Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Λογικά ο δίσκος έχει χτυπήση κεφαλή που διαβάζει το μαγνητικό μέσο. Ο τρόπος να λειτουργήσει ξανα σε ένα ποσοστό 50-50 είναι να βρεις έναν εντελώς ίδιο δίσκο ακριβώς των ίδιο χωρίς καμία διαφορά και να αλλαξεις την κεφαλή και το μέρος της τροφοδοσίας ρεύματος.

Οταν λέει ίδιο εννοεί τον δίδυμο μονοζυγωματικό αδελφό του!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
ειναι SSD WESTERN DIGITAL 1 TB

εάν τον βγάλω και τον κουμπώσω σε usb σαν εξωτερικό θα έχω καλύτερα αποτελέσματα τρέχοντας εφαρμογή recovery ? ή να τον αφήσω όπως είναι ?

και κάτι ακόμη , είναι δωρεάν οι εφαρμογές recovery ?

τα αρχεία που θέλω είναι προσωπικά βίντεο και φωτό με επώνυμες ...κυρίες... οπότε δεν παίζει το σενάριο να το πάω έξω σε κατάστημα ...  

Αν δεν ξέρεις απο αυτά μη κάνεις τίποτα.  Απλά κάνε ένα κλώνο του δίσκου  για σιγουριά  και μετά:
Σκέψου απλά αν τα DATA που έχεις αξίζουν τα λεφτά που θα δώσεις για επαναφορά τους απο εταιρεία που ειδικεύετε σε αυτό. Αν ναι τον δίνεις οπως είναι χωρις καμια προσπάθεια  recovery, απο μέρος σου, σε εταιρεία που ασχολειτε με αυτό.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
software ειναι που διαβαζει το δισκο (ή οτι εχει απομεινει απο αυτον) - δεν εχει προβλημα
Οι SSD δεν εχουν μαγνητικό μέσο. Ειναι σαν τα φλασακια. Αν κτυπησουν αντε γεια. Πρoσωπικα δεν εχω καταφερει πληρη επαναφορα απο ssd η φλασακι σε αντιθεση εχω ανακτησει πληρως αρκετούς μαγνητικούς δισκους.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Εiχες γειωθεί κανονικά δηλαδή!!
Αλήθεια μετα τον έβαψες μπλέ?

Οχι γιατί εδώ έχει ποτάμια και λίμνες που φέρνουν προς το μαύρο οπότε κατι σε σκουρο space γκρί

Οι SSD δεν εχουν μαγνητικό μέσο. Ειναι σαν τα φλασακια. Αν κτυπησουν αντε γεια. Πρoσωπικα δεν εχω καταφερει πληρη επαναφορα απο ssd η φλασακι σε αντιθεση εχω ανακτησει πληρως αρκετούς μαγνητικούς δισκους.

Το πιο πιθανό ο φίλος αντιμετωπίζει θέμα με το FAT table εχει χάσει τους index απο τα αρχεία οπότε δεν έχει σημασία το μέσο το file system εχει. Ελπίζω δηλαδη.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Εχω εναν παλιό pc παρατημένο, πριν λίγες μέρες ειπα να τον ανοίξω για να παρω κάποια αρχεία, αλλά με το που ανοίγει κλείνει αμέσως, το κάνει συνέχεια, κλείνω πισω το γενικό, πατάω συνέχεια το μπουτον ανοιγω γενικό παει να ξεκινήσει και σβήνει, μπορω να κανω κατι αλλο, αξιχευ να τον δώσω για φταίξιμο μονο και μονο για να παρω κατι αρχεία τα οποία θελω ή να τον πετάξω.... Ευχαριστώ

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Εχω εναν παλιό pc παρατημένο, πριν λίγες μέρες ειπα να τον ανοίξω για να παρω κάποια αρχεία, αλλά με το που ανοίγει κλείνει αμέσως, το κάνει συνέχεια, κλείνω πισω το γενικό, πατάω συνέχεια το μπουτον ανοιγω γενικό παει να ξεκινήσει και σβήνει, μπορω να κανω κατι αλλο, αξιχευ να τον δώσω για φταίξιμο μονο και μονο για να παρω κατι αρχεία τα οποία θελω ή να τον πετάξω.... Ευχαριστώ
φιλε είναι απλό ... αν δεν εχει καει ο σκληρός  πάρε οτι αρχείο θες βγάζοντας τον και βαζοντας τον με ενα ανταπτορα απο sata se usb σε ενα αλλο μηχανημα. πχ laptop. μετα με μια μικρη εμπειρια μπορει να δει καποιος τι φταιει και αναλογως να δει αν αξιζει να φτιαχτει.. παντως μπορεις να βρεις ακομα και motherboard για παλια συστηματα φτηνα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.091
Πόντοι
6.256
αντε παλι χελπ.

μου κλειδωσαν το λογαριασμο στο youtube γιατι εκανα παραβαση ορων χρησης, βεβαια δεν εκανα τιποτα, μονο βιντεο προσωπικα και φωτο, οχι τσοντες

ξερει κανεις αν μπορω να τα ανακτησω παλι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom