Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 300K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
κανε επαναφορα συστηματος σε ημερομηνια που δεν ειχες προβλημα

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Καλημέρα σε ολους.Ειναι τωρα μερες που ο υπολογιστης ενω μπαινει στα Windows κανονικα με το που μπαινει κολλαει ολη η κατω μπαρα και αριστερα που γραφει σταρτ και δεξια που ειναι οι επιλογες του μοντεμ , του αντιβαιριυς , του μσν , της ώρας  κλπ. Η επιφανεια εργασιας δουλευει ομως κανονικα.Μετα απο 2 με 3 λεπτα επανερχεται και η μπαρα που σας προανεφερα με το σταρτ και τις υπολοιπες επιλογες. Εχω αβαστ και το χρησιμοποιησα και μου βρηκε εναν ιο τον οποιο εσβησε.Τι μπορει να ευθυνεται για αυτη τη καθυστερηση στην εκκινηση ? Ξεχασα να σας πω οτι ο σκληρος δισκος εκεινη την ωρα φορτωνει ενω το πληκτρολογιο ειναι νεκρο κατι που δεν ισχυει με το ποντικι.Ευχαριστω πολυ
Φταίνε τα windows. Βάλε Ubuntu που βγαίνει στο τέλος του μήνα να γλιτώσεις.
Το κατεβάζεις εδώ δωρεάν.

URL]]

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ε τοτε αστον ετσι..οσο για φορματ μη μασας δε παιζει τιποτα..αλλα μην το παρακανεις μετα 5/6 ο σκληρος σου θα γινει φρυγανια :2funny: :2funny:
δεν παίζει κάτι τέτοιο.
οι εταιρίες δίνουν κάποιο χρόνο ζωής στους σκληρούς δίσκους και το μόνο που τον επιρεάζει είναι η άνοδος της θερμοκρασίας.
για κάθε 10 βαθμούς που ανεβαίνει χάνει περίπου το 50% του χρόνου ζωής του
το format είναι ακριβώς το ίδιο σαν να γράφεις και να διαβάζεις στον σκληρό

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φταίνε τα windows. Βάλε Ubuntu που βγαίνει στο τέλος του μήνα να γλιτώσεις.
Το κατεβάζεις εδώ δωρεάν.

http://[URL unfurl="true"]www.skuggen.com/wp-content/uploads/2010/03/ubuntu-lighttheme1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Το Ubuntu δεν θα λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

Και γιατί δεν τους λες πως θα πρέπει να ψάχνουν λύσεις στο google κ' σε ubuntuphorums, για να μάθουν
πώς για παράδειγμα θα περάσουν drivers της Nvidia ;

Γιατί δεν τους λες πως με το Wine δεν παίζουν όλα τα Windows Games ;

Ubuntu 8.04.4 LTS έχω, αλλά ας μην θεοποιούμε τίποτα.

Αν δεν έχεις χρόνο να ψάξεις τα προβλήματα μόνος σου ή μέσω google/phorums, μείνε στο Windows,
βάλε ένα καλό antivirus, κατέβασε το ccleaner, defragler, κάνε defrag + cclean συχνά, και πρόσεχε
τι αρχεία βάζεις από usb-flash, και κάνε ένα φορμάτ ανά εξάμηνο.

Και άσε το Linux για όσους έχουν χρόνο για ψάξιμο.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Το Ubuntu δεν θα λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

Και γιατί δεν τους λες πως θα πρέπει να ψάχνουν λύσεις στο google κ' σε ubuntuphorums, για να μάθουν
πώς για παράδειγμα θα περάσουν drivers της Nvidia ;

Γιατί δεν τους λες πως με το Wine δεν παίζουν όλα τα Windows Games ;

Ubuntu 8.04.4 LTS έχω, αλλά ας μην θεοποιούμε τίποτα.

Αν δεν έχεις χρόνο να ψάξεις τα προβλήματα μόνος σου ή μέσω google/phorums, μείνε στο Windows,
βάλε ένα καλό antivirus, κατέβασε το ccleaner, defragler, κάνε defrag + cclean συχνά, και πρόσεχε

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Αυτά δε θέλουν καθόλου χρόνο και ψάξιμο δηλαδή...; :huh:
Εγώ έβαλα Ubuntu, ξέχασα τι σημαίνει registry, defrag, ιοί και δε ρωτάω πλέον με ύφος ανακριτή τους φίλους μου "δεν πιστεύω να έχεις κανέναν ιό στο usb;"
Για την κάρτα γραφικών, έκανα κλικ στο Administration->Hardware Drivers και πάτησα να εγκαταστήσει τον driver. Τον κατέβασε μόνο του.

Για όποιον δεν παίζει παιχνίδια, το Ubuntu είναι πιο εύκολη επιλογή σε σχέση με τα windows.

Για τα windows φτάσανε μέχρι τα forum του bourdela για να βρουν άκρη.
Στα μπουρδέλα βρίσκεις λύσεις, στα windows γαμιέσαι!! :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
Όταν εγκαταστήσω το Ubuntu, θα έχω την δυνατότητα να δουλεύω και στα VISTA;

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Όταν εγκαταστήσω το Ubuntu, θα έχω την δυνατότητα να δουλεύω και στα VISTA;
Ναι. Κατ' αρχήν πριν την εγκατάσταση κάνε defrag τα vista, είναι απαραίτητο.
Κατά την εγκατάσταση θα του πεις να μικρύνει το χώρο που πιάνουν τα vista, ώστε να δημιουργηθεί χώρος για το ubuntu.
Αυτό το βήμα είναι καλύτερα να στο δείξει κάποιος φίλος σου που το έχει ξανακάνει, γιατί την πρώτη φορά μπορεί να κάνεις λάθος και να σβήσεις τα vista...
Οπότε πάρε ένα backup τα σημαντικά σου αρχεία (φωτογραφίες κλπ), να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Μόλις τελειώσει η εγκατάσταση, κάθε φορά που ξεκινάει το pc, θα σου εμφανίζει ένα μενού να διαλέξεις με τι θα δουλέψεις.

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αυτά δε θέλουν καθόλου χρόνο και ψάξιμο δηλαδή...; :huh:
Εγώ έβαλα Ubuntu, ξέχασα τι σημαίνει registry, defrag, ιοί και δε ρωτάω πλέον με ύφος ανακριτή τους φίλους μου "δεν πιστεύω να έχεις κανέναν ιό στο usb;"
Για την κάρτα γραφικών, έκανα κλικ στο Administration->Hardware Drivers και πάτησα να εγκαταστήσει τον driver. Τον κατέβασε μόνο του.

Για όποιον δεν παίζει παιχνίδια, το Ubuntu είναι πιο εύκολη επιλογή σε σχέση με τα windows.

Για τα windows φτάσανε μέχρι τα forum του bourdela για να βρουν άκρη.
Στα μπουρδέλα βρίσκεις λύσεις, στα windows γαμιέσαι!! :dancing: :dancing:

Σίγουρα, εμπιστεύομαι το Ubuntu με τα χίλια για την συμπεριφορά του απέναντι τόσο στον χρήστη όσο και στο hardware μου.

Από την άλλη επιφυλάσσομαι αν είναι για όλους.

Ξέρεις πολλούς εργαζόμενους, μη φοιτητές, μη προγραμματιστές που να βολεύονται με Linux/Ubuntu ;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Σίγουρα, εμπιστεύομαι το Ubuntu με τα χίλια για την συμπεριφορά του απέναντι τόσο στον χρήστη όσο και στο hardware μου.

Ξέρεις πολλούς εργαζόμενους, μη φοιτητές, μη προγραμματιστές που να βολεύονται με Linux/Ubuntu ;
από την στιγμή που αγοράζεις το pc σου πρέπει να σκεφτείς για ποια πράγματα θα το χρησιμοποιήσεις.
αν είναι για games πας στα mac/windows
αν είναι για τα υπόλοιπα και δεν θες να διαθέσεις λεφτά σε software τότε μπορείς να πας σε linux/windows/mac και να βολευτείς με τα αντίστοιχα freeware που υπάρχουν για κάθε λειτουργικό.
αλλά εφόσον μερικοί δεν ξέρουν την τύφλα τους από λειτουργικά γιατί ξεκινάν με windows και δεν ξεκινάν με κάποιο άλλο; ίδιος βαθμός δυσκολίας υπάρχει σε όλα τα λειτουργικά για να μάθεις να τα χειρίζεσαι.
και δόξα την τυροκαυτερή υπάρχουν παντού φόρουμ γεμάτα με λύσεις σε όλα τα προβλήματα που μπορεί να βρει μπροστά του ένας χρήστης linux , στα υπόλοιπα υπάρχουν;
και τέλος το linux έχει τόσο μεγάλο εύρως διαφορετικών εφαρμογών που το καθιστούν εδώ και καιρό το λειτουργικό που μπορεί να αναγνωρίσει/διαμορφώσει και να τρέξει (έστω και με VMware) σχεδόν όλα τα προγράμματα τα fs και πολλά άλλα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

ρε φιλε ειλικρινα δεν εχουν καμια δυσκολια για τον μεσο χρηστη.....ειναι πολυ απλα......και κανεις τα ιδια πραγματα ....και δωρεαν ολα....

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Κατ' αρχήν, όπως πάρα πολλοί είναι δημόσιος κίνδυνος όταν πιάνουν τιμόνι και θα έπρεπε να τους απαγορευτεί να οδηγούν, έτσι πολλοί δε θα έπρεπε να πλησιάζουν Η/Υ στα 2 μέτρα. :zfuck:
Για αυτούς δεν κάνουν ούτε τα windows, ούτε το ubuntu, ούτε τίποτα.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
το linux ειναι plugnplay?
Σχεδόν τα πάντα είναι plug&play. USB,SATA, οθόνες, motherboards κλπ δε χρειάζονται να τους βάλεις εσύ drivers. Τους έχει ήδη από μόνο του. Για καθαρά νομικούς λόγους (που έχουν ισχύ μόνο στους αμερικάνους πολίτες, αλλά ταλαιπωρούν τους πάντες... :headbang:), δεν περιλαμβάνονται όλοι οι drivers των καρτών γραφικών και ασύρματων δικτύων. Τι κάνουμε: Πάμε στο System->Administration->Hardware drivers και το αφήνουμε να εγκατασήσει drivers για αυτά τα 2. Και πριν βάλεις αυτό το driver στην κάρτα γραφικών, όλα κανονικά εμφανίζονται και μπορείς να δεις κανονικά βίντεο. Δε θα έχεις όμως 3d γραφικά μέχρι τότε.

Επισκέπτης
Έχω GOOGLE CHROME,μεγάλωσα το μέγεθος των γραμμάτων στο παρακάτω κείμενο χωρίς αποτέλεσμα.
Όσοι μπαίνουν με GOOGLE CHROME το βλέπουν μεγενθυμένο;

{[size=10pt]Και Φυλής 84 1ος-Κατάθεση στην ΑΠΑΤΗ τύπου Μπάρμπι-Δροσοπούλου 97-Κυψέλη και Λεμπέση στην Πλάκα πριν 3 χρόνια:
[size=10pt]ΝΤΑΡΙΑ η καινούργια ΑΠΑΤΗ.[/size]Σπάσιμο νεύρων βάσει σχεδίου:Μη το ένα, μη το άλλο,όχι αυτό,όχι εκείνο....
Όσοι είχαν δοκιμάσει την Μπάρμπι-Δροσοπούλου 97 πριν 3 χρόνια, καταλαβαίνουν απόλυτα τι εννοώ.Η Μπάρμπι ήταν μία κοντή λεπτή με χαριτωμένο "Μπάρμπι" προσωπάκι,κοντό ξανθό μαλλί και καλοσχηματισμένο πεταχτό κωλαράκι.
[/size]}

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Έχω GOOGLE CHROME,μεγάλωσα το μέγεθος των γραμμάτων στο παρακάτω κείμενο χωρίς αποτέλεσμα.

{[size=10pt]Και Φυλής 84 1ος-Κατάθεση στην ΑΠΑΤΗ τύπου Μπάρμπι-Δροσοπούλου 97-Κυψέλη και Λεμπέση στην Πλάκα πριν 3 χρόνια:
[size=10pt]ΝΤΑΡΙΑ η καινούργια ΑΠΑΤΗ.[/size]Σπάσιμο νεύρων βάσει σχεδίου:Μη το ένα, μη το άλλο,όχι αυτό,όχι εκείνο....
Όσοι είχαν δοκιμάσει την Μπάρμπι-Δροσοπούλου 97 πριν 3 χρόνια, καταλαβαίνουν απόλυτα τι εννοώ.Η Μπάρμπι ήταν μία κοντή λεπτή με χαριτωμένο "Μπάρμπι" προσωπάκι,κοντό ξανθό μαλλί και καλοσχηματισμένο πεταχτό κωλαράκι.
[/size]}
οχι....

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

[/size]}

Αφού έβαλες size=10, όσο είναι από μόνο του...Βάλε παραπάνω.

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
το να βγαζει μπλε οθονη ο  υπολογιστης και να σβηνει μονος του...παραπεμπει καπου ? γνωριζει κανεις φιλος? :think: :think: :think: :think:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μάλλον εννοείς σε Windows... :rolleyes: - ναι, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Μάλλον είναι θέμα driver της κάρτας γραφικών σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom