος είτε από φυσιολογικό θάνατο,το οποίο συνέβη εδώ)"
τα συμπτώματα βέβαια διαφέρουν από κάρτα σε κάρτα, άλλες κάρτες βγάζουν τυχαία ροζ μπλε και πράσινα χρώματα στην οθόνη, άλλες βγάζουν κάθετες γραμμές στην οθόνη με πράσινα στίγματα(όπως εδώ) και άλλες δεν δίνουν καθόλου εικόνα σαν output αλλά έχουν τρομερή αύξηση θερμοκρασίας(βραχυκύκλωμα)
il_capitano
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
παντος εγω ρε μαγκες παραληλα με τα windows παιδευομαι πολα χρονια με τα (πρωην)mandrake,suse και προσφατα ubuntu,απο την εποχη του suse 6,παντα με διαφορα προβληματα,αν και δεν ειμαι και πολυ advance χρηστης...αλλα τα τελευταια ubuntu,τα 10.04,ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ και απροβληματιστα!!!για να μην αναφερω τουσ τονους δωρεαν λογισμικο για τα παντα..ειμαι πολυ ευχαριστιμενος,τα εχω βαλει σε 1 netbook me ssd δισκο,σαν αποκλειστικο λειτουργικο,και ΟΡΓΩΝΟΥΝ!!!!(και για να λεμε ολη την αληθεια,και τα windows 7 σαν λειτουργικο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ).μαλλον ζουμε μερες με πολυ καλα λειτουργικα... επιτελους μπορεσα να παρατησω τα xp(vista δεν πηγα ποτε)και να μπουν και στα 4 pc νεα λειτουργικα(3 win 1 ubuntu)και ολα να δουλευουν τελεια...α,και κατι αλλο παιδια...για μενα τα win 7 θα κατσουν 5 χρονια minimun..στην αγορα κυκλοφορουν γνησια απο 50 γιουργια και επειδη κρινω οτι δεν αξιζει να παιδευεσαι με κοπιες,εγω τα εχω βαλει ολα γνησια για πρωτη φορα και ξεγνιασα...
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.697
- Πόντοι
- 25.165
Και εγω το ιδιο εκανα, 64 bita win7 το καλυτερο OS απο windows που ειχα απο εποχες Win 98 SE.
παντος εγω ρε μαγκες παραληλα με τα windows παιδευομαι πολα χρονια με τα (πρωην)mandrake,suse και προσφατα ubuntu,απο την εποχη του suse 6,παντα με διαφορα προβληματα,αν και δεν ειμαι και πολυ advance χρηστης...αλλα τα τελευταια ubuntu,τα 10.04,ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ και απροβληματιστα!!!για να μην αναφερω τουσ τονους δωρεαν λογισμικο για τα παντα..ειμαι πολυ ευχαριστιμενος,τα εχω βαλει σε 1 netbook me ssd δισκο,σαν αποκλειστικο λειτουργικο,και ΟΡΓΩΝΟΥΝ!!!!(και για να λεμε ολη την αληθεια,και τα windows 7 σαν λειτουργικο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ).μαλλον ζουμε μερες με πολυ καλα λειτουργικα... επιτελους μπορεσα να παρατησω τα xp(vista δεν πηγα ποτε)και να μπουν και στα 4 pc νεα λειτουργικα(3 win 1 ubuntu)και ολα να δουλευουν τελεια...α,και κατι αλλο παιδια...για μενα τα win 7 θα κατσουν 5 χρονια minimun..στην αγορα κυκλοφορουν γνησια απο 50 γιουργια και επειδη κρινω οτι δεν αξιζει να παιδευεσαι με κοπιες,εγω τα εχω βαλει ολα γνησια για πρωτη φορα και ξεγνιασα...
Ας μεινουν και δεκα χρονια. Εσυ μπορεις να μεινεις 10 χρονια με το ιδιο hardware? Γιατι αμα δωσεις 50 ευρω θα ειναι για το hardware που εχεις εκεινη τη στιγμη, και αντε -3 αλλαγες ακομα.
Δεν αγοραζεις, μη μπερδευεστε. Δικαιωματα χρησης αποκτας.
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
πουρνό πουρνό, σήμερα, :'( έχασα την www.legitreviews.com/images/reviews/293/ATIX1900_Board.jpg]πολυαγαπημένη[/url] μου.
Καλορίζικη!!
george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Τι ειναι αυτο καινουριο?Ας μεινουν και δεκα χρονια. Εσυ μπορεις να μεινεις 10 χρονια με το ιδιο hardware? Γιατι αμα δωσεις 50 ευρω θα ειναι για το hardware που εχεις εκεινη τη στιγμη, και αντε -3 αλλαγες ακομα.
Δεν αγοραζεις, μη μπερδευεστε. Δικαιωματα χρησης αποκτας.
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Μεγάλη προσοχή εδώ: Σε ssd δίσκο δε βάζουμε ΠΟΤΕ ext3/ext4 σύστημα αρχείων. Η τεχνολογία journaling που προστατεύει τα δεδομένα μας, προκαλεί σημαντική "καταπόνηση" (ας μου επιτραπεί o όρος) στους ssd (έχουν περιορισμένο αριθμό εγγραφών που μπορούν να γίνουν. αναγνώσεις απεριόριστες.) Οπότε πρέπει να επιλέξουμε σύστημα αρχείων ext2. Στους παραδοσιακούς δίσκους βάζουμε κανονικά ext4.
Αν ξέρει κανείς αν και πως απενεργοποιείται το journaling, ας δώσει link.
underexposed321
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 48
- Like
- 0
- Πόντοι
- 80
Μεγάλη προσοχή εδώ: Σε ssd δίσκο δε βάζουμε ΠΟΤΕ ext3/ext4 σύστημα αρχείων. Η τεχνολογία journaling που προστατεύει τα δεδομένα μας, προκαλεί σημαντική "καταπόνηση" (ας μου επιτραπεί o όρος) στους ssd (έχουν περιορισμένο αριθμό εγγραφών που μπορούν να γίνουν. αναγνώσεις απεριόριστες.) Οπότε πρέπει να επιλέξουμε σύστημα αρχείων ext2. Στους παραδοσιακούς δίσκους βάζουμε κανονικά ext4.
Αν ξέρει κανείς αν και πως απενεργοποιείται το journaling, ας δώσει link.
Με λιγα λογια, δεν ισχυει αυτο που λες! Πλεον οι ssd, οι καλοι οχι της πλακας, δεν εχουν τετοια θεματα. Αν ειναι δυνατον να μην χρησιμοποιηθει journaling file system στον δισκο που κατα πασα πιθανοτητα θα εχουμε το λειτουργικο μας. Στο παραμικρο hard reset η διακοπη ρευματος θα καταστραφει το partition.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 118
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις