Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

t0t3m

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2020
Κριτικές
2
Like
190
Πόντοι
280
πήγενε στην έναρξη και γράψε

cmd

πάτα enter

στην γραμμή εντολών γράψε

shutdown /s

αυτή η εντολή αναγκάζει τον υπολογιστή να κάνει shutdown οπότε καλό είναι να έχεις σώσει την δουλειά σου και ότι αλλό έχεις ανοιχτό πριν την τρέξεις. με αυτήν κλείνει το PC?

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Οταν σβήνω τον η/υ μου , που εχει Windows 10
ξαφνικά μπαίνει σε αναστολή λειτουργιας , αντι να σβήσει οποτε οταν κουνάω το ποντίκι , ξανά ανοίγει

Πως λύνεται αυτο το πρόβλημα ;
Τι πσ ειναι τυπε? λαπτοπ η σταθερο? απο παντα στο εκανε η τωρα ξεκινησε να στο κανει? θα πρεπει να ξερεις οτι οπως και να εχει πατωντας μονο τερματισμο λειτουργιας δεν τερματιζει πληρες αλλα μπαινει σε χαιμπριντ μουντ και ειναι λογικο για να κανει λιγοτερο χρονο, Θα πρεπει να ελεγξεις τις καρτελες, πας ρυθμισεις / παροχη ενεργειας και αναστολη λειτουργιας / προσθετες ρυθμισεις ενεργειας / επιλογη ενεργειων κουμπιων τροφοδοσιας / ρυθμισεις τερματισμου , θα ψαξεις λιγακι τις ρυθμισεις στις καρτελες και τι επιλογες εχουν και αν ειναι σωστες, ευκολο ειναι, στην τελευταια καρτελα (ρυθμισεις τερματισμου) θα δεις και μια επιλογη "αδρανοποιηση" τικαρε το κουτακι και θα εμφανιστει στο μενου, μπορεις να πατας αυτο αντι για τερματισμο, μετα (συνηθως) ανοιγει πατωντας το παουερ και επανερχεσαι, εγω αυτο κανω (χρονια) μιας και ειναι σχεδον σαν τερματισμος και σε επαναφερει εκει που ησουν σχεδον στον ιδιο χρονο με το χαιμπριντ

Παντως αν εισαι βιτσιοζος και μαζοχιστης υπαρχει ρυθμιση να τερματιζει πληρες αν θες να περιμενεις και να περιμενεις ...  :grin:

η καλυτερη λυση ειναι η αδρανοποιηση ειτε σε λαπτοπ ειτε σε σταθερο, μπορεις να το βγαλεις ακομα και απ την πριζα   :grin:

Αν θελεις να κανεις πληρες τερματισμο μπορεις πατωντας το σχιφτ και με το ποντικι κανεις κλικ τερματισμο λειτουργιας και αυτο ηταν  :grin:

Πατωντας επανεκινηση εκτελειτε σεναριο πληρες τερματισμου και επαναφορτωση του λειτουργικου

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Με σβήνω, πατάω κλπ με μπερδεύεις.

Μέσα από τα Windows, επιλέγεις Shutdown ή πατάς κουμπί για να σβήσει βίαια;

Αν κάνεις Shutdown μέσα από τα Windows και στιγμαία δείχνει ότι κλείνει processes για να κάνει Shutdown, αλλά επιστρέφει στην επιφάνεια εργασίας, ξαναφορτώνοντας processes κλπ, τότε φταίει σίγουρα κάποια εφαρμογή. Κάποια που έχει lockάρει π.χ. κάποια USB συσκευή και δεν "σκοτώνεται" από τα Windows.

Κανω κλικ shut down , και ξαφνικά οταν γινεται μαύρη η οθονη κ παει να κλείσει το κομπιούτερ εμφανίζεται ενα μήνυμα enter sleep mode και σβήνει το Pc
Οταν ομως κουνήσω το ποντίκι , ανοίγει παλι

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Ενδιαφέρον. Για πήγαινε Windows Settings, System, Power & sleep και στο Sleep επέλεξε στην επιλογή "when plugged in, PC goes to sleep after" : Never και βλέπουμε.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Ενδιαφέρον. Για πήγαινε Windows Settings, System, Power & sleep και στο Sleep επέλεξε στην επιλογή "when plugged in, PC goes to sleep after" : Never και βλέπουμε.

:rockon: :rockon: :rockon:
Σωστός!!!!!!!
Αν δεν το ρυθμίσεις διαφορετικά το default είναι να μπαίνουν σε hibernate.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ειμαι ο Admiral GR και τα laptops μου ειναι καλα!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
:rockon: :rockon: :rockon:
Σωστός!!!!!!!
Αν δεν το ρυθμίσεις διαφορετικά το default είναι να μπαίνουν σε hibernate.
Ναι, αυτό είναι όταν έχεις φύγει και γυρίσεις μετά από κανα 3ωρο.

Αλλά, εδώ λέει ότι κάνει Shutdown και αυτό αντίθετα μπαίνει σε Sleep Mode. :think:

Επίσης, δε μας έχει πει αν είναι laptop - μήπως και έχει καμιά μαλακία στο BIOS δηλ.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Ναι, αυτό είναι όταν έχεις φύγει και γυρίσεις μετά από κανα 3ωρο.

Αλλά, εδώ λέει ότι κάνει Shutdown και αυτό αντίθετα μπαίνει σε Sleep Mode. :think:

Επίσης, δε μας έχει πει αν είναι laptop - μήπως και έχει καμιά μαλακία στο BIOS δηλ.

Την είχα και εγώ πατήσει στην αρχη με τα 10αρια.
δεν κανουν shutdown  αν δεν τα ρυθμισεις. Την λυση την βρήκα ψαχνοντας και γκουγκλάροντας!! Πανε πανω απο 3-4 χρόνια που έγινε.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Εμένα μου έτυχε με εφαρμογή μια μαλακία... όπως το περιγράφω πιο πάνω. :headbang:

Πάλι καλά που μυρίστηκα ποια είναι.

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36

Thank u
Αυτο εκανα κ καπου που έλεγε τι να γινεται οταν πατάς shut down , ξετικαρα ολα τα κουτιά κ διορθώθηκε το πρόβλημα

Θελω να κλείνω το Pc
Fuck off windows 10

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Thank u
Αυτο εκανα κ καπου που έλεγε τι να γινεται οταν πατάς shut down , ξετικαρα ολα τα κουτιά κ διορθώθηκε το πρόβλημα

Θελω να κλείνω το Pc
Fuck off windows 10

Τι κουτια ρε τυπε  :2funny:  :jerking: τυπε παρε ενα πολυπριζο με διακοπτη και αναβοσβηνε το απο εκει το πσ :rockon:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ειμαι ο Admiral GR και τα laptops μου ειναι καλα!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Δε δαγκωνω κι εγω τη γλωσσα μου....
ΠΑΛΙ μου κανει νερα το laptop της κορης....
Update τα Windows, "ο Microsoft λογαριασμός σας ειναι ανενεργος"!!!!
Παλι επαναφορά σε προηγούμενο σημειο-29/4- και ολα οκ...
ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΜΤ??
Αυτο θα κανω συνεχεια?Εχω απενεργοποιησει τα updates αλλα μεχρι ενα χρονικο σημειο..Μετα δεν γινεται..
Τι να κανω πια?Εκανε κατι ο Γκουρού αλλα απ'ότι φαινεται δεν επιασε...

Συνημμένα

• IMG_20200227_203000.jpg
    IMG_20200227_203000.jpg
    359,6 KB · Εμφανίσεις: 28

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Δε δαγκωνω κι εγω τη γλωσσα μου....
ΠΑΛΙ μου κανει νερα το laptop της κορης....
Update τα Windows, "ο Microsoft λογαριασμός σας ειναι ανενεργος"!!!!
Παλι επαναφορά σε προηγούμενο σημειο-29/4- και ολα οκ...
ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΜΤ??
Αυτο θα κανω συνεχεια?Εχω απενεργοποιησει τα updates αλλα μεχρι ενα χρονικο σημειο..Μετα δεν γινεται..
Τι να κανω πια?Εκανε κατι ο Γκουρού αλλα απ'ότι φαινεται δεν επιασε...
Δες λίγο αυτό το άρθρο ->

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Πήγες να κάνεις update σε Windows 10 2004 και έκανε rollback? Αυτό καταλαβαίνω. :think:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εχω σταματησει τα updates μεχρι 2/7...

Συνημμένα

• IMG_20200528_133134.jpg
    IMG_20200528_133134.jpg
    8,6 MB · Εμφανίσεις: 41

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πήγες να κάνεις update σε Windows 10 2004 και έκανε rollback? Αυτό καταλαβαίνω. :think:
Εγω δεν εκανα τιποτα φιλε..Αυτο κανει update αυτοματα και με πεταει εξω απο το ...Microsoft λογαριασμό μου!!Και δεν μπαινει μετα με οτι κωδικο και να βαλω..Και ποιος ειναι αυτος ο λογαριασμός ρε πουστη μου??
Και μονο στα 10αρια συμβαινει αυτο,στα αλλα μηχανηματα με 7αρια,8αρια δεν εχω θεμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom