Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 300K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kokkinoskoufitsas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Είσαι παντελώς άσχετος... άνοιξες το laptop, έβγαλες τον δίσκο, τον έβαλες σε θήκη... κ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ  ??? :uglystupid: :headbang:

οχι ακριβώς, δεν έχω δικαιώματα χρήστη πάνω στα παλιά αρχεία-κάπως ανακώνται αυτά μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας...μόλις ανακτηθούν μπαινει ο κωδικός και ολα οκ

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
218
Πόντοι
36
ερωτηση απο παντελως ασχετο-μου χαλασε το λαπτοπ, κ εβγαλα το σκληρο, τον εβαλα σε θηκη και θελω να το χρησιμοποιησω σαν εξωτερικο σκληρο με usb.τ ο θεμα ειναι οτι δεν μπορω να έχω προσβαση στα αρχεια λογω κωδικών. ξερει κανεις πως μπορω να παρακαμψω τους κωδικούς η να επανακτήσω τη κυριότητα των αρχείων? οχι τπτ άλλο αλλα είχα και τα τηλ απο τα call girls εκεί...
Τι κωδικους??? Μεσω ειδικου προγραμματος που κλειδωνει αρχεια ή απ τα windows???

kokkinoskoufitsas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
απο τα windows...βγάλεις εσυ το σκλη΄ρο απόν το pc σου και πας να δεις τα αρχεία σου σε άλλο pc, θα σου ζητήσει να επανακτήσεις τα λεγόμενα δικαιώματα χρήστη..

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
218
Πόντοι
36
δεν μου χει ξανατυχει κατι τετοιο οποτε και δεν εχω καποια σιγουρη λυση.
ισως ομως αν εφτιαχνες ενα account με username, password και δικαιωματα ιδια με του usb δισκου, ισως?  :think: το ξεγελουσες το συστημα!!!

εγω αυτο θα κανα γι αρχη.
αυριο θα το ψαξω καλυτερα και θα σου πω πιο σιγουρα!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε παιδια θελω μια βοηθεια....
εχει γεμισει ο σκληρος του υπολογιστη μου και προσπαθω να μεταφερω αρχεια σε ενα εξωτερικο σκληρο που εχω και δεν μπορω.....ισως επειδη ειναι αρχεια των windows....
θελω να αποθηκευσω παιχνιδια απο το ραπιντ (το devil may cry) και δεν εχω χωρο....
μπορω να τα αποθηκευσω κατευθειαν στον εξωτερικο σκληρο;;;; :think: :think: :think: :think: :think:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
ρε παιδια θελω μια βοηθεια....
εχει γεμισει ο σκληρος του υπολογιστη μου και προσπαθω να μεταφερω αρχεια σε ενα εξωτερικο σκληρο που εχω και δεν μπορω.....ισως επειδη ειναι αρχεια των windows....
θελω να αποθηκευσω παιχνιδια απο το ραπιντ (το devil may cry) και δεν εχω χωρο....
μπορω να τα αποθηκευσω κατευθειαν στον εξωτερικο σκληρο;;;; :think: :think: :think: :think: :think:
ναι βρε φιλαράκι και το ρωτάς άλλα άμα θέλεις μπορείς να μεταφέρεις και αρχεία από τον εσωτερικό στον εξωτερικό σκληρό δίσκο .

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
ναι βρε φιλαράκι και το ρωτάς άλλα άμα θέλεις μπορείς να μεταφέρεις και αρχεία από τον εσωτερικό στον εξωτερικό σκληρό δίσκο .
Γινεται να αποθηκευσει το εγκαταστημενο του παιχνιδι απο τον εσωτερικο στον εξωτερικο δισκο?

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
μα δεν μπορω αυτο ειναι το προβλημα....
παταω ''αποστολη'' για τον izak και δεν τα μεταφερει....
με ρωταει συνεχεια για αδεια απο διαχειριστη και ενω παταω ναι μαλακιζεται....

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Γινεται να αποθηκευσει το εγκαταστημενο του παιχνιδι απο τον εσωτερικο στον εξωτερικο δισκο?
άμα βρει το install του παιχνιδιού που βρίσκετε στα αρχεία και το μεταφέρει ναι θα μπορεί αλλά θα πρέπει να το ξανακάνει install άμα δεν το έχει κάνει .

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
μα δεν μπορω αυτο ειναι το προβλημα....
παταω ''αποστολη'' για τον izak και δεν τα μεταφερει....
με ρωταει συνεχεια για αδεια απο διαχειριστη και ενω παταω ναι μαλακιζεται....
να πας σαν διαχειριστής ( administrator ) .

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε προσπαθω να συννενοηθω με τον μαλακα τον μακ και δεν μπορω.....
θελω να κατεβασω το devil may cry....
αυτο ειναι 77 αρχεια απο 100ΜΒ το καθενα συνολο δηλ. 7.7 gb....
αρα θελω για αρχη ελευθερο χωρο 7.7 γιγα....
στη συνεχεια για να βγουν απο το POWER ISO θελουν αλλα 7.7 γιγα;;;; :think: :think: :think: :think:
ειναι ετσι;;;;; :think: :think: :think: :think:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
άμα βρει το install του παιχνιδιού που βρίσκετε στα αρχεία και το μεταφέρει ναι θα μπορεί αλλά θα πρέπει να το ξανακάνει install άμα δεν το έχει κάνει .

Βασικα δε καταλαβα αμα ο hristidis το εχει εγκαταστησει το παιχνιδι ή οχι, αλλα στην περιπτωση που δεν εχεις το install και εχεις εγκαταστημενο το παιχνιδι και γενικα ενα οποιοδηποτε προγραμμα,μπορεις να κανεις μεταφορα?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
ρε προσπαθω να συννενοηθω με τον μαλακα τον μακ και δεν μπορω.....
θελω να κατεβασω το devil may cry....
αυτο ειναι 77 αρχεια απο 100ΜΒ το καθενα συνολο δηλ. 7.7 gb....
αρα θελω για αρχη ελευθερο χωρο 7.7 γιγα....
στη συνεχεια για να βγουν απο το POWER ISO θελουν αλλα 7.7 γιγα;;;; :think: :think: :think: :think:
ειναι ετσι;;;;; :think: :think: :think: :think:
ποιον μαλάκα ρε φίλε ? σου λέω ότι κατέβασε τα και 77 αρχεία αποθήκευσε τα κάπου και μετά τα μεταφέρεις στον εξωτερικό . όπως και το πρόγραμμα το power iso θα μεταφέρεις στον εξωτερικό το install που θα κατεβάσεις . όχι όταν βγουν και έχεις ήδη το install του παιχνιδιού δε  θα είναι τόσοι χωρητικότητα .

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Βασικα δε καταλαβα αμα ο hristidis το εχει εγκαταστησει το παιχνιδι ή οχι, αλλα στην περιπτωση που δεν εχεις το install και εχεις εγκαταστημενο το παιχνιδι και γενικα ενα οποιοδηποτε προγραμμα,μπορεις να κανεις μεταφορα?
από τι λέει δεν το έχει κατεβάσει καν . όχι θα πρέπει να έχεις το install οπωςδήποτε αλλιώς δεν μεταφέρετε τίποτα . και να μεταφέρεις τον φάκελο του παιχνιδιού δεν θα βγάλεις τίποτα .

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εχεις δικιο επειδη ειμαι ασχετος ειναι λογικο να σας μπερδευω και εσας....
θα προσπαθησω να σας εξηγησω...
ειχα κατεβασει με το ραπιντ ενα παιχνιδι (30 αρχεια δηλ 3.3 γιγα)
αυτο δεν ξερω που ειχε εγκατασταθει ....εγω εκανα εξτρεκτ με τον winrar .ειχα εγκαταστησει το powerISO ,εκανα κλικ στο game exe .και μου εγραψε οτι δεν ειχα αρκετο χωρο στο δισκο και δεν μπορουσα να συνεχισω.....
προσπαθησα να μεταφερω αρχεια σε ενα εξωτερικο σκληρο που εχω (izak) αλλα δεν μπορω οπως ειποα παραπανω.....
για αυτο ρωταω αν παιζει να τα αποθηκευσω ΟΛΑ (ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ POWER ISO)στον izak
ωστε να δουλεψω απο εκει....
στην πορεια βεβαια εκανα μαλακια και τα εσβησα απο ενα αρχειο που ειχαν αποθηκευτει (ληψη αρχειων λεγεται)και θελω τωρα να κατεβασω το devil may cry που ειναι μεγαλυτερο (7.7 γιγα)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ποιον μαλάκα ρε φίλε ? σου λέω ότι κατέβασε τα και 77 αρχεία αποθήκευσε τα κάπου και μετά τα μεταφέρεις στον εξωτερικό . όπως και το πρόγραμμα το power iso θα μεταφέρεις στον εξωτερικό το install που θα κατεβάσεις . όχι όταν βγουν και έχεις ήδη το install του παιχνιδιού δε  θα είναι τόσοι χωρητικότητα .
τον mc lein λεω....τον ρωταω να μου εξηγησει και αυτος νομιζει οτι ειμαι αινσταιν και με μπερδευει χειροτερα....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
αυτα τα αρχεια οταν κατεβαινουν απο το ραπιντ εχω εγω επιλογη να τα αποθηκευσω οπου θελω η αποθηκευονται αυτοματα;;;;;
εμενα μου αποθηκευονται σε ενα αρχειο που λεγεται ''ληψεις αρχειων'' αλλα δεν μπορω να το βρω που κρυβεται....
μονο αμα κατεβασω αλλο αρχειο εμφανιζεται γιατι αποθηκευεται το καινουριο....
τι γινεται ρε;;;;;;τοσο λακασμα ειμαι;;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
εχεις δικιο επειδη ειμαι ασχετος ειναι λογικο να σας μπερδευω και εσας....
θα προσπαθησω να σας εξηγησω...
ειχα κατεβασει με το ραπιντ ενα παιχνιδι (30 αρχεια δηλ 3.3 γιγα)
αυτο δεν ξερω που ειχε εγκατασταθει ....εγω εκανα εξτρεκτ με τον winrar .ειχα εγκαταστησει το powerISO ,εκανα κλικ στο game exe .και μου εγραψε οτι δεν ειχα αρκετο χωρο στο δισκο και δεν μπορουσα να συνεχισω.....
προσπαθησα να μεταφερω αρχεια σε ενα εξωτερικο σκληρο που εχω (izak) αλλα δεν μπορω οπως ειποα παραπανω.....
για αυτο ρωταω αν παιζει να τα αποθηκευσω ΟΛΑ (ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ POWER ISO)στον izak
ωστε να δουλεψω απο εκει....
στην πορεια βεβαια εκανα μαλακια και τα εσβησα απο ενα αρχειο που ειχαν αποθηκευτει (ληψη αρχειων λεγεται)και θελω τωρα να κατεβασω το devil may cry που ειναι μεγαλυτερο (7.7 γιγα)
σε αυτά που λες σου απάντησα ποιο πάνω . το πρόγραμμα μάλλον θα το έχεις εγκαταστήσει στο εσωτερικό η στον εξωτερικό . κάνε το άμα θέλεις να τα αποθηκεύσεις όπως σου είπα παραπάνω .

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
αυτα τα αρχεια οταν κατεβαινουν απο το ραπιντ εχω εγω επιλογη να τα αποθηκευσω οπου θελω η αποθηκευονται αυτοματα;;;;;
εμενα μου αποθηκευονται σε ενα αρχειο που λεγεται ''ληψεις αρχειων'' αλλα δεν μπορω να το βρω που κρυβεται....
μονο αμα κατεβασω αλλο αρχειο εμφανιζεται γιατι αποθηκευεται το καινουριο....
τι γινεται ρε;;;;;;τοσο λακασμα ειμαι;;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
έχεις το rapget και τα κατεβάζεις ? κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να βρίσκονται στα έγγραφά σου η σε κάποιο φάκελο στον εσωτερικό σου σκληρό .

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ναι αλλα χτες ενω κατεβασα τα 3.3 γιγα και εξαντληθηκε η χωρητικοτητα του δισκου στη συνεχεια γιατι ηθελε και αλλο χωρο για να βγουν απο τον poweriso;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom