Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Αν εχει FTTD θα πρεπει να εχει το ιδιο up/down
Από οτι είδα στα γρήγορα στο site της vodafone δεν έχει και πολλές λεπτομέρειες πουλάει και ADSL εως 24ΜΒ αλλά και VDSL εως 50ΜΒ. Οπότε ο φίλος μπορεί να μας πει την ακριβώς έχει. Είδα οτι έχει και FTTH απο 100ΜΒ εως 200ΜΒ οπότε fiber μαλον δεν έχει ο φίλος. Μάλον έχει το VDSL 50ΜΒ. Οπότε σωστά βγαίνουν τα νούμερα.
Φίλε Sescoulas για δες τι παρήγγειλες και τι πληρώνεις μήπως έγινε κάποιο λάθος.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Παιδια μια ερωτηση....εχω σε εναν φακελο στο λαπτοπ κατι φωτογραφιες και στις μικρογραφιες δρν μου τις δειχνει ολες...μονο καποιες..αν ομως τις ανοιξω μερικες ανοιγουν κανονικα και αλλες οχι...τι μπορει να συμβαινει?
Καλησπερα,
Κοίταξε στο Control Panel->System στο perfomance τμήμα settings δες εαν είναι ενεργοποιημένο το Show thumbnails instead fo icons

Συνημμένα

• Screenshot from 2020-04-02 21-28-19.png
    Screenshot from 2020-04-02 21-28-19.png
    102,1 KB · Εμφανίσεις: 30

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Από οτι είδα στα γρήγορα στο site της vodafone δεν έχει και πολλές λεπτομέρειες πουλάει και ADSL εως 24ΜΒ αλλά και VDSL εως 50ΜΒ. Οπότε ο φίλος μπορεί να μας πει την ακριβώς έχει. Είδα οτι έχει και FTTH απο 100ΜΒ εως 200ΜΒ οπότε fiber μαλον δεν έχει ο φίλος. Μάλον έχει το VDSL 50ΜΒ. Οπότε σωστά βγαίνουν τα νούμερα.
Φίλε Sescoulas για δες τι παρήγγειλες και τι πληρώνεις μήπως έγινε κάποιο λάθος.
VDSL 50mb έχω φίλε

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Τι είναι το fiber; Και πώς κάνεις ping στο ρούτερ;
Είναι άλλος πολύ πιο γρήγορος τρόπος σύνδεσης. Και φυσικά πιο ακριβός.
Αλλά ρίχνει κατακόρυφα τα ping σε σχέση με το vdsl.
Εξωτερικό που είμαι το είχα εδώ και 4 χρόνια και είναι μέρα με την νύχτα η ταχύτητα και το ping. Και κόστη 30-80€ για 100 ή 300mbps γραμμή.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
708
Πόντοι
4.255
Καλησπερα,
Κοίταξε στο Control Panel->System στο perfomance τμήμα settings δες εαν είναι ενεργοποιημένο το Show thumbnails instead fo icons

ευχαριστω φιλε για την απαντηση σου αλλα εχω τα windoww 10 Ελληνικα...αν δεν σου κανει κοπο μπορεις να μου πεις πως το κανω αυτο????

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Τι είναι το fiber; Και πώς κάνεις ping στο ρούτερ;
Fiber οπως είπε ο xenitemenos1 είναι η οπτική ίνα καλώδιο που για γρήγορη σύνδεση φτάνει μέχρι στο σπίτι σου. Ο ΟΤΕ εαν θυμαμαι καλα έχει ανακοινωση οτι μεχρι στο ΚΑΦΑΟ θα έχει οπτική ινα. Ping στο router σου δεν χρειάζεται να κανεις απλά θα δεις ετσι την ταχύτητα στο οικιακό δικτυο.
Εαν θέλεις παραπανω ταχυτητα στο upload τοτε πρέπει να σκεφτείς το κόστος να κανεις FTTH σύνδεση.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
ευχαριστω φιλε για την απαντηση σου αλλα εχω τα windoww 10 Ελληνικα...αν δεν σου κανει κοπο μπορεις να μου πεις πως το κανω αυτο????
Τωρα μου έβαλες δύσκολα για να δω πόσο καλά τα θυμάμαι
Πινακας Ελεγχου -> Σύστημα στο τμημα Επιδοσης -> Ρυθμίσεις θα πρέπει να λεει κατι σε Εμφάνιση μικρογραφιών αντι εικόνων

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Fiber οπως είπε ο xenitemenos1 είναι η οπτική ίνα καλώδιο που για γρήγορη σύνδεση φτάνει μέχρι στο σπίτι σου. Ο ΟΤΕ εαν θυμαμαι καλα έχει ανακοινωση οτι μεχρι στο ΚΑΦΑΟ θα έχει οπτική ινα. Ping στο router σου δεν χρειάζεται να κανεις απλά θα δεις ετσι την ταχύτητα στο οικιακό δικτυο.
Εαν θέλεις παραπανω ταχυτητα στο upload τοτε πρέπει να σκεφτείς το κόστος να κανεις FTTH σύνδεση.

Ο ΟΤΕ στη περιοχή μου κάνει συνδέσεις οπτικών, οπου έχει ρίξει οπτικές, μέχρι το γραφείο, Fiber To The Desk (FTTD) οπως λέγεται.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
έχω παλιο υπολογιστη, με XP, και δεν μπορώ ν  εγκαταστήσω το utorrent,  μου ζηταει κατι σαν κωδικό, ξέρει κάποιος  τι να κάνω;

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.114
Πόντοι
6.056
έχω παλιο υπολογιστη, με XP, και δεν μπορώ ν  εγκαταστήσω το utorrent,  μου ζηταει κατι σαν κωδικό, ξέρει κάποιος  τι να κάνω;
τα 7 ληξανε τυπε,εσυ με τα XP που πας :think: πρωτα κατεβασε τα 10αρια,μετα γουγλαρε για το utorrent 2.2.1  :S :S :S

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
τα 7 ληξανε τυπε,εσυ με τα XP που πας :think: πρωτα κατεβασε τα 10αρια,μετα γουγλαρε για το utorrent 2.2.1  :S :S :S
δεν σηκώνει 10αρια, καλύτερα να το ξεχασω... ευχαριστω πάντως!

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Τι ρωταω κι εγω τωρα μεσα στην καραντινα..
Γιατι μου αυξομειώνεται η φωτεινότητα στο laptop συνεχεια?
Εχω κανει ολους τους συνδυασμους στο "energy settings" από "balanced" μεχρι "high performance"...Τιποτα, παλι αυξομειωνεται..
Καμια ιδεα?
Σαν φωτοριθμικο ας πουμε ?  :2funny:
Ναυαρχε, δοκιμασε να συνδεσεις μια αλλη οθονη στο λαπτοπ μεσω hdmi ή αλλου τροπου και παρατηρησε αν στο κανει και εκει.

Ειναι πιθανο να οφειλεται σε hardware θεμα και οχι σε software (drivers ή ρυθμισεις).

Εαν στο κανει και σε εξωτερικη οθονη, τοτε ψαξου με ρυθμισεις και drivers.
Γεια σου ρε κομπιουτερα Σαββιδη  :jerking:  :2funny:

ρε μάγκες  ποιος γνωρίζει τι πρέπει να κάνεις για να εχεις λιγοτερα ping στο ίντερνετ;
Απλη απαντηση: μισθωμενη γραμμη απο οτε για επιχειρησιακους λογους, πχ χρηματιστηριο και οχι δεν σου κανει ουτε η βντιεσελ ουτε η οπτικη   :jerking:

Φιλε οπτικές ινες έχω vdsl της vodafon άλλα τα ping είναι σχεδόν 20 συνεχεία ,τι να φταίει;
Τιποτα .... σωστα ειναι

Αυτό εννοώ ότι τα ping είναι πάνω από 20 υπάρχει τρόπος να κατέβουν η είναι θέμα εταιρείας;
Ειναι θεμα γυφτιας δικιας σου ,  να σε ενημερωσω οτι το προσωπικο ιντερνετ που εχεις στο σπιτι δεν μπορεις να το χρησιμοποιεις για επαγγελματικους σκοπους, υπαρχουν καποια ορια

ναι για εργασία ,αναβάθμιση;τι εννοείς;  
Για πες και την εργασια που σου χρειαζεται φιλε

και θα δουμε  :think:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Ούτε Windows 7 δεν μπορείς να βάλεις;
Στα ΧΡ δεν δουλεύει τίποτα

Στα Win 7 μέχρι καινούριοι AMD με τις πιο τελευταίες μητρικές παίζουν drivers.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Εαν μπορείς βάλε ενα screenshot εδω σε άλλες εγκαταστάσεις σου ζητάει πάλι κωδικό.

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
μαγκες πως μπορεις στο facebook να κανεις να μην σε βρισκει καποιος οταν κανει search στα ονοματα των χρηστων?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
/
Ρυθμισα τα updates να μην περνουν ενημερωσεις μεχρι 4/4,το ανωτατο οριο...Μετα,τι γινεται?
Πάλι εκανε update  H MAΛAKIA και μου τα γαμησε ολα στο laptop της κορης!!!!
Παλι επαναφορα κανω αλλα το τελευταιο σημειο ειναι στις 20/3 και οχι στις 29/2 που το καναμε...
Γιατι συμβαινει αυτό???

theo30gr

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
0
τι ακριβως σου γαμησε ναυαρχε?

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.114
Πόντοι
6.056
/Πάλι εκανε update  H MAΛAKIA και μου τα γαμησε ολα στο laptop της κορης!!!!
Παλι επαναφορα κανω αλλα το τελευταιο σημειο ειναι στις 20/3 και οχι στις 29/2 που το καναμε...
Γιατι συμβαινει αυτό???
ενημερώνονται προγράμματα που τρεχεις πτέραρχε για λογους ασφαλειας κλπ,μπορεις να καταργησεις εντελως τις ενημερώσεις αλλα δεν το συνιστω,μπορεις να τσεκαρεις όμως ποιες θα κανεις εγκατασταση :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom