Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 300K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
στο PC ενους φιλου μου κανουμε setup τα διαφορα προγματα και στην επιφανεια εργασιας εμφανιζονται ολα τα shortcuts Που αντιστοιχουν στο καθε προγραμμα ,διπλά, δυο φορες δηλαδη..
τι εχει γινει..?
Μημπως φταιει η μητρικη?
μηπως παιζει καμιά διπλωπία ??

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
εχω μια απορια (ισως σας φανει χαζη αλλα δε ξερω ) μηπως ξερει καποιος αν μπορω να γραψω ενα εργο σε ενα dvd που ειναι ηδη γραμμενο? δηλαδη θα σβηστει το παλιο και θα γραφτει το καινουργιο η δεν γραφεται

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.891
Πόντοι
5.975
το dvd είναι επανεγγράψιμο (rerecordable) σαν τις δισκέτες ή απλό;

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.891
Πόντοι
5.975
αν είναι έτσι τότε σβήσε το υπάρχον περιεχόμενο και βάλε μέσα ό,τι θέλεις!

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
μπα δεν σβηνει επειδη ειναι εργο φαινεται

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.891
Πόντοι
5.975
τότε κάνε μια προσπάθεια να γράψεις αυτά που θέλεις και το πιθανότερο είναι να σου σβήσει το πρόγραμμα εγγραφής από μόνο του τα προηγούμενα που υπάρχουν στο dvd

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
φίλε μου είναι DVD-RW ? άμα είναι τότε μπορείς να σβήσεις άμα όχι δεν σβήνει με τίποτα παρά μόνο να προσθέσεις μπορείς  .

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αντώνη το convertXtoDVD πολύ καλό προγραμματάκι, αλλά ειναι σε trial εκδοση.Ουσιαστικά δεν μπορεις να κάνεις τιποτα γιατι προσθετει ενα μηνυμα σε υδατογράφημα σε κάθε βιντεο που εξάγει. Εχουμε καμία άλλη πηγή?
Ευχαριστώ

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
Αντώνη το convertXtoDVD πολύ καλό προγραμματάκι, αλλά ειναι σε trial εκδοση.Ουσιαστικά δεν μπορεις να κάνεις τιποτα γιατι προσθετει ενα μηνυμα σε υδατογράφημα σε κάθε βιντεο που εξάγει. Εχουμε καμία άλλη πηγή?
Ευχαριστώ
κατεβασε το απο δω τo convertx,με τα κλειδακια του

PSYXOLOGOS

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
1
καλησπερα λοιπον το προβλημα που εχω ειναι το εξης: εχω ενα λαπτοπ (acer) και ξαφνικα χτες δεν μπορουσε να ανοιξει κολαγε απο την αρχη. μετα απο πολλες προσπαθειες ανοιξε αλλα με πολλη δυσκολια φορτωσε τα windows. ετρεξα λοιπον το "hot CPU tester pro και μου εβγαλε ενα σφαλμα ( HD: file exception error: the file could not be located:CPU 1 : c:/HCT3.tmp was not found)
γνωριζει κανεις τι ειναι αυτο και πως το λυνουμε?

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Πάντως το σύμπτωμα να δυσκολεύεται να ανοίξει πιο πολύ σαν πρόβλημα σκληρού δίσκου μου μοιάζει. Αν είχες κάποιο πρόβλημα μητρικής ή μνήμης κτλ. θα πέταγε κάποια μπλε ή μαύρη οθόνη. 

PSYXOLOGOS

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
1
Πάντως το σύμπτωμα να δυσκολεύεται να ανοίξει πιο πολύ σαν πρόβλημα σκληρού δίσκου μου μοιάζει. Αν είχες κάποιο πρόβλημα μητρικής ή μνήμης κτλ. θα πέταγε κάποια μπλε ή μαύρη οθόνη. 
και πως μπορω να το καταλαβω?
αυτην την στιγμη δουλευει κανονικα :s

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Χρειάζεται να τρέξεις κάποιο διαγνωστικό πρόγραμμα όπως το Everest πχ ή αυτά που δίνει ο κατασκευαστής του δίσκου στην σελίδα του ή οποιοδήποτε άλλο freeware παρόμοιο πρόγραμμα. Διαβάζουν τις πληροφορίες του συστήματος "smart" από τον δίσκο και δίνουν μια ένδειξη αν ο δίσκος είναι σε καλή κατάσταση.

f_smartm_85806b8.jpg

Κάνε και ένα error-checking με το λειτουργικό στον δίσκο (δεξί κλικ πάνω στον δίσκο properties ... tools ... Error-check). Μόλις αποκλείσεις πρόβλημα στον δίσκο αρχίζεις και ψάχνεις τα υπόλοιπα. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom