Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Η καλύτερη αναβάθμιση για σφαιρατο σύστημα είναι η αγορά ενός Μ2 δίσκου που είναι σχεδόν 6 φορές πιο γρήγορος από έναν SSD.

Έχω δει παιχνίδια να φορτωνουν από save σε 3 δεύτερα.
Πραγματικά τεράστια διαφορά στο σύστημα.
Έχω βάλει NVMe m.2 (PCIe δηλ) στο νέο μου σύστημα και μπουτάρει σε 3-4 secs.

Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο!

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
χρειαζεται αναβαθμιση του firmware του ρουτερ? την αναβαθμιση την κανει ο παροχος η εμεις?
Εχεις καποιο προβλημα στο ρουτερ τυπε? αν ναι τι ειναι αυτο? πες μπας και σου απαντησω/με περιγραφοντας για ποιο λογο να γινει η αναβαθμιση που ΔΕΝ χρειαζεται απο μερος σου να ανησυχεις για κατι τετοιο, και κατ εμε μην ασχοληθεις καθολου αν δεν εχεις σοβαρο προβλημα  :grin:

Παμε τωρα στον ειδικο επιστημονα - τεχνικο του μπου  :grin:
στα ρουτερ speedport της cosmote γίνεται αυτόματα από τον server.
σε αγορασμένο router tplink που είχα δοκίμασα αρκετές εκδόσεις firmware χωρίς αισθητά αποτελέσματα.
συνήθως φτάνουν σε μια έκδοση όπου έχουν λυθεί τα πιο γνωστά bugs και σταματάνε εκεί τις αναβαθμίσεις οι εταιρίες και οι πάροχοι.
σε τ π λινκ αναφερομαι, πως το κανες? μεσω του σαιτ?
ναι από την επίσημη σελίδα εδώ  ψάχνεις βάση μοντέλου και version τις εκδόσεις που είναι διαθέσιμες και από το interface (συνήθως 192.168.1.1) του ρούτερ ανεβάζεις το αρχειάκι και γίνεται μέσα σε 5 λεπτά το πολύ η αναβάθμιση. προσοχή χάνονται όλες οι ρυθμίσεις, έχει επιλογή βεβαία να κατεβάσεις σε αρχείο όλο το παλιό σετ απ και αν το ανεβάσεις μετά το update.
εγώ είχα αφήσει στο ΑC1200 τελικά μια έκδοση από το ιταλικό επίσημο site την οποία πρότειναν σε γνωστό forum τεχνολογίας. το ρουτερ αναγκάστηκα να το δώσω γιατί η κοσμοτε με γύρισε σε voip και δεν λειτουργούσε απο κει και πέρα.
Θα ηταν ενδιαφερον να μας πειτε πως ακριβως λειτουργει η ευρυζωνικη τηλεφωνια με ΕΝΑ  "αλλο" ρουτερ μιας και οι παροχοι δεν δινουν ιπ, πυλη, και κωδικους για την ευρυζωνικη,εχω cisco 850 ρουτερ που δεν συνδεθηκε αλλα συνδεθηκε η τερμα κινεζια ?  :jerking: :happy:

Αξιζει ν ασχοληθω, θα τρεχει καλύτερα? θα βελτιωθει ισως η ταχυτητα?

Μετα απλα θα θελει σεταρισμα  οπως αν εκανες ρισετ?
  :jerking: :jerking: :jerking: οχι

Ρεμαλια καλησπέρα, Χρονια καλα και ευτυχισμενα..
Ερωτηση κρισεως:
-Ο Chrome κανει μια ωρα να μου ανοιξει τις σελιδες,οχι παντα αλλα συχνα.Ο Firefox ειναι οκ..
Τι να πειραξω, γιατι εχω συνηθισει τον Chrome??
Προσεξτε πώς θα απαντησετε μην αρχισω τα Πασχαλινα ναυτοκάντηλα!
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Να συνηθισεις τον Firefox αρχικα η τον ιντερνετ εξπλορερ για γουιντοουζ σαν το παλιο πασοκ διαφορετικα opera

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Παμε τωρα στον ειδικο επιστημονα - τεχνικο του μπου  :grin:Θα ηταν ενδιαφερον να μας πειτε πως ακριβως λειτουργει η ευρυζωνικη τηλεφωνια με ΕΝΑ  "αλλο" ρουτερ μιας και οι παροχοι δεν δινουν ιπ, πυλη, και κωδικους για την ευρυζωνικη,εχω cisco 850 ρουτερ που δεν συνδεθηκε αλλα συνδεθηκε η τερμα κινεζια ?  :jerking: :happy:
Καλημέρα θα συμφωνήσω η τηλεφωνία δεν παίζει σε άλλο router εκτός του ISP. Βέβαια στην εταιρεία που είμαι έχουμε εγκαταστήσει ένα router/firewall πάνω στην γραμμη και το router του ISP το συνδέσαμε πάνω στο switch σαν μια άλλη δικτυακή συσκευή και το τηλέφωνο δουλευει. Εαν μπορείς να το δοκιμάσεις δεν ξέρω εαν δουλέψει απλά συνδέεις το router σαν συσκευη η ιδέα είναι να βγει το router στο ιντερνετ.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.091
Πόντοι
6.256
Εχεις καποιο προβλημα στο ρουτερ τυπε? αν ναι τι ειναι αυτο? πες μπας και σου απαντησω/με περιγραφοντας για ποιο λογο να γινει η αναβαθμιση που ΔΕΝ χρειαζεται απο μερος σου να ανησυχεις για κατι τετοιο, και κατ εμε μην ασχοληθεις καθολου αν δεν εχεις σοβαρο προβλημα  :grin:
Δεν έχω θέμα, απλα υπέθεσα πως ισως χρειάζονται καποιες αναβαθμίσεις τα ρουτερ για ισως καλύτερες ταχύτητες, αυτό.

Και κάτι που παρατήρησα σε δυο μου ρουτερ,
Καθε περίπου δυο με τρεις μήνες δε βγαζουν ασυρματο σήμα αλλα με εθερνετ μια χαρά και πρέπει να αλλαζω το ονομα χρηστη του ρουτερ για να ξαναχει ασυρματο σήμα..
Δεν ξέρω αν φταιει κατι αλλο, η αλλαγη user ειναι δικη μου ανακαλυψη,

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημερα ρεμαλια,προβλημα με το Laptop-γυναικας-!!
Δεν μπαινει στο ιντερνετ και τα διαγνωστικα βγαζουν την απο κατω εικόνα..
Restart εκανα,το router επισης...Τιποτα..
Ακούω!

Συνημμένα

• IMG_20200421_125433 (Large).jpg
    IMG_20200421_125433 (Large).jpg
    418,4 KB · Εμφανίσεις: 55

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.091
Πόντοι
6.256
Ακούω!
μηπως απενεργοποιηθηκε η καρτα δικτυου?
το δες?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.121
Πόντοι
6.056
Εκανα ξανα restart και δουλεψε κανονικα...Τι μαλακια ειναι παλι αυτη...
YG: Πώς τσεκαρω την καρτα δικτυου που ειπες?
τσεκαρε και αυτό
πίνακας ελεγχου->δικτυο και ιντερνετ->επιλογες ιντερνετ->συνδεσεις->ρυθμισεις lan->αμα είναι τσεκαρισμενο εκει που λεει διακομιστης μεσολαβησης,κανε uncheck
υγ υπαρχει καποια ηλεκτρικη συσκευή που να δουλευει χωρις να βγαζει προβληματα :think: :S :S :S κουιζ δεν εχει :think:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
τσεκαρε και αυτό
πίνακας ελεγχου->δικτυο και ιντερνετ->επιλογες ιντερνετ->συνδεσεις->ρυθμισεις lan->αμα είναι τσεκαρισμενο εκει που λεει διακομιστης μεσολαβησης,κανε uncheck
υγ υπαρχει καποια ηλεκτρικη συσκευή που να δουλευει χωρις να βγαζει προβληματα :think: :S :S :S κουιζ δεν εχει :think:
Οχι δεν ειναι τσεκαρισμενο...
Δικιο εχεις ρε φιλε,αλλα οταν βλεπω "κουφα" τρελλαινομαι..

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
Παμε τωρα στον ειδικο επιστημονα - τεχνικο του μπου  :grin:Θα ηταν ενδιαφερον να μας πειτε πως ακριβως λειτουργει η ευρυζωνικη τηλεφωνια με ΕΝΑ  "αλλο" ρουτερ μιας και οι παροχοι δεν δινουν ιπ, πυλη, και κωδικους για την ευρυζωνικη,εχω cisco 850 ρουτερ που δεν συνδεθηκε αλλα συνδεθηκε η τερμα κινεζια ?  :jerking: :happy:

Μάθε να διαβάζεις ρε μπαγλαμά, γράφω ότι το tplink το αντικατέστησα αναγκαστικά με το speedport enrty 2i όταν με γύρισε η cosmote σε voip
και βάλε την αρχαιολογία το cisco 850 ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ!   :birdman:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.091
Πόντοι
6.256
Συνηθως πατωντας δυο πληκτρα συγχρονως ενεργοποιεις ή απενεργοποιεις την καρτα δικτυου που πιανει το ασυρματο ιντερνετ.
Εγω σε ενα λαπ τοπ που μαλλον ειχε χαλασει η καρτα δικτυου θα το πεταγα αλλα τελικα βρηκα μια καρτα δικτυου (5€) την εβαλα στη usb θυρα και παει σφαιρα.

Τοτε ειχα ρωτησει τι να κανω εδω στο μπου αλλα κανεις δεν ενσιαφερθηκε, μονο με μουνια ασχολουνται . Τιποτα αλλο

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Κε ΝΑΥΑΡΧΕ χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη
Το port 443 δεν έχει καμία σχέση με τη κάρτα δικτύου. Ειναι η πυλη TCP που μιλά το HTTP και το HTTPS. Το πιο πιθανο είναι να στραβωσε κατι στο firewall και επανηλθε με το restart  που έκανες.

Ως αναστήθηκε ο Χριστός ετσά ν' αναστηθούνε
όνειρα που δεν έλαχε ίσαμ' εδά να βγούνε

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Καλημέρα θα συμφωνήσω η τηλεφωνία δεν παίζει σε άλλο router εκτός του ISP. Βέβαια στην εταιρεία που είμαι έχουμε εγκαταστήσει ένα router/firewall πάνω στην γραμμη και το router του ISP το συνδέσαμε πάνω στο switch σαν μια άλλη δικτυακή συσκευή και το τηλέφωνο δουλευει. Εαν μπορείς να το δοκιμάσεις δεν ξέρω εαν δουλέψει απλά συνδέεις το router σαν συσκευη η ιδέα είναι να βγει το router στο ιντερνετ.

Φιλε μου το γνωριζω, απλα οπως τα ειπε ο μαλακας chris82 νομιζα οτι ηρθε το φως επιτελους?  :happy: σαν τον αλλο το μαλακα www.bourdela.com/forum/index.php?topic=314241.0;all]μαζα φατσουλα [/url] <-κλικ που νομιζει φταιει ο κακος χαλκος και το κακο συναπαντημα που δεν εχει μια σωστη συνδεση ενω δεν γνωριζει πως να βαλει σωστα τα συνετραμενα καλωδια   :jerking:

το θεμα ηταν και ειναι να αποφευγαμε το dmz ... οπως καταλαβαινεις  :- >:(

Δεν έχω θέμα, απλα υπέθεσα πως ισως χρειάζονται καποιες αναβαθμίσεις τα ρουτερ για ισως καλύτερες ταχύτητες, αυτό.

Και κάτι που παρατήρησα σε δυο μου ρουτερ,
Καθε περίπου δυο με τρεις μήνες δε βγαζουν ασυρματο σήμα αλλα με εθερνετ μια χαρά και πρέπει να αλλαζω το ονομα χρηστη του ρουτερ για να ξαναχει ασυρματο σήμα..
Δεν ξέρω αν φταιει κατι αλλο, η αλλαγη user ειναι δικη μου ανακαλυψη,
Σε λινουξ ?

Μάθε να διαβάζεις ρε μπαγλαμά, γράφω ότι το tplink το αντικατέστησα αναγκαστικά με το speedport enrty 2i όταν με γύρισε η cosmote σε voip
και βάλε την αρχαιολογία το cisco 850 ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ!   :birdman:
Να ξεκινησω να κανω παραθεσεις ρε μπουζουκι ?  :jerking: :2funny: :2funny:
Τυπε παρε καλυτερα κανα παλουκι για γλειφιτζουρι και ασε τους αλλους να ασχολουνται με "αρχαιολογιες" και μην ασχολεισαι με κατι που δεν γνωριζεις, το σπεεντπορτ με το ζορι το παλευεις  :uglystupid: :jerking:

Ακούω!
Και εσυ κανε ον οφ το γουαιφαι κανα δυο φορες στο πσ (οχι αποτομα) ελεος διαφορετικα καλωδιο, δεν λυνεται διαφορετικα το θεμα , θες να κατσω να στο εξηγησω γιατι ?  :S

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
Να ξεκινησω να κανω παραθεσεις ρε μπουζουκι ?  :jerking: :2funny: :2funny:
Τυπε παρε καλυτερα κανα παλουκι για γλειφιτζουρι και ασε τους αλλους να ασχολουνται με "αρχαιολογιες" και μην ασχολεισαι με κατι που δεν γνωριζεις, το σπεεντπορτ με το ζορι το παλευεις  :uglystupid: :jerking:

Ρε δυσλεκτικέ γκασμά με χέρια, σε 2 γραμμές κείμενο δεν μπορείς να βγάλεις νόημα, το παίζεις και έξυπνος και μου θες και πολλαπλές παραθέσεις  :idiot:
πίσω στα νήπια παιδάκι εεεε παιδάκι  :babycry:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.091
Πόντοι
6.256
Ρε δυσλεκτικέ γκασμά με χέρια, σε 2 γραμμές κείμενο δεν μπορείς να βγάλεις νόημα, το παίζεις και έξυπνος και μου θες και πολλαπλές παραθέσεις  :idiot:
πίσω στα νήπια παιδάκι εεεε παιδάκι  :babycry:
τον σκουπιδιασες εν μεσω καραμπινας ρε φιλε, κριμα

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
τον σκουπιδιασες εν μεσω καραμπινας ρε φιλε, κριμα

Ο τύπος δεν έμαθε να διαβάζει σωστά στο δημοτικό, προφανώς γιατί είναι μπούφος, αλλά το παίζει έξυπνος, προκαλεί και μου πουλάει μούρη με εξοπλισμό 20ετίας.
Το λάχανο πήγε και μου άνοιξε 2 ίδια νήματα για το ίδιο θέμα χτες βράδυ, αλλά ο καπνισμένος του εγκέφαλος έχει άποψη για την τεχνολογία  :2funny: :idiot:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Κε ΝΑΥΑΡΧΕ χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη
Το port 443 δεν έχει καμία σχέση με τη κάρτα δικτύου. Ειναι η πυλη TCP που μιλά το HTTP και το HTTPS. Το πιο πιθανο είναι να στραβωσε κατι στο firewall και επανηλθε με το restart  που έκανες.

Ως αναστήθηκε ο Χριστός ετσά ν' αναστηθούνε
όνειρα που δεν έλαχε ίσαμ' εδά να βγούνε
Να εισαι καλα αδερφε,να χαιρεσαι την οικογένειά σου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom