Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
χαιρετω την παρεα. Παιδες εχω ενα πολυ εκνευριστικο προβλημα με τα καινουρια windows 7. μαζι με τα windows εγκαθισταται και ο media player 12. το προβλημα ειναι οτι με αυτον τον player δεν μπορω να ακουσω ραδιοφωνο στο e-radio.οποτε παταω να ακουσω καποιον σταθμο,ανοιγει το παραθυρο,αλλα κατω αριστερα που ανοιγει κανονικα ο media player σε εμενα γραφει "waiting for video"
να σημειωσω εδω οτι εχω επιλεξει τον media player ως το προεπιλεγμενο προγραμμα αναπαραγωγης για ολους τους τυπους αρχειων που υποστηριζει
εχετε καμμια ιδεα για το τι μπορω να κανω? μηπως χρειαζεται τιποτα add-ons η οπως στο διαολο λεγονται αυτα???
thanx, ξερω οτι ολο και κατι καλυτερο θα σκεφτειτε απο μενα
καμμια λυση ρε παιδια για μενα?? εσεις φαινεστε να το κατεχετε πολυ καλα το αθλημα. αντε γιατι εχω μιζεριασει στην δουλεια,να ακουμε καμμια μουσικη της προκοπης που και που :)

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
καμμια λυση ρε παιδια για μενα?? εσεις φαινεστε να το κατεχετε πολυ καλα το αθλημα. αντε γιατι εχω μιζεριασει στην δουλεια,να ακουμε καμμια μουσικη της προκοπης που και που :)
To e-radio με τον internet explorer το ανοιγεις?

edit λοιπον το τσεκαρα χρειαζεται ενα προσθετο που λεγετα windows media player extension. θεωρητικα πρεπει να στο λεει στην μπαρα στην κορυφη της σελιδας. Αν οχι, πες το

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Αν βαλεις το winamp και το εχεις προτεινομενο προγραμμα?

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Με λιγα λογια, δεν ισχυει αυτο που λες! Πλεον οι ssd, οι καλοι οχι της πλακας, δεν εχουν τετοια θεματα. Αν ειναι δυνατον να μην χρησιμοποιηθει journaling file system στον δισκο που κατα πασα πιθανοτητα θα εχουμε το λειτουργικο μας. Στο παραμικρο hard reset η διακοπη ρευματος θα καταστραφει το partition.
Καλά νέα αυτά, αν πάρω netbook θα το ψάξω παραπάνω. Αλλά μάλλον θα προτιμήσω με παραδοσιακό σκληρό.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
To e-radio με τον internet explorer το ανοιγεις?

edit λοιπον το τσεκαρα χρειαζεται ενα προσθετο που λεγετα windows media player extension. θεωρητικα πρεπει να στο λεει στην μπαρα στην κορυφη της σελιδας. Αν οχι, πες το
Αν βαλεις το winamp και το εχεις προτεινομενο προγραμμα?
ευχαριστω πολυ παιδια.τελικα επειδη το ανοιγα με mozila δεν κατεβαζε το extension. τον ανοιξα με ie και ολα καλα
να 'στε καλα μαγκες που μπηκατε στον κοπο να απαντησει

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Παιδια SOS
Ισως να εχει απαντηθει παλι αυτο που ρωταω...
Εχω 2 λαπτοπ , το ενα δουλευει μια χαρα και μαπινει στο δικτυο , το αλλο ομως δεν μπαινει στο ιντερνετ .
Εκανα τα εξης:(χωρις να μπορω να καταλαβω τι μαλακια εκανα και εφτασα σε αυτο το σημειο)
Πηγα στην αρχη καποια επαναφορα συστηματος σε παλιοτερη ημερομηνια αλλα τζιφος ...
Μετα εβγαλα ενα προγραμμα που ειχα βαλει την τελευταια φορα και απο εκεινη την στιγμη μου αρχισαν τα προβληματα αλλα παλι τζιφος...
Επαιξα με αντιβαιρους και τειχος προστασιας αλλα τιποτα ...
Αφαιρεσα το kaspersky μηπως μου το κολλαγε αυτο και παλι τζιφος ...
Τωρα πηγα να ξαναπερασω το kaspersky και οταν πηγε να κανει συνδεση για να ολοκληρωσει την εγγραφη μου εβγαλε το διαγνωστικο δικτυου το εξης μηνυμα:
Τα windows δεν μπορουν να συνδεθουν στο internet χρησιμοποιωντας http,https,ftp.Αυτο ειναι πιθανο να οφειλεται στις ρυθμισεις του τειχους προστασιας του υπολογιστη .
Ελεγξτε τις ρυθμισεις του τειχους προστασιας για τη θυρα http(80) https(443) ftp (21)( τα τσεκαρα και ειναι αυτες οι τιμες)
και μετα λεει να επικοινωνησω μαζι τους ...πουτσες

Τι μπορει να συμβαινει ρε παιδια???
Τι να κανω????

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Περίμενε να μπει ο mocaa_master που του είναι εύκολα τα windoze.
Εγώ τα έχω ψιλοξεχάσει, εδώ και 3+ χρόνια με Ubuntu...

Ψάξε λίγο στις συνδέσεις δικτύου και δες μήπως έχουν σβηστεί όλες.
Σου γράφει τίποτα του στυλ ότι δεν έχει συνδεθεί το καλώδιο;
Βασικά δες αν υπάρχει κάποια διαφορετική ρύθμιση στις συνδέσεις σε σχέση με το άλλο που δουλεύει ακόμα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Παιδια SOS
Ισως να εχει απαντηθει παλι αυτο που ρωταω...
Εχω 2 λαπτοπ , το ενα δουλευει μια χαρα και μαπινει στο δικτυο , το αλλο ομως δεν μπαινει στο ιντερνετ .
Εκανα τα εξης:(χωρις να μπορω να καταλαβω τι μαλακια εκανα και εφτασα σε αυτο το σημειο)
Πηγα στην αρχη καποια επαναφορα συστηματος σε παλιοτερη ημερομηνια αλλα τζιφος ...
Μετα εβγαλα ενα προγραμμα που ειχα βαλει την τελευταια φορα και απο εκεινη την στιγμη μου αρχισαν τα προβληματα αλλα παλι τζιφος...
Επαιξα με αντιβαιρους και τειχος προστασιας αλλα τιποτα ...
Αφαιρεσα το kaspersky μηπως μου το κολλαγε αυτο και παλι τζιφος ...
Τωρα πηγα να ξαναπερασω το kaspersky και οταν πηγε να κανει συνδεση για να ολοκληρωσει την εγγραφη μου εβγαλε το διαγνωστικο δικτυου το εξης μηνυμα:
Τα windows δεν μπορουν να συνδεθουν στο internet χρησιμοποιωντας http,https,ftp.Αυτο ειναι πιθανο να οφειλεται στις ρυθμισεις του τειχους προστασιας του υπολογιστη .
Ελεγξτε τις ρυθμισεις του τειχους προστασιας για τη θυρα http(80) https(443) ftp (21)( τα τσεκαρα και ειναι αυτες οι τιμες)
και μετα λεει να επικοινωνησω μαζι τους ...πουτσες

Τι μπορει να συμβαινει ρε παιδια???
Τι να κανω????
δεν μας λες λειτουργικο, δεν μας λες το πρόγραμμα που έβαλες και σου δημιούργησε το πρόβλημα.
όπως και να έχει μια σε τελείως επιφανειακή προσέγγιση που μπορώ να κάνω στο πρόβλημα σου έχω να σου προτείνω το εξής.
άνοιξε I.E. πήγαινε
Εργαλεία->Διάγνωση Προβλημάτων Συνδεσης
θα σου ανοίξει ένα παράθυρο με τίτλο "Διαγνωστικά Δικτύου για Windows XP" στην περίπτωσή μου και τρέχει το διαγνωστικό.

εναλλακτικά μπορείς να ανοίξεις το msn και πήγαινε
Tools->options και κάπου λέει για Connection TroubleShooter, Κάνε κλικ στο start (εμένα το έχει απενεργοποιημένο γιατί δεν έχει κάποιο σφάλμα η σύνδεση)
αν πας να κάνεις ούτως η άλλως σύνδεση με τον λογαριασμό σου στο msn με το windows messenger και δεν συνδεθεί θα σου βγάλει ένα παράθυρο που θα σε παροτρίνει να ελέγξει μόνο του την σύνδεση και αφού το κάνει μετά θα σου έχει μια επιλογή για να την διορθώσει αν μπορεί.
κάνε ένα από αυτά ή όλα και πόσταρε εμπειρίες

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
το λειτουργικο ειναι xp και το προγραμμα ηταν ενα παιχνιδακι.
Εκανα αυτο με το διαγνωστικο αλλα μου λεει να ανοιξω και να κλεισω το router,κατι που το κανω αλλα δεν εχει αποτελεσμα αλλα και νοημα αφου ο δευτερος υπολογιστης λειτουργει κανονικα...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Τρως πόρτα από firewall μεγάλε, αλλά έχεις διαλύσει το PC. Μιλάς για επαναφορές (δηλ σε προγενέστερο registry), έβαλες & έβγαλες Kaspersky κ.ο.κ. Πως να σε βοηθήσει κάποιος από μας εδώ?

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Τρως πόρτα από firewall μεγάλε, αλλά έχεις διαλύσει το PC. Μιλάς για επαναφορές (δηλ σε προγενέστερο registry), έβαλες & έβγαλες Kaspersky κ.ο.κ. Πως να σε βοηθήσει κάποιος από μας εδώ?
και εγω αυτο νομιζω οτι συμβαινει...
Θελω ομως να αποφυγω φορματ

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Κανε αυτο που γραφει ο τσολιας πιο πανω και γραψε τι εγινε.

Αν δεν φτιαξει, κατεβασε το ComboFix

Ειναι command-line interface, δες www.bleepingcomputer.com/combofix/how-to-use-combofix]εδω[/url] πως δουλευει (ευκολο ειναι)

τρεξτο και μολις τελειωσει (μπορει να κανει reboot η logout/login  μονο του μη το πειραξεις ενδιαμεσα ) τυπωνει ενα log "ComboFix.txt" στο C:  ανεβασε το σε συνημμενο.

αν δεν κανει τιποτα , κατεβασε και το www.snapfiles.com/downloads/winsockxpfix/dlwinsockxpfix.html]WinSock XP Fix[/url] και τρεξτο κ αυτο.

αν παλι δε φτιαξει γραψε τι εγινε για τη συνεχεια  :cheesy:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Κανε αυτο που γραφει ο τσολιας πιο πανω και γραψε τι εγινε.

Αν δεν φτιαξει, κατεβασε το ComboFix

Ειναι command-line interface, δες www.bleepingcomputer.com/combofix/how-to-use-combofix]εδω[/url] πως δουλευει (ευκολο ειναι)

Εσείς οι linuxάδες είστε μεγάλοι σαδιστές. :s&m_1:
Μόλις κάποιος έχει πρόβλημα στα windoze  :helpplea: , τον αναγκάζετε να μπει σε command line.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Χαχααα στο τσολια πες τα αυτα ρε που ειναι hardcore με τα linuxοειδη.. εγω στο στικακι τα φορτωνω για ενημερωση/χαβαλε περισοτερο.. 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τα ποντίκαι δαγκώνουνε μάγκες,
prompt και ξερό ψωμί
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Προς γερολυκους ροκαδες. ρε γατονια μια βοηθεια ρε. :cheesy:

Τιτλο του κομματιου στο συνημμενο (Stones ειναι οκ, αλλα ποιο?)..

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
είναι μικρό το sample και δεν έχει καθαρά lyrics μέσα, δεν μπορώ να βοηθήσω, αν έχεις κανένα άλλο sample που να λέει έστω κάποια λογάκια ίσως μπορέσω να το βρω.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Νασαι καλα ρε τσολια. Η προθεση μετραει. :thumbsup:

Εχω ενα μεγαλυτερο sample αλλα ειναι απο αθλητικη εκπομπη και μιλαει ο δημοσιογραφος ενδιαμεσα.. γιαυτο εκοψα μονο αυτο το κομματι για να μη μπερδευει περισσοτερο.

Αν βοηθαει εδω ειναι αυτουσιο
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/398708568/rolling_stones2.mp3[/code[/URL]]

(Φαινεται τα γεροντια  :oldman: του σαιτ πηγαν νανι νωρις..  :D)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
νομίζω ότι δεν είναι rolling stones, μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά έχω ακουσει πολλές φορές όλη τη δισκογραφία τους και δεν μου θυμίζει κάτι.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Παιδια ας με βοηθησει καποιος.....

Εδω και δυο μέρες υπάρχει ενα προβλημα σχετικα με τα γραφικα και την απεικονηση των πιξελς

Δηλαδη κανω εκκινηση του υπολογιστη και απο την αρχη πριν μπω στο μενου καθε γραφικο διασπαται σε κομματια και φενονται γραμμες πχ το μενου εναρξη φενεται τεραστιο και γενικα ολα φενονται τεραστια με κακη απεικονηση γραφικων! Κανω αρκετες φορες ρισταρτ και ορισμενες πετυχενω τα γραφικα μια χαρα!
Κανω φορματ συνεχεια για να φυγει αυτο το προβηλα αλλα δεν φευγει σκευτωμαι μηπως εχει προβλημα η οθονη αλλα δεν νομιζω διοτη οταν εμφανιζεται ετσι το μενου η κεντρικη μοναδα κανει κατι περιεργους ηχους!
Μπορει να βοηθησει καποιος ρε παιδια? Δεν θέλω να μου πάρει κανας τεχνικος 40 ευρω  :headbang: :headbang:

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom