leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Οχι κάτι ελεύθερο επι πληρωμή.
παίζει να στήσω TVbox σε παλαιό windows λαπτοπάκι με το kodi. Αλλιώς ΟΤΤ της κοσμοτε και θα κόψει την TV από τη vodaphone!
Οχι κάτι ελεύθερο επι πληρωμή.
Προσοχή στο Kodi παίζει τα κανάλια αλλά εάν είναι δωρέαν τότε υπάρχει κίνδυνος ξαφνικά να σταματήσουν να παίζουν γιατί κάποιος το έκλεισε. Υπάρχει απο όσο ξέρω και κάποιο add on που είναι επι πληρωμή και παίζει.Οχι αλλά έχω σόι στη Κολωνία και πάω μερικές φορές. Βασικά βλέπει ελληνικές διάφορες σειρές και κάποια κανάλια δεν παίζουν εκτός ΕΛΛΑΔΑΣ οπότε της εγκατέστησα ενα vpn στο Η/Υ. Τώρα σκέφτομαι να βάλω το kodi σε παλαιό net book.
Προσοχή στο Kodi παίζει τα κανάλια αλλά εάν είναι δωρέαν τότε υπάρχει κίνδυνος ξαφνικά να σταματήσουν να παίζουν γιατί κάποιος το έκλεισε. Υπάρχει απο όσο ξέρω και κάποιο add on που είναι επι πληρωμή και παίζει.
Καλό θα είναι να έχεις εγκαταστήσεις κάποια απομακρυσμένη λύση (teamviever) έχεις vpn γιατί θα πρέπει να δώσεις λύση εάν για κάποιο λόγο σταματήσει να παίζει.προς το παρόν κάνω δοκιμές στο δικό μου ΗΥ. Έχει όντως πολλά addon. Τώρα κάνω έρευνα και πειράματα!
Συγγνώμη φίλε αλλα δεν καταλαβαίνω που κάνεις δεξι κλικ για ποιά απάντηση μιλας.Οταν κάνω δεξι κλικ στην απάντηση δεν βγάζει την επιλογή επικόλληση. Στο word μου το βγάζει. Ξερει κανείς τι φταίει;
Συγγνώμη φίλε αλλα δεν καταλαβαίνω που κάνεις δεξι κλικ για ποιά απάντηση μιλας.
Εαν εννοείς για εδω στο site στην απάντηση είναι λοικό να μην εμφανίζει επικόλληση. Δεν είναι κάποιο πεδίο να συμπληρώσεις δεδομένα.
Εαν κάνεις κλικ στην 'Παράθεση' νομίζω στα Ελληνικά όπως στην φωτο φέρνει το περιέχομενο απο άλλα νήματα νομίζωΕδω στο σαιτ εννοώ. Παλιά μου το βγαζε αλλά όχι τωρα. Το θέλω να κάνω παράθεση από αλλα νηματα
Οχι αλλά έχω σόι στη Κολωνία και πάω μερικές φορές. Βασικά βλέπει ελληνικές διάφορες σειρές και κάποια κανάλια δεν παίζουν εκτός ΕΛΛΑΔΑΣ οπότε της εγκατέστησα ενα vpn στο Η/Υ. Τώρα σκέφτομαι να βάλω το kodi σε παλαιό net book.
Με ένα δορυφορικό ναι μπορείς να δεις αλλά είναι παράνομο. Ολοι αυτοί που έχουν αυτη την λύση ο λογαριασμος είναι σε κάποιο όνομα που ζει στην Ελλάδα. Επιπλέον κάποια σπίτια στο συμβόλαιο που κάνεις απαγορεύει να εγκαταστήσεις δορυφορικό πιάτο. Εαν έχεις κάποιο γνωστό που να είναι αντιπρόσωπος Nova ρωτα των θα σου το πει και αυτός.Δορυφορικη δεν εχουν εκει στην Κολωνια ? μεσω δορυφορικης βλεπει κανονικα σιριαλ μιριαλ και κλπ τα webtv ειναι πολυ ευκολο να παιξουν, απ οτι γνωριζω εκει τρεχει ενα πακετο δωρεαν απ το (δημοσιο)Γερμανικο κρατος αλλα και απο ακομα 2 εταιρειες ιδιωτικες , ποσο δυσκολο ειναι να κανουν μια αιτηση στον εκαστοτε παροχο και να βλεπουν δωρεαν
Μπορείς να κατεβάσεις το iso και με το rufus απο εδώ -> δημιουργείς το φλασάκι δουλεύει πολλή καλά.καλημερα σε ολους.
υπαρχει σελιδα να κατεβασω απευθειας σε φλασακι windows7 στα ελληνικα και σπασμενα ετοιμα για να τα περασω σε λαπτοπ;
κατεβαζεις το αρχειο σε υπολογιστη το αποθηκευης σε φλασακι και μετα το χρησιμοποιεις αν καταλαβα καλα;Μπορείς να κατεβάσεις το iso και με το rufus απο εδώ -> δημιουργείς το φλασάκι δουλεύει πολλή καλά.
- Κατεβάζεις το αρχείοκατεβαζεις το αρχειο σε υπολογιστη το αποθηκευης σε φλασακι και μετα το χρησιμοποιεις αν καταλαβα καλα;
τα εκανα ολα τα παραπανω. δεν μου βγαζει ομως καποια επιλογη να κατεβασω τα windows7.- Κατεβάζεις το αρχείο
- Συνδέεις το φλασάκι στο PC
- Εκτελείς το πρόγραμμα επιλέγεις το κατεβασμένο αρχείο και το πρόγραμμα ετοιμάζει το φλασάκι για να εκκινήσεις ένα PC και να εκαταστήσεις Windows.
Χρησιμοποιείς torrent για να κατεβάζεις ταινίες;τα εκανα ολα τα παραπανω. δεν μου βγαζει ομως καποια επιλογη να κατεβασω τα windows7.
απο που θα τα κατεβασω;
ευχαριστω αλλα δεν εχει ελληνικα απο οτι ειδα.