Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 300K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Eίναι καμιά δεκαριά φοτογραφίες γμτ!!! :-
Τελοσπάντων ευχαριστώ για την βοήθεια!!! :rockon:

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε αν δεν είναι προσωπικές στύλε μια στο email

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Φίλε αν δεν είναι προσωπικές στύλε μια στο email
Oύτε προσωπικές είναι αλλά ούτε τίποτα το απαραίτητο οπότε δεν χρειάζεται να σε απασχολήσω άλλο!!! :rockon:
Ευχαριστω!!! ;)

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
πως κανω resize a partition σε Vista home???? εσβησα τα λινουξ που ειχα και τωρα εχω 2 δισκους χωρισμενους και θελω να τους κανω ενα...πως γινετε?

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
πως κανω resize a partition σε Vista home???? εσβησα τα λινουξ που ειχα και τωρα εχω 2 δισκους χωρισμενους και θελω να τους κανω ενα...πως γινετε?

Duracell εσυ που εισαι τσακαλι με τα pc μηπως ξερεις????

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
[size=18pt]Acronis Disk Director Suite[/size]
acronis1.jpg

Reorganize Your PC for Better Performance and Data Protection

Acronis Disk Director Suite 10.0 is the easiest and most convenient partition manager and hard disk toolkit. It brings together the most popular disk management functions, partition recovery tools, and boot disk manager for Windows XP and Vista desktop systems.

Features

Acronis Disk Director Suite 10.0 combines a number of previous Acronis disk management tools into one solution:

Partition Manager allows you to resize, move, copy, split, and merge partitions without losing your data;

Boot Manager is a multi-boot software utility that allows you to install multiple operating systems on your PC;

Partition Recovery allows you to recover accidentally lost or deleted partitions;

Disk Editor is a disk drive repair tool that allows you to perform advanced operations on your hard disk drive, such as restoration of boot records and hexadecimal editing.

New key features make it easier than ever before to modify your partition structure and boot new operating systems:

* Split partitions;
* Merge partitions;
* Explore partitions;
* Boot from an additional hard disk drive;
* Boot from CD/DVD;
* Automatic operating system detection.

Download:
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://w19.easy-share.com/1902994282.html[/code[/URL]]
Password:
[quote]apps-[URL unfurl="true"]http://wareznet.net/[/quote[/URL]]

ή εναλλακτικα

Download
[code][URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/169110894/Acr.Dsk.Dir.Sit.v10_mahek_cw.rar[/code[/URL]]
Pass:
[quote][URL unfurl="true"]www.cyberwarez.info[/quote[/URL]]

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
τωρα τελειωσα.καλα ιμπλι γαμησες....γαματο prog. αυτο που μου εδωσες.Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω    Π Ο Λ Υ

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
435
Πόντοι
26
Εχω το εξεις προβλημα.Αγορασα ενα μικρο labtop.Μολις μπαινω στο internet στο bourdela tv,μου ζηταει την ηλικια,και οταν παω να το τσεκαρω,δεν μπορωτι ρυθμησεις πρεπει να κανω;

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Εχω το εξεις προβλημα.Αγορασα ενα μικρο labtop.Μολις μπαινω στο internet στο bourdela tv,μου ζηταει την ηλικια,και οταν παω να το τσεκαρω,δεν μπορωτι ρυθμησεις πρεπει να κανω;

Εξαρτάται από το netbook... ΠΟΙΟ πήρες ??

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Απο την vodafone με ενσωματομενο internet,το dell

Εννοείς το Dell Inspiron Mini 9 ??
Καλορίζικο!

Οπότε ίσως σ' ενδιαφέρει αυτό το tip, για να ενεργοποιήσεις το ΚΡΥΦΟ GPS που έχει το netbook στο ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ modem Ericsson Wireless 5530 HSPA Mobile Broadband ;)

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
435
Πόντοι
26
Εννοείς το Dell Inspiron Mini 9 ??
Καλορίζικο!

Οπότε ίσως σ' ενδιαφέρει αυτό το tip, για να ενεργοποιήσεις το ΚΡΥΦΟ GPS που έχει το netbook στο ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ modem Ericsson Wireless 5530 HSPA Mobile Broadband ;)

Ναι αυτο ειναι αλλα δεν θα καταλαβες καλα.
Στο internet μπορω να μπω,μονο στο σαιτ του μπουρδελα δεν μπορω,δεν μου αφεινει να τσεκαρω το οτι ειμαι πανω απο 18 ετων

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Ναι αυτο ειναι αλλα δεν θα καταλαβες καλα.
Στο internet μπορω να μπω,μονο στο σαιτ του μπουρδελα δεν μπορω,δεν μου αφεινει να τσεκαρω το οτι ειμαι πανω απο 18 ετων
Μου έχει τύχει σε pc φίλου. Εκεί έφταιγε και η ανάλυση. Το χε στο 800 επί 600. Μόλις το βάλαμε στο 1280 επί 800 είδαμε προκοπή. Δεν ξέρω αν αυτό θα σε βοηθήσει αλλά δοκίμασε.

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
435
Πόντοι
26
Μου έχει τύχει σε pc φίλου. Εκεί έφταιγε και η ανάλυση. Το χε στο 800 επί 600. Μόλις το βάλαμε στο 1280 επί 800 είδαμε προκοπή. Δεν ξέρω αν αυτό θα σε βοηθήσει αλλά δοκίμασε.

Μηπως θελει ρυθμηση για χρηστες πανω απο 18 ετων;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom