You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
PC problem - Help!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 298K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 353
- Πόντοι
- 36
Πιθανόν για το JD δεν θα βρεις AddOn αλλά μπορείς να ψαχτείς για addon στον browser να ψάνχει video urls και να τα παίρνεις απο εκει.Θα το ψάξω λίγο περισσότερο μήπως μπορώ να προσθέσω κάποιο add on στον JD και τα «τραβάει» τα βίντεο μετά μόνος του
γιατί στα site όλο τα αλλάζουν επίτηδες. παλιά ήταν πιο εύκολα.
Ισως κάτι σαν αυτό ->
Διαγραμμένο μέλος 15257
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.817
- Πόντοι
- 456
Πάρα πολύ σωστός. Γνώση που δεν μοιράζεται είναι άχρηστη.Για αυτό ρωτάμε και ανταλάσουμε ιδεες για να προχωράμε όλοι δεν υπάρχει κανένας που τα ξέρει όλα. Οταν κάποιος κρατάει για τον ευατό του πληροφορίες, γνώση τότε ο πρώτος που μένει στασημος είναι αυτός ο ίδιος. Το έχω αντιμετωπίσει κάποια χρόνια απο κάποιους που νόμιζαν οτι νωρίζουν.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Gold bar δεν υπάρχει στα Windows μεγάλε.Important Message: You may need to click the gold bar at the top of the browser window to allow the install.
Αυτο το μηνυμα εμφανιζει,
Βill Gates γαμιεσαι
Αν κόλλησες κανένα μικρόβιο ή ιό δεν φταίει κανένας.Gates αν κατεβάζεις από όπου βρεις και μολύνθηκες.
DimitrisOOO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2018
- Like
- 99
- Πόντοι
- 6
Και ολα αυτα οταν ο ιδιος ο σαΠΑΚΗΣ το προτεινε εδω μεσα ως το καλυτερο προγραμμα και το παρουσιασε σαν μεγαλος γνωστης καμια 50σαρια σελιδες πιο πισω και οταν του εκαναν ερωτησεις απλα δεν απαντουσεΕκανα ενα μικρό βιντεάκι ια το πως βρήσκεις το βιντεο URL και απλά το κάνεις αντιγραφή έπειτα στο JDownloader κάνεις add Link και το έχεις
Ανεβάζω και δύο φωτο
Τυπους σαν τον σαπακι τους αγνοουμε επιδεικτικα τυπεΓια αυτό ρωτάμε και ανταλάσουμε ιδεες για να προχωράμε όλοι δεν υπάρχει κανένας που τα ξέρει όλα. Οταν κάποιος κρατάει για τον ευατό του πληροφορίες, γνώση τότε ο πρώτος που μένει στασημος είναι αυτός ο ίδιος. Το έχω αντιμετωπίσει κάποια χρόνια απο κάποιους που νόμιζαν οτι νωρίζουν.
Διαγραμμένο μέλος 15257
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.817
- Πόντοι
- 456
Φίλε, απάντησες σε post μετά από 12 χρόνια. Μήπως έχεις εσύ κανένα ιό?Gold bar δεν υπάρχει στα Windows μεγάλε.
Αν κόλλησες κανένα μικρόβιο ή ιό δεν φταίει κανένας.Gates αν κατεβάζεις από όπου βρεις και μολύνθηκες.
Επίσης, έτσι για να μην κάνεις και τον έξυπνο, δες το παρακάτω.
Sapakias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 1.284
- Πόντοι
- 216
Και ολα αυτα οταν ο ιδιος ο σαΠΑΚΗΣ το προτεινε εδω μεσα ως το καλυτερο προγραμμα και το παρουσιασε σαν μεγαλος γνωστης καμια 50σαρια σελιδες πιο πισω και οταν του εκαναν ερωτησεις απλα δεν απαντουσε
Τυπους σαν τον σαπακι τους αγνοουμε επιδεικτικα τυπε
Σε ποιά ερώτηση δεν απάντησα τύπε; Η ερώτηση ήταν για το το Youtube. Το να κατεβάσεις από το youtube είναι το πιο απλό. Δεν είναι το ίδιο να κατεβάσεις βίντεο από κάποιες ιστοσελίδες. Οι ίδιες οι ιστοσελίδες δεν θέλουν να κατεβάζουμε το περιεχόμενό τους αέρα πατέρα και δημιουργούν συνεχώς δικλείδες ασφαλείας. Το JDowloader κάνει και άλλες δουλειές. Αρπάζει μαζικά rar αρχεία (ταινίες) και τα αποσυμπιέζει. Όλα αυτά τζάμπα.
Άλλωστε μόνος απάντησα στην ερώτηση για το βίντεο dowloading από άλλα site πλην του youtube αλλά ρώτησα μήπως κάποιος έχει βρει κάποιον πιο εύκολο τρόπο;
Έχουμε μπερδέψει την πούτσα με την πούτσα!
Ο IDM είναι πιο απλός. Πληρώνεις κιόλας και είναι για έναν υπολογιστή ή και με συνδρομή. Ή για πολλούς με σχετική επιβάρυνση Τα κάνει όλα μόνος του.
Αν όλη μέρα κατεβάζεις αξίζει.
mars_ch
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 508
- Πόντοι
- 316
δεν υπάρχει περίπτωση τύπε να συνεννοηθείς με αυτό το ταγάρι, αν βρει τα ζόρια μπορεί να σου πει ότι είσαι ο πιπαλέκος, ο λίλας, ο τέντης ή κανένας άλλος κλώνος κάποιου μπούστη . Ο άνθρωπος είπαμε έχει bug στον εγκέφαλο , πήγε και άνοιξε διπλό νήμα ο bill gates από τα lidl :S
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Καλησπέρα φιλε,
Θα το προτείνω ξανά -> απλο και πολλή ευκολο στην χρήση απλά αντιγραφή του URL απο το video.
Το έχω προτείνη τρεις φορές σε διαφορετικά threads σε αυτο το site τις τελευταίες δυο μέρες ;) ;) χωρίς παρεξηγηση φίλε μου αυτοσαρκάζομαι.
Εαν υπάρχει κάποιο site που δεν δουλεύει η αντιγραφη υπαρχει και πιο προχωρημένος τρόπος κάντε post το site εδώ και θα σας βοηθήσω αλλά είναι αργά σήμερα και έχω πιει και κάτι μπύρες οποτε . . . .
βρέχει κιόλας εκεί που εισαι...
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Για αυτό ρωτάμε και ανταλάσουμε ιδεες για να προχωράμε όλοι δεν υπάρχει κανένας που τα ξέρει όλα. Οταν κάποιος κρατάει για τον ευατό του πληροφορίες, γνώση τότε ο πρώτος που μένει στασημος είναι αυτός ο ίδιος. Το έχω αντιμετωπίσει κάποια χρόνια απο κάποιους που νόμιζαν οτι νωρίζουν.
Συστημα κουβερτα!! λέγαμε στη ΠΑ!!
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Η τσικουδιά δε χαλαει! ;) ;)
Βαλε μια ουλιά!!
Η δικιά μου τελειώνει!! Εχω κατω απο λίτρο!! Αναμένω την έναρξη των μετακινήσεων προς Χανιά. Ολο και κάποιος απο τους συντέκνους μου θα ανέβει γιατί αν περιμένω απο το γιο μου σώθηκα!!!
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Δεν χρειάζεται να κάνω τον έξυπνο, στηρίζομαι στην εμπειρία του να μην κολλάω τίποτα εδώ και χρόνια ενώ επισκέπτομαι ότι σελίδες θέλω.Φίλε, απάντησες σε post μετά από 12 χρόνια. Μήπως έχεις εσύ κανένα ιό?
Επίσης, έτσι για να μην κάνεις και τον έξυπνο, δες το παρακάτω.
Άρα μάλλον κάτι κάνω καλά.
Εσύ που κόλλησες ήδη να ψάξεις τι σου φταίει, γιατί εύκολο να κατηγορούμε τους άλλους όταν εμείς κάνουμε την μαλακια.
Διαγραμμένο μέλος 15257
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.817
- Πόντοι
- 456
Φίλε, άνοιξε το link που έβαλα και θα ανακαλύψεις μία golden bar...Δεν χρειάζεται να κάνω τον έξυπνο, στηρίζομαι στην εμπειρία του να μην κολλάω τίποτα εδώ και χρόνια ενώ επισκέπτομαι ότι σελίδες θέλω.
Άρα μάλλον κάτι κάνω καλά.
Εσύ που κόλλησες ήδη να ψάξεις τι σου φταίει, γιατί εύκολο να κατηγορούμε τους άλλους όταν εμείς κάνουμε την μαλακια.
Επίσης, έχεις μπερδέψει λίγο τα πρόσωπα.
Εγώ δεν είμαι ο psolaras78, στου οποίου το post έκανες παράθεση 12 χρόνια μετά.
Εγώ είμαι αυτός που είμαι εδώ μέσα από το 2006.
θα πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός. Νέος είσαι, θα μάθεις...
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Βερολίνο
Αλήθεια μήπως βλέπεις εκει ελληνικη ΤιΒι μεσω ιντερνετ?
LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 353
- Πόντοι
- 36
Ναι έχω μια λύση.Αλήθεια μήπως βλέπεις εκει ελληνικη ΤιΒι μεσω ιντερνετ?
DimitrisOOO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2018
- Like
- 99
- Πόντοι
- 6
Μην τσιμπας και συ ρε τυπεΣε ποιά ερώτηση δεν απάντησα τύπε; Η ερώτηση ήταν για το το Youtube. Το να κατεβάσεις από το youtube είναι το πιο απλό. Δεν είναι το ίδιο να κατεβάσεις βίντεο από κάποιες ιστοσελίδες. Οι ίδιες οι ιστοσελίδες δεν θέλουν να κατεβάζουμε το περιεχόμενό τους αέρα πατέρα και δημιουργούν συνεχώς δικλείδες ασφαλείας. Το JDowloader κάνει και άλλες δουλειές. Αρπάζει μαζικά rar αρχεία (ταινίες) και τα αποσυμπιέζει. Όλα αυτά τζάμπα.
Άλλωστε μόνος απάντησα στην ερώτηση για το βίντεο dowloading από άλλα site πλην του youtube αλλά ρώτησα μήπως κάποιος έχει βρει κάποιον πιο εύκολο τρόπο;
Έχουμε μπερδέψει την πούτσα με την πούτσα!
Ο IDM είναι πιο απλός. Πληρώνεις κιόλας και είναι για έναν υπολογιστή ή και με συνδρομή. Ή για πολλούς με σχετική επιβάρυνση Τα κάνει όλα μόνος του.
Αν όλη μέρα κατεβάζεις αξίζει.
Αυτά που είναι ήδη γνωστά ....
Και ασε τον ΠιπΑλεκο να λεει τα δικα τουJd downloader Κατεβάζει τα πάντα. Θέλει λίγο να ξέρεις.
Εδώ καθαρό link
Σκασμος πουστρα ΠιπΑλεκο ΟΥΣΤ βρομιαραδεν υπάρχει περίπτωση τύπε να συνεννοηθείς με αυτό το ταγάρι, αν βρει τα ζόρια μπορεί να σου πει ότι είσαι ο πιπαλέκος, ο λίλας, ο τέντης ή κανένας άλλος κλώνος κάποιου μπούστη . Ο άνθρωπος είπαμε έχει bug στον εγκέφαλο , πήγε και άνοιξε διπλό νήμα ο bill gates από τα lidl :S
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Ναι έχω μια λύση.
HOLA vpn? ή κάτι καλύτερο που να μη κόβει και σπάει την εικόνα? Βέβαια τώρα τωρα παίζει και το ΟΤΤ αλλά έλεγα για κάτι free.
Για ρίξε καμιά καλή ιδέα. Αν και κατι θα βαλω μπροστα σε 1-2 μερες.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Εσυ γιατι ενδιαφερεσαι,εξω εισαι?HOLA vpn? ή κάτι καλύτερο που να μη κόβει και σπάει την εικόνα? Βέβαια τώρα τωρα παίζει και το ΟΤΤ αλλά έλεγα για κάτι free.
LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 353
- Πόντοι
- 36
Οχι κάτι ελεύθερο επι πληρωμή.HOLA vpn? ή κάτι καλύτερο που να μη κόβει και σπάει την εικόνα? Βέβαια τώρα τωρα παίζει και το ΟΤΤ αλλά έλεγα για κάτι free.
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Εσυ γιατι ενδιαφερεσαι,εξω εισαι?
Οχι αλλά έχω σόι στη Κολωνία και πάω μερικές φορές. Βασικά βλέπει ελληνικές διάφορες σειρές και κάποια κανάλια δεν παίζουν εκτός ΕΛΛΑΔΑΣ οπότε της εγκατέστησα ενα vpn στο Η/Υ. Τώρα σκέφτομαι να βάλω το kodi σε παλαιό net book.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 118
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις