Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

PSYXOLOGOS

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
1
καλησπερα το προβλημα μου εχει ως εξης το λαπτοπ (παλιο μοντελο) ενω οταν το ανοιγω περνει μπροστα δεν μου αναβει παντα η οθονη :s δηλαδη: τον αναβω τωρα και δεν εχω καμια ενδειξη στην οθονη, τιποτα, μαυρη.  τον κλεινω και τον ξανανοιγω 2-3 φορες και αναβει κανονικα τι μπορει να φταιει ??????? τον εχω ανοικτο και ελενξα ολα τα καλωδια τιποτα δεν ειναι χαλαρο η κουνιετε :s

PSYXOLOGOS

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
1
δοκιμασα μολις το εξης: αποσυνδεσα την οθονη και εβαλα μια εξωτερικη αλλα τιποτα, μετα απο πολλα restart αναψε με την εξωτερικη οποτε καταλαβενω οτι δεν εχω προβλημα στην οθονη και οπως το ειχα ανοικτο το laptop πιεζα με τα χερια μου ( σαν να θελω να κουμπωσω το κουτι στην θεση του) απαλα και οταν εφτασα στο σημειο οπου ειναι το cd-rom η οθονη τρελαθηκε στο τρεμοπαιγμα

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πέτα το και πάρε άλλο.... σίγουρα μια επισκευή θα σου κοστίσει όσο ένα καινούριο με περισσότερες δυνατότητες.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
δοκιμασα μολις το εξης: αποσυνδεσα την οθονη και εβαλα μια εξωτερικη αλλα τιποτα, μετα απο πολλα restart αναψε με την εξωτερικη οποτε καταλαβενω οτι δεν εχω προβλημα στην οθονη και οπως το ειχα ανοικτο το laptop πιεζα με τα χερια μου ( σαν να θελω να κουμπωσω το κουτι στην θεση του) απαλα και οταν εφτασα στο σημειο οπου ειναι το cd-rom η οθονη τρελαθηκε στο τρεμοπαιγμα
Όχι ότι είναι κάτι στάνταρ, αλλά δες τι έκανε αυτός ο τυπάς:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Για απαντήστε μου ρε παιδιά στο παρακάτω πρόβλημα..Εχω ενα netbook με XP professional,το οποίο ,όταν τελειώνω την εργασία μου και αρχίζω τη διαδικασία απενεργοποίησης,στο στάδιο που βγαίνουν στη μεση της οθόνης τα τρια κουτακια-απενεργοποίηση,επανεκκινηση κλπ-,όταν παω να πατησω απενεργοποίηση βγαίνει κλεψυδρα αναμονής και κολλάει εκει...Scan έκανα με ΝΟD 32,ebala kai to CC cleaner ,έκανα restart τιποτα..Κλεινει μονο με παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού ενεργοποίησης.Καμια ιδέα??? :think: :think:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Για απαντήστε μου ρε παιδιά στο παρακάτω πρόβλημα..Εχω ενα netbook με XP professional,το οποίο ,όταν τελειώνω την εργασία μου και αρχίζω τη διαδικασία απενεργοποίησης,στο στάδιο που βγαίνουν στη μεση της οθόνης τα τρια κουτακια-απενεργοποίηση,επανεκκινηση κλπ-,όταν παω να πατησω απενεργοποίηση βγαίνει κλεψυδρα αναμονής και κολλάει εκει...Scan έκανα με ΝΟD 32,ebala kai to CC cleaner ,έκανα restart τιποτα..Κλεινει μονο με παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού ενεργοποίησης.Καμια ιδέα??? :think: :think:

πάρε τηλέφωνο τον μαιστόροβιτς :2funny: :2funny: :2funny:

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
καποια πολυ προσφατη εγκατασταση το κανει αυτο ,προσπαθει να εγγραψει στον σκληρο,αλλα μαλλον δε τη βρισκει.
θυμισου τι εβαλες πολυ προσφατα και στειλτο

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
καποια πολυ προσφατη εγκατασταση το κανει αυτο ,προσπαθει να εγγραψει στον σκληρο,αλλα μαλλον δε τη βρισκει.
θυμισου τι εβαλες πολυ προσφατα και στειλτο
Σε αυτό το netbook δεν βαζω προγραμματα η ταινίες,μόνο της δουλειάς.κανενας ιος φανταζομαι να ειναι απο φλασακια USB που δουλευουμε αβερτα.Κανενα προγραμμα για να καθαρίσει γνωριζετε?
ΥΓ:Βάσο τράβα στη SHEYLA και χ... με!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Κανενα προγραμμα για να καθαρίσει γνωριζετε?

Μόνο ένα; :grin:
Πιθανότατα κάποιο malware φταίει (μπορείς να το εντοπίσεις με το HJTInstall), οπότε δοκίμασε να καθαρίσεις το μηχάνημά σου με κάποιο απ' αυτά... (δωρεάν, από )
mbam-setup
SUPERAntiSpyware
revosetup
Norman_Malware_Cleaner
stinger1001624

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μόνο ένα; :grin:
Πιθανότατα κάποιο malware φταίει (μπορείς να το εντοπίσεις με το HJTInstall), οπότε δοκίμασε να καθαρίσεις το μηχάνημά σου με κάποιο απ' αυτά... (δωρεάν, από )
mbam-setup
SUPERAntiSpyware
revosetup
Norman_Malware_Cleaner
stinger1001624
Από τα 5 βρηκα το 2 και το 4 καθως και το HJTInstall.θα τα δοκιμάσω και θα σου πώ φίλε,ευχαριστώ πολύ... :thumbsup: :thumbsup:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Σε safe mode το κάνει?

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Παιδες  :helpplea: :helpplea:

Πηγα να κανω sign in στο λογαριασμο  μου στην Υoutube σημερα το πρωι,
και μου παρουσιαστηκε το μυνημα<< Αccount has been disabled,please use a different
e-mail>>Tι να συνεβη,δεν εκανα τιποτα λαθος,ουτε ανεβασα τιποτα βιντεο ακαταλληλο,
σας το χει παρουσιασει και σας;΄
Ειμαι πολυ στενοχωρημενος γιατι ειχα αυτο το λογαρισμο 3 χρονια ειχα παρα πολλες επαφες,
πολλα βιντεο (τραγουδια,τραιλερς απο ταινιες κτλ)

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Aκουστε ρε οι ξεφτιλισμενοι!!
Εστειλα μυνημα
στην Youtube Team στο troubleshooting
για το τι συνηβη και μου εβγαλαν το λογαριασμο μου Suspended!!
Mου στειλανε λοιπον το μυνημα

<<Ευχαριστουμε για την επικοινωνια.O Λογαριασμος σου βρεθηκε να εχει παραβιασει
τους κανονισμους της κοινοτητας μας!!Ο Λογαριασμος σου εχει τωρα αποβληθει!!
Σας ενημερωνουμε οτι απαγορευεται ακομα η προσβαση, η κατοχη και η δημιουργια,
αλλων λογαριασμων στην Youtube>>
Το προσωπικο της Youtube αναφερει videos 24ωρες την ημερα 7 ημερες την εβδομαδα,
για το αν εχουν παραβιαστει οι κανονισμοι της κοινοτητας!!
Αν ενα video η λογαριασμος φερνεται στην προσοχη μας εμεις το ερευνουμαι και πραττουμαι αναλογα!!

Δεν μπορουμε να σας παρεχουμε ειδικες λεπτομερειες που αφορα την αποβολη
του λογαριασμου σας η την αφαιρεση video σας!!
Για περισσοτερες πληροφοριες για το τι θεωρουμε απρεπη περιεχομενο ενω
χρησιμοποιηται το youtube σας παρακαλουμε επισκεφτειτε τους κανονισμους της κοινοτητας μας!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Aκουστε ρε οι ξεφτιλισμενοι!!
Εστειλα μυνημα
στην Youtube Team στο troubleshooting
για το τι συνηβη και μου εβγαλαν το λογαριασμο μου Suspended!!
Mου στειλανε λοιπον το μυνημα

<<Ευχαριστουμε για την επικοινωνια.O Λογαριασμος σου βρεθηκε να εχει παραβιασει
τους κανονισμους της κοινοτητας μας!!Ο Λογαριασμος σου εχει τωρα αποβληθει!!
Σας ενημερωνουμε οτι απαγορευεται ακομα η προσβαση, η κατοχη και η δημιουργια,
αλλων λογαριασμων στην Youtube>>
Το προσωπικο της Youtube αναφερει videos 24ωρες την ημερα 7 ημερες την εβδομαδα,
για το αν εχουν παραβιαστει οι κανονισμοι της κοινοτητας!!
Αν ενα video η λογαριασμος φερνεται στην προσοχη μας εμεις το ερευνουμαι και πραττουμαι αναλογα!!

Δεν μπορουμε να σας παρεχουμε ειδικες λεπτομερειες που αφορα την αποβολη
του λογαριασμου σας η την αφαιρεση video σας!!
Για περισσοτερες πληροφοριες για το τι θεωρουμε απρεπη περιεχομενο ενω
χρησιμοποιηται το youtube σας παρακαλουμε επισκεφτειτε τους κανονισμους της κοινοτητας μας!!!

Καμια τσόντα ανέβασες?? :think:

aser79

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Με το laptop εχω το εξης προβλημα, οταν το ανοιγω αυτο δεν ανοιγει αμεσως αλλα θελει να βγαλω το καλωδιο τροφοδοσιας να το ξανα βαλω αρκετες φορες μεχρι να παρει μπρος. Ακομα και επανεκινηση να κανω παλι τα ιδια κανει, τι λετε να φταιει; το κακο ειναι οτι οταν ξεκινηση δεν μου δινει των χρονο (οπως παλια) για να επεμβο στο bios μηπως και καποιος εβαλε το χερακι του εκει.

Το laptop ειναι Fujitsu Siemens Amilo Li 2732

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Με το laptop εχω το εξης προβλημα, οταν το ανοιγω αυτο δεν ανοιγει αμεσως αλλα θελει να βγαλω το καλωδιο τροφοδοσιας να το ξανα βαλω αρκετες φορες μεχρι να παρει μπρος. Ακομα και επανεκινηση να κανω παλι τα ιδια κανει, τι λετε να φταιει; το κακο ειναι οτι οταν ξεκινηση δεν μου δινει των χρονο (οπως παλια) για να επεμβο στο bios μηπως και καποιος εβαλε το χερακι του εκει.

Το laptop ειναι Fujitsu Siemens Amilo Li 2732
Ένα γνωστό γιατροσόφι στα desktop είναι να βγάλεις το καλώδιο του ρεύματος
και να κρατήσεις πατημένο το κουμπί του ρεύματος για καμπόσα δευτερόλεπτα.
Ίσως έχει να κάνει με στατικό ηλεκτρισμό ή κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω, αλλά πιάνει... :think:

Το ανάλογο σε laptop θα είναι να βγάλεις τη μπαταρία και το καλώδιο και να κρατήσεις πατημένο το κουμπί.
Για bios τα κουμπιά είναι συνήθως delete (στα πιο παλιά συνήθως), f1,f9-f11 στα πιο καινούργια(δοκίμασε όλα τα F αν δεν είναι τα 4 που είπα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom