Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Έχει επιλογές όμως στα updates. Για πήγαινε στα Advanced Options να δεις.

Ο λογαριασμός είναι π.χ. το email address της MS που έβαλες, όταν εγκατέστησες τα 10άρια.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Έχει επιλογές όμως στα updates. Για πήγαινε στα Advanced Options να δεις.

Ο λογαριασμός είναι π.χ. το email address της MS που έβαλες, όταν εγκατέστησες τα 10άρια.
Το mail μου το εβαλα,ελεγε λαθος κωδικος..Και στα advanced options τι να κανω?Απενεργοποιησα τις ενημερωσεις για εναμιση μηνα..Τι αλλο?

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Το mail μου το εβαλα,ελεγε λαθος κωδικος..Και στα advanced options τι να κανω?Απενεργοποιησα τις ενημερωσεις για εναμιση μηνα..Τι αλλο?
Εαν έχεις τοπικό λογαριασμο δεν θα έχεις αυτό το πρόβλημα με online λογαριασμο σε κάποιο update της microsoft αλλάζει των κωδικό σε κάτι τυχαίο πρέπει να αλλάξουμε των χρήστη.
Δηλαδή δημιουργεία νέου χρήστη τοπικού ( του δίνουμε permissions Administrator ) και μετά μεταφορά όλων των δεδομένων απο των online χρήστη στον καινούργιο. Τέλος διαγραφή του online χρήστη.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Φαντάζομαι εννοείς το password αυτού του email address. Συνήθως υπάρχει security question ή 2ο email address, για να το ανακτήσεις. Δεν ξέρω τι ακριβώς έχεις κάνει από αυτά.

Στα Advanced Options, πήγαινε στο κάτω μέρος και βάλε στην 1η από τις 2 επιλογές καμιά 30 μέρες και βλέπεις.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εαν έχεις τοπικό λογαριασμο δεν θα έχεις αυτό το πρόβλημα με online λογαριασμο σε κάποιο update της microsoft αλλάζει των κωδικό σε κάτι τυχαίο πρέπει να αλλάξουμε των χρήστη.
Δηλαδή δημιουργεία νέου χρήστη τοπικού ( του δίνουμε permissions Administrator ) και μετά μεταφορά όλων των δεδομένων απο των online χρήστη στον καινούργιο. Τέλος διαγραφή του online χρήστη.
Αυτα ειναι δικα σου "χωραφια"φιλε...Οταν εχεις χρόνο,εδω ειμαι.. :grin:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Φαντάζομαι εννοείς το password αυτού του email address. Συνήθως υπάρχει security question ή 2ο email address, για να το ανακτήσεις. Δεν ξέρω τι ακριβώς έχεις κάνει από αυτά.

Στα Advanced Options, πήγαινε στο κάτω μέρος και βάλε στην 1η από τις 2 επιλογές καμιά 30 μέρες και βλέπεις.
Τωρα που λετουργει,ψαχνω το λογαριασμό αυτον,τον mocrosoft..Βαζω mail,κωδικο και μπαινω...Μόνο οταν κανει update με πεταει εξω..ΚΑι μετα δεν μπαινω,τι να πω,μπορει και να τα λεω λαθος..Ο Γκουρού ξερει,ειχε μπει με teamviewer και κατι σκαλιζε..
Οσο για τις ενημερωσεις,τα επαμε,τις απενεργοποιησα μεχρι 2/7/..

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Δε δαγκωνω κι εγω τη γλωσσα μου....
ΠΑΛΙ μου κανει νερα το laptop της κορης....
Update τα Windows, "ο Microsoft λογαριασμός σας ειναι ανενεργος"!!!!
Παλι επαναφορά σε προηγούμενο σημειο-29/4- και ολα οκ...
ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΜΤ??
Αυτο θα κανω συνεχεια?Εχω απενεργοποιησει τα updates αλλα μεχρι ενα χρονικο σημειο..Μετα δεν γινεται..
Τι να κανω πια?Εκανε κατι ο Γκουρού αλλα απ'ότι φαινεται δεν επιασε...

Κάνε ενα τοπικο λογαριασμο δχστή ρε κουμπάρε και ξια του!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Δεν ξερω ρε κουμπαρε....
Οταν καταφερεις και μπεις πήγαινε απο το control panel λογαριασμοί χρηστών και ΦΤΙΑΞΕ ενα ΝΕΟ λογαριασμό ΤΟΠΙΚΟ με δικαιώματα δχστη.

Υπάρχουν πολλα παραδείγματα στο youtube πχ

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Οταν καταφερεις και μπεις πήγαινε απο το control panel λογαριασμοί χρηστών και ΦΤΙΑΞΕ ενα ΝΕΟ λογαριασμό ΤΟΠΙΚΟ με δικαιώματα δχστη.

Υπάρχουν πολλα παραδείγματα στο youtube πχ
Και μετα πρεπει να μεταφερω προγραμματα,αρχεια κλπ στον τοπικο λογαριασμό...Μαλακία μου φαινεται..

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Και μετα πρεπει να μεταφερω προγραμματα,αρχεια κλπ στον τοπικο λογαριασμό...Μαλακία μου φαινεται..

Οχι απαραίτητα. Απλά δίνεις δικαιώματα.
Αλλάζεις λίγο τα security και πιθανον και NTFS permission σε αρχεία και φακέλους.

Τοσο απλό είναι!!!
Αλλιώς ΚΑΣΜ

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Δε δαγκωνω κι εγω τη γλωσσα μου....
ΠΑΛΙ μου κανει νερα το laptop της κορης....
Update τα Windows, "ο Microsoft λογαριασμός σας ειναι ανενεργος"!!!!
Παλι επαναφορά σε προηγούμενο σημειο-29/4- και ολα οκ...
ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΜΤ??
Αυτο θα κανω συνεχεια?Εχω απενεργοποιησει τα updates αλλα μεχρι ενα χρονικο σημειο..Μετα δεν γινεται..
Τι να κανω πια?Εκανε κατι ο Γκουρού αλλα απ'ότι φαινεται δεν επιασε...
Τυπε λυσε μου μια απορια ... η κορη παιζει ποκερσταρς  :huh: :think: :S

Να κανεις τοπικο λογαριασμο οπως σου ειπαν και οι τυποι παραπανω και τα απτνειτ τα αφηνεις ως εχουν απλο 

Εκανε κατι ο Γκουρού αλλα απ'ότι φαινεται δεν επιασε...

Ποιος ειναι ο "γκουρου" και τι εκανε ?  :think:

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
...... είχα δεκάρια καί τά πέταξα .
7αρια κ πάλι 7αρια  :hi:
...... είχα δεκάρια καί τά πέταξα .
XP και παλι XP :hi:

:jerking: :idiot: :2funny:

...αν θέλεις σού στέλνω τηλ.... άπό ΓΑΤΟΝΙ να σε φτιάξει....
...

Στειλε και σε μενα το τηλ απ το γατονι τυπε και πες μου τινος εκ μερους να του τηλεφωνησω :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom