Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
t0t3m

εγω εχω το
τα καθικια στο πλαισιο δεν σου δινουν τους σκληρους μαζι με τα πλαστικα διαφανη κουτακια  στα βγαζουν οταν πας να πληρωσεις στο ταμειο και σου δινουν τους σκληρους σκετους με τα σακουλακια τους

μπορεις να μου πεις που μπορω να βρω τα διαφανη πλαστικα κουτακια ωστε να προστατευω τους εξωτερικους σκληρους απο την σκονη? η και απο πιθανο σχισιμο απο το σακουλακι λογω συνεχης φθορας χρησιμοποιωντας επανειλημενα  το ixy box?

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Καλημέρα,

Καταρχήν μην κάνεις τίποτα στον δισκο δεν έχουν χαθεί τα αρχεία απλά καταστράφηκε το αρχειο που κρατά την πληροφορία για την θέση του αρχειου ( προσπαθώ να το πω απλά χωρίς τεχνικούς όρους ).
Εαν σε chkdsk έβγαλε σφάλματα τότε η ανάκτηση θα είναι πολλή δύσκολη και πιθανόν χωρίς τα ονόματα των αρχείων.
Διαδηκασίες clone δεν θα κάνουν ανάκτηση δεδομένων ο λόγος είναι όπως περιέγραψα παραπάνω το καταστραμένο αρχείο που περιέχη θέσεις των αρχείων.

Υπάρχει ένα πρόγραμμα για Windows λέγεται file scavenger -> που κάνει αρκετά καλή δουλειά αλλά είναι με πληρωμή και ένα που είναι δωρέαν το testdisk -> ειναι δωρέαν και ίσως σε βοηθήση έχω κάνει κάποια διαδηκασίες ανακτησης με αυτό.
Οτι άλλο θέλεις μπορείς να ρωτήσεις

ευχαριστώ

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
ειναι SSD WESTERN DIGITAL 1 TB

εάν τον βγάλω και τον κουμπώσω σε usb σαν εξωτερικό θα έχω καλύτερα αποτελέσματα τρέχοντας εφαρμογή recovery ? ή να τον αφήσω όπως είναι ?

και κάτι ακόμη , είναι δωρεάν οι εφαρμογές recovery ?

τα αρχεία που θέλω είναι προσωπικά βίντεο και φωτό με επώνυμες ...κυρίες... οπότε δεν παίζει το σενάριο να το πάω έξω σε κατάστημα ...  
Φίλε καταλαβαίνω το ότι δεν θέλεις να χάσεις τα δεδομένα του δίσκου αλλά μην σε πιάνει πανικός. Των δίσκο άστον εκει που είναι θα χρειαστείς έναν δεύτερο δίσκο για το recovery των δεδομένω γιατί η ανακτηση δεν μπορεί να γίνει στο ίδιο δίσκο. Αυτό είναι το πρώτο βήμα δεύτερος δίσκος. Εαν αρχίζεις να πειράζεις των πρωτότυπε δίσκο μηδενίζεις τις πιθανότητες ανακτησης των δεδομένων.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
LoneMarvel

εγω εχω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο ο οποιος εχει το εξης θεματακι

επειδη συνεχεια κατα λαθος επεφτε απο την θεση του στο πατωμα   τις προαλες δεν το αναγνωριζει το pc αλλα παρατηρω οτι οποτε βαζω μπροστα την τροφοδοσια του σκληρου  αρχισει να κανει τον θορυβο  οτι λειτουργει

λογικα εαν βγει ο σκληρος μεσα απο το κελλυφος του και το βαλω σε icybox  θα μπορεσω να αντιγραψω τα δεδομενα σε αλλο σκληρο   η οχι?

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
LoneMarvel

επειδη συνεχεια κατα λαθος επεφτε απο την θεση του στο πατωμα  τις προαλες δεν το αναγνωριζει το pc αλλα παρατηρω οτι οποτε βαζω μπροστα την τροφοδοσια του σκληρου  αρχισει να κανει τον θορυβο  οτι λειτουργει

λογικα εαν βγει ο σκληρος μεσα απο το κελλυφος του και το βαλω σε icybox  θα μπορεσω να αντιγραψω τα δεδομενα σε αλλο σκληρο  η οχι?
Οχι ο δίσκος είναι μηχανικός οπότε έχει βλάβη στην κεφαλή που διαβάζει το μαγνητικό μέσο. Δεν θα το συνιστούσα να κάνεις ανάκτηση σε αυτόν. Εαν μπορείς πάρε έναν καινούργιο δεν είναι μεγάλο το κόστος.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
εχω καποια πραγματα εκει που θελω να αντιγραψω σε αλλο σκληρο

εκτος απο την λυση icybox  που σου ειπα  υπαρχει αλλος τροπος να αντιγραψω καποια πραγματα απο εκει σε αλλο σκληρο?

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
εχω καποια πραγματα εκει που θελω να αντιγραψω σε αλλο σκληρο

εκτος απο την λυση icybox  που σου ειπα  υπαρχει αλλος τροπος να αντιγραψω καποια πραγματα απο εκει σε αλλο σκληρο?
Ο δίσκος αναγνωρίζεται σαν συσκευή όταν των συνδέεις στο PC;
Ο ήχος προέχεται μέσα απο των δίσκο σαν να χτυπαέι κάτι δηλαδή λίγο πιο δυνατος ήχος απο ένα αναλογικό ρολοι;
Μπορείς να δοκιμάσεις να των βγάλεις απο την θήκη και να των συνδέσεις πάνω στην USB βαση. Εκει θα ακούσεις καθαρότερα κιόλας τι θόρυβο κάνει ο δίσκος.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.138
Πόντοι
6.256
Τελικα ο καλυτερος εξπλορερ ποιος ειναι?
Και ποιες ρυθμισεις πρεπει να χει για να δουλευει καλα, πχ αναβαθμισεις αυτοματες και αλλες ρυθμισεις που δινουν καλη λειτουργια

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ο δίσκος αναγνωρίζεται σαν συσκευή όταν των συνδέεις στο PC;
Ο ήχος προέχεται μέσα απο των δίσκο σαν να χτυπαέι κάτι δηλαδή λίγο πιο δυνατος ήχος απο ένα αναλογικό ρολοι;
Μπορείς να δοκιμάσεις να των βγάλεις απο την θήκη και να των συνδέσεις πάνω στην USB βαση. Εκει θα ακούσεις καθαρότερα κιόλας τι θόρυβο κάνει ο δίσκος.

δεν αναγνωριζεται απο τον pc καθολου ουτε βγαζει τον ηχο οτι τον αναγνωριζει
ο ηχος που κανει οταν βγαζω και βαζω το καλωδιο τροφοδοσιας ειναι ενα ισχυρο τακ τακ τακ αναβοσβηνουν τα λκαμπακια για λιγο και μετα παραμενουν ανοιχτα

λογικα με το icy box θα τον βλεπει

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Τελικα ο καλυτερος εξπλορερ ποιος ειναι?
Και ποιες ρυθμισεις πρεπει να χει για να δουλευει καλα, πχ αναβαθμισεις αυτοματες και αλλες ρυθμισεις που δινουν καλη λειτουργια
Το θέμα αυτό είναι μια τεράστια παγκόσμια συζήτηση φίλε μου. Εγώ χρησιμοποιώ τρεις Chrome, Firefox και Opera. Για διαφορετικές εργασίες όπως προσωπικά βολεύομαι. Πάντω οι δύο πρώτοι που ανεφερα είναι αρκετά γρήγορη. Ο Chrome έχει αναπτύξει και μια τεχνολογία να προφορτώνει την σελίδα την ώρα που πληκτρολογείς το site που θέλεις κερδίζει λίγο σε ταχύτητα αλλά χάνει σε κατάχρηση πόρων του συστήματος.
Το ερώτημα μάλον είναι ποιος είναι πιο ασφαλές εκει πάιρνει λίγους πόντους παραπάνω ο firefox.
Αλλά να ξέρεις ότι σε κάθε αναβάθμισει ειδικά όταν αλλάζει σε μεγάλο βαθμό η έκδοση αυτά όλα αλλάζουν.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
δεν αναγνωριζεται απο τον pc καθολου ουτε βγαζει τον ηχο οτι τον αναγνωριζει
ο ηχος που κανει οταν βγαζω και βαζω το καλωδιο τροφοδοσιας ειναι ενα ισχυρο τακ τακ τακ αναβοσβηνουν τα λκαμπακια για λιγο και μετα παραμενουν ανοιχτα

λογικα με το icy box θα τον βλεπει
Λογικά ο δίσκος έχει χτυπήση κεφαλή που διαβάζει το μαγνητικό μέσο. Ο τρόπος να λειτουργήσει ξανα σε ένα ποσοστό 50-50 είναι να βρεις έναν εντελώς ίδιο δίσκο ακριβώς των ίδιο χωρίς καμία διαφορά και να αλλαξεις την κεφαλή και το μέρος της τροφοδοσίας ρεύματος.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
σε ευχαριστω πολυ

θα το κοιταξω

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Λογικά ο δίσκος έχει χτυπήση κεφαλή που διαβάζει το μαγνητικό μέσο. Ο τρόπος να λειτουργήσει ξανα σε ένα ποσοστό 50-50 είναι να βρεις έναν εντελώς ίδιο δίσκο ακριβώς των ίδιο χωρίς καμία διαφορά και να αλλαξεις την κεφαλή και το μέρος της τροφοδοσίας ρεύματος.
Με το δισκο μου τι εγινε ρε??Τον εφτιαξες,λειτουργησε??Ούτε το ΝΑΤΟ δεν μπορούσε να τον διαβασει τότε.. :grin: :grin: :grin: :grin:

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
ειναι SSD WESTERN DIGITAL 1 TB

εάν τον βγάλω και τον κουμπώσω σε usb σαν εξωτερικό θα έχω καλύτερα αποτελέσματα τρέχοντας εφαρμογή recovery ? ή να τον αφήσω όπως είναι ?

και κάτι ακόμη , είναι δωρεάν οι εφαρμογές recovery ?

τα αρχεία που θέλω είναι προσωπικά βίντεο και φωτό με επώνυμες ...κυρίες... οπότε δεν παίζει το σενάριο να το πάω έξω σε κατάστημα ... 

δοκιμασε και το recuva

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36

Συνημμένα

• kados.jpeg
    kados.jpeg
    3,5 KB · Εμφανίσεις: 28

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
LoneMarvel

επειδη συνεχεια κατα λαθος επεφτε απο την θεση του στο πατωμα  τις προαλες δεν το αναγνωριζει το pc αλλα παρατηρω οτι οποτε βαζω μπροστα την τροφοδοσια του σκληρου  αρχισει να κανει τον θορυβο  οτι λειτουργει

λογικα εαν βγει ο σκληρος μεσα απο το κελλυφος του και το βαλω σε icybox  θα μπορεσω να αντιγραψω τα δεδομενα σε αλλο σκληρο  η οχι?

Ανα εχεις αρχεια που τα θελεις βάλτον στη κατάψυξη και μετά απο 1-2ώρες ξαναδοκίμασε (αφου δεν θα εχει νερα ο δισκος)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom