Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
εχω δοκιμαση αλλα τιποτα
σε αλλες ιστοσελιδες δουλευη κανονικα και μπορω να βλεπω βιντεακια απευθειας χωρις να χρειαζεται download
το συγκεκριμενο ανοιγη μεν το βιντεακι αλλα μολις παταω για να παιξει με ανοιγη αλλη σελιδα λευκη και σε παραθυρακι ζηταει να το κανω αποθηκευση και μετα να το παιξω
ισως δεν υποστηριζεται απο τα xp που εχω
Ισως αλλά και πάλι όπως αναφέρεις ανοιγει τα βιντεο σε άλλα site οπότε μπορεί να φταίει κάποια ρύθμιση στον browser που έχεις εαν δοκιμάσεις κάποιον άλλον αλλα με XP δεν μπορεις να εγκαταστήσεις άλλον. Μήπως να σκεφτούμε την αναβάθμιση;

nikky

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
ετσι και αλλιως ειναι για πεταμα ειναι 10ετιας εχω και ενα 2ετιας αλλα χτυπησε ο σκληρος μαλλον γιατι δεν ανοιγη καθολου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αμεση πρσπαθεια λυσης του προβληματος μου

nikky

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
και στο firefox και στο explorer που δοκιμασα δεν ανοιγη απευθειας

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
ετσι και αλλιως ειναι για πεταμα ειναι 10ετιας εχω και ενα 2ετιας αλλα χτυπησε ο σκληρος μαλλον γιατι δεν ανοιγη καθολου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αμεση πρσπαθεια λυσης του προβληματος μου
Δηλαδή εμφανίζει κατι στην αρχη και μετα μαυρη οθονη ή ξεκινάει να φορτώνει Windows και κολλαει

Εαν θέλεις μπορείς να μου στείλεις σε πμ το link να το κοιτάξω τι κάνει

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Εχεις δει τις ρυθμίσεις του firefox;
Εαν πατήσεις τις τρεις παυλες και ρυθμίσεις μετά όπως στις φωτο παρακάτω

Συνημμένα

• AutoVideoSetting.png
    AutoVideoSetting.png
    21,6 KB · Εμφανίσεις: 27
  • AutoPlaySetting.png
    AutoPlaySetting.png
    8,1 KB · Εμφανίσεις: 29

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εχεις δει τις ρυθμίσεις του firefox;
Εαν πατήσεις τις τρεις παυλες και ρυθμίσεις μετά όπως στις φωτο παρακάτω
Εγω παντως,μετα απο την μεσω team viewer επικοινωνία με τον ΓΚΟΥΡΟΥ LONEMARVEL,φτιαχτηκα....
Μεχρι την επομενη μαλακία,ευχαριστω τα μαλα φίλε....
:respect: :respect: :respect: :respect:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Καλά είστε υπερβολικοί μέχρι αηδίας μερικοί.
Εγώ Windows 10 αυτή την στιγμή σε 3 μηχανάκια: Desktop, laptop και τάμπλετ.
Κανένα δεν κάνει κιχ, ούτε καν μπλε οθόνη. Και αφήνω να περνάει στο αυτόματο ο,τι updates βγαίνουν.
Ακόμα και στο desktop με τον Ryzen 5 που το σκίζω στο Ocing από 3800 στα 4500mhz, όταν ζορίζεται από το πολύ ρεύμα, απλά κάνει ρεσταρτ. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στα Win10 μην λέμε ότι θέλουμε.

Ότι κάποιοι θα βγάζουν προβλήματα, οκ δεν υπάρχει κανένα σύστημα που να είναι τέλειο. Αλλά μην γίνεστε γραφικοί ότι μόνο προβλήματα έχουν και άλλα τέτοια.

Παιζει ρολο και το hardware!!!!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Εγω παντως,μετα απο την μεσω team viewer επικοινωνία με τον ΓΚΟΥΡΟΥ LONEMARVEL,φτιαχτηκα....
Μεχρι την επομενη μαλακία,ευχαριστω τα μαλα φίλε....
:respect: :respect: :respect: :respect:

Ρε ναυαρχε ακομα μαθαίνεις!!!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Εγω κάνω υποστπηριξη σε κανα 80 DELL με windows 10 και κάθε φορά που κάνουν update μας πηδαέι την ασύρματη κάρτα δικτύου αρχίζει και κάνει κάτι κουλα εντελώς δεν ανοίγει κάποια web services αλλα τα ανοίγει μπαίνει στην σελίδα της microsoft αλλά δεν συνδέεται με τους server για update ή για το office. Ασυναρτητα πράγματα, υπήρξε και ένα update πριν κανα χρόνο που στο restart διέγραψε δεδομένα του χρήστη ( documents και άλλα ) φαντάσου. Το μαζέψανε βέβαια αμέσως αλλά λύση για την απώλεια των δεδομένων δεν υπήρξε. Αυτό δείχνει μια επιπολαιότητα και βιασύνη να βάλουμε update.

εχεις ασχοληθει καθολου μe one drive gor busines kai azzure ad?

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
εχεις ασχοληθει καθολου μe one drive gor busines kai azzure ad?
Οχι, εχω στα πλάνα για κάποιο configuration manager και βασικό θέλω να μπορώ να των χρησιμοποιήσω και για τα MacOS για το Linux δεν με νοιάζει οι χρήστες στην εταιρεία που τρέχουν linux έχουν και διαφορετικά distros και οτι θέλουν το κάνουν έυκολα μονοι τους. Εχει αυτη την ελευθερία το συγκεκριμένο OS.

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Καλά είστε υπερβολικοί μέχρι αηδίας μερικοί.
..... Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στα Win10 μην λέμε ότι θέλουμε.
....Ότι κάποιοι θα βγάζουν προβλήματα, οκ δεν υπάρχει κανένα σύστημα που να είναι τέλειο. Αλλά μην γίνεστε γραφικοί ότι μόνο προβλήματα έχουν και άλλα τέτοια.
Συμφωνω, την τριχα την κανουμε τριχια σε κατι τοσο σπλο και πολυλειτουργικο και υποτιθεται οτι ειμαστε "εκπαιδευμενοι" απο παλαιοτερα γουινντοους, και στα παλαιοτερα γινοταν το " update "  χωρις να το θελεις και φυσικα δεν επηρεαζε τιποτα απ τα ντραιβερς των κατασκευαστων του υποσυστηματος, το μεγαλυτερο λαθος που κανουν ολοι ειναι οτι οταν τα εγκαθυστουν τα αφηνουν ΟΛΑ στην "τυχη" της "applε" και δεν κατανοουν οτι τα υποσυστηματα (μητρικη επεξεργαστης καρτα ηχου γουαιφαι βλουτουθ καρτα γραφικων και κλπ) λειτουργουν με τα ντραιβερς του ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ τους ... αν δεν το γνωριζατε, λετε να εχε κανα βιτσιο ο κατασκευαστης γραφοντας το προγραμμα για την συσκευη του ?  :jerking:

καλημερα εχω ενα προβημα με το pc μαλλον ......σε γνωστη ιστοσελιδα δεν μπορω να δω απευθειας τα βιντεακια παρα μονο αν τα κανω download , αυτο με παρουσιαστηκε πριν απο 2 μηνες περιπου .
μπορει καποιος να με βοηθηση??
εχω δοκιμαση αλλα τιποτα
σε αλλες ιστοσελιδες δουλευη κανονικα και μπορω να βλεπω βιντεακια απευθειας χωρις να χρειαζεται download
το συγκεκριμενο ανοιγη μεν το βιντεακι αλλα μολις παταω για να παιξει με ανοιγη αλλη σελιδα λευκη και σε παραθυρακι ζηταει να το κανω αποθηκευση και μετα να το παιξω
ισως δεν υποστηριζεται απο τα xp που εχω
Το εχω ξανα πει, να μην τα βγαζουμε με το τσιγκελι  :s&m_1: οσο πιο συνεργασιμοι ειστε σε αυτο που ρωτατε τοσο καλυτερες απαντησεις θα παρετε ...

Ειχα ξανα ποσταρει σε αλλο θεμα (πολιτικες εξελιξεις) που πλακωνοντουσαν για το π εχει το καλυτερο πουλ εχμμ πσ ... σβηστηκαν τα μηνυματα να σας τα ξανα ποσταρω

τα χαρακτηριστικα του πσ που σας γραφω παρατηρηστε ποσες σελιδες εχω ανοιχτες στον φαιερφοχ
hD2uIQx.png

Και ταυτοχρονα το σχεδιαστικο μου ...
nP49PX7.png

Ε ? αν εχει καποιος απορια απλα ρωταει

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
AgitatedDampBorzoi-size_restricted.gif

Ναύαρχε! σου βρήκα μηχάνημα τζιτζί,να πετάξεις επιτέλους την μπακατέλα που έχεις  :grin:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.135
Πόντοι
6.256
χρειαζεται αναβαθμιση του firmware του ρουτερ? την αναβαθμιση την κανει ο παροχος η εμεις?

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
χρειαζεται αναβαθμιση του firmware του ρουτερ? την αναβαθμιση την κανει ο παροχος η εμεις?

στα ρουτερ speedport της cosmote γίνεται αυτόματα από τον server.
σε αγορασμένο router tplink που είχα δοκίμασα αρκετές εκδόσεις firmware χωρίς αισθητά αποτελέσματα.
συνήθως φτάνουν σε μια έκδοση όπου έχουν λυθεί τα πιο γνωστά bugs και σταματάνε εκεί τις αναβαθμίσεις οι εταιρίες και οι πάροχοι.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.135
Πόντοι
6.256
στα ρουτερ speedport της cosmote γίνεται αυτόματα από τον server.
σε αγορασμένο router tplink που είχα δοκίμασα αρκετές εκδόσεις firmware χωρίς αισθητά αποτελέσματα.
συνήθως φτάνουν σε μια έκδοση όπου έχουν λυθεί τα πιο γνωστά bugs και σταματάνε εκεί τις αναβαθμίσεις οι εταιρίες και οι πάροχοι.
σε τ π λινκ αναφερομαι, πως το κανες? μεσω του σαιτ?

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
ναι από την επίσημη σελίδα εδώ  ψάχνεις βάση μοντέλου και version τις εκδόσεις που είναι διαθέσιμες και από το interface (συνήθως 192.168.1.1) του ρούτερ ανεβάζεις το αρχειάκι και γίνεται μέσα σε 5 λεπτά το πολύ η αναβάθμιση. προσοχή χάνονται όλες οι ρυθμίσεις, έχει επιλογή βεβαία να κατεβάσεις σε αρχείο όλο το παλιό σετ απ και αν το ανεβάσεις μετά το update.
εγώ είχα αφήσει στο ΑC1200 τελικά μια έκδοση από το ιταλικό επίσημο site την οποία πρότειναν σε γνωστό forum τεχνολογίας. το ρουτερ αναγκάστηκα να το δώσω γιατί η κοσμοτε με γύρισε σε voip και δεν λειτουργούσε απο κει και πέρα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.135
Πόντοι
6.256
ναι από την επίσημη σελίδα εδώ  ψάχνεις βάση μοντέλου και version τις εκδόσεις που είναι διαθέσιμες και από το interface (συνήθως 192.168.1.1) του ρούτερ ανεβάζεις το αρχειάκι και γίνεται μέσα σε 5 λεπτά το πολύ η αναβάθμιση. προσοχή χάνονται όλες οι ρυθμίσεις, έχει επιλογή βεβαία να κατεβάσεις σε αρχείο όλο το παλιό σετ απ και αν το ανεβάσεις μετά το update.
εγώ είχα αφήσει στο ΑC1200 τελικά μια έκδοση από το ιταλικό επίσημο site την οποία πρότειναν σε γνωστό forum τεχνολογίας. το ρουτερ αναγκάστηκα να το δώσω γιατί η κοσμοτε με γύρισε σε voip και δεν λειτουργούσε απο κει και πέρα.
Αξιζει ν ασχοληθω, θα τρεχει καλύτερα? θα βελτιωθει ισως η ταχυτητα?

Μετα απλα θα θελει σεταρισμα  οπως αν εκανες ρισετ?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ρεμαλια καλησπέρα, Χρονια καλα και ευτυχισμενα..
Ερωτηση κρισεως:
-Ο Chrome κανει μια ωρα να μου ανοιξει τις σελιδες,οχι παντα αλλα συχνα.Ο Firefox ειναι οκ..
Τι να πειραξω, γιατι εχω συνηθισει τον Chrome??
Προσεξτε πώς θα απαντησετε μην αρχισω τα Πασχαλινα ναυτοκάντηλα!
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom