Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
όχι όχιSorry,αλλα δεν εχω και παρα πολλες γνωσεις σε PC.
Απλα νομιζα οτι υπαρχει προστασια για ανηλικους,για να μην μπαινουν σε πορνογραφικα σαιτ
όχι όχιSorry,αλλα δεν εχω και παρα πολλες γνωσεις σε PC.
Απλα νομιζα οτι υπαρχει προστασια για ανηλικους,για να μην μπαινουν σε πορνογραφικα σαιτ
Νασαι καλα παντοςόχι όχι
Εχω το εξεις προβλημα.Αγορασα ενα μικρο labtop.Μολις μπαινω στο internet στο bourdela tv,μου ζηταει την ηλικια,και οταν παω να το τσεκαρω,δεν μπορωτι ρυθμησεις πρεπει να κανω;
Οταν σου βγαλει το μηνυμα πηγαινε στα μενου του browser και επελεξε "προβολη" η "View" και στη συνεχεια "πληρης οθονη" η "Full Screen" και θα σου εμφανισει το Confirm dialog. ;)
EDIT: η πατα το πληκτρο F11 στο keyboard.
Πηρα 1 pc me windows xp home sp3 KAI ΘΕΛΩ ΝΑ βλεπω υποτιτλους στις ταινιες που κατεβαζω απο το νετ
..εβαλα 1 προγραμμα το vobsub 2.23 , ΑΛΛΑ ΔΕΝ εμφανιζονται οι ελληνικοι υποτιτιτλοι, ουτε στο nero 7 (nero show time) ούτε στο powerdvd 7
υπαρχει κανενα αλλο προγραμμα εκτος απο to vobsub για να εμφανιζονται οι υποτιτλοι?
τα εχω κανει αυτα αλλα δεν εμφανιζονταιΓια να δεις υπότιτλους θα πρέπει το αρχείο του video και το αρχείο των υποτίτλων να έχουν ακτιβώς το ίδιο όνομα (εκτός από την κατάληξη εννοείται) και να βρίσκονται στον ίδιο φάκελο. Οι υπότιτλοι θα εμφανιστούν αυτόματα, εφόσον έχεις το VOSUB.
Πηρα 1 pc me windows xp home sp3 KAI ΘΕΛΩ ΝΑ βλεπω υποτιτλους στις ταινιες που κατεβαζω απο το νετ
..εβαλα 1 προγραμμα το vobsub 2.23 , ΑΛΛΑ ΔΕΝ εμφανιζονται οι ελληνικοι υποτιτιτλοι, ουτε στο nero 7 (nero show time) ούτε στο powerdvd 7
υπαρχει κανενα αλλο προγραμμα εκτος απο to vobsub για να εμφανιζονται οι υποτιτλοι?
φιλε αυτα κανω , αλλα κατα διαβολικο τροπο δεν εμφανιζονται, γιαυτο ρωτησα να υπαρχει κατι πιο νεο απο to vobsubΘες να καψεις τις ταινιες σε DVD η να τις δεις στο PC φιλε..?
Αν θες να τις δεις στο pc, αρκει να εχουν το ιδιο ονομα η ταινια και οι υποτιτλοι, και παιζουν κανονικα με players οπως KMPlayer,mplayer classic,VLC κλπ..
τα εχω κανει αυτα αλλα δεν εμφανιζονται
φιλε αυτα κανω , αλλα κατα διαβολικο τροπο δεν εμφανιζονται, γιαυτο ρωτησα να υπαρχει κατι πιο νεο απο to vobsub
thnks anyway
Έχω πάρει ένα lap-top 10'' και δε μου ανοίγει όλη τη σελίδα του site. έτσι δε μπορώ ν'απαντήσω στη νομική δήλωση και δε μπορώ να μπώ.
ευχαριστώ πολύ αδερφέ
πατα ctrl και (+) η (-) μεγαλωνη η μικραινει τα γραμματα και ετσι θα μπορεσεις να πατησεις την αποδοχηΈχω πάρει ένα lap-top 10'' και δε μου ανοίγει όλη τη σελίδα του site. έτσι δε μπορώ ν'απαντήσω στη νομική δήλωση και δε μπορώ να μπώ.
τι θέλεις να πεις διπλά ? δλδ στην επιφάνεια αντί για μονά προγράμματα τα βλέπεις διπλά ? το να βγαίνουν τα προγράμματα στην επιφάνεια εργασίας είναι φυσιολογικό αλλά υπάρχει και ρύθμιση όταν εγκαταστείς ένα πρόγραμμα σε ρωτάει αν θέλεις να βγει στην επιφάνεια εργασίας η όχι .στο PC ενους φιλου μου κανουμε setup τα διαφορα προγματα και στην επιφανεια εργασιας εμφανιζονται ολα τα shortcuts Που αντιστοιχουν στο καθε προγραμμα ,διπλά, δυο φορες δηλαδη..
τι εχει γινει..?
Μημπως φταιει η μητρικη?
τι θέλεις να πεις διπλά ? δλδ στην επιφάνεια αντί για μονά προγράμματα προγράμματα τα βλέπεις διπλά ? το να βγαίνουν τα προγράμματα στην επιφάνεια εργασίας είναι φυσιολογικό αλλά υπάρχει και ρύθμιση όταν εγκαταστείς ένα πρόγραμμα σε ρωτάει αν θέλεις να βγει στην επιφάνεια εργασίας η όχι .