Thanx θα το κοιτάξω - όμως κάτι έχει αλλάξει στο dll LicenseControl ή όπως λέγεται και έχει μπλοκάρει τα πάντα.
Τελικά αυτό που σου είπα δούλεψε ή έκανες κάτι άλλο;
Thanx θα το κοιτάξω - όμως κάτι έχει αλλάξει στο dll LicenseControl ή όπως λέγεται και έχει μπλοκάρει τα πάντα.
Το τελευταίο WGA των Windows πήδηξε όλα τα PCs που είχαν automatic updates on.
Πήγαινε στο warezakias.info και κατέβασε κάποια version του crack που μπορεί να μην τα κάνει πάλι genuine, αλλά τουλάχιστον θα γλυτώσεις όλο το κακό (μηνύματα, μαύρες οθόνες κλπ).
Σε ποια web υπάρχουν σειριακοί;Στο rapid;Ενας αλφαριθμητικός κωδικός ειναι φίλε. Συνηθως με πανω απο 10 - 15 χαρακτηρες. Επισης μπορει να εχει καποιο ονομα και email το text.
το εχω εγω , θα το βρω κ θα στο στειλωΜήπως έχει αγοράσει κανείς κάποιο από αυτή την οικογένεια δίσκων?
Το φορμάρισα και δεν κράτησα backup το software, το εικονίδιο κλπ.
Όποιος κάτοχος έχει την καλή διάθεση να βοηθήσει, ας στείλει ένα PM.
Thanx
Το τελευταίο WGA των Windows πήδηξε όλα τα PCs που είχαν automatic updates on.
Πήγαινε στο warezakias.info και κατέβασε κάποια version του crack που μπορεί να μην τα κάνει πάλι genuine, αλλά τουλάχιστον θα γλυτώσεις όλο το κακό (μηνύματα, μαύρες οθόνες κλπ).
siropiastos,τo Avira έχει προστασία ταυτότητας και διαχείριση κωδικών πρόσβασης για περιήγηση στο internet;Επισης για τετοιες δουλειες υπαρχουν 2 sites των οποιων τα "προιοντα" μπορεις να εμπιστευτεις..
Απο την αλλη, συμφωνω ειναι αψογο το ΕΣΕΤ αλλα εγω εχω βαλει τη free εκδοση του Avira Antivir κι ειμαι μια χαρα.
Χρησιμοποίησε nero για εγραφή αν το έχεις.Βάζω AUDIO CD SANYO στο DVD RW, μπαίνω στο Windows Media Player για να γράψω cd ήχου από λίστα εγγραφής αλλά στην στήλη εγγραφής(burn) δεξιά και πάνω στην οθόνη βγάζει μήνυμα:
"Τοποθετείστε κενό cd"
Όλα τα cd ήχου που έβαλα είναι κενά και αχρησιμοποίητα."Του κουτιού".
Τα ίδια και σε δεύτερο Η/Υ που δοκίμασα.
Και οι δύο Η/Υ έχουν VISTA.
Μπορείς να σύρεις αρχεία (drag).
Δίνοντας την εντολή "Διαμόρφωση" για το cd βγάζει μήνυμα:
"Δεν υπάρχει δίσκος στην μονάδα.
Τοποθετείστε έναν δίσκο και προσπαθήστε ξανά"
What the hell is going on?