Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Για τον Ναύαρχο,λύσε αυτό ρε  :grin:
VXKNK5M.gif
To 'καψα... :crazy: :crazy: :crazy:

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Κε ΝΑΥΑΡΧΕ χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη
Το port 443 δεν έχει καμία σχέση με τη κάρτα δικτύου. Ειναι η πυλη TCP που μιλά το HTTP και το HTTPS. Το πιο πιθανο είναι να στραβωσε κατι στο firewall και επανηλθε με το restart  που έκανες.

Ως αναστήθηκε ο Χριστός ετσά ν' αναστηθούνε
όνειρα που δεν έλαχε ίσαμ' εδά να βγούνε
Καλησπέρα,

Να κάνω μια μικρή επίσημανση η πόρτα 80 είναι http και η πόρτα 443 είναι https. Απλά διευκρίνιση.

Για τον Ναύαρχο,λύσε αυτό ρε  :grin:
VXKNK5M.gif
Καλό παλιό βέβαια και το λέω αυτό γιατί πριν κανα δύο χρόνια η Apple όταν παρουσίασε την εκδοση του λειτουργικού της Mojave έδεινε την δυνατότητα στο παράθυρο του login να πληκτρολογίσεις απλά ονομα χρήστη root και κωδικό τίποτα απλά enter και είχες χωρίς κανένα περιορισμό πρόσβαση στο μηχάνημα απλά.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Καλησπέρα,

Να κάνω μια μικρή επίσημανση η πόρτα 80 είναι http και η πόρτα 443 είναι https. Απλά διευκρίνιση.
..................................

Σωστός!!!!!!
Οφείλω να παραδεχτώ το λάθος μου!!!

Χριστός Ανέστη!!!!
Χρόνια Πολλά πάντα με υγεία!!

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.091
Πόντοι
6.256
Σε λάθος νήμα αλλα θα ρωτησω,
Στα κινητα huawei που επισημαινουν οτι δεν εχουν εγκατεστημενο το google play store.
Μπορω δηλαδη να το κατεβάσω μετα στο κινητο ή όχι

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.055
Πόντοι
216
Στα κινητα huawei που επισημαινουν οτι δεν εχουν εγκατεστημενο το google play store.

Λόγω του εμπορικού πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας,η Χουάγουέϊ δεν έχει το google play store.Bέβαια υπάρχει τρόπος να το εγκαταστήσεις αλλά εξ όσων γνωρίζω η συσκευή αργά ή γρήγορα είτε θα το απενεργοποιήσει/μπλοκάρει είτε θα τους προκαλέσει προσκόμματα στην λειτουργία του (google play store)
To παρακάτω link λέει πως να το εγκαταστήσεις αλλά η ευθύνη είναι όλη δική σου (υπάρχουνε και links στα αγγλικά ίσως με περισσότερες λεπτομέρειες)

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Εαν εννοεις για καινούργιο οχι δεν θα υπάρχει. Η εταιρεία δημιουργεί το δικό της store για apps. Μπορείς βέβια να εγκαταστησεις εφαρμογες και το gmail αλλά θέλει τρόπο που δεν θυμάμαι τώρα αλλά δεν εγγυατε κανένας ότι θα δουλέψει μετά απο κάποιο update είτε της εφαρμογής ή της huwaei. Ακόμα εάν κάνεις εγκατάσταση κάποια εφαρμογή χειροκίνητα, όπως ανέφερα παραπάνω, θα πρέπει να κάνεις και το update χειροκίνητα. Γνώμη μου μην πάρεις huawei τώρα το καινούργιο βέβαια έχει με διαφορά των καλύτερο φακό για πολλή ποιοτικές φωτο αλλα θα αγοράσεις απλά μια φωτογραφική μηχανη στο τέλος με τηλέφωνο.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Το δικό μου το huawei (το έχω πάνω απο 2 χρόνια) αλλά και το HONOR που πήρα πριν 10 μήνες εχουν το google play και παίζει κανονικά!

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.091
Πόντοι
6.256
Εαν εννοεις για καινούργιο οχι δεν θα υπάρχει. Η εταιρεία δημιουργεί το δικό της store για apps. Μπορείς βέβια να εγκαταστησεις εφαρμογες και το gmail αλλά θέλει τρόπο που δεν θυμάμαι τώρα αλλά δεν εγγυατε κανένας ότι θα δουλέψει μετά απο κάποιο update είτε της εφαρμογής ή της huwaei. Ακόμα εάν κάνεις εγκατάσταση κάποια εφαρμογή χειροκίνητα, όπως ανέφερα παραπάνω, θα πρέπει να κάνεις και το update χειροκίνητα. Γνώμη μου μην πάρεις huawei τώρα το καινούργιο βέβαια έχει με διαφορά των καλύτερο φακό για πολλή ποιοτικές φωτο αλλα θα αγοράσεις απλά μια φωτογραφική μηχανη στο τέλος με τηλέφωνο.
P 30 lite 128gb / 4 ram
Απειρες καμερες 48 mp πισω 24 μπροστα

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Ρε δυσλεκτικέ γκασμά με χέρια, σε 2 γραμμές κείμενο δεν μπορείς να βγάλεις νόημα, το παίζεις και έξυπνος και μου θες και πολλαπλές παραθέσεις  :idiot:
πίσω στα νήπια παιδάκι εεεε παιδάκι  :babycry:
Τραβα απο δω ρε που μου εχεις και αποψη ρε πεταμενο σκουπιδι skaτοΑλβανιαρη μαλακα απ χωριο σου εξω απ τα
Τιρανα που δεν μπορεις να γραψεις Ελληνικα διχως το την αυτοματη διορθωση ρε ξεφτιλισμενε και πας να μου το παιξεις και κομπιουτερας*
Ο τύπος δεν έμαθε να διαβάζει σωστά στο δημοτικό, προφανώς γιατί είναι μπούφος, αλλά το παίζει έξυπνος, προκαλεί και μου πουλάει μούρη με εξοπλισμό 20ετίας.
Το λάχανο πήγε και μου άνοιξε 2 ίδια νήματα για το ίδιο θέμα χτες βράδυ, αλλά ο καπνισμένος του εγκέφαλος έχει άποψη για την τεχνολογία  :2funny: :idiot:
Οπως και εσυ που μας ηρθες 100 χιλιομετρα εξω απ τα Τιρανα σωστα ? αλλα ηρθες εδω εβγαλες το γυμνασιο  και τωρα μας το παιζεις ιστοριας "κομπιουτερας" χωρις να δινεις κατι επι της ουσιας μιαν απαντηση στοκε εστω να αντιπαραθεσεις αυτα που λεω  :jerking2:

Να ρωτησω λιγο, στην Αλβανια εχετε cisco η mikrotik η τουλαχιστον zyxel professional ? ... :jerking:
το παίζει έξυπνος, προκαλεί και μου πουλάει μούρη με εξοπλισμό 20ετίας.
Το λάχανο πήγε και μου άνοιξε 2 ίδια νήματα για το ίδιο θέμα χτες βράδυ, αλλά ο καπνισμένος
Εγω κοπελα μου δεν ειμαι κομπιουτερας και ουτε ισχυριστηκα πουθενα κατι τετοιο, απλα γνωριζω πολλα περισσοτερα απο εσενα, απ τα συμφραζομενα και αν με διαβαζεις θα επρεπε να κρυφτεις στην τρυπα σου, παρολα αυτα αν ειναι να με ταπωσεις κατι επι της ουσιας οριστε και εγω θα παω πασο ...
Θες να σου πω τον λογο που ανοιχτηκαν δυο θεματα ρε λαχανο ? αν και νομιζω οτι δεν σε αφορα αλλα θα το γραψω στο αναλογο θρεντ και αν θες παμε στοιχημα οτι ειναι μπαγκ του φορα ? μαλακα ε μαλακα

Ο θειος τι λεει ? γιατι εψαξα και βρηκα πολλες λυσεις ! τα εχουμε πει εδω μεσα πολλες φορες μην βγαζουμε ερωτισεις με το τσιγκελι  :s&m_1:   :s&m_2: βρες κατι και πες παιδια βρηκα αυτο ... ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ?  δεν ειπες καν μοντελο, εγω τουλαχιστον μπορω να δω και ξενα φορα και να σου πω τι παιζει
Και για τι το θες το γοογλε πλει ειπαμε ?  :grin:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Το δικό μου το huawei (το έχω πάνω απο 2 χρόνια) αλλά και το HONOR που πήρα πριν 10 μήνες εχουν το google play και παίζει κανονικά!
Οπως αναφέρθηκε μόνο τα καινούρια HUAWEI έχουν αυτά τα προβλήματα.
Και έτσι όπως πάει η HUAWEI θα χάσει μεγάλο μερίδιο της αγοράς χωρίς Google services.

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
πολύ το διασκεδάζω με το τυρόγαλο που έχει μπαγκ στον εγκέφαλο  :2funny:  :zfuck:
τελικά δεν είναι "κομπιουτεράς", δεν ξέρει τίποτα, αλλά πετάγεται σαν την τσουτσού να απαντήσει σε όποιον ρωτάει στο νήμα  :headbang:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.343
Πόντοι
22.785
παιδιά αν έχω μόνιμα ανοιχτό το wi-fi κόβει την ταχύτητα του "κανονικού" ίνερνετ στο pc που είναι με καλώδιο ?  :)
,,, λοιπόν έπεσα τυχαία στο ποστ αυτό πού είχα απαντήσει καιρό πριν.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.343
Πόντοι
22.785
:rose: :rose:

Ακούστε κολπο για να ανεβάσετε κατά μία γραμμή ίσως και κάτι παραπάνω την εμβέλεια του ρούτερ..
Ανοιγουμε ένα κουτάκι μπύρας μεταλλικό κάθετα με τό ψαλίδι τό ισιωνουμε οστε η επιφάνεια να είναι επίπεδη και βάζουμε τό ρούτερ επάνω...
Σίγουρα θα ανέβει μία μονάδα
Καλή επιτυχία.

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
πολύ το διασκεδάζω με το τυρόγαλο που έχει μπαγκ στον εγκέφαλο  :2funny:  :zfuck:
τελικά δεν είναι "κομπιουτεράς", δεν ξέρει τίποτα, αλλά πετάγεται σαν την τσουτσού να απαντήσει σε όποιον ρωτάει στο νήμα  :headbang:
Ρε ΠιπΑλεκο κανε υπομονη ακομα 6? μερες και μετα θα ρουφας αβερτα τα  :alivedick: μην ασχολεισαι με θεματα που ουτε καν σε ενδιαφερουν και δεν θα στον δωσει κανεις να τον ρουφηξεις  :jerking: :2funny:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Ρε δυσλεκτικέ γκασμά με χέρια, σε 2 γραμμές κείμενο δεν μπορείς να βγάλεις νόημα, το παίζεις και έξυπνος και μου θες και πολλαπλές παραθέσεις  :idiot:
πίσω στα νήπια παιδάκι εεεε παιδάκι  :babycry:
:cheesy:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
S. O. S. Παιδιά την βοήθεια σας

έχω χάσει αρχεία από τον υπολογιστή . Εν τω μεταξύ στον σκληρό φαίνονται σαν χώρος που καταλαμβάνουν στον σκληρό του υπολογιστή . δοκίμασα chkdsk και βρήκε πολλά σφάλματα προς επιδιόρθωση. Αλλά τα αρχεία δεν εμφανίστηκαν . ή κάποιο ζουζούνι μαμούνι φταίει ή αστοχία υλικού του σκληρού. γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να δοκιμάσω με άλλον τρόπο ή εφαρμογή να κάνω ανάκτηση αρχείων ?

t0t3m

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2020
Κριτικές
2
Like
190
Πόντοι
280
Ο σκληρός δίσκος σου είναι SSD? NVME? HDD?

ανάλογα εάν έχεις ανάγκη τα αρχεία σου ή όχι καλό θα ήταν να πας σε εταιρία ανάκτησης.
Στην Θεσσαλονίκη έχει αυτούς

εάν απλά τα χρειάζεσαι και δεν θες να τα χάσεις θα μπορούσες να αγοράζεις ένα
HDD docking station

και να κάνεις clone τον σκηρό δίσκο που έχεις σε έναν άλλον που θα αγοράσεις. αυτό ίσως δουλέψει ίσως όχι.

από εκεί και πέρα εάν έχεις όρεξη και χρόνο για πειραματισμούς έχει ένα ωραίο post με utilities στο superuser

το dd κάνει ένα image του σκληρού δίσκου σε hardware επίπεδο. δηλαδή εάν μπορεί να διαβάσει μία περιοχή του δίσκου τέλια. τώρα τι δεδομένα θα πάρεις δεν ξέρω. καλή δύναμη πάντως.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Ο σκληρός δίσκος σου είναι SSD? NVME? HDD?

ανάλογα εάν έχεις ανάγκη τα αρχεία σου ή όχι καλό θα ήταν να πας σε εταιρία ανάκτησης.
Στην Θεσσαλονίκη έχει αυτούς

εάν απλά τα χρειάζεσαι και δεν θες να τα χάσεις θα μπορούσες να αγοράζεις ένα
HDD docking station

και να κάνεις clone τον σκηρό δίσκο που έχεις σε έναν άλλον που θα αγοράσεις. αυτό ίσως δουλέψει ίσως όχι.

από εκεί και πέρα εάν έχεις όρεξη και χρόνο για πειραματισμούς έχει ένα ωραίο post με utilities στο superuser

το dd κάνει ένα image του σκληρού δίσκου σε hardware επίπεδο. δηλαδή εάν μπορεί να διαβάσει μία περιοχή του δίσκου τέλια. τώρα τι δεδομένα θα πάρεις δεν ξέρω. καλή δύναμη πάντως.

ειναι SSD WESTERN DIGITAL 1 TB

εάν τον βγάλω και τον κουμπώσω σε usb σαν εξωτερικό θα έχω καλύτερα αποτελέσματα τρέχοντας εφαρμογή recovery ? ή να τον αφήσω όπως είναι ?

και κάτι ακόμη , είναι δωρεάν οι εφαρμογές recovery ?

τα αρχεία που θέλω είναι προσωπικά βίντεο και φωτό με επώνυμες ...κυρίες... οπότε δεν παίζει το σενάριο να το πάω έξω σε κατάστημα ... 

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
S. O. S. Παιδιά την βοήθεια σας

έχω χάσει αρχεία από τον υπολογιστή . Εν τω μεταξύ στον σκληρό φαίνονται σαν χώρος που καταλαμβάνουν στον σκληρό του υπολογιστή . δοκίμασα chkdsk και βρήκε πολλά σφάλματα προς επιδιόρθωση. Αλλά τα αρχεία δεν εμφανίστηκαν . ή κάποιο ζουζούνι μαμούνι φταίει ή αστοχία υλικού του σκληρού. γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να δοκιμάσω με άλλον τρόπο ή εφαρμογή να κάνω ανάκτηση αρχείων ?
Καλημέρα,

Καταρχήν μην κάνεις τίποτα στον δισκο δεν έχουν χαθεί τα αρχεία απλά καταστράφηκε το αρχειο που κρατά την πληροφορία για την θέση του αρχειου ( προσπαθώ να το πω απλά χωρίς τεχνικούς όρους ).
Εαν σε chkdsk έβγαλε σφάλματα τότε η ανάκτηση θα είναι πολλή δύσκολη και πιθανόν χωρίς τα ονόματα των αρχείων.
Διαδηκασίες clone δεν θα κάνουν ανάκτηση δεδομένων ο λόγος είναι όπως περιέγραψα παραπάνω το καταστραμένο αρχείο που περιέχη θέσεις των αρχείων.

Υπάρχει ένα πρόγραμμα για Windows λέγεται file scavenger -> που κάνει αρκετά καλή δουλειά αλλά είναι με πληρωμή και ένα που είναι δωρέαν το testdisk -> ειναι δωρέαν και ίσως σε βοηθήση έχω κάνει κάποια διαδηκασίες ανακτησης με αυτό.
Οτι άλλο θέλεις μπορείς να ρωτήσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom