Επισκέπτης
Θα το εξετάσω και αυτό αλλά θέλω λύση για τα τρελλά του Windows Media Player.
μπορεις να δωσεις συνθεση απο εδω?Θα το εξετάσω και αυτό αλλά θέλω λύση για τα τρελλά του Windows Media Player.
Ποια έκδοση του Windows Media Player εχεις και επίσης πόσες μονάδες δίσκου εχεις δήλαδη εκτος απο το αντιγραφικό εχεις και απλό dvd-cd. Δοκίμασε επίσης και καποία αλλη μάρκα cd audio και τι μάρκα ειναι το αντιγραφικό.Θα το εξετάσω και αυτό αλλά θέλω λύση για τα τρελλά του Windows Media Player.
Τι εννοείς σύνθεση;μπορεις να δωσεις συνθεση απο εδω?
ξερεις τι ειναι?
mobo ξερεις?H έκδοση του W.M.P. είναι 11.0.6002.18065 του 2006.Έχω δύο μονάδες δίσκου όπως τα λες.
Το DVD-RW είναι Sony-Nec Optiarc
Στο W.M.P πας να κανείς εγραφή σου εμφανίζει την μονάδα D που πιθανοτητα ειναι εγατάστημενο το αντιγραφικό αν το αντιγραφικό το έχεις με αλλο γραμμά αλλαξέτο και βάλε το σωστό. επισης την λιστα τραγουδιών που θέλεις να γράψεις στο cd την εχεις αποθηκευμένη στο δίσκο και οχι απο το Cd;H έκδοση του W.M.P. είναι 11.0.6002.18065 του 2006.Έχω δύο μονάδες δίσκου όπως τα λες.
Το DVD-RW είναι Sony-Nec Optiarc
:SΤο mobo τι είναι;
Φίλε εννοεί την motherboard=μητρική παλκετα tou pc
Πέραν από την πλάκα.....mobo είναι το MotherBoard
Και τι είναι το MotherBoard ???
Ευχαριστώ για τη διαφώτιση φίλε.Φίλε εννοεί την motherboard=μητρική παλκετα tou pc
Βάζω AUDIO CD SANYO στο DVD RW, μπαίνω στο Windows Media Player για να γράψω cd ήχου από λίστα εγγραφής αλλά στην στήλη εγγραφής(burn) δεξιά και πάνω στην οθόνη βγάζει μήνυμα:
"Τοποθετείστε κενό cd"
Όλα τα cd ήχου που έβαλα είναι κενά και αχρησιμοποίητα."Του κουτιού".
Τα ίδια και σε δεύτερο Η/Υ που δοκίμασα.
Και οι δύο Η/Υ έχουν VISTA.
Μπορείς να σύρεις αρχεία (drag).
Δίνοντας την εντολή "Διαμόρφωση" για το cd βγάζει μήνυμα:
"Δεν υπάρχει δίσκος στην μονάδα.
Τοποθετείστε έναν δίσκο και προσπαθήστε ξανά"
What the hell is going on?
Για να έχει τη λέξη mother Μέσα......το μυαλό μου πάει σε milf........
Easy,Βαλε ενα γεματο cd η dvd να δεις αν το διαβαζει.