amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
μην σε πιάνει πανικός πες μου τι antivirus έχεις ?
θα σου πρότεινα να του κάνεις reset του modem . και μάλλον να του ρίξεις και κανένα scan με διάφορα antispyware ή antivirus όλα αυτά μπορείς και να τα κάνεις online μέσω internet και να ρίξεις και κανένα καθάρισμα με το cclearnerΠαιδια καλημερα..οπως εγραψα στην προηγουμενη σελιδα το προβλημα που ειχα, τελικα κατεληξα στο εξης :
Η DSL μου δουλευει κανονικα, απλα ενας υπολογιστης που καθεται ενας υπαλληλος μου οταν ειναι ανοιχτος δημιουργει την ζημια και κανει πολυ αργο το ιντερνετ. Μαλιστα επειδη ειχα παρει την οτενετ και εκανα παραπονα νομζοντας πως φταινε αυτοι, μου ειπαν πως θα κανουν ψηφιακο ελεγχο και θα με παρουν. Πραγματι μετα απο 2 μερες με πηραν και κατα συμπτωση ηταν Κυριακη. Καθως μιλαγαμε μου ειπαν πως δειχνει πως ειναι σε λειτουργια παρολο που δεν ηταν κανεις εκεινη την ωρα στο γραφειο.
Το κοιταξα και οντως αν ειναι ανοιχτος ο εν λογω υπολογιστης το λαμπακι του ιντερνετ πανω στο router αναβοσβηνει σαν τρελλο καθως και το λαμπακι της θυρας ethernet..
Καθε αλλο παρα ειδικος ειμαι αλλα νομιζω πως ο μαλακας που καθεται εκει κατι εχει "φαει" απο το ιντερνετ..
Υπαρχει καποια προταση-καποιο προγραμμα που μπορει να με βοηθησει? Να σημειωσω πως κατα τα αλλα ο υπολογιστης δουλευει μια χαρα..οχι σαν να εχει καποιο ιο ας πουμε..απλα ειναι τραγικα αργο το ιντερνετ.
Οποιος μπορει να βοηθησει πραγματικα θα με υποχρεωσει
ευχαριστω ρε παιδια!!
επισης αλλαξε καλωδιο πριν κανεις οτιδηποτε αλλο,
καιγονται αυτα ευκολα...Λες να το έχει δαγκώσει κανένας πόντικας;