Φίλε δοκίμασε να κάνεις ξανά εγκατάσταση τους Drivers της κάρτας γραφικών . Αν δεν λειτουργησει αυτό δοκίμασε και ξανακάνε Format. Αν πάλι τίποτα ,μάλλον δυστυχως έχεις πρόβλημα στο hardware και μάλλον στην κάρτα γραφικώνΠαιδια ας με βοηθησει καποιος.....
Εδω και δυο μέρες υπάρχει ενα προβλημα σχετικα με τα γραφικα και την απεικονηση των πιξελς
Δηλαδη κανω εκκινηση του υπολογιστη και απο την αρχη πριν μπω στο μενου καθε γραφικο διασπαται σε κομματια και φενονται γραμμες πχ το μενου εναρξη φενεται τεραστιο και γενικα ολα φενονται τεραστια με κακη απεικονηση γραφικων! Κανω αρκετες φορες ρισταρτ και ορισμενες πετυχενω τα γραφικα μια χαρα!
Κανω φορματ συνεχεια για να φυγει αυτο το προβηλα αλλα δεν φευγει σκευτωμαι μηπως εχει προβλημα η οθονη αλλα δεν νομιζω διοτη οταν εμφανιζεται ετσι το μενου η κεντρικη μοναδα κανει κατι περιεργους ηχους!
Μπορει να βοηθησει καποιος ρε παιδια? Δεν θέλω να μου πάρει κανας τεχνικος 40 ευρω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
PC problem - Help!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 297K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Εχω κατι cd που γραφουν << drivers & utilities>> έκανα φορματ πριν 1 μηνα και δεν τα εγκατεστησα αυτα! Λες να φτάει αυτο?Φίλε δοκίμασε να κάνεις ξανά εγκατάσταση τους Drivers της κάρτας γραφικών . Αν δεν λειτουργησει αυτό δοκίμασε και ξανακάνε Format. Αν πάλι τίποτα ,μάλλον δυστυχως έχεις πρόβλημα στο hardware και μάλλον στην κάρτα γραφικών
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Κανε δεξι κλικ στην επ εργασιας > ιδιοτητες > ρυθμισεις και δες σε τι αναλυση οθονης ειναι. Αν ειναι στο χαμηλοτερο οριο αυξησε το σταδιακα να δεις που θα βρεις την καλυτερη εικονα.
Σε καθε περιπτωση κατεβασε και ξαναπερασε τους οδηγους της καρτας γραφικων που λεει κ ο joyjoy.
Σε καθε περιπτωση κατεβασε και ξαναπερασε τους οδηγους της καρτας γραφικων που λεει κ ο joyjoy.
Συνημμένα
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Εχω κατι cd που γραφουν << drivers & utilities>> έκανα φορματ πριν 1 μηνα και δεν τα εγκατεστησα αυτα! Λες να φτάει αυτο?
Το πιθανοτερο.. ;) αν δεν εχεις περασει οδηγους για την καρτα γραφικων τωρα πρεπει να βλεπεις με τους generic οδηγους του λειτουργικου πχ 800χ600 η κατι τετοιο.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Να σαι καλα μακάρι να βγάλω ακρη γιατη τα σουφρονουν καλα οι τεχνικοιΤο πιθανοτερο.. ;) αν δεν εχεις περασει οδηγους για την καρτα γραφικων τωρα πρεπει να βλεπεις με τους generic οδηγους του λειτουργικου πχ 800χ600 η κατι τετοιο.
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Νασαι καλα ρε τσολια. Η προθεση μετραει.
Εχω ενα μεγαλυτερο sample αλλα ειναι απο αθλητικη εκπομπη και μιλαει ο δημοσιογραφος ενδιαμεσα.. γιαυτο εκοψα μονο αυτο το κομματι για να μη μπερδευει περισσοτερο.
Αν βοηθαει εδω ειναι αυτουσιο
Κώδικας:[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/398708568/rolling_stones2.mp3[/code[/URL]] (Φαινεται τα γεροντια :oldman: του σαιτ πηγαν νανι νωρις.. :D) [/quote] Με κόλησες ρε γαμώτο κι έχω λυσσάξει να βρω πως λέγεται! Το έχω ακούσει ένα μύριο φορές, έχω παίξει το ριφ στην κιθάρα άλλο ένα μύριο φορές, και τώρα δε θυμάμαι ποιο είναι!!! :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: Πάντως stones δεν είναι. Κοίτα ρε πούστη μου τώρα θα φάω τα λύσσακά μου!
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Να σαι καλα μακάρι να βγάλω ακρη γιατη τα σουφρονουν καλα οι τεχνικοι
Κατεβασε το www.gtopala.com/download/siw.exe]SIW[/url] και τρεξτο (διπλο κλικ δε θελει εγκατασταση) και στη στηλη αριστερα εκει που λεει "video" κλικ και δες πανω πανω διπλα στο "Video Adapter" θα γραφει το μοντελο της καρτας πχ "NVIDIA GeForce GTS 250"
Πηγαινε στο σαιτ εκει που εχει τους οδηγους (επελεξε σειρα και εκδοση) και κατεβασε τους.
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Πάντως stones δεν είναι.
ναι και ο τσολιας αυτο λεει.. μπορει να κανα λαθος εγω τελικα. μοιαζει πολυ σε stones ομως ε..?
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
επίσης καλός ρουφιάνος για να μας λέει μέχρι και τι χρώμα βρακί φοράει το pc
gamisterix2
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
White Stripes, Seven Nation Army
Το κομμάτι των White Stripes είχε γίνει μεγάλη επιτυχία (δικαιολογημένα) ανάμεσα στους Ιταλούς φιλάθλους και συντρόφευσε τη squadra azzura στο δρόμο για το θρίαμβο του Μουντιάλ 2006. Oι Rolling Stones έκαναν το cover στο τραγούδι κατά την επινίκια εορτή κατάκτησης του Μουντιάλ της Γερμανίας. Αν θυμάστε, ο Ματεράτσι (γνωστός και ως Μακελάτσι...) είχε ανέβει μαζί τους on stage και ο Sir McJagg αναγκάστηκε να τον "κόψει" επειδή έβριζε τους Γάλλους.
Τι μου θύμισες easyrider...Covent Garden και 50000 θεόζουρλοι Ιταλοί να μας πηγαίνουν "καροτσάκι" μέχρι Piccadilly Circus. Goosebumps!
YΓ. Γειά σου Τσολιά με τα Αγγλικά λόοουερ του Μίτσικελ...σόρρυ Μίτσιγκαν. Την επόμενη φορά θα σου βάλουμε κι ασκήσεις listening. Μα καλά, τις τσόντες στο "βουβό" τις βλέπεις επειδή σε μαλώνει η μαμά;
Το κομμάτι των White Stripes είχε γίνει μεγάλη επιτυχία (δικαιολογημένα) ανάμεσα στους Ιταλούς φιλάθλους και συντρόφευσε τη squadra azzura στο δρόμο για το θρίαμβο του Μουντιάλ 2006. Oι Rolling Stones έκαναν το cover στο τραγούδι κατά την επινίκια εορτή κατάκτησης του Μουντιάλ της Γερμανίας. Αν θυμάστε, ο Ματεράτσι (γνωστός και ως Μακελάτσι...) είχε ανέβει μαζί τους on stage και ο Sir McJagg αναγκάστηκε να τον "κόψει" επειδή έβριζε τους Γάλλους.
Τι μου θύμισες easyrider...Covent Garden και 50000 θεόζουρλοι Ιταλοί να μας πηγαίνουν "καροτσάκι" μέχρι Piccadilly Circus. Goosebumps!
YΓ. Γειά σου Τσολιά με τα Αγγλικά λόοουερ του Μίτσικελ...σόρρυ Μίτσιγκαν. Την επόμενη φορά θα σου βάλουμε κι ασκήσεις listening. Μα καλά, τις τσόντες στο "βουβό" τις βλέπεις επειδή σε μαλώνει η μαμά;
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
επίσης καλός ρουφιάνος για να μας λέει μέχρι και τι χρώμα βρακί φοράει το pc
Σωστος. Και ξεχασα ο λαλακας να του προτεινω το www.techpowerup.com/downloads/1798d/GPU-Z.0.4.3.exe]GPU-Z[/url] που ειναι το πιο καταλληλο για καρτες να ξεμπερδευει.. κολαω και γω σα τα μασινια..
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
δεν ήξερα ότι ο κόσμος μαθαίνει αγγλικά από τις τσόντες,YΓ. Γειά σου Τσολιά με τα Αγγλικά λόοουερ του Μίτσικελ...σόρρυ Μίτσιγκαν. Την επόμενη φορά θα σου βάλουμε κι ασκήσεις listening. Μα καλά, τις τσόντες στο "βουβό" τις βλέπεις επειδή σε μαλώνει η μαμά;
όπως και να έχει, εσύ πρέπει να έχεις πάρει με τον ιδρώτα σου το προφίσιενσι του καίει-bridge :applaud:
gamisterix2
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δεν ήξερα ότι ο κόσμος μαθαίνει αγγλικά από τις τσόντες,
όπως και να έχει, εσύ πρέπει να έχεις πάρει με τον ιδρώτα σου το προφίσιενσι του καίει-bridge :applaud:
Ναι, τι να σου πω, δεν έχω γνώμη επειδή δε βλέπω. Αν κρίνω όμως από εσένα, masturbation veteran , τότε ,ως φαίνεται, Αγγλικά δε μαθαίνεις από τσόντες...
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
White Stripes, Seven Nation Army
Ελα ρε gamisterix !!! ονομα και πραμα ρεεεεεεεε
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ααα τώρα σε θυμήθηκα ρε τσόκαρο,
τι λέει, πως πάει το ban/mute; ήρθες και για 2ο γύρο;
μην αγχώνεσαι δε θα αργήσει, τον ξέρεις εσύ τον δρόμο.
gamisterix2
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ααα τώρα σε θυμήθηκα ρε τσόκαρο,
Τσόκαρο;
Mα καλά, οι αγάμητοι μιλάτε και καλιαρντά τώρα;
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
ρε, μη τσακωνεστε για μαλακιες ρε.. κουλαρετε.
gamisterix2
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε, μη τσακωνεστε για μαλακιες ρε.. κουλαρετε.
Eίμαστε παλιοί "φίλοι". Είχα ανοίξει ένα θέμα και πεταγόταν σαν τη Ζωζώ Σαπουντζάκη
Έχεις δίκιο όμως, φίλε easy. Θα κάνω στροφή στην ποιότητα
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
να τος.... για πες μου με ποιον δεν τσακώθηκες μωρή λουλού;
πάρτε και το θρεντάκι να καμαρώσεται άντρα, μπήκε σε μπουρδελοσάιτ να μάθει πως καμακώνουν στο γυμναστήριο γιατί τις τσόντες τις πλήρωσε ακριβά, έπαθε αγκύλωση η χούφτα του
και θέλει να μας το παίξει και ιστορία.
άνοιξε το τετράδιο σου και κράτα σημειώσεις.
πάρτε και το θρεντάκι να καμαρώσεται άντρα, μπήκε σε μπουρδελοσάιτ να μάθει πως καμακώνουν στο γυμναστήριο γιατί τις τσόντες τις πλήρωσε ακριβά, έπαθε αγκύλωση η χούφτα του
gamisterix2
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
να τος.... για πες μου με ποιον δεν τσακώθηκες μωρή λουλού;
1) Ευχαριστώ που το βρήκες. Βαριόμουν να ψάχνω. Αύριο θα ξεκινήσω και τη συνέχεια του επικού θρεντ, πήγαμε ήδη ταμείο χοχοχο!!!
2) Κλλλλλλλλλλλλλλάψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψεεεεεεεεεεεε 24/7 εδώ μέσα, αγάμητε σπυριάρη χοντρέ γυαλαμπούκα και βάλε Λιγκουαφόν να βρεις την υγειά σου.
3) Δεν ακούγεσαι, πάρε το μηδέν. Γράψε ό,τι θέλεις, δεν ξαναασχολούμαι μαζί σου. Πολλά ήταν 4 ποστς για το ποιόν σου.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 118
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις