Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 300K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
355
Πόντοι
36
Οχι αλλά έχω σόι στη Κολωνία και πάω μερικές φορές. Βασικά βλέπει ελληνικές διάφορες σειρές και κάποια κανάλια δεν παίζουν εκτός ΕΛΛΑΔΑΣ οπότε της εγκατέστησα ενα  vpn στο Η/Υ.  Τώρα σκέφτομαι να βάλω το kodi σε παλαιό net book.
Προσοχή στο Kodi παίζει τα κανάλια αλλά εάν είναι δωρέαν τότε υπάρχει κίνδυνος ξαφνικά να σταματήσουν να παίζουν γιατί κάποιος το έκλεισε. Υπάρχει απο όσο ξέρω και κάποιο add on που είναι επι πληρωμή και παίζει.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Προσοχή στο Kodi παίζει τα κανάλια αλλά εάν είναι δωρέαν τότε υπάρχει κίνδυνος ξαφνικά να σταματήσουν να παίζουν γιατί κάποιος το έκλεισε. Υπάρχει απο όσο ξέρω και κάποιο add on που είναι επι πληρωμή και παίζει.

προς το παρόν κάνω δοκιμές στο δικό μου ΗΥ. Έχει όντως πολλά addon. Τώρα κάνω έρευνα και πειράματα!

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
355
Πόντοι
36
προς το παρόν κάνω δοκιμές στο δικό μου ΗΥ. Έχει όντως πολλά addon. Τώρα κάνω έρευνα και πειράματα!
Καλό θα είναι να έχεις εγκαταστήσεις κάποια απομακρυσμένη λύση (teamviever) έχεις vpn γιατί θα πρέπει να δώσεις λύση εάν για κάποιο λόγο σταματήσει να παίζει.
Κολωνία έχει πάει ένας παλιός συνάδελφος Γερμανός στο δημόσιο. Βασικά των ψιλοκράξαμε όταν μας το είπε γιατί εδώ το δημόσιο δεν είναι τόσο ελκυστικό και έχει έλειψη προσωπικού.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
Το πιο γνωστό ελληνικό addon είναι το Alivegr.
Γενικά το συντηρούν αρκετά συχνά, αλλά μην περιμένετε να παίζουν 100% τα πάντα κάθε μέρα.
Αλλά το θεωρώ ως το πιο καλά ενημερωμένο.

iagouaros1

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2019
Like
175
Πόντοι
1
Οταν κάνω δεξι κλικ στην απάντηση  δεν βγάζει την επιλογή επικόλληση. Στο word μου το βγάζει. Ξερει κανείς τι φταίει;

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
355
Πόντοι
36
Οταν κάνω δεξι κλικ στην απάντηση  δεν βγάζει την επιλογή επικόλληση. Στο word μου το βγάζει. Ξερει κανείς τι φταίει;
Συγγνώμη φίλε αλλα δεν καταλαβαίνω που κάνεις δεξι κλικ για ποιά απάντηση μιλας.
Εαν εννοείς για εδω στο site στην απάντηση είναι λοικό να μην εμφανίζει επικόλληση. Δεν είναι κάποιο πεδίο να συμπληρώσεις δεδομένα.

iagouaros1

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2019
Like
175
Πόντοι
1
Συγγνώμη φίλε αλλα δεν καταλαβαίνω που κάνεις δεξι κλικ για ποιά απάντηση μιλας.
Εαν εννοείς για εδω στο site στην απάντηση είναι λοικό να μην εμφανίζει επικόλληση. Δεν είναι κάποιο πεδίο να συμπληρώσεις δεδομένα.

Εδω στο σαιτ εννοώ. Παλιά μου το βγαζε αλλά όχι τωρα. Το θέλω να κάνω παράθεση από αλλα νηματα

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
355
Πόντοι
36
Εδω στο σαιτ εννοώ. Παλιά μου το βγαζε αλλά όχι τωρα. Το θέλω να κάνω παράθεση από αλλα νηματα
Εαν κάνεις κλικ στην 'Παράθεση' νομίζω στα Ελληνικά όπως στην φωτο φέρνει το περιέχομενο απο άλλα νήματα νομίζω

Συνημμένα

• Screenshot from 2020-05-06 18-30-59.png
    Screenshot from 2020-05-06 18-30-59.png
    26 KB · Εμφανίσεις: 42

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Οχι αλλά έχω σόι στη Κολωνία και πάω μερικές φορές. Βασικά βλέπει ελληνικές διάφορες σειρές και κάποια κανάλια δεν παίζουν εκτός ΕΛΛΑΔΑΣ οπότε της εγκατέστησα ενα  vpn στο Η/Υ.  Τώρα σκέφτομαι να βάλω το kodi σε παλαιό net book.

Δορυφορικη δεν εχουν εκει στην Κολωνια ?  :think: μεσω δορυφορικης βλεπει κανονικα σιριαλ μιριαλ και κλπ τα webtv ειναι πολυ ευκολο να παιξουν, απ οτι γνωριζω εκει τρεχει ενα πακετο δωρεαν απ το (δημοσιο)Γερμανικο κρατος αλλα και απο ακομα 2 εταιρειες ιδιωτικες , ποσο δυσκολο ειναι να κανουν μια αιτηση στον εκαστοτε παροχο και να βλεπουν δωρεαν  :think:

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
καλημερα σε ολους.
υπαρχει σελιδα να κατεβασω απευθειας σε φλασακι windows7 στα ελληνικα και σπασμενα ετοιμα για να τα περασω σε λαπτοπ;

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
355
Πόντοι
36
Δορυφορικη δεν εχουν εκει στην Κολωνια ?  :think: μεσω δορυφορικης βλεπει κανονικα σιριαλ μιριαλ και κλπ τα webtv ειναι πολυ ευκολο να παιξουν, απ οτι γνωριζω εκει τρεχει ενα πακετο δωρεαν απ το (δημοσιο)Γερμανικο κρατος αλλα και απο ακομα 2 εταιρειες ιδιωτικες , ποσο δυσκολο ειναι να κανουν μια αιτηση στον εκαστοτε παροχο και να βλεπουν δωρεαν  :think:
Με ένα δορυφορικό ναι μπορείς να δεις αλλά είναι παράνομο. Ολοι αυτοί που έχουν αυτη την λύση ο λογαριασμος είναι σε κάποιο όνομα που ζει στην Ελλάδα. Επιπλέον κάποια σπίτια στο συμβόλαιο που κάνεις απαγορεύει να εγκαταστήσεις δορυφορικό πιάτο. Εαν έχεις κάποιο γνωστό που να είναι αντιπρόσωπος Nova ρωτα των θα σου το πει και αυτός.

Το να εκπέμπεις μέσω τρίτου Ελληνικό τηλεοπτικό πρόγραμμα σε χώρα της Ευρωπαικής Ενωσης θέλει άδεια που σχετίζεται με τα πνευματικά δικαιώματα και αυτή η άδεια απο πλευράς Ελλάδας είναι πολύπλοκο θέμα. Η Γερμανία πχ. το έχει λύση αυτό.
Τα γνωρίζω αυτά γιατί η εταιρεία που εργάζομαι τώρα έχει σχέση με τηλεόραση και ήταν κάτι που ρώτησα απο την πρώτη συνέντευξη που έκανα σε αυτούς.
Νόμιμα πάντως τηλεοπτικό πρόγραμμα εκτός συνόρων μιας χωρας δεν μπορεί να μεταδοθεί.
Μου κάνει εντύπωση βέβαια γιατί ειδικά στην Ευρωπαική Ενωση που έχει εσωτερική μεταστάνευση οι πολίτες που εργάζονται σε άλλη χώρα δεν μπορούν να δουν τηλεοπτικό πρόγραμμα τις χώρας καταγωγής τους.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
355
Πόντοι
36
καλημερα σε ολους.
υπαρχει σελιδα να κατεβασω απευθειας σε φλασακι windows7 στα ελληνικα και σπασμενα ετοιμα για να τα περασω σε λαπτοπ;
Μπορείς να κατεβάσεις το iso και με το rufus απο εδώ ->  δημιουργείς το φλασάκι δουλεύει πολλή καλά.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Μπορείς να κατεβάσεις το iso και με το rufus απο εδώ ->   δημιουργείς το φλασάκι δουλεύει πολλή καλά.
κατεβαζεις το αρχειο σε υπολογιστη το αποθηκευης σε φλασακι και μετα το χρησιμοποιεις αν καταλαβα καλα;

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
355
Πόντοι
36
κατεβαζεις το αρχειο σε υπολογιστη το αποθηκευης σε φλασακι και μετα το χρησιμοποιεις αν καταλαβα καλα;
- Κατεβάζεις το αρχείο
- Συνδέεις το φλασάκι στο PC
- Εκτελείς το πρόγραμμα επιλέγεις το κατεβασμένο αρχείο και το πρόγραμμα ετοιμάζει το φλασάκι για να εκκινήσεις ένα PC και να εκαταστήσεις Windows.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
- Κατεβάζεις το αρχείο
- Συνδέεις το φλασάκι στο PC
- Εκτελείς το πρόγραμμα επιλέγεις το κατεβασμένο αρχείο και το πρόγραμμα ετοιμάζει το φλασάκι για να εκκινήσεις ένα PC και να εκαταστήσεις Windows.
τα εκανα ολα τα παραπανω. δεν μου βγαζει ομως καποια επιλογη να κατεβασω τα windows7.
απο που θα τα κατεβασω;

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
355
Πόντοι
36
τα εκανα ολα τα παραπανω. δεν μου βγαζει ομως καποια επιλογη να κατεβασω τα windows7.
απο που θα τα κατεβασω;
Χρησιμοποιείς torrent για να κατεβάζεις ταινίες;
Μπορείς να ψάξεις εκει δεν μπορώ να βοηθήσω σε αυτό παραπάνω φίλε γιατί δεν καταβάζω με torrent.
Εαν δεν βιάζεσαι πολλή στείλε μου πμ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom