You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
PC problem - Help!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 298K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
;)
Επισκέπτης
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ, τέκνα μουMother Of Bombs...........Oooooooooooooo
Στάλθηκε από: pristine
OK ρε συ - πλάκα κάνω. Αλλά ας μπει στο pcw.gr - ξέρω γω? Λες εκεί να έπεφτε πιο πολύ κράξιμο?
Μπα - μάλλον είναι φανατίλα μπουρδελιάρης!!!
Να είστε σεμνοί και ταπεινοί
Επισκέπτης
Ρε παιδιά και γω αντιμετωπίζω ενα προβληματάκι τις 2 τελευταιες ημέρες!Όποιος μπορεί ας μου απαντήσει!
Προχθές εκεί που ήμουνα στο μσν βλέπω το pc να κανει επανεκκίνηση απο μόνο του!! αυτό εγινε 2-3 φορές μέχρι που άνοιξε και μου έδειξε οτι τα windows που χρησιμοποιώ ειναι μούφα!Βρήκα το crack απο το νετ όλα οκ!!Κάθε φορά όμως που το ανοίγω κάνει τα ίδια!!Μου λέει ότι έχω πέσει θύμα ..kai ότι χρησιμοποιώ μούφα windows ρελοσπάντων!!Τι στον κόρακα συμβαίνει????
Προχθές εκεί που ήμουνα στο μσν βλέπω το pc να κανει επανεκκίνηση απο μόνο του!! αυτό εγινε 2-3 φορές μέχρι που άνοιξε και μου έδειξε οτι τα windows που χρησιμοποιώ ειναι μούφα!Βρήκα το crack απο το νετ όλα οκ!!Κάθε φορά όμως που το ανοίγω κάνει τα ίδια!!Μου λέει ότι έχω πέσει θύμα ..kai ότι χρησιμοποιώ μούφα windows ρελοσπάντων!!Τι στον κόρακα συμβαίνει????
Ρε παιδιά και γω αντιμετωπίζω ενα προβληματάκι τις 2 τελευταιες ημέρες!Όποιος μπορεί ας μου απαντήσει!
ΚΑτέβασε το τελευταίο WGA Utillity και ΜΗΝ ξεχάσεις να απανεργοποιήσεις τις αυτόματες ενημερώσεις απο τον πίνακα ελεέγχου.
galileos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μαλλον σε εβαλαν σε black list :o
Επισκέπτης
Τις αυτόματες ενημερώσεις τις απενεργοποίησα...μαλακία έκανα που τις είχα ενεργοποιημένες..τεσπα..κατέβασα και αυτο που μου είπες...για να δούμε!!!σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!!ΚΑτέβασε το τελευταίο WGA Utillity και ΜΗΝ ξεχάσεις να απανεργοποιήσεις τις αυτόματες ενημερώσεις απο τον πίνακα ελεέγχου.
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.859
- Πόντοι
- 5.975
καλησπέρα και από εμένα! έχω παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα πως τα downloads από rapidshare και παρόμοια sites έχουν γίνει απελπιστικά αργα (μιλάω πάντα για free mode)!
συμβαίνει και σε άλλους ή πρέπει να αρχίσω να ανυσηχώ;
να σημειωθεί ότι χρησιμοποιώ mozilla firefox και να επισημάνω πως μετά την αναβάθμιση στη νέα version (3.5.2) σε γενικές γραμμές ψιλοσέρνεται...
συμβαίνει και σε άλλους ή πρέπει να αρχίσω να ανυσηχώ;
να σημειωθεί ότι χρησιμοποιώ mozilla firefox και να επισημάνω πως μετά την αναβάθμιση στη νέα version (3.5.2) σε γενικές γραμμές ψιλοσέρνεται...
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.859
- Πόντοι
- 5.975
θα το δοκιμάσω φίλε μου! ευχαριστώ για την απάντηση! απλά σκέφτομαι μήπως τιθεται θέμα ασυμβατότητας μεταξύ της νέας έκδοσης firefox και των windows (s)vista!Δοκίμασε με κάνα download manager, όπως flashget έστω και χωρίς συνδρομή στο rapid. Θα δεις σίγουρα διαφορά από το download του firefox.
bill the dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Παιδια θελω βοηθεια.απο μερες προσπαθω να μπω σε ενα σαιτ αλλα δεν λεει να μπει.ολο λευκη οθονη μου βγαζει, μεχρι και το Firewall απενεργοποιησα μπας και... αλλα τιποτα.καμια ιδεα η καποιος που να ξερει να με βοηθησει???Γιατι με εναν αλλον υπολογιστη που εχω μπαινει κανονικα.Τι να κανω?
bill the dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Το gamato.info
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει πάντως στα νέα έχει το εξής
latest news
Posted by: admin
Posted on: 06/09/2009 04:18
Title: Αλλαγή επιτυχής
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα, μια επίσκεψη από το irc, αν και όλα δείχνουν κανονικά.
Καλό ξημέρομα.
latest news
Posted by: admin
Posted on: 06/09/2009 04:18
Title: Αλλαγή επιτυχής
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα, μια επίσκεψη από το irc, αν και όλα δείχνουν κανονικά.
Καλό ξημέρομα.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
κοίτα αν έχεις κάνει enable java script,
διέγραψε τα cookies,
και ξαναπροσπα΄θησε
διέγραψε τα cookies,
και ξαναπροσπα΄θησε
bill the dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Δοκιμασα και απο αλλο Browser αλλα σε μενα το προβλαμα παραμενει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 118
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις