Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

analhunter

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1
Καλησπέρα κι από μένα, αδέλφια.

Εάν κάποιος μπορεί και θέλει ας με βοηθήσει στα κάτωθι προβληματάκια...

Πριν κάνω φορμάτ τον σκληρό, είχα κατεβάσει με τορεντ, πολλές ταινίες και τις έβλεπα με το Media Player Classic.

Τώρα μετά το φορμάτ όπου το εγκατέστησα και πάλι και που δυστυχώς δεν κράτησα τις ρυθμίσεις λόγω απειρίας, δεν μπορώ να φορτώσω τους υπότιτλους.

Έχω δοκιμάσει και άλλους players όπου είτε παίζει κανονικά αλλά δεν δείχνει τους υπότιτλους (windows media player, smplayer) είτε δεν έχω βρει πώς φορτώνεις τους υπότιτλους (gomplayer) αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι θα τους έδειχνε.

Έχει κάποιος καμμιά καλή ιδέα;;;

Επίσης υπάρχει κάποιο εύχρηστο και αξιόπιστο προγραμμα που να συντονίζει την χρονική διάρκεια υπότιτλων και έργου;;

Τέλος, πώς μπορώ να ενώσω τα αρχεία rar ενός έργου ώστε να μην έχει διακοπές;;

Ευχαριστώ.

ekaz

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα κι από μένα, αδέλφια.

Εάν κάποιος μπορεί και θέλει ας με βοηθήσει στα κάτωθι προβληματάκια...

Πριν κάνω φορμάτ τον σκληρό, είχα κατεβάσει με τορεντ, πολλές ταινίες και τις έβλεπα με το Media Player Classic.

Τώρα μετά το φορμάτ όπου το εγκατέστησα και πάλι και που δυστυχώς δεν κράτησα τις ρυθμίσεις λόγω απειρίας, δεν μπορώ να φορτώσω τους υπότιτλους.

Έχω δοκιμάσει και άλλους players όπου είτε παίζει κανονικά αλλά δεν δείχνει τους υπότιτλους (windows media player, smplayer) είτε δεν έχω βρει πώς φορτώνεις τους υπότιτλους (gomplayer) αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι θα τους έδειχνε.

Έχει κάποιος καμμιά καλή ιδέα;;;

Επίσης υπάρχει κάποιο εύχρηστο και αξιόπιστο προγραμμα που να συντονίζει την χρονική διάρκεια υπότιτλων και έργου;;

Τέλος, πώς μπορώ να ενώσω τα αρχεία rar ενός έργου ώστε να μην έχει διακοπές;;

Ευχαριστώ.

Κάνε εγκατάσταση το klite mega codec pack. που έχει όλα τα codecs και το vsob που παίζει υπότιτλους. Να προσέξεις οι υπότιτλοι και η ταινία να είναι στον ίδιο φάκελο και να έχουν το ίδιο όνομα π.χ. movie1.avi και movie1.srt

analhunter

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1
Κάνε εγκατάσταση το klite mega codec pack. που έχει όλα τα codecs και το vsob που παίζει υπότιτλους. Να προσέξεις οι υπότιτλοι και η ταινία να είναι στον ίδιο φάκελο και να έχουν το ίδιο όνομα π.χ. movie1.avi και movie1.srt

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου για το ενδιαφέρον σου.

Έχω το klite codec pack ήδη, θα κατεβάσω κι αυτό συν αυτό που μου είπες για τα αρχεία και βλέπουμε.

Να 'σαι καλά.

analhunter

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1

Δυστυχώς, μου βγάζει πάλι να φτιάξω τις ρυθμίσεις. Στο smplayer εμφανίζει υπότιτλους, αλλά σε ακαταλαβίστικη μορφή, έστω κι αν δοκίμασα όλες τις γλώσσες.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Φιλε analhunter. Για να δεις ταινιες με υποτιτλους δες το www.openweb.gr/components/remofiles/downloads/KMP_293_1430_beta.exe]KMPlayer[/url] (με built-in codecs).

Για χρονικη διαρκεια υποτιτλων και εργου που λες, μαλλον εννοεις συνχρονισμο υποτιτλων - ταινιας .

Αν ναι, ενα ευκολο προγραμμα για αυτη τη δουλεια ειναι το Time Adjuster και ενας οδηγος στα ελληνικα για τη χρηση του Οδηγος Time Adjuster.

Τα rar, θα βρισκεις το πρωτο, πχ: 001.rar και αυτο θα ξεπακεταρεις. Ετσι το προγραμμα θα βρισκει αυτοματα το 002.rar, 003.rar κλπ, και θα τα ενωνει σε ενα ενιαίο αρχειο ταινιας.

analhunter

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1

Ευχαριστώ πολύ παίδες, είστε τζιμάνια. Και τέτοια ώρα κιόλας. Να 'στε καλά.

analhunter

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1

Φρέσκια απορία...

Μόλις πριν λίγο έγραφα ένα μήνυμα-απάντηση στο χοτμειλ και αν και πιστεύω ότι πάτησα την αποστολή, το μήνυμα έχει εξαφανιστεί, δεν υπάρχει στα απεσταλμένα.

Έκανα undo, έψαξα και το ιστορικό, αλλά τζίφος.

Δεν πρέπει να υπάρχει τρόπος ανάκτησης ε; Μπαίνω στον κόπο να ρωτήσω γιατί ήταν μακροσκελές το μήνυμα γαμώτο.

Έστειλα κατόπιν ένα δοκιμαστικό μήνυμα και εμφανίστηκε κανονικά στα απεσταλμένα, οπότε κάποια μλκία έγινε ε;

Κάτι άλλο, θέλω να κάνω αίτηση σε μία εταιρεία τηλεπικοινωνιών για ίντερνετ-τηλ., τι να προτιμήσω δυναμική ή στατική ip?

Ευχαριστώ.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Το πιο πιθανο ειναι να το διεγραψες κατα λαθος.

Σε συνδεσεις για ιδιωτες  η αυτονοητη προεπιλογη ειναι δυναμικη ip.

Θα πρεπει να ζητησεις εσυ απ τον παροχο να σου δωσει στατικη με το αναλογο (αρκετα ακριβοτερο) τιμημα.

Χρειαζεσαι στατικη ip οταν πχ εχεις μια επιχείρηση με υπηρεσίες διαδικτύου, τρεχεις ενα web/mail server επαγγελματικα, και γενικα εαν ειναι απαραιτητο να εισαι παντα online, και με την ιδια διευθυνση ιντερνετ.

analhunter

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Μπήκα στο δίλλημμα περί ip, καθώς προσφέρονται δωρεάν και οι 2, οπότε δεν τίθεται θέμα κόστους.

Οπότε δυναμική να τελειώνουμε.

Να 'σαι καλά αδελφέ.

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
μια βοηθεια σωστε με εσβησα ενα φακελο και επειδη ηταν μεγαλος δεν τον εβαλε στον καδο υπαρχει κανενα προγραμμα η αλλος τροπος να τον επαναφερω?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
μια βοηθεια σωστε με εσβησα ενα φακελο και επειδη ηταν μεγαλος δεν τον εβαλε στον καδο υπαρχει κανενα προγραμμα η αλλος τροπος να τον επαναφερω?
έχουμε ποστάρει πολλά recovery προγράμματα για ψάξε λίγο στην αναζήτηση του site .

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Καλημερα...για αλλη μια φορα θα αποτανθω στο "tech support department" του site σαν ασχετος που ειμαι και ειμαι σιγουρος πως ακομα μια φορα θα βρω τις απαντησεις που χρειαζομαι!!
Μου συνεβη το εξης :
Λογω μαλακιας της otenet, επρεπε να κανω reboot στο modem/router και να ξαναπερασω τις ρυθμισεις συμφωνα με αυτους.
Πραγματι το ιντερνετ δουλευει αλλα μου συμβαινει το εξης :

Οταν εδωσα σημα και στους υπολοιπους 2 υπολογιστες που εχω στο γραφειο ασυρματα, το ειδαν κανονικα και δουλευοει και σε αυτους αλλα ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ αργα..παρατηρησα τοτε πως οταν ο υπολογιστης στον οποιο ειναι συνδεδεμενο το μοντεμ ειναι κλειστος, τοτε οι αλλοι δουλευεουν κανονικα και γρηγορα..!
Προφανως καποια ρυθμιση στην σελιδα του μοντεμ θα θελει..κατι θα εχω μπλεξει...
Υπαρχει καποια προταση σχετικα για να με σωσετε?

Ευχαριστω πολυ για ακομα μια φορα

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Καλημερα...για αλλη μια φορα θα αποτανθω στο "tech support department" του site σαν ασχετος που ειμαι και ειμαι σιγουρος πως ακομα μια φορα θα βρω τις απαντησεις που χρειαζομαι!!
Μου συνεβη το εξης :
Λογω μαλακιας της otenet, επρεπε να κανω reboot στο modem/router και να ξαναπερασω τις ρυθμισεις συμφωνα με αυτους.
Πραγματι το ιντερνετ δουλευει αλλα μου συμβαινει το εξης :

Οταν εδωσα σημα και στους υπολοιπους 2 υπολογιστες που εχω στο γραφειο ασυρματα, το ειδαν κανονικα και δουλευοει και σε αυτους αλλα ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ αργα..παρατηρησα τοτε πως οταν ο υπολογιστης στον οποιο ειναι συνδεδεμενο το μοντεμ ειναι κλειστος, τοτε οι αλλοι δουλευεουν κανονικα και γρηγορα..!
Προφανως καποια ρυθμιση στην σελιδα του μοντεμ θα θελει..κατι θα εχω μπλεξει...
Υπαρχει καποια προταση σχετικα για να με σωσετε?

Ευχαριστω πολυ για ακομα μια φορα

Κανεις ρε παιδια???? Μηπως σημερα που ειναι Κυριακη και εχετε περισσοτερο χρονο?

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Μάλλον κατι δεν μας λες σωστά!
Θα πρέπει να πεις μαρκα και μοντέλο του router.
Θεωριτικά δεν θα πρέπει να καθυστερεί τίποτα. Βέβαια το ασύρματο είναι σε μικρότερη ταχύτητα από το ενσύρματο αλλά και πάλι δεν το πολυκαταλαβαίνεις

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
reader_s.exe

την πατησαμε - παμε για φορματ

εκτος αν κάποιος εχει να προτεινει κάποια λύση

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
αντώνη, κάπου τσίμπησα το reader_s.exe

εχει τρελαθεί το pc - οταν ειμαι offline δουλευει κανονικά. Οταν μπω ιντερνετ, μπλε τα παίρνει κρανίο και μετά απο λίγο βγάζει μπλε οθόνη

και δεν αφήνει να τρέξει κανενα anti-virus εργαλείο

απο ενα ψαξιμο που εκανα, δεν υπάρχει θεραπεια. Και μεταφέρω σε άλλο σκληρό mp3, wav, pdf αλλά όχι exe, rar, zip και άλλα τέτοια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom