S. O. S. Παιδιά την βοήθεια σας
έχω χάσει αρχεία από τον υπολογιστή . Εν τω μεταξύ στον σκληρό φαίνονται σαν χώρος που καταλαμβάνουν στον σκληρό του υπολογιστή . δοκίμασα chkdsk και βρήκε πολλά σφάλματα προς επιδιόρθωση. Αλλά τα αρχεία δεν εμφανίστηκαν . ή κάποιο ζουζούνι μαμούνι φταίει ή αστοχία υλικού του σκληρού. γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να δοκιμάσω με άλλον τρόπο ή εφαρμογή να κάνω ανάκτηση αρχείων ?
Τυπε μπορεις να δοκιμασεις και κατι τετοιο
μιας και εισαι "εμπειρος" και θα σωθουν τα παντα ολα σου :S :S :S
Ο σκληρός δίσκος σου είναι SSD? NVME? HDD?
ανάλογα εάν έχεις ανάγκη τα αρχεία σου ή όχι καλό θα ήταν να πας σε εταιρία ανάκτησης.
Στην Θεσσαλονίκη έχει αυτούς
ΟΠΑ νατη και η διαφημιση ...
εγω τυπε ειμαι απο Θεσσαλονικη και δεν θα προτιμησω εσενα ασχετε αλλα στους πρωτοπορους , αδεια λειτουργειας εχετε η μονο ταμειακη ? το clean room ειναι πιστοποιημενο? εδω στην Ελλαδα εχω φτιαξει και επιμεληθηκα clean room με ολες τις προδιαγραφες μαντεψε τον αριθμό
ειναι SSD WESTERN DIGITAL 1 TB
εάν τον βγάλω και τον κουμπώσω σε usb σαν εξωτερικό θα έχω καλύτερα αποτελέσματα τρέχοντας εφαρμογή recovery ? ή να τον αφήσω όπως είναι ?
και κάτι ακόμη , είναι δωρεάν οι εφαρμογές recovery ?
τα αρχεία που θέλω είναι προσωπικά βίντεο και φωτό με επώνυμες ...κυρίες... οπότε δεν παίζει το σενάριο να το πάω έξω σε κατάστημα ...
Επικοινωνησε μαζι μου τυπε
Φίλε καταλαβαίνω το ότι δεν θέλεις να χάσεις τα δεδομένα του δίσκου αλλά μην σε πιάνει πανικός. Των δίσκο άστον εκει που είναι θα χρειαστείς έναν δεύτερο δίσκο για το recovery των δεδομένω γιατί η ανακτηση δεν μπορεί να γίνει στο ίδιο δίσκο. Αυτό είναι το πρώτο βήμα δεύτερος δίσκος. Εαν αρχίζεις να πειράζεις των πρωτότυπε δίσκο μηδενίζεις τις πιθανότητες ανακτησης των δεδομένων.
Τον μαλακα και το τρολ δεν προκειται ποτε να τον πιασει ΠΑΝΙΚΟΣ
LoneMarvel
εγω εχω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο ο οποιος εχει το εξης θεματακι
επειδη συνεχεια κατα λαθος επεφτε απο την θεση του στο πατωμα τις προαλες δεν το αναγνωριζει το pc αλλα παρατηρω οτι οποτε βαζω μπροστα την τροφοδοσια του σκληρου αρχισει να κανει τον θορυβο οτι λειτουργει
λογικα εαν βγει ο σκληρος μεσα απο το κελλυφος του και το βαλω σε icybox θα μπορεσω να αντιγραψω τα δεδομενα σε αλλο σκληρο η οχι?
Και γιατι δεν το δοκιμαζεις? χρειαζεται ερωτηση για τετοιο πραγμα? τι παραπανω μπορει να παει στραβα σε εναν χαλασμενο δισκο ?
εχω καποια πραγματα εκει που θελω να αντιγραψω σε αλλο σκληρο
εκτος απο την λυση icybox που σου ειπα υπαρχει αλλος τροπος να αντιγραψω καποια πραγματα απο εκει σε αλλο σκληρο?
Ρωτα το μαζα φατσουλα ... ξερει 100%
Τελικα ο καλυτερος εξπλορερ ποιος ειναι?
Και ποιες ρυθμισεις πρεπει να χει για να δουλευει καλα, πχ αναβαθμισεις αυτοματες και αλλες ρυθμισεις που δινουν καλη λειτουργια
Σε τι λειτουργικο ?
[/quote]
Ανα εχεις αρχεια που τα θελεις βάλτον στη κατάψυξη και μετά απο 1-2ώρες ξαναδοκίμασε (αφου δεν θα εχει νερα ο δισκος)
ετσι τυπε δωσε στους αχρηστ...εχμμ στα παιδια
Recovery σε SSD? Εισαι σίγουρος οτι δουλεύει?
Τι θες να πεις τυπε οτι δεν δουλευει ? μα γατι ?
αντε παλι χελπ.
μου κλειδωσαν το λογαριασμο στο youtube γιατι εκανα παραβαση ορων χρησης, βεβαια δεν εκανα τιποτα, μονο βιντεο προσωπικα και φωτο, οχι τσοντες
ξερει κανεις αν μπορω να τα ανακτησω παλι?
Οχι, οι οροι του εσυσωληνα και του θειου γουγλε ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ! τους διαβασες ποτε? το "βεβαια εγω δεν εκανα τιποτα" δεν λεει κατι γιατι σιγουρα κατι εκανες
αυτα για την ωρα