ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
To 'καψα...Για τον Ναύαρχο,λύσε αυτό ρε
To 'καψα...Για τον Ναύαρχο,λύσε αυτό ρε
Καλησπέρα,Κε ΝΑΥΑΡΧΕ χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη
Το port 443 δεν έχει καμία σχέση με τη κάρτα δικτύου. Ειναι η πυλη TCP που μιλά το HTTP και το HTTPS. Το πιο πιθανο είναι να στραβωσε κατι στο firewall και επανηλθε με το restart που έκανες.
Ως αναστήθηκε ο Χριστός ετσά ν' αναστηθούνε
όνειρα που δεν έλαχε ίσαμ' εδά να βγούνε
Καλό παλιό βέβαια και το λέω αυτό γιατί πριν κανα δύο χρόνια η Apple όταν παρουσίασε την εκδοση του λειτουργικού της Mojave έδεινε την δυνατότητα στο παράθυρο του login να πληκτρολογίσεις απλά ονομα χρήστη root και κωδικό τίποτα απλά enter και είχες χωρίς κανένα περιορισμό πρόσβαση στο μηχάνημα απλά.Για τον Ναύαρχο,λύσε αυτό ρε
Καλησπέρα,
Να κάνω μια μικρή επίσημανση η πόρτα 80 είναι http και η πόρτα 443 είναι https. Απλά διευκρίνιση.
..................................
Σε λάθος νήμα αλλα θα ρωτησω,
Στα κινητα huawei που επισημαινουν οτι δεν εχουν εγκατεστημενο το google play store.
Μπορω δηλαδη να το κατεβάσω μετα στο κινητο ή όχι
Εαν εννοεις για καινούργιο οχι δεν θα υπάρχει. Η εταιρεία δημιουργεί το δικό της store για apps. Μπορείς βέβια να εγκαταστησεις εφαρμογες και το gmail αλλά θέλει τρόπο που δεν θυμάμαι τώρα αλλά δεν εγγυατε κανένας ότι θα δουλέψει μετά απο κάποιο update είτε της εφαρμογής ή της huwaei. Ακόμα εάν κάνεις εγκατάσταση κάποια εφαρμογή χειροκίνητα, όπως ανέφερα παραπάνω, θα πρέπει να κάνεις και το update χειροκίνητα. Γνώμη μου μην πάρεις huawei τώρα το καινούργιο βέβαια έχει με διαφορά των καλύτερο φακό για πολλή ποιοτικές φωτο αλλα θα αγοράσεις απλά μια φωτογραφική μηχανη στο τέλος με τηλέφωνο.Σε λάθος νήμα αλλα θα ρωτησω,
Στα κινητα huawei που επισημαινουν οτι δεν εχουν εγκατεστημενο το google play store.
P 30 lite 128gb / 4 ramΕαν εννοεις για καινούργιο οχι δεν θα υπάρχει. Η εταιρεία δημιουργεί το δικό της store για apps. Μπορείς βέβια να εγκαταστησεις εφαρμογες και το gmail αλλά θέλει τρόπο που δεν θυμάμαι τώρα αλλά δεν εγγυατε κανένας ότι θα δουλέψει μετά απο κάποιο update είτε της εφαρμογής ή της huwaei. Ακόμα εάν κάνεις εγκατάσταση κάποια εφαρμογή χειροκίνητα, όπως ανέφερα παραπάνω, θα πρέπει να κάνεις και το update χειροκίνητα. Γνώμη μου μην πάρεις huawei τώρα το καινούργιο βέβαια έχει με διαφορά των καλύτερο φακό για πολλή ποιοτικές φωτο αλλα θα αγοράσεις απλά μια φωτογραφική μηχανη στο τέλος με τηλέφωνο.
Για αυτό μπορείς να το πάρεις εχει το Google Store εγώ έχω το P30 Pro και δουλευει κανονικά κάνει και update κανονικά.P 30 lite 128gb / 4 ram
Απειρες καμερες 48 mp πισω 24 μπροστα
Τραβα απο δω ρε που μου εχεις και αποψη ρε πεταμενο σκουπιδι skaτοΑλβανιαρη μαλακα απ χωριο σου εξω απ ταΡε δυσλεκτικέ γκασμά με χέρια, σε 2 γραμμές κείμενο δεν μπορείς να βγάλεις νόημα, το παίζεις και έξυπνος και μου θες και πολλαπλές παραθέσεις
πίσω στα νήπια παιδάκι εεεε παιδάκι
Οπως και εσυ που μας ηρθες 100 χιλιομετρα εξω απ τα Τιρανα σωστα ? αλλα ηρθες εδω εβγαλες το γυμνασιο και τωρα μας το παιζεις ιστοριας "κομπιουτερας" χωρις να δινεις κατι επι της ουσιας μιαν απαντηση στοκε εστω να αντιπαραθεσεις αυτα που λεωΟ τύπος δεν έμαθε να διαβάζει σωστά στο δημοτικό, προφανώς γιατί είναι μπούφος, αλλά το παίζει έξυπνος, προκαλεί και μου πουλάει μούρη με εξοπλισμό 20ετίας.
Το λάχανο πήγε και μου άνοιξε 2 ίδια νήματα για το ίδιο θέμα χτες βράδυ, αλλά ο καπνισμένος του εγκέφαλος έχει άποψη για την τεχνολογία
Εγω κοπελα μου δεν ειμαι κομπιουτερας και ουτε ισχυριστηκα πουθενα κατι τετοιο, απλα γνωριζω πολλα περισσοτερα απο εσενα, απ τα συμφραζομενα και αν με διαβαζεις θα επρεπε να κρυφτεις στην τρυπα σου, παρολα αυτα αν ειναι να με ταπωσεις κατι επι της ουσιας οριστε και εγω θα παω πασο ...το παίζει έξυπνος, προκαλεί και μου πουλάει μούρη με εξοπλισμό 20ετίας.
Το λάχανο πήγε και μου άνοιξε 2 ίδια νήματα για το ίδιο θέμα χτες βράδυ, αλλά ο καπνισμένος
Ο θειος τι λεει ? γιατι εψαξα και βρηκα πολλες λυσεις ! τα εχουμε πει εδω μεσα πολλες φορες μην βγαζουμε ερωτισεις με το τσιγκελι βρες κατι και πες παιδια βρηκα αυτο ... ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ? δεν ειπες καν μοντελο, εγω τουλαχιστον μπορω να δω και ξενα φορα και να σου πω τι παιζειΣε λάθος νήμα αλλα θα ρωτησω,
Και για τι το θες το γοογλε πλει ειπαμε ?P 30 lite
Οπως αναφέρθηκε μόνο τα καινούρια HUAWEI έχουν αυτά τα προβλήματα.Το δικό μου το huawei (το έχω πάνω απο 2 χρόνια) αλλά και το HONOR που πήρα πριν 10 μήνες εχουν το google play και παίζει κανονικά!
,,, λοιπόν έπεσα τυχαία στο ποστ αυτό πού είχα απαντήσει καιρό πριν.παιδιά αν έχω μόνιμα ανοιχτό το wi-fi κόβει την ταχύτητα του "κανονικού" ίνερνετ στο pc που είναι με καλώδιο ?
Ρε ΠιπΑλεκο κανε υπομονη ακομα 6? μερες και μετα θα ρουφας αβερτα τα μην ασχολεισαι με θεματα που ουτε καν σε ενδιαφερουν και δεν θα στον δωσει κανεις να τον ρουφηξειςπολύ το διασκεδάζω με το τυρόγαλο που έχει μπαγκ στον εγκέφαλο
τελικά δεν είναι "κομπιουτεράς", δεν ξέρει τίποτα, αλλά πετάγεται σαν την τσουτσού να απαντήσει σε όποιον ρωτάει στο νήμα
Ρε δυσλεκτικέ γκασμά με χέρια, σε 2 γραμμές κείμενο δεν μπορείς να βγάλεις νόημα, το παίζεις και έξυπνος και μου θες και πολλαπλές παραθέσεις
πίσω στα νήπια παιδάκι εεεε παιδάκι
Ο σκληρός δίσκος σου είναι SSD? NVME? HDD?
ανάλογα εάν έχεις ανάγκη τα αρχεία σου ή όχι καλό θα ήταν να πας σε εταιρία ανάκτησης.
Στην Θεσσαλονίκη έχει αυτούς
εάν απλά τα χρειάζεσαι και δεν θες να τα χάσεις θα μπορούσες να αγοράζεις ένα
HDD docking station
και να κάνεις clone τον σκηρό δίσκο που έχεις σε έναν άλλον που θα αγοράσεις. αυτό ίσως δουλέψει ίσως όχι.
από εκεί και πέρα εάν έχεις όρεξη και χρόνο για πειραματισμούς έχει ένα ωραίο post με utilities στο superuser
το dd κάνει ένα image του σκληρού δίσκου σε hardware επίπεδο. δηλαδή εάν μπορεί να διαβάσει μία περιοχή του δίσκου τέλια. τώρα τι δεδομένα θα πάρεις δεν ξέρω. καλή δύναμη πάντως.
Καλημέρα,S. O. S. Παιδιά την βοήθεια σας
έχω χάσει αρχεία από τον υπολογιστή . Εν τω μεταξύ στον σκληρό φαίνονται σαν χώρος που καταλαμβάνουν στον σκληρό του υπολογιστή . δοκίμασα chkdsk και βρήκε πολλά σφάλματα προς επιδιόρθωση. Αλλά τα αρχεία δεν εμφανίστηκαν . ή κάποιο ζουζούνι μαμούνι φταίει ή αστοχία υλικού του σκληρού. γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να δοκιμάσω με άλλον τρόπο ή εφαρμογή να κάνω ανάκτηση αρχείων ?