Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
ρε παιδια εχω λογαριασμό στην otenet, και οποτε στελνω mail σε κάποιον που εχει yahoo, to mail δεν του φτάνει ποτέ,(ουτε στην ομαδική αλληλογραφία μπαίνει). Τι φταίει?
μάλλον έχεις λανθασμένες ρυθμίσεις

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
αιδια καλημερα..οπως εγραψα στην προηγουμενη σελιδα το προβλημα που ειχα, τελικα κατεληξα στο εξης :
Η DSL μου δουλευει κανονικα, απλα ενας υπολογιστης που καθεται ενας υπαλληλος μου οταν ειναι ανοιχτος δημιουργει την ζημια και κανει πολυ αργο το ιντερνετ. Μαλιστα επειδη ειχα παρει την οτενετ και εκανα παραπονα νομζοντας πως φταινε αυτοι, μου ειπαν πως θα κανουν ψηφιακο ελεγχο και θα με παρουν. Πραγματι μετα απο 2 μερες με πηραν και κατα συμπτωση ηταν Κυριακη. Καθως μιλαγαμε μου ειπαν πως δειχνει πως ειναι σε λειτουργια παρολο που δεν ηταν κανεις εκεινη την ωρα στο γραφειο.
Το κοιταξα και οντως αν ειναι ανοιχτος ο εν λογω υπολογιστης το λαμπακι του ιντερνετ πανω στο router αναβοσβηνει σαν τρελλο καθως και το λαμπακι της θυρας ethernet..
Καθε αλλο παρα ειδικος ειμαι αλλα νομιζω πως ο μαλακας που καθεται εκει κατι εχει "φαει" απο το ιντερνετ..
Υπαρχει καποια προταση-καποιο προγραμμα που μπορει να με βοηθησει? Να σημειωσω πως κατα τα αλλα ο υπολογιστης δουλευει μια χαρα..οχι σαν να εχει καποιο ιο ας πουμε..απλα ειναι τραγικα αργο το ιντερνετ.

Οποιος μπορει να βοηθησει πραγματικα θα με υποχρεωσει
ευχαριστω ρε παιδια!!

Παιδια δοκιμασα αυτα που μου ειπατε και προκοπη δεν ειδα..
ειδα ομως κατι αλλο..στον υπολογιστη που δημιουργει το προβλημα οταν τον ανοιγεις βγαζει ενα μυνημα πως υπαρχει μια διενεξη Ip στο δικτυο..
Προφανως αυτο ειναι το προβλημα?
Πως μπορω να το λυσω?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Παιδια δοκιμασα αυτα που μου ειπατε και προκοπη δεν ειδα..
ειδα ομως κατι αλλο..στον υπολογιστη που δημιουργει το προβλημα οταν τον ανοιγεις βγαζει ενα μυνημα πως υπαρχει μια διενεξη Ip στο δικτυο..
Προφανως αυτο ειναι το προβλημα?
Πως μπορω να το λυσω?

Αυτό το μήνυμα σφάλματος δηλώνει ότι ένας άλλος υπολογιστής στο δίκτυο χρησιμοποιεί την ίδια διεύθυνση IP με αυτήν που χρησιμοποιεί ο υπολογιστής . Κάθε υπολογιστής σε ένα δίκτυο πρέπει να έχει μια μοναδική διεύθυνση IP. Για να διορθώσεις το πρόβλημα, εκτελέστε τα διαγνωστικά δικτύου.
Ανοίξε τα Διαγνωστικά δικτύου κάνοντας δεξιό κλικ στο εικονίδιο του δικτύου στην περιοχή ειδοποιήσεων και, στη συνέχεια, επιλέξε Διάγνωση και επιδιόρθωση ( Vista )

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
Γεια σας, κατεβασα ενα εργο απο τορεντ αλλα ειναι σε μορφη r5 δηλαδη ειναι πολλα συμπιεσμενα αρχεια και ενω εβαλα μεσα στο φακελο, τους ελληνικους υποτιτλους (με το ιδιο ονομα) δεν τουσ παιζει ενω στα αλλα εργα που κατεβασα τους παιζει, μηπως κανω κατι λαθος?
ευχαριστω

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Παιδες καλημερα!!
Για αλλη μια φορα θελω τα φωτα σας :
Ανοιγω το Outlook και περιμενω να κανει ληψη ενος μηνυματος και στο status μου δειχνει 50 % και οση ωρα και να το αδησω δεν ερχεται ποτε. αν ξαναπατησω send/receive αμεσα το 50 γινεται 25 κ.ο.κ με αποτελεσμα να μην μπορω να λειτουργω το ταχυδρομειο μου.
Τι μπορει να συμβαινει?
Και ακυρωση ληψης που κανω οταν ξανανοιξω το προγραμμα κανει παλι τα ιδια!
Εχει να προτεινει κανεις κατι?

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Παιδες καλημερα!!
Για αλλη μια φορα θελω τα φωτα σας :
Ανοιγω το Outlook και περιμενω να κανει ληψη ενος μηνυματος και στο status μου δειχνει 50 % και οση ωρα και να το αδησω δεν ερχεται ποτε. αν ξαναπατησω send/receive αμεσα το 50 γινεται 25 κ.ο.κ με αποτελεσμα να μην μπορω να λειτουργω το ταχυδρομειο μου.
Τι μπορει να συμβαινει?
Και ακυρωση ληψης που κανω οταν ξανανοιξω το προγραμμα κανει παλι τα ιδια!
Εχει να προτεινει κανεις κατι?
Παράτα το και βάλε Mozilla Thunderbird. Είναι από τους δημιουργούς του Firefox και είναι απείρως καλύτερο. Και θα εισάγει τις ρυθμίσεις και τα μηνύματα του Oθtloook αυτόματα.
Το πλήρες Outlook μου φαίνεται υπερβολικά πολύπλοκο και δύχρηστο...Πρέπει να μπεις σε 30 μενού και 80 επιλογές/ρυθμίσεις για να κάνεις κάτι που γίνεται εύκολα στο Thunderbird.
www.mozillamessaging.com/en-US/thunderbird/]http://www.mozillamessaging.com/en-US/thunderbird/[/url]

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Έχω το εξής πρόβλημα..

Έχω εδώ και κανά χρόνο ένα Multirama Laptop, με πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά και επιδόσεις για laptop

CPU 2.8 GHZ
Κάρτα γραφικών Ge-Force 7800 512 mb
Σκληρός 300 GIGA
Μνήμη 2 Giga

Έπαιζα παιχνίδια άνετα για πολλές ώρες, και έκανα τα πάντα χωρίς πρόβλημα και γενικώς το Laptop ήταν σκυλί.Το τελευταίο καιρό όμως μετά απο μερικές ώρες παιχνιδιού (π.χ. Football manager,Pro κ.α.), το Laptop σβήνει ξαφνικά και απο κάτω όχι απλώς καίει αλλά ζεματάει.Όταν το ξανα ανοίγω,παρατηρώ απο πίσω που έχει το ανεμιστηρακι, πως βγαίνει καυτός αέρας και το ανεμιστηράκι λειτουργεί κανονικά.Τι φταίει? :helpplea:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Έχω το εξής πρόβλημα..

Έχω εδώ και κανά χρόνο ένα Multirama Laptop, με πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά και επιδόσεις για laptop

CPU 2.8 GHZ
Κάρτα γραφικών Ge-Force 7800 512 mb
Σκληρός 300 GIGA
Μνήμη 2 Giga

Έπαιζα παιχνίδια άνετα για πολλές ώρες, και έκανα τα πάντα χωρίς πρόβλημα και γενικώς το Laptop ήταν σκυλί.Το τελευταίο καιρό όμως μετά απο μερικές ώρες παιχνιδιού (π.χ. Football manager,Pro κ.α.), το Laptop σβήνει ξαφνικά και απο κάτω όχι απλώς καίει αλλά ζεματάει.Όταν το ξανα ανοίγω,παρατηρώ απο πίσω που έχει το ανεμιστηρακι, πως βγαίνει καυτός αέρας και το ανεμιστηράκι λειτουργεί κανονικά.Τι φταίει? :helpplea:

χρειάζεται αναβάθμηση λογισμικού η Κάρτα γραφικών σου ή δεν το σηκώνει η κάρτα γραφικών το παιχνίδι

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Δοκίμασε να πάρεις μία βάση ψύξης του φορητού σου. Ρίξε λίγο τα γραφικά στπ παιχνίδι και ξαναδές το. Και δοκίμασε όσο είναι κλειστό το laptop με μία ηλεκτρική σκούπα να ρουφήξεις σκόνες που έχουν κάτσει στα ανεμιστηράκια. Από κάθε χαραμάδα ρούφα τις σκόνες.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Γεια σας, κατεβασα ενα εργο απο τορεντ αλλα ειναι σε μορφη r5 δηλαδη ειναι πολλα συμπιεσμενα αρχεια και ενω εβαλα μεσα στο φακελο, τους ελληνικους υποτιτλους (με το ιδιο ονομα) δεν τουσ παιζει ενω στα αλλα εργα που κατεβασα τους παιζει, μηπως κανω κατι λαθος?
ευχαριστω

Εκανες αποσυμπιεση τα (r5) (.rar) πρωτα..? αν οχι, αποσυμπιεσετα ωστε να εχεις μονο το .avi και το .srt στο φακελο.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Καλλιτέχνες καλημέρα,

έχω φάει πακέτο με το τελευταίο WGA και δε μπορώ να ξανακάνω genuine τα XP. Έψαξα στα γνωστά μέρη, αλλά κανένα απ' αυτά που δοκίμασα δεν παίζει. :helpplea:

Έχω Αγγλικά XP με SP3 & όλα τα τελευταία patches - δε μπορώ να καταλάβω πως την πάτησα σαν αρχάριος. :headbang:

Ξέρει κανείς τι παίζει? :think:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Καλλιτέχνες καλημέρα,

έχω φάει πακέτο με το τελευταίο WGA και δε μπορώ να ξανακάνω genuine τα XP. Έψαξα στα γνωστά μέρη, αλλά κανένα απ' αυτά που δοκίμασα δεν παίζει. :helpplea:

Έχω Αγγλικά XP με SP3 & όλα τα τελευταία patches - δε μπορώ να καταλάβω πως την πάτησα σαν αρχάριος. :headbang:

Ξέρει κανείς τι παίζει? :think:

Εννοείς ότι το πέρασες;;

Δεν πας σε προηγούμενο restore point πρώτα - πρώτα;;

Και μετά πες μας τι γίνεται.

Πάντως προσέχουμε και δεν έχουμε ποτέ αυτόματα updates.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Το θέμα είναι ότι δεν παίζει κανένα από τα genuine cracks με το καινούργιο WGA - μάλλον θα περάσω 7 νωρίτερα απ' ότι υπολόγιζα. :sunglasses:

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αν θες δες και αυτό εδώ. Το έχω δοκιμάσει σε 2 PC και δουλεύουν μια χαρά.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Thanx θα το κοιτάξω - όμως κάτι έχει αλλάξει στο dll LicenseControl ή όπως λέγεται και έχει μπλοκάρει τα πάντα. :helpplea:

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Eμένα στα καλά καθούμενα κλεινει ο υπολογιστής
τι λέτε να ειναι αυτο
μνήμη;
windows?
τροφοδοτικό;

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Βγήκε καινούργιο WGA τώρα το Μάρτιο, αλλά δεν το κατέβασα...
Υπάρχει ένα crack, που μέχρι τελευταία μου έχει δουλέψει παντού,
και είναι αυτό που ανοίγει ένα παράθυρο DOS,
και χτυπάς ένα 4ψηφιο αριθμό...

ούτε αυτό δεν κάνει κάτι?  :rolleyes:

@Dim72, μπορεί να είναι από πολλά, δες μέσα μηπως έχει μαζέψει κάνα τόνο σκόνη και υποφέρει από υπερθέρμανση.
Κάτι παρόμοια μου έχουν τύχει από μνήμες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom