ghost_rider
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Πως θα βγαλω το windows genuine advantage?
Αφού στο γράφει, είναι για το καλό σου, είναι "advantage"...Πως θα βγαλω το windows genuine advantage?
κατεβασε ενα patchaki απο καποιο site...(πχ gamatoinfo)Πως θα βγαλω το windows genuine advantage?
Όχι ότι είναι κάτι στάνταρ, αλλά δες τι έκανε αυτός ο τυπάς:δοκιμασα μολις το εξης: αποσυνδεσα την οθονη και εβαλα μια εξωτερικη αλλα τιποτα, μετα απο πολλα restart αναψε με την εξωτερικη οποτε καταλαβενω οτι δεν εχω προβλημα στην οθονη και οπως το ειχα ανοικτο το laptop πιεζα με τα χερια μου ( σαν να θελω να κουμπωσω το κουτι στην θεση του) απαλα και οταν εφτασα στο σημειο οπου ειναι το cd-rom η οθονη τρελαθηκε στο τρεμοπαιγμα
Για απαντήστε μου ρε παιδιά στο παρακάτω πρόβλημα..Εχω ενα netbook με XP professional,το οποίο ,όταν τελειώνω την εργασία μου και αρχίζω τη διαδικασία απενεργοποίησης,στο στάδιο που βγαίνουν στη μεση της οθόνης τα τρια κουτακια-απενεργοποίηση,επανεκκινηση κλπ-,όταν παω να πατησω απενεργοποίηση βγαίνει κλεψυδρα αναμονής και κολλάει εκει...Scan έκανα με ΝΟD 32,ebala kai to CC cleaner ,έκανα restart τιποτα..Κλεινει μονο με παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού ενεργοποίησης.Καμια ιδέα???
καποια πολυ προσφατη εγκατασταση το κανει αυτο ,προσπαθει να εγγραψει στον σκληρο,αλλα μαλλον δε τη βρισκει.Για απαντήστε μου ρε παιδιά στο παρακάτω πρόβλημα..Εχω ενα netbook με XP professional,το οποίο ,όταν τελειώνω την εργασία μου και αρχίζω τη διαδικασία απενεργοποίησης,στο στάδιο που βγαίνουν στη μεση της οθόνης τα τρια κουτακια-απενεργοποίηση,επανεκκινηση κλπ-,όταν παω να πατησω απενεργοποίηση βγαίνει κλεψυδρα αναμονής και κολλάει εκει...Scan έκανα με ΝΟD 32,ebala kai to CC cleaner ,έκανα restart τιποτα..Κλεινει μονο με παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού ενεργοποίησης.Καμια ιδέα???
Σε αυτό το netbook δεν βαζω προγραμματα η ταινίες,μόνο της δουλειάς.κανενας ιος φανταζομαι να ειναι απο φλασακια USB που δουλευουμε αβερτα.Κανενα προγραμμα για να καθαρίσει γνωριζετε?καποια πολυ προσφατη εγκατασταση το κανει αυτο ,προσπαθει να εγγραψει στον σκληρο,αλλα μαλλον δε τη βρισκει.
θυμισου τι εβαλες πολυ προσφατα και στειλτο
Κανενα προγραμμα για να καθαρίσει γνωριζετε?
Από τα 5 βρηκα το 2 και το 4 καθως και το HJTInstall.θα τα δοκιμάσω και θα σου πώ φίλε,ευχαριστώ πολύ...Μόνο ένα;
Πιθανότατα κάποιο malware φταίει (μπορείς να το εντοπίσεις με το HJTInstall), οπότε δοκίμασε να καθαρίσεις το μηχάνημά σου με κάποιο απ' αυτά... (δωρεάν, από )
mbam-setup
SUPERAntiSpyware
revosetup
Norman_Malware_Cleaner
stinger1001624
Από τα 5 βρηκα το 2 και το 4 καθως και το HJTInstall.θα τα δοκιμάσω και θα σου πώ φίλε,ευχαριστώ πολύ...
Καμια τσόντα ανέβασες??Aκουστε ρε οι ξεφτιλισμενοι!!
Εστειλα μυνημα
στην Youtube Team στο troubleshooting
για το τι συνηβη και μου εβγαλαν το λογαριασμο μου Suspended!!
Mου στειλανε λοιπον το μυνημα
<<Ευχαριστουμε για την επικοινωνια.O Λογαριασμος σου βρεθηκε να εχει παραβιασει
τους κανονισμους της κοινοτητας μας!!Ο Λογαριασμος σου εχει τωρα αποβληθει!!
Σας ενημερωνουμε οτι απαγορευεται ακομα η προσβαση, η κατοχη και η δημιουργια,
αλλων λογαριασμων στην Youtube>>
Το προσωπικο της Youtube αναφερει videos 24ωρες την ημερα 7 ημερες την εβδομαδα,
για το αν εχουν παραβιαστει οι κανονισμοι της κοινοτητας!!
Αν ενα video η λογαριασμος φερνεται στην προσοχη μας εμεις το ερευνουμαι και πραττουμαι αναλογα!!
Δεν μπορουμε να σας παρεχουμε ειδικες λεπτομερειες που αφορα την αποβολη
του λογαριασμου σας η την αφαιρεση video σας!!
Για περισσοτερες πληροφοριες για το τι θεωρουμε απρεπη περιεχομενο ενω
χρησιμοποιηται το youtube σας παρακαλουμε επισκεφτειτε τους κανονισμους της κοινοτητας μας!!!
Ένα γνωστό γιατροσόφι στα desktop είναι να βγάλεις το καλώδιο του ρεύματοςΜε το laptop εχω το εξης προβλημα, οταν το ανοιγω αυτο δεν ανοιγει αμεσως αλλα θελει να βγαλω το καλωδιο τροφοδοσιας να το ξανα βαλω αρκετες φορες μεχρι να παρει μπρος. Ακομα και επανεκινηση να κανω παλι τα ιδια κανει, τι λετε να φταιει; το κακο ειναι οτι οταν ξεκινηση δεν μου δινει των χρονο (οπως παλια) για να επεμβο στο bios μηπως και καποιος εβαλε το χερακι του εκει.
Το laptop ειναι Fujitsu Siemens Amilo Li 2732