Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stype

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αν καποιος γνωριζει ας μου πει.
Σε ενα dvd 4.7 gb ειναι κριμα να γραψεις μονο μια παιδικη ταινια 700 mb.
Κατα συνεπεια, θα ηθελα να γνωριζω πως σε ενα dvd μπορεις να γραψεις πανω
απο μια ταινια, γιατι παρ'οτι το προσπαθω με το nero, και αφου μου γραφει
οτι η εγγραφη πραγματοποιηθηκε επιτυχως, οταν το βαζω να παιξει,
παιζει τα @@ μου :rockon: :rockon:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Κανε ενα δεξι κλικ στο Dvd και εξερευνηση να δεις αν εγραψε τιποτα.

Μπορεις να δεις αν εγραψε κ αν απλως αφησης το δεικτη πανω στο Dvd.. σου δειχνει σε popup αν εχει τιποτα μεσα.

vroutos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ερώτηση. Έχω 1 usb memory drive με 2 partitions. Πως μπορώ να τα εννόσω? Με Norton Magic δεν γίνεται - δεν τα βλέπει καν. Τα partitions ήταν - έτσι το αγόρασα.

thanks

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Ερώτηση. Έχω 1 usb memory drive με 2 partitions. Πως μπορώ να τα εννόσω? Με Norton Magic δεν γίνεται - δεν τα βλέπει καν. Τα partitions ήταν - έτσι το αγόρασα.

thanks
δοκίμασες με το partition magic ?

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
θελω την βοηθεια απο τους pc masters του σιτε.εχουμε και λεμε.στο λαπτοπ μου εχω και linux και vista.θελω να σβησω τα linux μιας και πιανουν πολυ χωρο αλλα δεν τα χρησιμοποιώ  και πολυ.το θεμα ειναι  οταν ανοιγω το pc βγαινει στην οθονη μια επιλογη αν θα μπουν τα vista η linux.σβηνοντας τα linux παιζει να μου διαλύσει και τα vista?αυτη η επιγολη θα μεινει η με το που αναβω το pc θα μπαινω κατευθειαν στα vista???για πειτε τι μπορει να γινει???

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
μια καλη επιλογη θα τα νε και το φορματ!! αλλα πολοι με το που ακουνε αλαζουνε δρομο!!
αν δεν εχει φαει εδω και καιρο και για ριζικο σβησιμο και να μην υπαρχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα θα εσωζα οτι ηθελα να μην χασω και ενα φορματ για να ανασανει το pc!!
αποψη μου!!

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
μια καλη επιλογη θα τα νε και το φορματ!! αλλα πολοι με το που ακουνε αλαζουνε δρομο!!
αν δεν εχει φαει εδω και καιρο και για ριζικο σβησιμο και να μην υπαρχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα θα εσωζα οτι ηθελα να μην χασω και ενα φορματ για να ανασανει το pc!!
αποψη μου!!

θανο πολυ δυσκολο αυτο που λες για μενα γιατι ειμαι ασχετος...σε αυτο που ρωτησα εχεις καμια αποψη?

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
θελω την βοηθεια απο τους pc masters του σιτε.εχουμε και λεμε.στο λαπτοπ μου εχω και linux και vista.θελω να σβησω τα linux μιας και πιανουν πολυ χωρο αλλα δεν τα χρησιμοποιώ  και πολυ.το θεμα ειναι  οταν ανοιγω το pc βγαινει στην οθονη μια επιλογη αν θα μπουν τα vista η linux.σβηνοντας τα linux παιζει να μου διαλύσει και τα vista?αυτη η επιγολη θα μεινει η με το που αναβω το pc θα μπαινω κατευθειαν στα vista???για πειτε τι μπορει να γινει???

Φίλε τα λειτουργικά είναι φορτωμένα στο ίδιο δίσκο σε ένα κομμάτι η ο δίσκος είναι χωρισμένος σε δυο κομμάτια

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
επειδη εχει τυχει φιλε μου κατα λαθος να μην σβησω τα παλια τα windows τα περασα απο πανω τα ειχα και τα 2! οπως εσυ με τα linux! απο linux ειμαι ασχετος αλλα πιστευω οτι θα ναι κατι αντιστοιχο!!
και μου εβγαζε αυτο που λες και συ επιλογη σε ποια windows να μπω!!
και αφου καταλαβα οτι εκανα μλκια και ημουν αποφασισμενος στα καπακια να ξανακανω φορματ λεω δεν προσπαθω να τα σβησω? πηγα λοιπον και εσβησα τον φακελο windows program files κλπ κλπ κανω ενα restart και βλεπω οτι η επιλογη σε ποια να μπω ειχε παραμεινει! μπορουσα να μπω φυσικα μονο στο ενα παρτ γιατι το αλλο το ειχα σβησει! και αναγκαστηκα και εκανα στα καπακια φορματ!
το φορματ στα βιστα ειναι γελοιο!

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
[/quote]τι εγκατασταθηκε πρωτο τα windows η το linux?

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
τι εγκατασταθηκε πρωτο τα windows η το linux?

vista 1ο

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
θανο πολυ δυσκολο αυτο που λες για μενα γιατι ειμαι ασχετος...σε αυτο που ρωτησα εχεις καμια αποψη?
τα σβηνεις και μετα πας
στα vista start>control panel>system and maintenance>system>advanced system settings.
στην καρτελα advanced πατας settings στην τριτη κατηγορια (Startup and recovery)
εκει τσεκαρεις να ΜΗΝ ειναι επιλεγμενες οι δυο πρωτες ρυθμισεις , και εισαι ετοιμος!

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
οποτε το linux exei αλλαξει τον bootloader των vista και αμα το σβησεις ο υπολογιστης δεν θα ανοιξει.βεβαια υπαρχει λυση αλλα αμα δε ξερεις απο κομπιουτερ μη κανεις τιποτα μονος σου

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
οποτε το linux exei αλλαξει τον bootloader των vista και αμα το σβησεις ο υπολογιστης δεν θα ανοιξει.βεβαια υπαρχει λυση αλλα αμα δε ξερεις απο κομπιουτερ μη κανεις τιποτα μονος σου

ο ιμπλις με εφτιαξε εσυ με φοβησες τι κανω τωρα???

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
analprison πριν κανεις οτιδηποτε παρε απαραιτητα back-up των σημαντικων αρχειων σου.  :)

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
analprison πριν κανεις οτιδηποτε παρε απαραιτητα back-up των σημαντικων αρχειων σου.  :)

οκ θα δω .αν μεινω μερικες μερες οφ λινε θα καταλαβετε οτι τα εκανα πουτανα

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
δεν τα εκανα πουτανα τελικα.ιμπλι ειδες τελικα που οι αραβες ειναι γαμω τα παιδια?? :thumbsup:παμε τωρα στο σταδιο 2.ολα οκ αλλα μου εμφανισε 2 δικους τωρα τον κλασικο c: και τωρα τον f: πως γινετε να τους ενώσω και να γινουν ενα σε χωρητικότητα ??????????????????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom