Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Χρησιμοποιείς torrent για να κατεβάζεις ταινίες;
Μπορείς να ψάξεις εκει δεν μπορώ να βοηθήσω σε αυτό παραπάνω φίλε γιατί δεν καταβάζω με torrent.
Εαν δεν βιάζεσαι πολλή στείλε μου πμ
δεν βιαζομε πολυ
πμ δεν μπορω να σου στειλω νομιζω τα εχεις κλειστα.
torrent δεν κατεβαζω σχεδον ποτε.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Δορυφορικη δεν εχουν εκει στην Κολωνια ?  :think: μεσω δορυφορικης βλεπει κανονικα σιριαλ μιριαλ και κλπ τα webtv ειναι πολυ ευκολο να παιξουν, απ οτι γνωριζω εκει τρεχει ενα πακετο δωρεαν απ το (δημοσιο)Γερμανικο κρατος αλλα και απο ακομα 2 εταιρειες ιδιωτικες , ποσο δυσκολο ειναι να κανουν μια αιτηση στον εκαστοτε παροχο και να βλεπουν δωρεαν  :think:

Φιλε μάλλον δεν ξέρεις τι γίνετε στην Γερμανία. Ελεύθερα είναι μόνο τα κανάλια που πιάνεις από απλή κεραία τηλεόρασης. Οτι άλλο βάλεις το πληρώσεις. Ειτε στην ελλάδα είτε εκεί. Ελληνικά μπουκέτα πάντως δεν είχε η DT (εχει ΙPTV). Νομίζω οτι μονο το cosmote ott μπορείς να έχεις στο εξωτερικό. Λένε οτι παίζει παντού η κάποιοο άλλο TVbox.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
τα εκανα ολα τα παραπανω. δεν μου βγαζει ομως καποια επιλογη να κατεβασω τα windows7.
απο που θα τα κατεβασω;
To laptop είναι παλιότερο από 10ετών;
Αλλιώς δεν βλέπω γιατί δεν θες να βάλεις Windows 10.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
To laptop είναι παλιότερο από 10ετών;
Αλλιώς δεν βλέπω γιατί δεν θες να βάλεις Windows 10.
ειναι παλιο το λαπτοπ ναι.
πηγα να βαλω win10 αλλα ενω ξεκινησε την διαδικασια εγκατάστασης κανονικά εκανε 3-4 φορες επανεκκίνηση μολις αρχίνισε να φορτώνει τις ενημερώσεις έσβησε ξαφνικά και μόλις το άνοιξα ξαναγύρισε στα 7αρια. την ξεκινησα την διαδικασια παο την αρχη και παλι εκανε το ιδιο.

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Με ένα δορυφορικό ναι μπορείς να δεις αλλά είναι παράνομο. Ολοι αυτοί που έχουν αυτη την λύση ο λογαριασμος είναι σε κάποιο όνομα που ζει στην Ελλάδα. Επιπλέον κάποια σπίτια στο συμβόλαιο που κάνεις απαγορεύει να εγκαταστήσεις δορυφορικό πιάτο. Εαν έχεις κάποιο γνωστό που να είναι αντιπρόσωπος Nova ρωτα των θα σου το πει και αυτός.

Το να εκπέμπεις μέσω τρίτου Ελληνικό τηλεοπτικό πρόγραμμα σε χώρα της Ευρωπαικής Ενωσης θέλει άδεια που σχετίζεται με τα πνευματικά δικαιώματα και αυτή η άδεια απο πλευράς Ελλάδας είναι πολύπλοκο θέμα. Η Γερμανία πχ. το έχει λύση αυτό.
Τα γνωρίζω αυτά γιατί η εταιρεία που εργάζομαι τώρα έχει σχέση με τηλεόραση και ήταν κάτι που ρώτησα απο την πρώτη συνέντευξη που έκανα σε αυτούς.
Νόμιμα πάντως τηλεοπτικό πρόγραμμα εκτός συνόρων μιας χωρας δεν μπορεί να μεταδοθεί.
Μου κάνει εντύπωση βέβαια γιατί ειδικά στην Ευρωπαική Ενωση που έχει εσωτερική μεταστάνευση οι πολίτες που εργάζονται σε άλλη χώρα δεν μπορούν να δουν τηλεοπτικό πρόγραμμα τις χώρας καταγωγής τους.
Ναι ρε τυπε δεν ελεγα για κατι "παρανομο σχεδον"  στο μηνυμα μου και συγνωμη για την συγχυση μαλλον δεν το εγραψα καλα,και δεν αναφερομαι στην νοβα, μεσω του Γερμανικου δημοσιου τρεχουν προγραμματα για να βλεπεις δωρεαν μεσω cosmote,εδω και 8 χρονια βλεπουν δωρεαν και δεν πληρωσαν ουτε τον εξοπλισμο με μια απλη αιτηση, ετσι μου ειπαν ετσι σου λεω και για ανθρωπους που μενουν μονιμα εκει εδω και 35 χρονια, θελεις να μαθω περισσοτερες λεπτομερειες ?

Παμε στο αλλο ... το να στειλεις εναν παντρεμενο δεκτη με καρτα απο δω δεν λεει κατι περαν του οικονομικου αλλα και ακομα αν το κανεις απ την στιγμη που δεν συνδεετε στο ιντερνετ και κανει μονο ληψη δεν θα σε βρουν ΠΟΤΕ και μην λεμε τωρα τα αυτονοητα

Και εφοσον μενουν εκει γιατι δεν κανουν μια ερωτηση ?

Φιλε μάλλον δεν ξέρεις τι γίνετε στην Γερμανία. Ελεύθερα είναι μόνο τα κανάλια που πιάνεις από απλή κεραία τηλεόρασης. Οτι άλλο βάλεις το πληρώσεις. Ειτε στην ελλάδα είτε εκεί. Ελληνικά μπουκέτα πάντως δεν είχε η DT (εχει ΙPTV). Νομίζω οτι μονο το cosmote ott μπορείς να έχεις στο εξωτερικό. Λένε οτι παίζει παντού η κάποιοο άλλο TVbox.
Λογικο ρε τυπε που να ξερω τι γινετε δεν μενω εκει, εσυ που μενεις εκει και τα ξες καλυτερα μπορεις να απαντησεις για το αν βλεπεις τα Ελληνικα καναλια "δωρεαν" μεσω δορυφορικης cosmote με μια αιτηση στον εκει δημο σου ?

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
ειναι παλιο το λαπτοπ ναι.
πηγα να βαλω win10 αλλα ενω ξεκινησε την διαδικασια εγκατάστασης κανονικά εκανε 3-4 φορες επανεκκίνηση μολις αρχίνισε να φορτώνει τις ενημερώσεις έσβησε ξαφνικά και μόλις το άνοιξα ξαναγύρισε στα 7αρια. την ξεκινησα την διαδικασια παο την αρχη και παλι εκανε το ιδιο.
Καλά δεν έκανες φορματ πρώτα;
Πήγες να περάσεις τα Windows 10 πάνω σε δίσκο χωρίς να είχες σβήσει πρώτα ότι είχε από κάτω;

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Γνωστή μαλακία των Windows 10. Αν βρει κάτι που δεν του αρέσει (κανά driver πχ), κάνει rollback.

Παίζει ρόλο και ποιο build των Windows 10 βάζεις, βέβαια.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Αδερφούλη, θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με linux mint. Αν ειναι παλιό το μηχάνημά σου, για browsing και κειμενογράφους θα το έχεις (εκτός και αν έχεις καμία περίεργη επαγγελματική συσκευή, άδεια κτλ). Βάζεις το WPS office που ειναι σχεδον κλώνος του MS Office και εισαι μια χαρά.

Γρηγορο, ελαφρύ, άριστη υποστηριξη σε ό,τι χρειαστείς, οικείο περιβάλλον (σε σχεση με windows προφανως). Τα windows 7 είναι πλέον obsolete, και ως υποστήριξη και σύντομα και ως συμβατότητα.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Ναι ρε τυπε δεν ελεγα για κατι "παρανομο σχεδον"  στο μηνυμα μου και συγνωμη για την συγχυση μαλλον δεν το εγραψα καλα,και δεν αναφερομαι στην νοβα, μεσω του Γερμανικου δημοσιου τρεχουν προγραμματα για να βλεπεις δωρεαν μεσω cosmote,εδω και 8 χρονια βλεπουν δωρεαν και δεν πληρωσαν ουτε τον εξοπλισμο με μια απλη αιτηση, ετσι μου ειπαν ετσι σου λεω και για ανθρωπους που μενουν μονιμα εκει εδω και 35 χρονια, θελεις να μαθω περισσοτερες λεπτομερειες ?

Παμε στο αλλο ... το να στειλεις εναν παντρεμενο δεκτη με καρτα απο δω δεν λεει κατι περαν του οικονομικου αλλα και ακομα αν το κανεις απ την στιγμη που δεν συνδεετε στο ιντερνετ και κανει μονο ληψη δεν θα σε βρουν ΠΟΤΕ και μην λεμε τωρα τα αυτονοητα

Λογικο ρε τυπε που να ξερω τι γινετε δεν μενω εκει, εσυ που μενεις εκει και τα ξες καλυτερα μπορεις να απαντησεις για το αν βλεπεις τα Ελληνικα καναλια "δωρεαν" μεσω δορυφορικης cosmote με μια αιτηση στον εκει δημο σου ?
Ναι ρε τυπε δεν ελεγα για κατι "παρανομο σχεδον"  στο μηνυμα μου και συγνωμη για την συγχυση μαλλον δεν το εγραψα καλα,και δεν αναφερομαι στην νοβα, μεσω του Γερμανικου δημοσιου τρεχουν προγραμματα για να βλεπεις δωρεαν μεσω cosmote,εδω και 8 χρονια βλεπουν δωρεαν και δεν πληρωσαν ουτε τον εξοπλισμο με μια απλη αιτηση, ετσι μου ειπαν ετσι σου λεω και για ανθρωπους που μενουν μονιμα εκει εδω και 35 χρονια, θελεις να μαθω περισσοτερες λεπτομερειες ?

Και στο ιντερνετ να τους βαλεις τους δεκτες δε σου λεει ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. Δε σε ψαχνει κανεις απο Nova ή Cosmote, δε σου κλεινει την συνδρομή κανείς, απλά δε δουλευουν οι hybrid υπηρεσίες. Ουτε με εμπορικό vpn, ουτε με p2p homemade vpn με καποιον απο Ελλάδα (οχι πως εχουν πολλοί ανθρωπινό upload αλλα τεσπά).
Δεν ψαχνει κανεις κανέναν και δε θέλει να ψαξει κανεις κανέναν. Το μονο προβλημα ίσως να ειναι περιεργοι γειτονες που να φωνάζουν για τον κανονισμό της πολυκατοικιας, ο οποιος απαγορευει πιάτα. Και σε αυτό υπαρχει λύση φυσικά και λέγεται Selfsat

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36

Βασικά σε όλο αυτό μου κάνει εντύπωση ότι πρέπει να πας στο δήμο και οτι είναι μεσω Γερμανικού δημόσιου φαντάζομαι εννοεις τα ελευθερα που στην εδώ δεν είναι γιατί κάθε χρόνο σου στέλνουν λογαριασμό και πληρώνεις όπως ακριβώς με των λογαριασμό της ΔΕΗ που πληεώνεις την ΕΡΤ. Εαν μπορεις στείλε μου αναλυτικά κάποιες λεπτομέρειες. Πάντως το θέμα δεν ακριβώς στα κανάλια αλλά στα πνευματικά δικαιώματα των ταινιών. Για παράδειγμα η ταινία ας πούμε Star Wars η εταιρεία παραγωγής την διαχωρίζει ανάλογα με την χώρα που θα προβληθεί άλλη τμη κλπ. Εκεί είναι το θέμα.
Αλλά θα χαω να μάθω εάν έχει αλλάξει κάτι και γίνεται.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Βασικά σε όλο αυτό μου κάνει εντύπωση ότι πρέπει να πας στο δήμο και οτι είναι μεσω Γερμανικού δημόσιου φαντάζομαι εννοεις τα ελευθερα που στην εδώ δεν είναι γιατί κάθε χρόνο σου στέλνουν λογαριασμό και πληρώνεις όπως ακριβώς με των λογαριασμό της ΔΕΗ που πληεώνεις την ΕΡΤ. Εαν μπορεις στείλε μου αναλυτικά κάποιες λεπτομέρειες. Πάντως το θέμα δεν ακριβώς στα κανάλια αλλά στα πνευματικά δικαιώματα των ταινιών. Για παράδειγμα η ταινία ας πούμε Star Wars η εταιρεία παραγωγής την διαχωρίζει ανάλογα με την χώρα που θα προβληθεί άλλη τμη κλπ. Εκεί είναι το θέμα.
Αλλά θα χαω να μάθω εάν έχει αλλάξει κάτι και γίνεται.

Αν μαθεις κατι πές μου. Παντως η DT δεν είχε ελληνικά μπουκέτα. Τωρα αλλάζει σε vodafone και θα δείξει. Το πρόβλημα είναι τα πνευματικά δικαιώματα γιαυτό και θέλει VPN, για μερικά κανάλια, για να δεις μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Καλά δεν έκανες φορματ πρώτα;
Πήγες να περάσεις τα Windows 10 πάνω σε δίσκο χωρίς να είχες σβήσει πρώτα ότι είχε από κάτω;
φορματ πηγα να κανω και περασω win10 αλλα δεν κανει.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Αδερφούλη, θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με linux mint. Αν ειναι παλιό το μηχάνημά σου, για browsing και κειμενογράφους θα το έχεις (εκτός και αν έχεις καμία περίεργη επαγγελματική συσκευή, άδεια κτλ). Βάζεις το WPS office που ειναι σχεδον κλώνος του MS Office και εισαι μια χαρά.

Γρηγορο, ελαφρύ, άριστη υποστηριξη σε ό,τι χρειαστείς, οικείο περιβάλλον (σε σχεση με windows προφανως). Τα windows 7 είναι πλέον obsolete, και ως υποστήριξη και σύντομα και ως συμβατότητα.
φιλε ειναι παλιο ναι αλλα δεν με ενδιαφερει για office και τετοια.
καθαρα για σερφαρισμα στο ιντερνετ τιποτα παραπανω αυτη ειναι η χρήση του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom