You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
PC problem - Help!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 300K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
μου εξαφανιστηκε η γλωσσα απτη γραμμη εργαλειων :'(
ριχτε ρε παιδια τα φωτα σας.
εψαξα στον πινακα ελεγχου στη γλωσσα κ δεν λεει τιποτα.
Επισκέπτης
μου εξαφανιστηκε η γλωσσα απτη γραμμη εργαλειων :'(
ριχτε ρε παιδια τα φωτα σας.
εψαξα στον πινακα ελεγχου στη γλωσσα κ δεν λεει τιποτα.
ααα το ειχα παθει κι εγω αυτο!
αλλα μου το εφτιαξαν χωρις να δω πώς
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
βοηθα ρε!
πηγαινε στις γλωσσες και ξανακανε εγκατασταση τη γλωσσα που θες. θα σιαξει
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ααα το ειχα παθει κι εγω αυτο!
αλλα μου το εφτιαξαν χωρις να δω πώς
stupid detector
din din din din din din din
το κανα,τπτ δεν εκανε.πηγαινε στις γλωσσες και ξανακανε εγκατασταση τη γλωσσα που θες. θα σιαξει
τελικα αλλαξα την ακολοθια των πληκτρων για την εναλλαγη γλωσσας και ολα οκ.
στα διαλα πια με το alt+shift. ;)
Επισκέπτης
Καλημέρα σε ολους.Ειναι τωρα μερες που ο υπολογιστης ενω μπαινει στα Windows κανονικα με το που μπαινει κολλαει ολη η κατω μπαρα και αριστερα που γραφει σταρτ και δεξια που ειναι οι επιλογες του μοντεμ , του αντιβαιριυς , του μσν , της ώρας κλπ. Η επιφανεια εργασιας δουλευει ομως κανονικα.Μετα απο 2 με 3 λεπτα επανερχεται και η μπαρα που σας προανεφερα με το σταρτ και τις υπολοιπες επιλογες. Εχω αβαστ και το χρησιμοποιησα και μου βρηκε εναν ιο τον οποιο εσβησε.Τι μπορει να ευθυνεται για αυτη τη καθυστερηση στην εκκινηση ? Ξεχασα να σας πω οτι ο σκληρος δισκος εκεινη την ωρα φορτωνει ενω το πληκτρολογιο ειναι νεκρο κατι που δεν ισχυει με το ποντικι.Ευχαριστω πολυ
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ρε τυπε μηπος κατεβασες τιποτα τσοντες και εχεις κολησει κανα αφρικανικο σκουλαμεντρο
Επισκέπτης
Σας ειπα εβαλα σπαιμποτ και σπαιντοκτορ και μου βρηκε κατι κουκις τα οποια με το ccleaner τα εσβησα και τωρα με βρισκει καθαρο.Τι αλλο χρειαζεται ? Λεει πως δεν εχει βρει καποιο ιο τωρα και το αβαστ και τα αλλα αντιβαιρους
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ε αμα δεν βγαζεις ακρη τραβα του ενα φορματ να συνελθει.Σας ειπα εβαλα σπαιμποτ και σπαιντοκτορ και μου βρηκε κατι κουκις τα οποια με το ccleaner τα εσβησα και τωρα με βρισκει καθαρο.Τι αλλο χρειαζεται ? Λεει πως δεν εχει βρει καποιο ιο τωρα και το αβαστ και τα αλλα αντιβαιρους
Επισκέπτης
ειναι καινουριος τεσσερις μηνες και το σκεφτομαι να του κανω φορματ...υστερα σττο νετ δεν κολλαει καθολου μονον στην αρχη συμβαινει αυτο που σας προανεφερα
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Το πρόβλημα πιθανόν να προέρχεται από κάποια jobs τα οποία προσπαθεί να σηκώσει κατά την εκκίνηση (πχ msn Κλπ)... πρέπει να δείς τι φορτώνει στην εκκίνηση και να καταργήσεις ορισμένα από αυτά..
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ε τοτε αστον ετσι..οσο για φορματ μη μασας δε παιζει τιποτα..αλλα μην το παρακανεις μετα 5/6 ο σκληρος σου θα γινει φρυγανιαειναι καινουριος τεσσερις μηνες και το σκεφτομαι να του κανω φορματ...υστερα σττο νετ δεν κολλαει καθολου μονον στην αρχη συμβαινει αυτο που σας προανεφερα
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Εχει δικιο ο τυπος ρε και εμενα μου εκανε κατι μαλακιες στο ξεκινα μετα διεγραψα το μσν και ολα ο.κΤο πρόβλημα πιθανόν να προέρχεται από κάποια jobs τα οποία προσπαθεί να σηκώσει κατά την εκκίνηση (πχ msn Κλπ)... πρέπει να δείς τι φορτώνει στην εκκίνηση και να καταργήσεις ορισμένα από αυτά..
έχω κι εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με εσένα στο λάπτοπ μου, δεν ευθύνεται κάποιος ιός (έχω το antivir) αλλά ίσως κάποια ρύθμιση που έχεις αλλάξει για να μη φορτώνει κάποια στοιχεία στην εκκίνηση μέσω του msconfig. το format ίσως να λύσει το πρόβλημά σου, αλλιώς άναβε τον υπολογιστή σου 2-3 λεπτά νωρίτερα όπως κάνω κι εγώ τον τελευταίο χρόνο..
Επισκέπτης
Αφου κατι αλλαξα μεσω msconfig λογικα θα διορθωνεται με τον ιδιο τροπο Ιωαννη ??? Τι εννοεις να τον ανοιγω 2-3 λεπτα νωριτερα πριν ?
Αφου κατι αλλαξα μεσω msconfig λογικα θα διορθωνεται με τον ιδιο τροπο Ιωαννη ??? Τι εννοεις να τον ανοιγω 2-3 λεπτα νωριτερα πριν ?
πολύ πιθανό, εγώ πχ. απενεργοποίησα κάτι προγράμματα της hewlett-packard που ερχόντουσαν πακέτο με το λαπτοπ και από τότε μου κολλάει στην εκκίνηση του wlan. από την άλλη, από ό,τι έχω καταλάβει τα windows γενικά imho έχουν ένα θεματάκι με το lan/wlan και αυτό είναι (και πάλι imho) αυτό που κολλάει όλη την taskbar για 2-3 λεπτά.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 118
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις