Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
ναι αλλα χτες ενω κατεβασα τα 3.3 γιγα και εξαντληθηκε η χωρητικοτητα του δισκου στη συνεχεια γιατι ηθελε και αλλο χωρο για να βγουν απο τον poweriso;;;;
γιατί τα αρχεία τα έχεις και στο σκληρό και θέλεις να κάνεις και εγκατάσταση το παιχνίδι . πάντα να βλέπεις τι χωρητικότητα έχεις και μετά να πράττεις . θα τα πούμε σε λίγο γιατί έχω μια δουλειά τώρα .

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
έχεις το rapget και τα κατεβάζεις ? κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να βρίσκονται στα έγγραφά σου η σε κάποιο φάκελο στον εσωτερικό σου σκληρό .
εχω το rapget αλλα δεν ξερω πως δουλευει....
τα κανω copy and paste εκει παταω play αλλα δεν κανει τιποτα....

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
ναι αλλα χτες ενω κατεβασα τα 3.3 γιγα και εξαντληθηκε η χωρητικοτητα του δισκου στη συνεχεια γιατι ηθελε και αλλο χωρο για να βγουν απο τον poweriso;;;;
Χρηστίδη άσε τις παπαριές γιατί μας μπερδεύεις περισσότερο. Κατέβασε όλα τα αρχεία σε συγκεκριμένο φάκελο. Όταν πατάς download στο rapidshare σου βγάζει επιλογή μετά. Άνοιγμα, αποθήκευση, άκυρο. Ανάλογα κι αν έχεις download accelerator!!Πατάς αποθήκευση για να ξέρεις που βρίσκονται. Διάλεξε κάποιον φάκελο αποθήκευσης.Αν δεν φθάνει ο δίσκος για να τα καταβάσεις όλα κατέβασε τα μισά, μετέφερέ τα στον άλλο δίσκο και σβήστα από τον εσωτερικό δίσκο. Μετά κατέβασε τα άλλα μισά και ακολούθησε την ίδια διαδικασία. Αφού τα μεταφέρεις όλα άνοιξε το πρώτο rar και κάνε extract. Έπειτα θα σου ενώσει όλα τα rar.To ISO που θα δημιουργηθεί πρέπει να το περάσεις στο εικονικό cd που σου έχει δημιουργήσει το Poweriso. Με τη διαδικασία που σου έλεγε κάποιος χθες. Σύνδεση εικόνας κλπ κλπ. Στη συνέχεια κάνε install το παιχνίδι. Tέλος, κάνε copy paste το crack στον φάκελο που εγκατέστησες το παιχνίδι. Το crack βρίσκεται στον φάκελο που έκανες extract τα rar.

Δες από τις επιλογές του προγράμματος σε ποιον φάκελο τα αποθηκεύει. Ψάξε λίγο. Λογικά πρέπει να είναι c:documents and settingsuser(όποιο όνομα έχεις βάλει)τα έγγραφά μουλήψεις ή downloads ή κάτι τέτοιο.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Χρηστίδη άσε τις παπαριές γιατί μας μπερδεύεις περισσότερο. Κατέβασε όλα τα αρχεία σε συγκεκριμένο φάκελο. Όταν πατάς download στο rapidshare σου βγάζει επιλογή μετά. Άνοιγμα, αποθήκευση, άκυρο. Ανάλογα κι αν έχεις download accelerator!!Πατάς αποθήκευση για να ξέρεις που βρίσκονται. Διάλεξε κάποιον φάκελο αποθήκευσης.Αν δεν φθάνει ο δίσκος για να τα καταβάσεις όλα κατέβασε τα μισά, μετέφερέ τα στον άλλο δίσκο και σβήστα από τον εσωτερικό δίσκο. Μετά κατέβασε τα άλλα μισά και ακολούθησε την ίδια διαδικασία. Αφού τα μεταφέρεις όλα άνοιξε το πρώτο rar και κάνε extract. Έπειτα θα σου ενώσει όλα τα rar.To ISO που θα δημιουργηθεί πρέπει να το περάσεις στο εικονικό cd που σου έχει δημιουργήσει το Poweriso. Με τη διαδικασία που σου έλεγε κάποιος χθες. Σύνδεση εικόνας κλπ κλπ. Στη συνέχεια κάνε install το παιχνίδι. Tέλος, κάνε copy paste το crack στον φάκελο που εγκατέστησες το παιχνίδι. Το crack βρίσκεται στον φάκελο που έκανες extract τα rar.
Δες από τις επιλογές του προγράμματος σε ποιον φάκελο τα αποθηκεύει. Ψάξε λίγο. Λογικά πρέπει να είναι c:documents and settingsuser(όποιο όνομα έχεις βάλει)τα έγγραφά μουλήψεις ή downloads ή κάτι τέτοιο.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
τα αρχεία που κατεβάζεις απο το rapget βρίσκονται στο C δλδ σκληρό δίσκο . έχει ένα αρχείο πoυ λέει download

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εχεις βαλει βαζελο να σε βοηθησει να φτιαξεις το μηχανημα σου???δεν πας καλα ρε..
ρε αρρωστε το παλληκαρι ειναι ''αγιος''.....καμμια σχεση με τους αλλους σκατοβαζελους...... :P :P :P :P :P :P

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Μάλλον c:downloads θα είναι ο φάκελος. Ρώτα τον mclein σε ποιον φάκελο αποθηκεύονται αφού έχει το πρόγραμμα.
τι να συννενοηθω με αυτον ρε....αυτος μου μιλαει κινεζικα και μου βαζει και χερι επειδη δεν χαμπαριαζω  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
νομιζει οτι ειμαι ο αινσταιν :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Μάλλον c:downloads θα είναι ο φάκελος. Ρώτα τον mclein σε ποιον φάκελο αποθηκεύονται αφού έχει το πρόγραμμα.
το έγραψα και πριν που αποθηκεύονται τα αρχεία του rapget .

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
για τον μουργο τον ViDiViCi ελεγα.. :2funny: :2funny: :2funny:
βαζελος & αγιος.. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
α τωρα ειδα οτι εχει ποσταρει και αυτος αλλα δεν εχω δει τι λεει....
ωραιος ο βιντι ρε μην ξηγιεσαι.....
ο αντονυ ειναι αγιος ....ξερω τι σου λεω ....να με ακους  ;) ;) ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom