Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
καλησπερα τυποι..ακουστε τι συνεβη..ειχα κατεβασει το avast  την δοκιμαστικη εκδοση των 30 ημερων..οταν εληξε εκανα φορμα και δοκιμασα να το ξανακατεβασω! μου εγραφε ομως παλι οτι η δοκιμαστικη εκδοση εχει ληξει! σκεφτηκα οτι θα ειχε βαλει κανενα undeleted  αρχειο και ετσι αλλαξα σκληρο και εβαλα εναν παλιο που ειχα στον οποιον ποτε δεν ειχα κατεβασει το εν λογω προγραμμα...το κατεβαζω και παλι τα ιδια! η δοκιμαστικη εκδοση εχει ληξει! πως γινεται αυτο ρε τυποι? καταγραφουν τελικα μεχρι και το serial number kai thn id  του υπολογιστη μας?   :S ξερει κανεις να απαντησει?  :think:

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.626
Πόντοι
30.558
καλησπερα τυποι..ακουστε τι συνεβη..ειχα κατεβασει το avast  την δοκιμαστικη εκδοση των 30 ημερων..οταν εληξε εκανα φορμα και δοκιμασα να το ξανακατεβασω! μου εγραφε ομως παλι οτι η δοκιμαστικη εκδοση εχει ληξει! σκεφτηκα οτι θα ειχε βαλει κανενα undeleted  αρχειο και ετσι αλλαξα σκληρο και εβαλα εναν παλιο που ειχα στον οποιον ποτε δεν ειχα κατεβασει το εν λογω προγραμμα...το κατεβαζω και παλι τα ιδια! η δοκιμαστικη εκδοση εχει ληξει! πως γινεται αυτο ρε τυποι? καταγραφουν τελικα μεχρι και το serial number kai thn id  του υπολογιστη μας?   :S ξερει κανεις να απαντησει?  :think:
Σκέφτηκες μήπως η δοκιμαστική έκδοση είναι με βάση την ημερομηνία... για αυτό κατέβασε άλλο antivirus 

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Αν εχεις πληκτρο assist δοκιμασε να το κρατησεις πατημενο οταν βάζεις σε λειτουργια τον υπολογιστη

καλησπέρα, τον βρήκα τον συνδιασμό, είναι κάποιος άλλος αλλά υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα με το BIOS (που λόγω χρόνου δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ).
ευχαριστώ πολύ πάντως!!

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Σκέφτηκες μήπως η δοκιμαστική έκδοση είναι με βάση την ημερομηνία... για αυτό κατέβασε άλλο antivirus  
με βαση την ημερομηνια?  :think: οχι δεν το σκεφτηκα αυτο αλλα και παλι δεν κολλαει αυτο που λες..που ξερουν ποιος το κατεβαζει? κατι σταμπαρανε..μαλλον την  id  του υπολογιστη πιστευω..

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
επισης τυποι προσοχη οσοι κατεβαζετε anti-virus.. κατεβασα το panda  και ειχε μεσα trojan!

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
επισης τυποι προσοχη οσοι κατεβαζετε anti-virus.. κατεβασα το panda  και ειχε μεσα trojan!

έχω κάτι χρόνια να βάλω antivirus  :grin:
όποτε "νιώσω" κάτι κουμπώνω Esetnod32
και στα καπάκια uninstall  :grin: :grin: :grin:
αν ξέρεις δεν χρειάζεσαι τίποτα  :sunglasses:

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
εγω τελικα βολευτηκα με το deep freeze! κανεις ενα ρεσταρτ και ερχονται ολα στα ισια τους!  :rockon:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
πολυ προσφατα ενω ειχα ανοιξει την εφαρμογη win 7 manager και ενω ειχα κατα λαθος ανοικτο το u-torrent, μου βγηκε μυνημα στα αγγλικα οτι κρασαρε το u-torrrent

πραγματι οτι υπηρχε πριν εκει μεσα εχει σβηστει...πως θα το επαναφερω οπως πριν?

τοσο τα win 7 ultimate 64bit αλλα και το u-torrent version 2.1.1  τα εχω στα αγγλικα

thanks για την οποια βοηθεια

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
άλλαξες ποιον δίσκο;αυτόν που είχε τα win?

cum gun

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Like
11
Πόντοι
1

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
καλησπερα τυποι..ακουστε τι συνεβη..ειχα κατεβασει το avast  την δοκιμαστικη εκδοση των 30 ημερων..οταν εληξε εκανα φορμα και δοκιμασα να το ξανακατεβασω! μου εγραφε ομως παλι οτι η δοκιμαστικη εκδοση εχει ληξει! σκεφτηκα οτι θα ειχε βαλει κανενα undeleted  αρχειο και ετσι αλλαξα σκληρο και εβαλα εναν παλιο που ειχα στον οποιον ποτε δεν ειχα κατεβασει το εν λογω προγραμμα...το κατεβαζω και παλι τα ιδια! η δοκιμαστικη εκδοση εχει ληξει! πως γινεται αυτο ρε τυποι? καταγραφουν τελικα μεχρι και το serial number kai thn id  του υπολογιστη μας?  :S ξερει κανεις να απαντησει?  :think:
Δοκίμασε με κάποιο πρόγραμμα να αλλάξεις την mac address της κάρτας δικτύου σου και ξαναπροσπάθησε.

Dragoon

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Δεν μου απάντησες όμως...Τι ειναι αυτό???
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Για δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το screensaver που δείχνει τις φωτογραφίες που έχεις στο pc σου.
Το πλαίσιο του παραθύρου γράφει οτι αυτο δημιουργει το πρόβλημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom