Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 300K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
ρε τυποι πως διαολο απενεργοποιησα τον ανταπτορα του μπλουτουθ σε λαπτοπ της ντελ  κ κυριως πως τον ενεργοποιω παλι?

cum gun

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Like
12
Πόντοι
1
Τυπε το πληκτρολόγιο σου έχει κάπου στα βοηθητικά το εικονίδιο του bt?
Στα f1 f2 κτλ...?
Αν ναι τότε πατας το Fn και το πλήκτρο που έχει αυτό το εικονίδιο
Για δες

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Έστω ότι κάποιος θέλει να κάνει image backup με το Acronis σε Sony Vaio S laptop, με W 10.
Πως σκατά το κάνει?  :headbang:
Θέλω να βάλω σκληρό SSD και δεν μπορώ να μπω στο BIOS να ξεκινήσω την διαδικασία με το αντίγραφο του δίσκου. :headbang: :headbang:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
ρε τυποι πως διαολο απενεργοποιησα τον ανταπτορα του μπλουτουθ σε λαπτοπ της ντελ  κ κυριως πως τον ενεργοποιω παλι?

Ειναι στην καρτελα με τις ρυθμίσεις .(κανε search ->bluetooth )
Αν δεν πιασει κανε επανεκκίνηση και ξαναπροσπαθησε.

Συνημμένα

• bl.jpg
    bl.jpg
    111,7 KB · Εμφανίσεις: 61

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Έστω ότι κάποιος θέλει να κάνει image backup με το Acronis σε Sony Vaio S laptop, με W 10.
Πως σκατά το κάνει?  :headbang:
Θέλω να βάλω σκληρό SSD και δεν μπορώ να μπω στο BIOS να ξεκινήσω την διαδικασία με το αντίγραφο του δίσκου. :headbang: :headbang:

Τυπε ποιον ssd πηρες?

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα παιδιά.

Έχω ένα tower Asus σχετικά καινούργιο, το έχω 1,5 χρόνο.
Έχω ηχεία 2.1 δηλαδή 2 ηχεία και 1 woofer.
Κάνω update τα drivers της κάρτας ήχου με το Driver Booster 2
και αυτό βάζει της Realtek HD audio device κτλ κτλ....
Το θέμα είναι ότι με του βάλω αυτούς τους drivers
κόβονται όλα τα μπάσα από τα κομμάτια και το woofer δεν παίρνει
σχεδόν καθόλου σήμα, βγάζει 5% μπάσου από ότι μπορεί  :S
Κάνω un-install τα drivers και όλα πάλι κομπλέ  :idiot:
Ξέρει κάποιος κάτι ???  :hi:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Καλησπερα

Ξερει κανεις καποιο προγραμμα για ΙΟS να βλεπει το DVR με audio support? Ειναι καταγραφηκο 4 καμερες cctv και ενα μικροφωνο.

fakkeit

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Πως σκατά το κάνει?  :headbang:

Προσωπικά στον αντίστοιχο SAMSUNG 250ρη χρησιμοποίησα το πρόγραμμα που σου δίνει μαζί με τον SSD έχοντας βάλει τον SSD σε εξωτερική θήκη και σύνδεση USB και τελικά έγινε το cloning χωρίς πρόβλημα! Εκτός αν για κάποιο λόγο θέλει να κάνεις μόνο backup οπότε κάντο και μετά απλά αντέγραψέ το στον SSD.

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
φιλτατα τεχνολογικα σαινια πως μπορω να επιλεξω ωστε να μην φαινεται η λιστα φιλων μου στο facebook κ δεξια στο τσατ να μην φαινεται η τοποθεσια την οποια βρισκομαι...ειχα παει προσφατα προς βορεια ελλαδα κ ελεγα σε ενα γκομενακι οτι ειμαι χαλκιδα,αλλα με εδωσε το ρουφιανικο το face

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.044
Πόντοι
1.486
Εχει μεριμνησει ο ..ειδημων γι'αυτό.SSD 250 GB,Το θεμα ειναι πώς θα τον βαλω....Βγαλε τον παλιο,βαλε τον καινουργιο,θα γινει μαλακια...
Καλημερα αδερφια..Μετα από 2 περίπου μήνες,ειμαι στην ευχαριστη θεση να ανακοινώσω την επιστροφή στην ομαλότητα του LAPTOP!!!!
Ο φιλος LONEMARVEL απέστειλε δισκο SSD 250GB SAMSUNG,με φορτωμένα τα win7 64-bit,office 2016 και drivers κομπλε...
Με το skype και το teamViewer σε πληρη εφαρμογη,εβγαλα παλιο δισκο-για τον οποίο μου εστειλε και usb συνδεσης με το PC για back-up αρχειων-εβαλα τον καινούργιο και το LAPTOP ανοιγει και φορτωνει σε 34 δευτερολεπτα...
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Γκουρού του thread,ο οποίος εδωσε ρεστα για μια ακόμη φορα...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΥΓ:Τωρα βεβαια προεκυψαν και καποια αλλα θεματακια,οπως χαλασε η μπαταρία και παρηγγειλα αλλη και εσπασε το βυσματακι usb ενος WD εξωτερικού που ειχα και αναγκαστηκα να παραγγειλω κουτι..Θα σας ζητησω εκ νεου οδηγίες τοποθετησης του δισκου στο καινουργιο κουτί..Αλλα αμα δε σας σπαω τα α@@@α ,πώς θα περνα η μερα??
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
355
Πόντοι
36
Περιτό να πω ότι με έπιασε κρύος ιδρώτας όταν είδα νέο post από εσένα σε αυτό το threat

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.044
Πόντοι
1.486
Δεν μου απάντησες όμως...Τι ειναι αυτό???
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• Χωρίς τίτλο.jpg
    Χωρίς τίτλο.jpg
    220,4 KB · Εμφανίσεις: 63

Difra76

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
ευχαριστώ! διάβασα πολύ καλές κριτικές και γι' αυτό κατέληξα εκεί.
τώρα αρκεί να βρω πως θα μπω στο BIOS.  :headbang: :headbang: :headbang:

Αν εχεις πληκτρο assist δοκιμασε να το κρατησεις πατημενο οταν βάζεις σε λειτουργια τον υπολογιστη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom