Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
να βοθισο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Χρηστίδη άσε τις παπαριές γιατί μας μπερδεύεις περισσότερο. Κατέβασε όλα τα αρχεία σε συγκεκριμένο φάκελο. Όταν πατάς download στο rapidshare σου βγάζει επιλογή μετά. Άνοιγμα, αποθήκευση, άκυρο. Ανάλογα κι αν έχεις download accelerator!!Πατάς αποθήκευση για να ξέρεις που βρίσκονται. Διάλεξε κάποιον φάκελο αποθήκευσης.Αν δεν φθάνει ο δίσκος για να τα καταβάσεις όλα κατέβασε τα μισά, μετέφερέ τα στον άλλο δίσκο και σβήστα από τον εσωτερικό δίσκο. Μετά κατέβασε τα άλλα μισά και ακολούθησε την ίδια διαδικασία. Αφού τα μεταφέρεις όλα άνοιξε το πρώτο rar και κάνε extract. Έπειτα θα σου ενώσει όλα τα rar.To ISO που θα δημιουργηθεί πρέπει να το περάσεις στο εικονικό cd που σου έχει δημιουργήσει το Poweriso. Με τη διαδικασία που σου έλεγε κάποιος χθες. Σύνδεση εικόνας κλπ κλπ. Στη συνέχεια κάνε install το παιχνίδι. Tέλος, κάνε copy paste το crack στον φάκελο που εγκατέστησες το παιχνίδι. Το crack βρίσκεται στον φάκελο που έκανες extract τα rar.
Δες από τις επιλογές του προγράμματος σε ποιον φάκελο τα αποθηκεύει. Ψάξε λίγο. Λογικά πρέπει να είναι c:documents and settingsuser(όποιο όνομα έχεις βάλει)τα έγγραφά μουλήψεις ή downloads ή κάτι τέτοιο.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ρε εχετε τρελλαθει :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
εγω θα τα κανω αυτα;;;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
ποσο βαζελοι εισαστε τελικα???
& εδω σας δουλευει ο χρηστιδης???
δεν με νοιάζει πόσο πανάθα είμαι αλλά θέλω να βοηθάω . δεν ασχολουμε με αυτά εγώ .

Επισκέπτης
δεν με νοιάζει πόσο πανάθα είμαι αλλά θέλω να βοηθάω . δεν ασχολουμε με αυτά εγώ .
ασχολειται ο χρηστιδης ομως..μην κοιτας που το παιζει παρθενοπιπιτσα..μεχρι & εσενα θελει να ξεκανει ασχετα αν δεν ασχολεισαι..ενοχλει το 13..

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ασχολειται ο χρηστιδης ομως..μην κοιτας που το παιζει παρθενοπιπιτσα..μεχρι & εσενα θελει να ξεκανει ασχετα αν δεν ασχολεισαι..ενοχλει το 13..
αστο ρε το παιδι και με  παει τυφλοσουρτη με τα πι μι... :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom