Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
Δεξι κλικ στην μπαρα εργασιας και "ιδιοτητες", "μενου εναρξη" αλλαγη σε "κλασικο μενου εναρξη" ή το αντιστροφο και ξανα κλασικο μενου εναρξη.

Δεξι κλικ στην μπαρα εργασιας και "γραμμες εργαλειων". Ξετσεκαρει το "επιφανεια εργασιας".

Δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας και ιδιοτητες>επιφανεια εργασιας>προσαρμογη επιφανειας εργασιας. Τσεκαρει τα στανταρ εικονιδια. Στην καρτελα WEB ξετσεκαρει τα παντα.

Δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας και ιδιοτητες>"τακτοποιηση εικονιδιων κατα" και τσεκ στο "προβολη εικονιδιων επιφανειας εργασιας".

Μεταβαση στοn φακελο χ:cheesy:ocuments and Settings(ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ)Start MenuΠρογράμματα και πατωντας το ctrl σερνει οσες συντομευσεις θελει στην επιφανεια εργασιας.

(το βρηκα στο νετ και στο μεταφερω αν ειναι αυτο το προβλημα σου θα φτιαξει)

Δεν υπαρχει μπαρα εργασιας ουτε κουμπι εναρξης..κ δεν πατιεται δεξι-αριστερο κλικ στην επιφανεια εργασιας  :-

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
Κάποιος έχει δημιουργήσει νέο λογαριασμό χρήστη στο pc σου. Ελεγξε τους λογαριασμούς χρηστών.
πηγα στο doc and set και μου βγαζει τους χρηστες που υπηρχαν μεχρι τωρα..ΓΜΤ :huh:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Κάνε log out, και μετά Login σαν Admin.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Δεν υπαρχει μπαρα εργασιας ουτε κουμπι εναρξης..κ δεν πατιεται δεξι-αριστερο κλικ στην επιφανεια εργασιας  :-
αν μπορείς κάνε ενημερωση στο αντιβαριους που έχεις και πήγαινε σε ασφαλείς λειτουργία και ψάξε για κανένα ιό

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
ctrl-alt-delete

Μετα τρεξε το task manager και εκει που λεει file πατα το και ανοικσε το new task.
εκει γραψε explorer η γραψε explorer.exe

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
Κάνε log out, και μετά Login σαν Admin.
εκανα logout αλλα μου βγαζει μονο την επιλογη να συνδεθω σαν user...πως συνδεομαι σαν admin?(οταν εκανα logout φανηκε η επιφανεια εργασιας κ μετα χαθηκε παλι)

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Οταν πας sto MyComputer βλέπεις το γραmμα του σκληρου σου κai toy DVD ? Oταν κανεις δεξι κλικ στο taskbar βλέπεις την επιλογη task manager ?

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
Οταν πας sto MyComputer βλέπεις το γραmμα του σκληρου σου κai toy DVD ? Oταν κανεις δεξι κλικ στο taskbar βλέπεις την επιλογη task manager ?

απο το task manager (alt+cntr+del) παω στο My Computer και ναι τα βλεπω αυτα που λες...

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
εκανα logout αλλα μου βγαζει μονο την επιλογη να συνδεθω σαν user...πως συνδεομαι σαν admin?(οταν εκανα logout φανηκε η επιφανεια εργασιας κ μετα χαθηκε παλι)

Καποιος έσβησε τον λογαριασμό σου τότε.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Μου έχει τύχει περίπτωση σε 2000 και XP να έχει κρασάρει το προφίλ από μόνο του, και να έχει δημιουργηθεί νέο με το ίδιο όνομα αλλά νέες ρυθμήσεις. Δεν ξέρω για πιο λόγο έγεινε αλλά έγεινε όμως.........

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Μου έχει τύχει περίπτωση σε 2000 και XP να έχει κρασάρει το προφίλ από μόνο του, και να έχει δημιουργηθεί νέο με το ίδιο όνομα αλλά νέες ρυθμήσεις. Δεν ξέρω για πιο λόγο έγινε, αλλά έγινε όμως.........

Microsoft... νομίζω αυτός ο λόγος είναι αρκετός! :2funny:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Κάπως έτσι!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Αν θέλει κάποιος να δει τα υπόλοιπα προφίλ (και άντμιν) που υπάρχουν στο PC, απλά χτυπάς 2 φορές ctrl-alt-del στο login screen ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ρε παικτες,να ρωτησω κατι?
Δεν ειναι ακριβως pc problem..
Μπορω με ενα τροφοδοτικο απο υπολογιστη να τροφοδοτησω συσκευη που θελει 12 βολτ συνεχες?
Ή θα εκραγει το σπιτι? :helpplea:

kokkinoskoufitsas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ερωτηση απο παντελως ασχετο-μου χαλασε το λαπτοπ, κ εβγαλα το σκληρο, τον εβαλα σε θηκη και θελω να το χρησιμοποιησω σαν εξωτερικο σκληρο με usb.τ ο θεμα ειναι οτι δεν μπορω να έχω προσβαση στα αρχεια λογω κωδικών. ξερει κανεις πως μπορω να παρακαμψω τους κωδικούς η να επανακτήσω τη κυριότητα των αρχείων? οχι τπτ άλλο αλλα είχα και τα τηλ απο τα call girls εκεί...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ερωτηση απο παντελως ασχετο-μου χαλασε το λαπτοπ, κ εβγαλα το σκληρο, τον εβαλα σε θηκη και θελω να το χρησιμοποιησω σαν εξωτερικο σκληρο με usb.τ ο θεμα ειναι οτι δεν μπορω να έχω προσβαση στα αρχεια λογω κωδικών. ξερει κανεις πως μπορω να παρακαμψω τους κωδικούς η να επανακτήσω τη κυριότητα των αρχείων? [size=20pt]οχι τπτ άλλο αλλα είχα και τα τηλ απο τα call girls εκεί...[/size]
θερμη παρακληση.. [size=14pt]ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ !!!![/size]

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
το μπουλο...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
ερωτηση απο παντελως ασχετο-μου χαλασε το λαπτοπ, κ εβγαλα το σκληρο, τον εβαλα σε θηκη και θελω να το χρησιμοποιησω σαν εξωτερικο σκληρο με usb.τ ο θεμα ειναι οτι δεν μπορω να έχω προσβαση στα αρχεια λογω κωδικών. ξερει κανεις πως μπορω να παρακαμψω τους κωδικούς η να επανακτήσω τη κυριότητα των αρχείων? οχι τπτ άλλο αλλα είχα και τα τηλ απο τα call girls εκεί...

Είσαι παντελώς άσχετος... άνοιξες το laptop, έβγαλες τον δίσκο, τον έβαλες σε θήκη... κ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ  ??? :uglystupid: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom