Καλά είστε υπερβολικοί μέχρι αηδίας μερικοί.
..... Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στα Win10 μην λέμε ότι θέλουμε.
....Ότι κάποιοι θα βγάζουν προβλήματα, οκ δεν υπάρχει κανένα σύστημα που να είναι τέλειο. Αλλά μην γίνεστε γραφικοί ότι μόνο προβλήματα έχουν και άλλα τέτοια.
Συμφωνω, την τριχα την κανουμε τριχια σε κατι τοσο σπλο και πολυλειτουργικο και υποτιθεται οτι ειμαστε "εκπαιδευμενοι" απο παλαιοτερα γουινντοους, και στα παλαιοτερα γινοταν το " update " χωρις να το θελεις και φυσικα δεν επηρεαζε τιποτα απ τα ντραιβερς των κατασκευαστων του υποσυστηματος, το μεγαλυτερο λαθος που κανουν ολοι ειναι οτι οταν τα εγκαθυστουν τα αφηνουν ΟΛΑ στην "τυχη" της "applε" και δεν κατανοουν οτι τα υποσυστηματα (μητρικη επεξεργαστης καρτα ηχου γουαιφαι βλουτουθ καρτα γραφικων και κλπ) λειτουργουν με τα ντραιβερς του ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ τους ... αν δεν το γνωριζατε, λετε να εχε κανα βιτσιο ο κατασκευαστης γραφοντας το προγραμμα για την συσκευη του ?
καλημερα εχω ενα προβημα με το pc μαλλον ......σε γνωστη ιστοσελιδα δεν μπορω να δω απευθειας τα βιντεακια παρα μονο αν τα κανω download , αυτο με παρουσιαστηκε πριν απο 2 μηνες περιπου .
μπορει καποιος να με βοηθηση??
εχω δοκιμαση αλλα τιποτα
σε αλλες ιστοσελιδες δουλευη κανονικα και μπορω να βλεπω βιντεακια απευθειας χωρις να χρειαζεται download
το συγκεκριμενο ανοιγη μεν το βιντεακι αλλα μολις παταω για να παιξει με ανοιγη αλλη σελιδα λευκη και σε παραθυρακι ζηταει να το κανω αποθηκευση και μετα να το παιξω
ισως δεν υποστηριζεται απο τα xp που εχω
Το εχω ξανα πει, να μην τα βγαζουμε με το τσιγκελι
οσο πιο συνεργασιμοι ειστε σε αυτο που ρωτατε τοσο καλυτερες απαντησεις θα παρετε ...
Ειχα ξανα ποσταρει σε αλλο θεμα (πολιτικες εξελιξεις) που πλακωνοντουσαν για το π εχει το καλυτερο πουλ εχμμ πσ ... σβηστηκαν τα μηνυματα να σας τα ξανα ποσταρω
τα χαρακτηριστικα του πσ που σας γραφω παρατηρηστε ποσες σελιδες εχω ανοιχτες στον φαιερφοχ
Και ταυτοχρονα το σχεδιαστικο μου ...
Ε ? αν εχει καποιος απορια απλα ρωταει