Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τυπε λυσε μου μια απορια ... η κορη παιζει ποκερσταρς  :huh: :think: :S

Να κανεις τοπικο λογαριασμο οπως σου ειπαν και οι τυποι παραπανω και τα απτνειτ τα αφηνεις ως εχουν απλο 

Ποιος ειναι ο "γκουρου" και τι εκανε ?  :think:
Η κορη ΔΕΝ παιζει ποκερ,εγω παιζω και το ειχα βαλει παλια..
Ο Γκουρού ειναι ΕΝΑΣ..Αν δεν ξερεις τον ΓΚΟΥΡΟΥ του thread τότε θελεις διαβασμα πολλές σελίδες πίσω...

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Ο Γκουρού ειναι ΕΝΑΣ..Αν δεν ξερεις τον ΓΚΟΥΡΟΥ του thread τότε θελεις διαβασμα πολλές σελίδες πίσω...
Με κουραζει το παρελθον τυπε και πραγματικα βαριεμαι να το κανω σε ενα τετοιο σαι αν και πιθανολογω οτι τζαμπα θα το ψαξω πες πος ειναι και τελος σιγα μην στον παρεξηγησουμε  :jerking: :2funny:

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Εχω και εγω μια ερωτηση τυποι εχει κανεις linux mint 17.xx(3) ? στενταμπλε ειναι, και αν ναι μπορει να τρεξει appimage απροβληματιστα? τα πρεμισιονς ειναι σωστα αλλα δεν

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Με κουραζει το παρελθον τυπε και πραγματικα βαριεμαι να το κανω σε ενα τετοιο σαι αν και πιθανολογω οτι τζαμπα θα το ψαξω πες πος ειναι και τελος σιγα μην στον παρεξηγησουμε  :jerking: :2funny:
  [size=20pt]L O N E M A R V E L [/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Εχω και εγω μια ερωτηση τυποι εχει κανεις linux mint 17.xx(3) ? στενταμπλε ειναι, και αν ναι μπορει να τρεξει appimage απροβληματιστα? τα πρεμισιονς ειναι σωστα αλλα δεν

Για ξαναγράψε λιγο την ερώτησή σου αδερφέ. Ναι τρέχω mint και ναι εχω χρησιμοποιησει appimage (αν με ρωτήσεις, δε βλεπω το λόγο. Περισσότερη φασαρία μπορει να σου δημιουργήσουν τα dependencies παρα καλό)

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Για ξαναγράψε λιγο την ερώτησή σου αδερφέ. Ναι τρέχω mint και ναι εχω χρησιμοποιησει appimage (αν με ρωτήσεις, δε βλεπω το λόγο. Περισσότερη φασαρία μπορει να σου δημιουργήσουν τα dependencies παρα καλό)
Ποια εκδοση εχεις φιλε ? εγω μιλαω συγκεκριμενα για την 17.3 νεωτερη ναι τρεχει μια χαρα, συμφωνω και δεν συμφωνω για τις εξαρτησεις οπως το λες αλλα να σου πω οτι η περιεργεια μου κινηθηκε για ενα προγραμμα που ειναι ανοιχτου λογισμικου σχεδιαζμενο πανω σε κατι τετοιο και μιλαω για το
Θα μου πεις, κατεβασε το απ το αποθετηριο αλλα στο αποθετηριο η εκδοση ειναι απ το 1821 και δεν εχει καν την ελληνικη γλωσσα

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Ποια εκδοση εχεις φιλε ? εγω μιλαω συγκεκριμενα για την 17.3 νεωτερη ναι τρεχει μια χαρα, συμφωνω και δεν συμφωνω για τις εξαρτησεις οπως το λες αλλα να σου πω οτι η περιεργεια μου κινηθηκε για ενα προγραμμα που ειναι ανοιχτου λογισμικου σχεδιαζμενο πανω σε κατι τετοιο και μιλαω για το
Θα μου πεις, κατεβασε το απ το αποθετηριο αλλα στο αποθετηριο η εκδοση ειναι απ το 1821 και δεν εχει καν την ελληνικη γλωσσα
Καλημέρα φίλε,
Στο site που έχεις παραθέση υπάρχει και η δυνατότητα να προσθέσεις το αποθετήριο ( repository ). Μετά να το κάνεις εγκατάσταση με των διαχειρηστή ( apt-get ). Εάν δεν κάνω λάθος στο Mint έχει apt-get δεν χρησιμοποιω Debian based linux οπότε δεν τα θυμάμαι κιόλας. Μπορείς να δοκιμάσεις βέβαια.

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Καλημέρα φίλε,
Στο site που έχεις παραθέση υπάρχει και η δυνατότητα να προσθέσεις το αποθετήριο ( repository ). Μετά να το κάνεις εγκατάσταση με των διαχειρηστή ( apt-get ). Εάν δεν κάνω λάθος στο Mint έχει apt-get δεν χρησιμοποιω Debian based linux οπότε δεν τα θυμάμαι κιόλας. Μπορείς να δοκιμάσεις βέβαια.

Ηταν το πρωτο πραγμα που εκανα πριν προχωρησω σε appimage, ολα εχουν apt-get αλλα για καποιο αγνωστο λογο δεν το δεχεται και ετσι μου κινηθηκε η περιεργια, οπως ειπα υπαρχει στο αποθετηριο αλλα ειναι παλιο, το εψαχνα σημερα αλλα ακρη δεν βρηκα ακομα θα δουμε ..

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
΄Εχω ξαναζητήσει τη βοήθεια όλων σας
αλλά το πρόβλημα δε λύθηκε.  :think:
Λοιπόν:
΄Οταν γράφω ένα κείμενο
ο κέρσορας πετάγεται σε άλλο τυχαίο σημείο του κειμένου  :headbang:
και αν δεν το προσέξεις
συνεχίζεις να γράφεις σε λάθος σημείο,
οπότε πάει άχρηστο ... :klapste:
Χρόνος, ταλαιπορία κλπ κλπ
ΤΙ  ΝΑ  ΚΑΝΩ; :hmm: :hmm: :hmm:
ΠΩΣ σταθεροποιείται ο κέρσορας; :dunno: :dunno: :dunno:

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Λοιπόν:
΄Οταν γράφω ένα κείμενο
και αν δεν το προσέξεις

Τυπε σοβαρα τωρα εχεις αυτο το απλουστατο προβλημα με την απλουστατη λυση και μεσα σε αυτα τα 4 χρονια που πρασαν δεν το ελυσες?  :S :S :S :think: τυπε θα βγαλουμε ολους τους μαλακ...εχμμ γουρου εδω μεσα και θα τους μαστιγωσουμε στην πλατεια αυριο  :s&m_1: :s&m_2: και το κωλαρακι αλλα και γενικοτερα  :headbaning2: τα καθικια  :happy:

Η απαντηση στο θεμα σου τυπε ειναι απλη, ειναι καιρος να αγορασεις ενα καινουριο ποντικι που δεν εχει θεμα με την αντανακλαση της επιφανειας που κινειτε και με 5-10 ευρω λυθηκε το προβλημα

Αν παλι δεν θελεις να δωσεις φραγκο βαλε ενα μαουσπαντ απο κατω ΜΑΥΡΟ οχι με σχεδιακια και χαζομαρες και να μην ειναι γυαλιστερο, αν εχεις γυρνατο αναποδα απ την μερια του αφρολεξ και ισως λυθει το θεμα σου

Σε ολα τα παραπανω εξαιρουνται ποντικια αγορας απ το Πλαισιο εκεινης της εποχης που ακομα και τα παλαιοτερα με τρακμπαλ ηταν καλυτερα απ την σαβουρα που σου πουλαγε υπερκοστολογημένη :jerking:

αυτα... κατι αλλο τυπε ?  :grin:

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Λοιπόν:
΄Οταν γράφω ένα κείμενο
και αν δεν το προσέξεις
Καλημέρα φίλε,

Μήπως χρεισημοποιείς laptop;
Αυτό σαν πρόβλημα το έχω συναντήση μόνο σε χρήστες laptop που αγγίζουν το touchpad κατα λάθος και μετακινούν των καρσορα.
Εαν είναι αυτό μπορείς να παραμετροποιήσεις την ευαισθησία του touchpad ή παίρνεις ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο.
Εαν όχι για ψάξουν λίγο μήπως στο χώρο κοντά σου υπάρχει κάποιος που έχει κάνει εγκατάσταση καποιο πρόγραμμα για απομακρυσμένη διαχείρηση πληκτρολογίου και πονιτκιού και σου κάνει πλάκα.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Σειρά μου για ερώτηση:

Τι SSD να πάρω για να βάλω μόνο λειτουργικό (W10 pro)για να τον κάνω ποιο γρήγορο? Ο Η/Υ είναι desktop.

Για να σε δω Ναύαρχε μου!!!!

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Σειρά μου για ερώτηση:

Τι SSD να πάρω για να βάλω μόνο λειτουργικό (W10 pro)για να τον κάνω ποιο γρήγορο? Ο Η/Υ είναι desktop.

Για να σε δω Ναύαρχε μου!!!!
Καλησπέρα,

Εαν υποστηρίζει NVMe δισκους τότε αυτον είναι μια καλή λύση -> Samsung 970 Evo Plus

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Ειναι πολυ παλιό τύπε φυσικό είναι να μην το υποστηρίζει.

ΩΩΩΩΩ   YESSSSSSSS!!!!

Δεν το υποστηρίζει.  Τη δουλειά μου ομως την κάνω άριστα. Απλά θέλω να μου ξεκινά λίγο εως αρκετά πιο γρήγορα!!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Υπάρχει και ενα update του BIOS με NVMe support αλλα δεν ξερω αν θα το δοκιμάσω!

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Υπάρχει και ενα update του BIOS με NVMe support αλλα δεν ξερω αν θα το δοκιμάσω!
Εκτος οτι δεν αναφέρεται τίποτα για υποστήριξη στα specs δεν βλέπω και θύρα για τέτοιο δίσκο στις φωτο οπότε και να κάνεις το update δεν θα δεις καμία διαφορα.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Εκτος οτι δεν αναφέρεται τίποτα για υποστήριξη στα specs δεν βλέπω και θύρα για τέτοιο δίσκο στις φωτο οπότε και να κάνεις το update δεν θα δεις καμία διαφορα.

Βρήκα το παρακατω σχόλιο στο  Tom's Hardware:

"Z97 Anniversary added support for NVMe boot with BIOS version 2.00. Since motherboard has no M.2 connector you would need an add-on M.2 adapter card. This would give you up to 20 Gb/s data transfer speeds This is short of "optimum performance" of up to 32 Gb/s data transfer speeds because the motherboard only has PCIe 2.0 for the adapter card and not PCIe 3.0 found on newer Chipset model motherboards."

Στο επομενο restart του πισι θα κανω τους απαραιτητους ελέγχους!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom