Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

theo30gr

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
0
Ναυαρχε εξαρτατε τι εχεις..
1. Τα windows που εχεις ειναι νομιμα?
2. Τα windows update κανουν πολλες φορες και update drivers οπου πολλες φορες σε LAPTOP παρουσιάζον δυσλειτουργίες (ΠχLENOVO LAPTOP καποια model εκανε update την καρτα γραφικων και επρεπε να ξανακατεβάσεις απο την LENOVO τον Driver της καρτας και οχι αυτο των windows)

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
/Πάλι εκανε update  H MAΛAKIA και μου τα γαμησε ολα στο laptop της κορης!!!!
Παλι επαναφορα κανω αλλα το τελευταιο σημειο ειναι στις 20/3 και οχι στις 29/2 που το καναμε...
Γιατι συμβαινει αυτό???
Γιατί λέγεται Microsoft ξέρεις Bill Gates το ίδιο πράγμα κανα 30 χρόνια τωρα.
Υπάρχει ένας τρόπος να απενεργοποιήσεις το update των drivers αλλά να κανει το απαιτούμενα απο microsoft. Εχει λίγη δουλίτσα εαν skype. Αλλιώς περίμενε να το γράψω εδώ.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Γιατί λέγεται Microsoft ξέρεις Bill Gates το ίδιο πράγμα κανα 30 χρόνια τωρα.
Υπάρχει ένας τρόπος να απενεργοποιήσεις το update των drivers αλλά να κανει το απαιτούμενα απο microsoft. Εχει λίγη δουλίτσα εαν skype. Αλλιώς περίμενε να το γράψω εδώ.

Με gpo μπορεί να το ρυθμίσει να τον ρωτά τι να διαλέξει για εγκατάσταση. Τώρα εσυ θα μου πεις πως θα σεταρει gpo ο ναύαρχος!!

Τι ναύαρχος είναι όμως αν δεν το ξέρει?
Βέβαια υπαρχει και το any desk, team viewer κλπ

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Με gpo μπορεί να το ρυθμίσει να τον ρωτά τι να διαλέξει για εγκατάσταση. Τώρα εσυ θα μου πεις πως θα σεταρει gpo ο ναύαρχος!!

Τι ναύαρχος είναι όμως αν δεν το ξέρει?
Βέβαια υπαρχει και το any desk, team viewer κλπ
Ναι υπάρχει λύση με Group Policy αλλά αυτή υπαρχει απο Pro εκδοση και πάνω. Για Home υπάρχει λύση μέσω registry.
Σίγουρα θα παίξει remote λύση για να γίνει οπότε teamviewer που έχω και στο linux μου.

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
εχω βρει αυτο το Playlist που εχει συλλογη με τραγουδια απο youtube

πως μπορω να το μεταφερω στο spotify ή πως μπορω να το κανω MP3

ΕΙΝΑΙ πολυ γαματη η συλλογη συτη...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Ναι υπάρχει λύση με Group Policy αλλά αυτή υπαρχει απο Pro εκδοση και πάνω. Για Home υπάρχει λύση μέσω registry.
Σίγουρα θα παίξει remote λύση για να γίνει οπότε teamviewer που έχω και στο linux μου.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Home εχει?

Θα ψαξω αν γίνετε τις τοπικες πολιτικές!

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
/Πάλι εκανε update  H MAΛAKIA και μου τα γαμησε ολα στο laptop της κορης!!!!
Παλι επαναφορα κανω αλλα το τελευταιο σημειο ειναι στις 20/3 και οχι στις 29/2 που το καναμε...
Γιατι συμβαινει αυτό???
Τα ειχαμε πει σε παλαιοτερα μηνυματα εδω μεσα που πολυ σωστα σου τα ελεγαν  :grin:  

έχω παλιο υπολογιστη, με XP, και δεν μπορώ ν  εγκαταστήσω το utorrent,  μου ζηταει κατι σαν κωδικό, ξέρει κάποιος  τι να κάνω;
Να κατι που μου ξεφυγε, να μην κανεις τιποτα να βαλεις qbittorrent και τελος ειναι το ιδιο

Εγω τυποι περιμενω την απαντηση του τυπου που θελει κατω απο 20ms για την δουλεια του και να του πω πως γινετε   :S
ναι για εργασία ,αναβάθμιση;τι εννοείς;  

mutsodringo

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
1

Για μετατροπη σε mp3 χρησιμοποιω αυτο Πρεπει να τα κατεβασεις ενα ενα ομως!

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36

Μπορείς να κατεβάσεις αυτο εδώ -> [video]http://ytdl-org.github.io/youtube-dl/download.html[/video]
Το κάνεις εγκατάσταση και επειτα μπορείς να εκτελεσεις την ακόλουθη εντολή -> youtube-dl -x --audio-format mp3 -o '<ΟνομαΛισταςΔικοΣου' <Το URL της Λίστας>

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αδερφια ευχαριστω για τις απαντησεις..
Εκανα restore point με safe mode και πηγα παλι στις 20/3 και ολα οκ...
Αλλα δεν μπορεις να απεργοποιησεις γα παντα τα update παρα μονο μεχρι μια ημερομηνια..
Πχ τα ειχα απενεργοποιησει μεχρι 4/4 και 6/4 εκανε update μονο του και τα γαμησε..
Τωρα τα πηγα παλι μεχρι 8/5...
Αυτο θα κάνουμε συνεχεια??Δηλαδη οποτε κανει ο μαλακας ο μπιλ update θα χανουμε τα αρχεια??
Κατι δεν κολλάει εδω...
Και τα win ειναι νομιμα....Kai Home

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Αδερφια ευχαριστω για τις απαντησεις..
Εκανα restore point με safe mode και πηγα παλι στις 20/3 και ολα οκ...
Αλλα δεν μπορεις να απεργοποιησεις γα παντα τα update παρα μονο μεχρι μια ημερομηνια..
Πχ τα ειχα απενεργοποιησει μεχρι 4/4 και 6/4 εκανε update μονο του και τα γαμησε..
Τωρα τα πηγα παλι μεχρι 8/5...
Αυτο θα κάνουμε συνεχεια??Δηλαδη οποτε κανει ο μαλακας ο μπιλ update θα χανουμε τα αρχεια??
Κατι δεν κολλάει εδω...
Και τα win ειναι νομιμα....Kai Home
Νομιζω πως μπορείς αλλά έχει δουλίτσα

Th3W4s73d

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2019
Κριτικές
9
Like
247
Πόντοι
280
Μπορείς να κατεβάσεις αυτο εδώ -> [video]http://ytdl-org.github.io/youtube-dl/download.html[/video]
Το κάνεις εγκατάσταση και επειτα μπορείς να εκτελεσεις την ακόλουθη εντολή -> youtube-dl -x --audio-format mp3 -o '<ΟνομαΛισταςΔικοΣου' <Το URL της Λίστας>
Ωραίο το προγραμματάκι, αλλά θέλει λίγο ψάξιμο για να δουλέψει, ιδιαίτερα σε Windows. Λείπουν κάποια πραγματάκια (avconv/avprobe). Τέσπα, τα πακέταρα από το libAV (να 'ναι καλά το StackOverflow) και τα ανέβασα σε ένα .zip έτοιμα, για όποιον θέλει να δοκιμάσει. [URL unfurl="true"]https://gofile.io/?c=49QcJh[/url]

Επίσης για να βγάλει τα τραγούδια σε φάκελο η εντολή γίνεται έτσι
Κώδικας:
youtube-dl.exe -x --audio-format mp3  -o '%(playlist)s/%(title)s.%(ext)s' [MEDIA=youtube][/MEDIA]]
Αυτό θα αποθηκεύσει τα τραγούδια με το όνομά τους μέσα σε ένα φάκελο με όνομα της playlist. Το συγκεκριμένο playlist που φαίνεται στην εντολή είναι για αυτό που ενδιαφερόταν πριν ο φίλος. Ωραία κομμάτια.  :headbang3:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Καλά είστε υπερβολικοί μέχρι αηδίας μερικοί.
Εγώ Windows 10 αυτή την στιγμή σε 3 μηχανάκια: Desktop, laptop και τάμπλετ.
Κανένα δεν κάνει κιχ, ούτε καν μπλε οθόνη. Και αφήνω να περνάει στο αυτόματο ο,τι updates βγαίνουν.
Ακόμα και στο desktop με τον Ryzen 5 που το σκίζω στο Ocing από 3800 στα 4500mhz, όταν ζορίζεται από το πολύ ρεύμα, απλά κάνει ρεσταρτ. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στα Win10 μην λέμε ότι θέλουμε.

Ότι κάποιοι θα βγάζουν προβλήματα, οκ δεν υπάρχει κανένα σύστημα που να είναι τέλειο. Αλλά μην γίνεστε γραφικοί ότι μόνο προβλήματα έχουν και άλλα τέτοια.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.905
Πόντοι
9.931
Καλά είστε υπερβολικοί μέχρι αηδίας μερικοί.
Εγώ Windows 10 αυτή την στιγμή σε 3 μηχανάκια: Desktop, laptop και τάμπλετ.
Κανένα δεν κάνει κιχ, ούτε καν μπλε οθόνη. Και αφήνω να περνάει στο αυτόματο ο,τι updates βγαίνουν.
Ακόμα και στο desktop με τον Ryzen 5 που το σκίζω στο Ocing από 3800 στα 4500mhz, όταν ζορίζεται από το πολύ ρεύμα, απλά κάνει ρεσταρτ. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στα Win10 μην λέμε ότι θέλουμε.

Ότι κάποιοι θα βγάζουν προβλήματα, οκ δεν υπάρχει κανένα σύστημα που να είναι τέλειο. Αλλά μην γίνεστε γραφικοί ότι μόνο προβλήματα έχουν και άλλα τέτοια.

Μια από τα ίδια, τρέχω Windows 10 σε desktop και laptop σχεδόν απο την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησαν και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα, όλα τα update κατεβαίνουν αυτόματα.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Μια από τα ίδια, τρέχω Windows 10 σε desktop και laptop σχεδόν απο την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησαν και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα, όλα τα update κατεβαίνουν αυτόματα.
Εγω κάνω υποστπηριξη σε κανα 80 DELL με windows 10 και κάθε φορά που κάνουν update μας πηδαέι την ασύρματη κάρτα δικτύου αρχίζει και κάνει κάτι κουλα εντελώς δεν ανοίγει κάποια web services αλλα τα ανοίγει μπαίνει στην σελίδα της microsoft αλλά δεν συνδέεται με τους server για update ή για το office. Ασυναρτητα πράγματα, υπήρξε και ένα update πριν κανα χρόνο που στο restart διέγραψε δεδομένα του χρήστη ( documents και άλλα ) φαντάσου. Το μαζέψανε βέβαια αμέσως αλλά λύση για την απώλεια των δεδομένων δεν υπήρξε. Αυτό δείχνει μια επιπολαιότητα και βιασύνη να βάλουμε update.

nikky

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα εχω ενα προβημα με το pc μαλλον ......σε γνωστη ιστοσελιδα δεν μπορω να δω απευθειας τα βιντεακια παρα μονο αν τα κανω download , αυτο με παρουσιαστηκε πριν απο 2 μηνες περιπου .
μπορει καποιος να με βοηθηση??

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
καλημερα εχω ενα προβημα με το pc μαλλον ......σε γνωστη ιστοσελιδα δεν μπορω να δω απευθειας τα βιντεακια παρα μονο αν τα κανω download , αυτο με παρουσιαστηκε πριν απο 2 μηνες περιπου .
μπορει καποιος να με βοηθηση??
Καλημέρα,
Εχεις δοκιμάσει άλλον browser εκτος απο αυτον που χρησιμοποιεις τώρα. Μπορείς να μας δείξεις με ενα screenshot το πρόβλημα που εμφανίζει όταν επισκέπτεσαι την σελίδα και δεν μπορείς το βιντεο.

nikky

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
εχω δοκιμαση αλλα τιποτα
σε αλλες ιστοσελιδες δουλευη κανονικα και μπορω να βλεπω βιντεακια απευθειας χωρις να χρειαζεται download
το συγκεκριμενο ανοιγη μεν το βιντεακι αλλα μολις παταω για να παιξει με ανοιγη αλλη σελιδα λευκη και σε παραθυρακι ζηταει να το κανω αποθηκευση και μετα να το παιξω
ισως δεν υποστηριζεται απο τα xp που εχω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom