You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
PC problem - Help!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 298K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
να βοθισο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βόθα....
Χρηστίδη άσε τις παπαριές γιατί μας μπερδεύεις περισσότερο. Κατέβασε όλα τα αρχεία σε συγκεκριμένο φάκελο. Όταν πατάς download στο rapidshare σου βγάζει επιλογή μετά. Άνοιγμα, αποθήκευση, άκυρο. Ανάλογα κι αν έχεις download accelerator!!Πατάς αποθήκευση για να ξέρεις που βρίσκονται. Διάλεξε κάποιον φάκελο αποθήκευσης.Αν δεν φθάνει ο δίσκος για να τα καταβάσεις όλα κατέβασε τα μισά, μετέφερέ τα στον άλλο δίσκο και σβήστα από τον εσωτερικό δίσκο. Μετά κατέβασε τα άλλα μισά και ακολούθησε την ίδια διαδικασία. Αφού τα μεταφέρεις όλα άνοιξε το πρώτο rar και κάνε extract. Έπειτα θα σου ενώσει όλα τα rar.To ISO που θα δημιουργηθεί πρέπει να το περάσεις στο εικονικό cd που σου έχει δημιουργήσει το Poweriso. Με τη διαδικασία που σου έλεγε κάποιος χθες. Σύνδεση εικόνας κλπ κλπ. Στη συνέχεια κάνε install το παιχνίδι. Tέλος, κάνε copy paste το crack στον φάκελο που εγκατέστησες το παιχνίδι. Το crack βρίσκεται στον φάκελο που έκανες extract τα rar.
Δες από τις επιλογές του προγράμματος σε ποιον φάκελο τα αποθηκεύει. Ψάξε λίγο. Λογικά πρέπει να είναι c:documents and settingsuser(όποιο όνομα έχεις βάλει)τα έγγραφά μουλήψεις ή downloads ή κάτι τέτοιο.
ρε εχετε τρελλαθει
εγω θα τα κανω αυτα;;;;;;
πιο προβλιμα ιπαρχι να το λισοΒόθα....
Επισκέπτης
πιο προβλιμα ιπαρχι να το λισο
ο χρηστίδης...δεν ξέρει απο ποιό ρουθούνι να τραβήξει....
Επισκέπτης
το κοτομπιφτεκο???ο χρηστίδης...δεν ξέρει απο ποιό ρουθούνι να τραβήξει....
Aπό εσένα εμπνεύστηκα βρε. Μήπως και βγάλουμε άκρη. Αλλά μάλλον θα μας τρελλάνει κι εμάς αυτός.το έγραψα και πριν που αποθηκεύονται τα αρχεία του rapget .
με λιγι τσιμεντοσκονι ολα λινοντεο χρηστίδης...δεν ξέρει απο ποιό ρουθούνι να τραβήξει....
Επισκέπτης
το κοτομπιφτεκο???
εεεε.......ναι........αφού εμείς μιλάμε με τα μάτια...γιατί ν'ανεβάζουμε ποστ ???
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
δεν με νοιάζει πόσο πανάθα είμαι αλλά θέλω να βοηθάω . δεν ασχολουμε με αυτά εγώ .ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
ποσο βαζελοι εισαστε τελικα???
& εδω σας δουλευει ο χρηστιδης???
αστονε ρε και στειλε πι μι...θα σε τρελλανει αυτοςδεν με νοιάζει πόσο πανάθα είμαι αλλά θέλω να βοηθάω . δεν ασχολουμε με αυτά εγώ .
Επισκέπτης
ασχολειται ο χρηστιδης ομως..μην κοιτας που το παιζει παρθενοπιπιτσα..μεχρι & εσενα θελει να ξεκανει ασχετα αν δεν ασχολεισαι..ενοχλει το 13..δεν με νοιάζει πόσο πανάθα είμαι αλλά θέλω να βοηθάω . δεν ασχολουμε με αυτά εγώ .
Να το κάνει 7 τότε...ενοχλει το 13..
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
δεν με νοιάζει λέμε .ασχολειται ο χρηστιδης ομως..μην κοιτας που το παιζει παρθενοπιπιτσα..μεχρι & εσενα θελει να ξεκανει ασχετα αν δεν ασχολεισαι..ενοχλει το 13..
αστο ρε το παιδι και με παει τυφλοσουρτη με τα πι μι...ασχολειται ο χρηστιδης ομως..μην κοιτας που το παιζει παρθενοπιπιτσα..μεχρι & εσενα θελει να ξεκανει ασχετα αν δεν ασχολεισαι..ενοχλει το 13..
ρε δεν μπορεις να προσποιηθεις οτι δεν υπαρχει;;;;;δεν με νοιάζει λέμε .
μαρινοπουλος το νο1 σουπερμαρκεταστο ρε το παιδι και με παει τυφλοσουρτη με τα πι μι...
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
μαρινοπουλος το νο1 σουπερμαρκετ
Επισκέπτης
μαρινοπουλος το νο1 σουπερμαρκετ
εγώ πάω γαλαξία...που δίνει στο €υρώ αξία....
Επισκέπτης
πολλοι το προσπαθουν,λιγοι το καταφερνουν..ρε δεν μπορεις να προσποιηθεις οτι δεν υπαρχει;;;;;
εχω στειλει πολυ κοσμο στον mc λεμε..
ολους στην πρεζα θα τους ριξω..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 118
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις