Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Thanks.

Αυτά πάντως είναι για να μην εμφανίζεται το notification. Το θέμα είναι να απαλλαγείς από το notification και ταυτόχρονα να μπορείς να έχεις πρόσβαση στο Windows Update.

Τέλος πάντων. Τελικά πήρα το θάρρος και αφού δοκίμασα 3 από τα εργαλεία που κυκλοφορούν το 1 δούλεψε.
Αφού εξαφάνισα την κίτρινη ασπίδα μπήκα στο Windows Update και κατέβασα συγκεκριμένα updates δηλαδή δεν μου ζήτησε να κάνω κάποιο γενικό update στα Windows.

Από εκεί και πέρα όλα φαίνονται να δουλεύουν κανονικά.
Τώρα αν κάποια στιγμή ανάμεσα στα όλα όλα μου κατεβάσει η Microsoft και κανένα περίεργο dll που θα χρησιμοποιεί την svchost.exe για να στέλνει τα data μου στο Redmond ή για να μου μαυρίσει το desktop, εεεεε, δεν ξέρω.
Ούτε έχω πλέον καμία όρεξη να το ψάξω.

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Παιδια καλημερα..
επειδη με εχετε σωσει κ αλλες φορες με τις συμβουλες σας..καταφευγω παλι σε εσας!!!
Γνωριζει κανεις με ποιον τροπο μπορω να εχω ΜΟΝΙΜΑ στα mails που στελνω απο το OUTLOOK EXPRESS τα στοιχεια της επιχειρησης μου και μια εικονα σε καθε μυνημα χωρις να τα περναω εγω καθε φορα?

Θα μου λυσετε τα χερια πραγματικα...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Παιδια καλημερα..
επειδη με εχετε σωσει κ αλλες φορες με τις συμβουλες σας..καταφευγω παλι σε εσας!!!
Γνωριζει κανεις με ποιον τροπο μπορω να εχω ΜΟΝΙΜΑ στα mails που στελνω απο το OUTLOOK EXPRESS τα στοιχεια της επιχειρησης μου και μια εικονα σε καθε μυνημα χωρις να τα περναω εγω καθε φορα?

Θα μου λυσετε τα χερια πραγματικα...

Φυσικά και γίνεται. Από τις ρυθμίσεις πρέπει να σετάρεις κάτι που λέγεται "υπογραφή". Δεν το έχω πρόχειρο να σου πω ακριβώς τώρα.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
αφού δοκίμασα 3 από τα εργαλεία που κυκλοφορούν το 1 δούλεψε.
Αφού εξαφάνισα την κίτρινη ασπίδα μπήκα στο Windows Update και κατέβασα συγκεκριμένα updates δηλαδή δεν μου ζήτησε να κάνω κάποιο γενικό update στα Windows.
Από εκεί και πέρα όλα φαίνονται να δουλεύουν κανονικά.

Βάλε σε παρακαλώ ένα link του προγράμματος που τελικά δούλεψε... για να είναι διαθέσιμο στο μέλλον κ σε άλλους Συναγωνιστές που τυχόν αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα.

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
A ρε πουστη μου!!
Αυτη ειναι η πραγματικη εννοια του ορου τεχννικη υποστηριξη...
Μηπως ολες οι μεγαλες εταιρειες θα επρεπε να παραδειγματιστουν απο το Bourdela.com?
Εινμαι σιγουρος πως πολλα στελεχη ειναι μελη εδω μεσα....

Ευχαριστω πολυ για αλλη μια φορα...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Τυχαίνει προσωπικά να είναι η κανονική δουλειά μου αυτή.....IT support :)

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
sonyp που σαι ρε φιλε..? χαθηκες..

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
sonyp που σαι ρε φιλε..? χαθηκες..

Να σου δώσω ένα δείγμα γιατί χάθηκα............πέρασα 13 κούτες UTP, 15 γραμμές ADSL, 40 PC εγκατάσταση.........και μια μετακόμηση σε άλλα γραφεία που σήμαινε μεταφορά υπάρχοντος δικτύου.............αυτά για αρχή :)

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Αρα παει καλα η δουλεια..  οκ φιλαρακι, welcome back.  ;)  :thumbsup:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Να σου δώσω ένα δείγμα γιατί χάθηκα............πέρασα 13 κούτες UTP, 15 γραμμές ADSL, 40 PC εγκατάσταση.........και μια μετακόμηση σε άλλα γραφεία που σήμαινε μεταφορά υπάρχοντος δικτύου.............αυτά για αρχή :)
Kι έκανες ένα μήνα και βάλε να εμφανιστείς; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Και πάλι καλά!!!!!

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
Ανοιξα το pc σημερα το πρωι κ διαπιστωσα οτι δεν βγαζει τιποτα  στην απιφανεια εργασιας παρα μονο τη φωτο που εχω στο background.Εκανα αρκετα reset αλλα παπαρια.Εκανα επαναφορα συστηματος σε χθεσινη ημερομηνια αλλα παλι παπαρια. Πατησα Alt+cntr+del (Διαχειρηση εργασιων/Νεα εργασια) και αποκει τρεχω ολα τα προγραμματα κανονικα...

Αν καποιος γνωριζει κατι ..... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

PSYXOLOGOS

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
1
κουμπι εναρξης εμφανιζετε? τι λειτουργικο εχεις? ελενχο σφαλματων εκανες?

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Κάποιος έχει δημιουργήσει νέο λογαριασμό χρήστη στο pc σου. Ελεγξε τους λογαριασμούς χρηστών.

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ανοιξα το pc σημερα το πρωι κ διαπιστωσα οτι δεν βγαζει τιποτα  στην απιφανεια εργασιας παρα μονο τη φωτο που εχω στο background.Εκανα αρκετα reset αλλα παπαρια.Εκανα επαναφορα συστηματος σε χθεσινη ημερομηνια αλλα παλι παπαρια. Πατησα Alt+cntr+del (Διαχειρηση εργασιων/Νεα εργασια) και αποκει τρεχω ολα τα προγραμματα κανονικα...

Δεξι κλικ στην μπαρα εργασιας και "ιδιοτητες", "μενου εναρξη" αλλαγη σε "κλασικο μενου εναρξη" ή το αντιστροφο και ξανα κλασικο μενου εναρξη.

Δεξι κλικ στην μπαρα εργασιας και "γραμμες εργαλειων". Ξετσεκαρει το "επιφανεια εργασιας".

Δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας και ιδιοτητες>επιφανεια εργασιας>προσαρμογη επιφανειας εργασιας. Τσεκαρει τα στανταρ εικονιδια. Στην καρτελα WEB ξετσεκαρει τα παντα.

Δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας και ιδιοτητες>"τακτοποιηση εικονιδιων κατα" και τσεκ στο "προβολη εικονιδιων επιφανειας εργασιας".

Μεταβαση στοn φακελο χ:cheesy:ocuments and Settings(ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ)Start MenuΠρογράμματα και πατωντας το ctrl σερνει οσες συντομευσεις θελει στην επιφανεια εργασιας.

(το βρηκα στο νετ και στο μεταφερω αν ειναι αυτο το προβλημα σου θα φτιαξει)

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
κουμπι εναρξης εμφανιζετε? τι λειτουργικο εχεις? ελενχο σφαλματων εκανες?
οχι δεν εμφανιζεται κουμπι εναρξης.λειτουργικο εχω windows xp.οταν λεσ ελενχω σφαλματων τι εννοεις?(ειμαι λιγο ασχετος)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
οχι δεν εμφανιζεται κουμπι εναρξης.λειτουργικο εχω windows xp.οταν λεσ ελενχω σφαλματων τι εννοεις?(ειμαι λιγο ασχετος)
Κάποιος έχει δημιουργήσει νέο λογαριασμό χρήστη στο pc σου. Ελεγξε τους λογαριασμούς χρηστών.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506

δεξί κλι στη επιφ. εργασ. - τακτοποίηση εικονιδίων  - προβολή εικονιδίων επιφ. εργασίας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom