LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 356
- Πόντοι
- 36
Με την πρώτη ευκαιρία κάνε ένα Windows Update ( Θα χρειαστή αρκετή ώρα ).Δεν μου απάντησες όμως...Τι ειναι αυτό???
Με την πρώτη ευκαιρία κάνε ένα Windows Update ( Θα χρειαστή αρκετή ώρα ).Δεν μου απάντησες όμως...Τι ειναι αυτό???
Περιτό να πω ότι με έπιασε κρύος ιδρώτας όταν είδα νέο post από εσένα σε αυτό το threat
Με την πρώτη ευκαιρία κάνε ένα Windows Update ( Θα χρειαστή αρκετή ώρα ).
Οχι εαν το κάνεις με sysprep
Αλήθεια δεν χτύπησε αφού τα 7 άλλαξαν hardware?
Οχι εαν το κάνεις με sysprep
Σκέφτηκες μήπως η δοκιμαστική έκδοση είναι με βάση την ημερομηνία... για αυτό κατέβασε άλλο antivirusκαλησπερα τυποι..ακουστε τι συνεβη..ειχα κατεβασει το avast την δοκιμαστικη εκδοση των 30 ημερων..οταν εληξε εκανα φορμα και δοκιμασα να το ξανακατεβασω! μου εγραφε ομως παλι οτι η δοκιμαστικη εκδοση εχει ληξει! σκεφτηκα οτι θα ειχε βαλει κανενα undeleted αρχειο και ετσι αλλαξα σκληρο και εβαλα εναν παλιο που ειχα στον οποιον ποτε δεν ειχα κατεβασει το εν λογω προγραμμα...το κατεβαζω και παλι τα ιδια! η δοκιμαστικη εκδοση εχει ληξει! πως γινεται αυτο ρε τυποι? καταγραφουν τελικα μεχρι και το serial number kai thn id του υπολογιστη μας? :S ξερει κανεις να απαντησει?
Αν εχεις πληκτρο assist δοκιμασε να το κρατησεις πατημενο οταν βάζεις σε λειτουργια τον υπολογιστη
με βαση την ημερομηνια? οχι δεν το σκεφτηκα αυτο αλλα και παλι δεν κολλαει αυτο που λες..που ξερουν ποιος το κατεβαζει? κατι σταμπαρανε..μαλλον την id του υπολογιστη πιστευω..Σκέφτηκες μήπως η δοκιμαστική έκδοση είναι με βάση την ημερομηνία... για αυτό κατέβασε άλλο antivirus
επισης τυποι προσοχη οσοι κατεβαζετε anti-virus.. κατεβασα το panda και ειχε μεσα trojan!
άλλαξες ποιον δίσκο;αυτόν που είχε τα win?καλησπερα τυποι..ακουστε τι συνεβη..ειχα κατεβασει το avast την δοκιμαστικη εκδοση των 30 ημερων..οταν εληξε εκανα φορμα και δοκιμασα να το ξανακατεβασω! μου εγραφε ομως παλι οτι η δοκιμαστικη εκδοση εχει ληξει! σκεφτηκα οτι θα ειχε βαλει κανενα undeleted αρχειο και ετσι αλλαξα σκληρο και εβαλα εναν παλιο που ειχα στον οποιον ποτε δεν ειχα κατεβασει το εν λογω προγραμμα...το κατεβαζω και παλι τα ιδια! η δοκιμαστικη εκδοση εχει ληξει! πως γινεται αυτο ρε τυποι? καταγραφουν τελικα μεχρι και το serial number kai thn id του υπολογιστη μας? :S ξερει κανεις να απαντησει?
καλησπερα τυποι..ακουστε τι συνεβη..ειχα κατεβασει το avast την δοκιμαστικη εκδοση των 30 ημερων..οταν εληξε εκανα φορμα και δοκιμασα να το ξανακατεβασω! μου εγραφε ομως παλι οτι η δοκιμαστικη εκδοση εχει ληξει! σκεφτηκα οτι θα ειχε βαλει κανενα undeleted αρχειο και ετσι αλλαξα σκληρο και εβαλα εναν παλιο που ειχα στον οποιον ποτε δεν ειχα κατεβασει το εν λογω προγραμμα...το κατεβαζω και παλι τα ιδια! η δοκιμαστικη εκδοση εχει ληξει! πως γινεται αυτο ρε τυποι? καταγραφουν τελικα μεχρι και το serial number kai thn id του υπολογιστη μας? :S ξερει κανεις να απαντησει?
Το θεμα ειναι να βρουμε τι διαβαζει το προγραμμα και δεν κατεβαινει παλι η δωρεαν εκδοση..στην registry αποκλειεται να εχει μεινει κατι μετα το φορμα..
Ναι τυπε..ενα δισκο εχει το λαπτοπ..ειναι αρκετα παλιο..του 2009άλλαξες ποιον δίσκο;αυτόν που είχε τα win?
Δοκίμασε με κάποιο πρόγραμμα να αλλάξεις την mac address της κάρτας δικτύου σου και ξαναπροσπάθησε.καλησπερα τυποι..ακουστε τι συνεβη..ειχα κατεβασει το avast την δοκιμαστικη εκδοση των 30 ημερων..οταν εληξε εκανα φορμα και δοκιμασα να το ξανακατεβασω! μου εγραφε ομως παλι οτι η δοκιμαστικη εκδοση εχει ληξει! σκεφτηκα οτι θα ειχε βαλει κανενα undeleted αρχειο και ετσι αλλαξα σκληρο και εβαλα εναν παλιο που ειχα στον οποιον ποτε δεν ειχα κατεβασει το εν λογω προγραμμα...το κατεβαζω και παλι τα ιδια! η δοκιμαστικη εκδοση εχει ληξει! πως γινεται αυτο ρε τυποι? καταγραφουν τελικα μεχρι και το serial number kai thn id του υπολογιστη μας? :S ξερει κανεις να απαντησει?
Δεν μου απάντησες όμως...Τι ειναι αυτό???