Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 300K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
μην σε πιάνει πανικός πες μου τι antivirus έχεις ?

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Δεν είχες κανένα αντιβιοτικό?
Δεν αφαιρείται με κάποιο αν μπουτάρεις και το τρέξεις με άλλο σκληρό ή flashaki

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
kasperksy έχω - αλλά το έχει μπλοκάρει και ΔΕ σκανάρει

leon4861 - λες να τρέξω κάποιο anti-virus απο φλασάκι; δεν το ειχα σκεφτεί. Ωπα...δε γινεται όμως. Γινεται;

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Να κάνεις boot απο flashaki ή άλλο εξωτερικό δίσκο ή cd και μετά να τρεξεις αντιβιοτικό ενημερωμένο.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
σε safe mode τρέξε τον kaspersky πήγαινε C: WINDOWS system32 reader_s.exe και κάνε scan και πες τι έγινε

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
safe mode - έγραψε μια λιστα disk partition και κόλησε

ε ηθελε ενα φορματ το πισι. Αρχιζω να αντιγραφω ταινιες, *.doc, *.pdf και μουσική σε dvd και μετα τετελεστετ

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
α ναι το ειδα αυτό.

θα μιλήσω με τον κασπέρσκι να δω τι θα μου πει.

αντώνη και λεον, ευχαριστώ για το χρόνο σας

καπου ειχα τα SP - ελπιζω να μην τα έχω ξεχάσει κάπου εκτος αθηνων

Με την ευκαιρία, ελπιζω να μαθουν κάποιοι απο την ταλαιπωρία μου. Παιδιά προσεχτε αυτο τον ιο

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ευκαιρια να βάλω νέες εκδόσεις προγραμμάτων

μολις βρω τα SP ξεκινάω τη διαδικασία

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
282
Πόντοι
21
Παιδια καλημερα..οπως εγραψα στην προηγουμενη σελιδα το προβλημα που ειχα, τελικα κατεληξα στο εξης :
Η DSL μου δουλευει κανονικα, απλα ενας υπολογιστης που καθεται ενας υπαλληλος μου οταν ειναι ανοιχτος δημιουργει την ζημια και κανει πολυ αργο το ιντερνετ. Μαλιστα επειδη ειχα παρει την οτενετ και εκανα παραπονα νομζοντας πως φταινε αυτοι, μου ειπαν πως θα κανουν ψηφιακο ελεγχο και θα με παρουν. Πραγματι μετα απο 2 μερες με πηραν και κατα συμπτωση ηταν Κυριακη. Καθως μιλαγαμε μου ειπαν πως δειχνει πως ειναι σε λειτουργια παρολο που δεν ηταν κανεις εκεινη την ωρα στο γραφειο.
Το κοιταξα και οντως αν ειναι ανοιχτος ο εν λογω υπολογιστης το λαμπακι του ιντερνετ πανω στο router αναβοσβηνει σαν τρελλο καθως και το λαμπακι της θυρας ethernet..
Καθε αλλο παρα ειδικος ειμαι αλλα νομιζω πως ο μαλακας που καθεται εκει κατι εχει "φαει" απο το ιντερνετ..
Υπαρχει καποια προταση-καποιο προγραμμα που μπορει να με βοηθησει? Να σημειωσω πως κατα τα αλλα ο υπολογιστης δουλευει μια χαρα..οχι σαν να εχει καποιο ιο ας πουμε..απλα ειναι τραγικα αργο το ιντερνετ.

Οποιος μπορει να βοηθησει πραγματικα θα με υποχρεωσει
ευχαριστω ρε παιδια!!

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Παιδια καλημερα..οπως εγραψα στην προηγουμενη σελιδα το προβλημα που ειχα, τελικα κατεληξα στο εξης :
Η DSL μου δουλευει κανονικα, απλα ενας υπολογιστης που καθεται ενας υπαλληλος μου οταν ειναι ανοιχτος δημιουργει την ζημια και κανει πολυ αργο το ιντερνετ. Μαλιστα επειδη ειχα παρει την οτενετ και εκανα παραπονα νομζοντας πως φταινε αυτοι, μου ειπαν πως θα κανουν ψηφιακο ελεγχο και θα με παρουν. Πραγματι μετα απο 2 μερες με πηραν και κατα συμπτωση ηταν Κυριακη. Καθως μιλαγαμε μου ειπαν πως δειχνει πως ειναι σε λειτουργια παρολο που δεν ηταν κανεις εκεινη την ωρα στο γραφειο.
Το κοιταξα και οντως αν ειναι ανοιχτος ο εν λογω υπολογιστης το λαμπακι του ιντερνετ πανω στο router αναβοσβηνει σαν τρελλο καθως και το λαμπακι της θυρας ethernet..
Καθε αλλο παρα ειδικος ειμαι αλλα νομιζω πως ο μαλακας που καθεται εκει κατι εχει "φαει" απο το ιντερνετ..
Υπαρχει καποια προταση-καποιο προγραμμα που μπορει να με βοηθησει? Να σημειωσω πως κατα τα αλλα ο υπολογιστης δουλευει μια χαρα..οχι σαν να εχει καποιο ιο ας πουμε..απλα ειναι τραγικα αργο το ιντερνετ.

Οποιος μπορει να βοηθησει πραγματικα θα με υποχρεωσει
ευχαριστω ρε παιδια!!
θα σου πρότεινα να του κάνεις reset του modem . και μάλλον να του ρίξεις και κανένα scan με διάφορα antispyware ή antivirus όλα αυτά μπορείς και να τα κάνεις online μέσω internet και να ρίξεις και κανένα καθάρισμα με το cclearner

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
επισης αλλαξε καλωδιο πριν κανεις οτιδηποτε αλλο,
και περνα τους οδηγους της ethernet, εφοσον δεν εισαι σε vista

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
ποια καιγονται ευκολα?
τα καλωδια ετηερνετ????

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καιγονται και εχουν και δυσλειτουργιες, σας φαινεται περιεργο?

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
μήπως κατεβάζει torrent?

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια εχω λογαριασμό στην otenet, και οποτε στελνω mail σε κάποιον που εχει yahoo, to mail δεν του φτάνει ποτέ,(ουτε στην ομαδική αλληλογραφία μπαίνει). Τι φταίει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom