LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 353
- Πόντοι
- 36
Δεν σου εμφανίζει τις παρακάτω οθόνεςφορματ πηγα να κανω και περασω win10 αλλα δεν κανει.
Δεν σου εμφανίζει τις παρακάτω οθόνεςφορματ πηγα να κανω και περασω win10 αλλα δεν κανει.
οχι.Δεν σου εμφανίζει τις παρακάτω οθόνες
οχι.
κανει την προετοιμασια μου λεει οτι ειναι οκ για εγκατασταση και ενω ξεκιναει μετα απο λιγο σβηνει και επιστρεφει στα 7αρια.
δοκιμασα να κατεβασω και απο την σελιδα τις microsoft την εγκατασταση που εχει για τα 10αρια και κανει παλι το ιδιο.
Πιθανόν ο δίσκος σου είναι GPT και πρέπει να των μετατρέψεις σε MBRοχι.
κανει την προετοιμασια μου λεει οτι ειναι οκ για εγκατασταση και ενω ξεκιναει μετα απο λιγο σβηνει και επιστρεφει στα 7αρια.
δοκιμασα να κατεβασω και απο την σελιδα τις microsoft την εγκατασταση που εχει για τα 10αρια και κανει παλι το ιδιο.
πως βλεπω αν ειναι ο δισκος gpt h mbr;Πιθανόν ο δίσκος σου είναι GPT και πρέπει να των μετατρέψεις σε MBR
Αυτό που έχω εγώ και έχω συστήσει και σε φίλους είναι:και πως να το κανω δηλαδη;
πως βλεπω αν ειναι ο δισκος gpt h mbr;
και πως γινετε η μετατροπη;
lenovo s10-2
αυτο ειναι το λαπτοπ.
ειναι το μικρο.
τυπε αμα ειναι να μαθω linux στο θειο μου που ειναι 70 χρονων καλυτερα να τον στειλω να μαθει κινεζικα.
Ρε τύπε, αυτό είναι σαν το netbook που έχω κι εγώ.
Δεν αντέχει Windows 10 αυτό. Αφού το θες μόνο για Internet, βάζεις Linux και καθάρισες.
Μπορείς να βάλεις οποιαδήποτε διανομή linux θέλεις να εγκαταστήσεις MATE-Compiz σαν περιβάλον εργασίας (ολες οι διανομες το έχουν και μαλιστα μερικές όπως Fedora το έχουν και σε iso) του βάζεις τα εικονίδια στο desktop ρυθμίζεις το update μια φορά την εβδομάδα και είναι ο καλύτερος του χωριού. Εαν είναι και μερακλής ο θείος και θέλει και τσοντουλα στο ιντερνετ δεν έχει και πολλή μεγάλο κίνδυνο να τσιμπήσει ιούς και άλλα διάφορα. Τι καλύτερο.τυπε αμα ειναι να μαθω linux στο θειο μου που ειναι 70 χρονων καλυτερα να τον στειλω να μαθει κινεζικα.
τυπε αμα ειναι να μαθω linux στο θειο μου που ειναι 70 χρονων καλυτερα να τον στειλω να μαθει κινεζικα.
Ετσι μου ειπαν ετσι σου λεω, γιαυτο σε ειπα γιατι δεν κανουν μια ερωτηση εκει που δεν κοστιζει, θα προσπαθησω να μαθω λεπτομερειες αν ερθουν φετος, αν ηξερα γερμανικα θα το μαθαινα γρηγοροτερα αλλα δυστυχως δεν γνωριζωΒασικά σε όλο αυτό μου κάνει εντύπωση ότι πρέπει να πας στο δήμο και οτι είναι μεσω Γερμανικού δημόσιου φαντάζομαι εννοεις τα ελευθερα που στην εδώ δεν είναι γιατί κάθε χρόνο σου στέλνουν λογαριασμό και πληρώνεις όπως ακριβώς με των λογαριασμό της ΔΕΗ που πληεώνεις την ΕΡΤ. Εαν μπορεις στείλε μου αναλυτικά κάποιες λεπτομέρειες. Πάντως το θέμα δεν ακριβώς στα κανάλια αλλά στα πνευματικά δικαιώματα των ταινιών. Για παράδειγμα η ταινία ας πούμε Star Wars η εταιρεία παραγωγής την διαχωρίζει ανάλογα με την χώρα που θα προβληθεί άλλη τμη κλπ. Εκεί είναι το θέμα.
Αλλά θα χαω να μάθω εάν έχει αλλάξει κάτι και γίνεται.
Τυπε αν τρεξει το μιντ στο νετμπουκ που εχει θα πεθανει ο θειος περιμενοντας το λοαντινγκ σε μια σελιδα του FB :SΤο linux mint που ανεφερα δεν εχει καμιά απολύτως διαφορά απο τα windows. Τουναντίον, κατά περίπτωση ειναι σαφώς ευκολότερα από τα windows.
Όταν λες σβήνω, τι εννοείς; Shutdown?
Επίσης, όταν λες ξανα-ανοίγει, εννοείς reboot?
Καλησπέρα φίλε,Οταν σβήνω τον η/υ μου , που εχει Windows 10
ξαφνικά μπαίνει σε αναστολή λειτουργιας , αντι να σβήσει οποτε οταν κουνάω το ποντίκι , ξανά ανοίγει
Πως λύνεται αυτο το πρόβλημα ;