Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.432
Πόντοι
33.818

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Για δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το screensaver που δείχνει τις φωτογραφίες που έχεις στο pc σου.
Το πλαίσιο του παραθύρου γράφει οτι αυτο δημιουργει το πρόβλημα.
Το  βγαζει και αλλού φιλε,οχι μονο στο screen saver,με την αναλογη αναφορα..Τελος παντων τωρα εχει σταματήσει-απο χτες-..
Ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο-αρχιζω να σας τα σπαω παλι!  :grin: :grin:-:
Μου ειπε ο LONEMARVEL προηγουμενως να κανω ενα windows update.Αλλα για κανενα 20λεπτο εψαχνε ενημερωσεις και δεν εγραφε κατι και το ακυρωσα..Ειναι φυσιολογικό τοση ωρα,να το ξαναρχίσω?

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
Το  βγαζει και αλλού φιλε,οχι μονο στο screen saver,με την αναλογη αναφορα..Τελος παντων τωρα εχει σταματήσει-απο χτες-..
Ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο-αρχιζω να σας τα σπαω παλι!  :grin: :grin:-:
Μου ειπε ο LONEMARVEL προηγουμενως να κανω ενα windows update.Αλλα για κανενα 20λεπτο εψαχνε ενημερωσεις και δεν εγραφε κατι και το ακυρωσα..Ειναι φυσιολογικό τοση ωρα,να το ξαναρχίσω?
Θα κάνει αρκετή ώρα ( μπορεί και πάνω από 2 ) οπότε μην το ακυρώνης

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Οκ,αρχιζω εκ νεου... :thumbsup: :thumbsup:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Όταν είχα αγοράσει το πισι μου (πίσω το 10) μετά από κάνα χρόνο άρχισε να πετάει στο άκυρο εντελώς σε random χρόνους μπλε οθόνες με μυνήματα τύπου irql και άλλα συναφή. Αυτό γινόταν επί καιρό μέχρι που κάνοντας δοκιμές, format, update drivers σύνδεση και αποσύνδεση κάθε usb συσκευής, αλλαγή οθόνης , σύνδεση σε διαφορετική μπρίζα, διαφορετικά windows και άλλα πολλά τελικά έκανα μια ύστατη προσπάθεια και αντί για duall channel έβαλα τις ram σε διαφορετικά slots. Το πρόβλημα εξαφανίστηκε για πολύ καιρό και νόμιζα ότι παίζει κάτι με τα σλοτ της μητρικής.

Μετά από μήνες το πρόβλημα επανήλθε αλλά αυτή τη φορά αντί για μπλέ οθόνες κάνει ρεσταρτ μόνο του (κατά το ρεσταρτ το φαν του επεξεργαστή ανεβάζει στροφές σε φάση που να λες θα απογειωθεί και μόλις μπεί στα windows κατεβαίνει σε κανονικές στροφές). Αυτό ποια παρουσιάζετε μόνο όταν ανοίγω πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο.

Περίεργα πράγματα, έχει κανείς καμιά ιδέα?

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
Όταν είχα αγοράσει το πισι μου (πίσω το 10) μετά από κάνα χρόνο άρχισε να πετάει στο άκυρο εντελώς σε random χρόνους μπλε οθόνες με μυνήματα τύπου irql και άλλα συναφή. Αυτό γινόταν επί καιρό μέχρι που κάνοντας δοκιμές, format, update drivers σύνδεση και αποσύνδεση κάθε usb συσκευής, αλλαγή οθόνης , σύνδεση σε διαφορετική μπρίζα, διαφορετικά windows και άλλα πολλά τελικά έκανα μια ύστατη προσπάθεια και αντί για duall channel έβαλα τις ram σε διαφορετικά slots. Το πρόβλημα εξαφανίστηκε για πολύ καιρό και νόμιζα ότι παίζει κάτι με τα σλοτ της μητρικής.

Μετά από μήνες το πρόβλημα επανήλθε αλλά αυτή τη φορά αντί για μπλέ οθόνες κάνει ρεσταρτ μόνο του (κατά το ρεσταρτ το φαν του επεξεργαστή ανεβάζει στροφές σε φάση που να λες θα απογειωθεί και μόλις μπεί στα windows κατεβαίνει σε κανονικές στροφές). Αυτό ποια παρουσιάζετε μόνο όταν ανοίγω πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο.

Περίεργα πράγματα, έχει κανείς καμιά ιδέα?
Οπως περιγράφης και το ιστορικό που αναφέρεις σε δύο πράγματα πάει το μυαλό μου ,ητρική και τροφοδοτικό.
Για το τροφοδοτικό μπορείς να πας σε κάποιο ηλεκτρονικό να το μετρήση.
Για την μητρική εαν έχεις όρεξη μπορώ να σου προτείνω κάτι. Θα χρειαστής ένα motherboard pci card code post και μπορείς να το κοιτάξης.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Οπως περιγράφης και το ιστορικό που αναφέρεις σε δύο πράγματα πάει το μυαλό μου ,ητρική και τροφοδοτικό.
Για το τροφοδοτικό μπορείς να πας σε κάποιο ηλεκτρονικό να το μετρήση.
Για την μητρική εαν έχεις όρεξη μπορώ να σου προτείνω κάτι. Θα χρειαστής ένα motherboard pci card code post και μπορείς να το κοιτάξης.
Έχω αλλάξει τροφοδοτικό πριν 2 χρόνια (το πρόβλημα προ υπήρχε καιρό)..τώρα αν χάλασε και αυτό δεν το ξέρω...

Για πες τι είναι το motherboard pci card code?

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
Έχω αλλάξει τροφοδοτικό πριν 2 χρόνια (το πρόβλημα προ υπήρχε καιρό)..τώρα αν χάλασε και αυτό δεν το ξέρω...

Για πες τι είναι το motherboard pci card code?
Είναι μια PCI card που εμφανίζει κάποιους κωδικούς λαθών εάν υπάρχει πρόβλημα με την μητρική.
Εαν μπορείς άνοιξε των Event Viewer ( Προβολή συμβάντων ) και κοίταξε τη αναφέρεται σαν λάθος την στιγμή που κάνει restart.
Εαν μπορείς κάνει ένα screenshot και ποσταρέτω εδώ.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Μαν απότι βλέπω έχει πολλά kernel-power δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό..βγάζω όμως σκριν σοτ και ένα άλλο σφάλμα που έβγαλε

Συνημμένα

• Untitled.png
    Untitled.png
    147,3 KB · Εμφανίσεις: 28

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
Το kernel-power είναι ένα πρόβλημα που σχετίζεται με το τροφοδοτικό.
Το δεύτερο δεν φαίνεται να είναι αιτία για επανεκκίνηση.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το kernel-power είναι ένα πρόβλημα που σχετίζεται με το τροφοδοτικό.
Το δεύτερο δεν φαίνεται να είναι αιτία για επανεκκίνηση.
Ρε γαμω τα turbo χ ουτε 2 χρονια δε κράτησε...λες αυτή τη φορά να πάω για άλλη μάρκα τροφ? Θέλω κάτι πάνω απο 650w και νομίζω βαράνε στα αυτιά οι τιμές..

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Γιατί όμως να το εμφανίζει το πρόβλημα μόνο όταν παίζει η ταινία? λες να ζορίζετε επειδή εχει το πισι απαιτήσεις απο καρτα γραφικων και επεξεργαστη όταν παιζει μπλου ρει?

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
Γιατί όμως να το εμφανίζει το πρόβλημα μόνο όταν παίζει η ταινία? λες να ζορίζετε επειδή εχει το πισι απαιτήσεις απο καρτα γραφικων και επεξεργαστη όταν παιζει μπλου ρει?
Φυσικά και έχει απαιτήσεις.
Η κάρτα γραφικών παίρνει τροφοδοσία και αυτή από το τροφοδοτικό;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Φυσικά και έχει απαιτήσεις.
Η κάρτα γραφικών παίρνει τροφοδοσία και αυτή από το τροφοδοτικό;
Ναι εννοειτε. Γενικα παιζω πολυ με madvr που ειναι προγραμμα που γονατιζει cpu/gpu

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
Ναι εννοειτε. Γενικα παιζω πολυ με madvr που ειναι προγραμμα που γονατιζει cpu/gpu
Θα επιμείνω να τσεκάρεις το τροφοδοτικό σου ή έχεις θέμα με την τάση του ρεύματος γενικά στο σπίτι σου.
Οπότε θέλεις κάποιο UPS ( κατα την γνώμη μου APC ) που διορθώνει και την υπόταση.

Κάτι τελευταίο Windows 10;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Θα επιμείνω να τσεκάρεις το τροφοδοτικό σου ή έχεις θέμα με την τάση του ρεύματος γενικά στο σπίτι σου.
Οπότε θέλεις κάποιο UPS ( κατα την γνώμη μου APC ) που διορθώνει και την υπόταση.

Κάτι τελευταίο Windows 10;
ναι

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Προβλημα με chrome ο οποιος καθε λιγο κλεινει μονο του και μου βγαζει οτι δεν τερματισε σωστα.Το εψαξα μονος εκανα κατι αλλαγες στις ρυθμισεις αλλα τιποτα.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
Προβλημα με chrome ο οποιος καθε λιγο κλεινει μονο του και μου βγαζει οτι δεν τερματισε σωστα.Το εψαξα μονος εκανα κατι αλλαγες στις ρυθμισεις αλλα τιποτα.
Για κοίτα κάτω δεξιά το πιο πιθανό τρέχει ο chrome. Κάνε εκεί δεξί πλήκτρο και δες τις ρυθμίσεις να μην ξεκινάει ο chrome εκεί.

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Για κοίτα κάτω δεξιά το πιο πιθανό τρέχει ο chrome. Κάνε εκεί δεξί πλήκτρο και δες τις ρυθμίσεις να μην ξεκινάει ο chrome εκεί.
Windows 7 εχω και κατω δεξια (στα κρυφα εικονιδια) δεν εχω κατι απο chrome ουτε στις ρυθμισεις το εχω να τρεχει στο παρασκηνιο.Εχω κανει απεγκατασταση εχω δοκιμασει να αλλαξω ρυθμισεις αλλα τιποτα.Επισης και ο Mozilla παγωνει για λιγα δευτερα αλλα δεν κρασαρει.Το χω ψαξει πολυ εκανα επαναφορα και πολλα αλλα αλλα τιποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom