Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
To chipset είναι c-media οπότε μου έδωσες μια ιδέα μιας και η c-media βγάζει ανανεωμένους drivers. Δεν την αγόρασε η Creative απλά η Auzentech έβγαζε κάποιες κάρτες με Creative τσιπάκια. Γενικά δεν θα χρειαζόμουν drivers γιατί συνήθως χρησιμοποιώ asio αλλά σε μερικές εφαρμογές δεν υποστηρίζετε το asio όπως πχ στην αναπαραγωγή ταινιών με το mp-c.
Οτι θα παίξει ο ήχος στα Windows 10 είναι σίγουρο.
Απλά η απορία μου ήταν μήπως κάνεις κάτι επαγγελματικό με μουσικές και τέτοια και χρειαζόσουν κάποιες πιο συγκεκριμένες υπηρεσίες.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Και μετα απο 3 ωρες και κατι επισταμενων ελέγχων από τον ειδημονα του φορουμ,βγηκε η διαγνωση..
ΠΑΕΙ Ο ΔΙΣΚΟΟΟΟΣ!!!
Ευτυχώς ερχεται καινουργιος με τη βοηθεια του LONEMARVEL ο οποίος και ανελαβε να με βοηθησει  ..να τον τοποθετησω!!!
Αναψτε κανενα κερακι αδερφια γιατι θα γινει πανικός..Δεν πιανουν και τα χερια μου...
:priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

Φροντισε ο καινουργιος που ερχεται να ειναι ssd τουλαχιστον.

Παντως αν ο δισκος ηταν νεκρος οπως λες ουτε σε safe mode θα επαιζε.

Κανε ενα format και θα εισαι οκ και βαλε και ενα antivirus για να μην ξαναπαθεις τα ιδια.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Οτι θα παίξει ο ήχος στα Windows 10 είναι σίγουρο.
Απλά η απορία μου ήταν μήπως κάνεις κάτι επαγγελματικό με μουσικές και τέτοια και χρειαζόσουν κάποιες πιο συγκεκριμένες υπηρεσίες.
Επαγγελματικό δεν κάνω αλλά με ενδιαφέρει πολύ η ποιότητα του ήχου και φυσικά να στέλνω ανάλογα κάθε φορά 2 η πέντε κανάλια σωστά στα ηχεία.

Γιαυτό μου αρέσει το asio ή το wasapi επειδή δεν παρεμβάλλεται upmixing και upsampling.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
Και μετα απο 3 ωρες και κατι επισταμενων ελέγχων από τον ειδημονα του φορουμ,βγηκε η διαγνωση..
ΠΑΕΙ Ο ΔΙΣΚΟΟΟΟΣ!!!
Ευτυχώς ερχεται καινουργιος με τη βοηθεια του LONEMARVEL ο οποίος και ανελαβε να με βοηθησει  ..να τον τοποθετησω!!!
Αναψτε κανενα κερακι αδερφια γιατι θα γινει πανικός..Δεν πιανουν και τα χερια μου...
Εγώ

Συνημμένα

• Doctor.gif
    Doctor.gif
    180,2 KB · Εμφανίσεις: 52

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Ολα υπαρχουνε στο youtube.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΠΑΕΙ Ο ΔΙΣΚΟΟΟΟΣ!!!
Ευτυχώς ερχεται καινουργιος με τη βοηθεια του LONEMARVEL ο οποίος και ανελαβε να με βοηθησει  ..να τον τοποθετησω!!!

εσύ μόνο την σφουγγαρίστρα ξέρεις να κάνεις κουμάντο με τα χέρια... αυτήν που σφουγγαρίζεις το κομοδέσιο μούτσε...

πάρε δίσκο ssd... θα πετάει το καρούλι σου...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
εσύ μόνο την σφουγγαρίστρα ξέρεις να κάνεις κουμάντο με τα χέρια... αυτήν που σφουγγαρίζεις το κομοδέσιο μούτσε...

πάρε δίσκο ssd... θα πετάει το καρούλι σου...
Εχει μεριμνησει ο ..ειδημων γι'αυτό.SSD 250 GB,Το θεμα ειναι πώς θα τον βαλω....Βγαλε τον παλιο,βαλε τον καινουργιο,θα γινει μαλακια...

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εχει μεριμνησει ο ..ειδημων γι'αυτό.SSD 250 GB,Το θεμα ειναι πώς θα τον βαλω....Βγαλε τον παλιο,βαλε τον καινουργιο,θα γινει μαλακια...

ποιό λάπτοπ και μοντέλλο έχεις ??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εδώ οδηγίες για toshiba satellite

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16

ουτε ενα κατσαβιδι δεν εχεις πιασει στη ζωη σου ?  :headbang:
(και θες να κοψεις και κεφαλια με το σπαθι τρομαρα σου  :2funny:)

καλοριζικο το laptop της μικρης - βαλ'της ubuntu και libreoffice και καθαρισες (αν μαθει σε win μετα θα μας γκρινιαζεις 2 φορες - μια για το δικο σου και μια για της πιτσιρικας)

επειδη την εχω πατησει πολλες φορες με καλωδια που δεν κανουν καλες επαφες και φαινεται ο δισκος χτυπημενος- πριν την αγορα του νεου δισκου - βγαλε τον παλιο - κανε ενα καλο καθαρισμο στις επαφες (ευκαιρια να καθαρισεις και τα ανεμιστηρακια) και ξαναδοκιμασε τον (με τον ssd βεβαια το δικο σου θα σου φαινεται καλυτερο απο το καινουργιο  :2funny:) - σκεψου ποσα θα δωσεις και αποφασισε

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
καλησπερα και απο εμενα σε ολη την παρεα..
Τωρα ειδα το forum ... θα προσπαθησω να δωσω μια άλλη τοποθέτηση σχετικα με τα Windows 10. Πολλοι θα προσπαθησουν να τα βαλουν, ΛΙΓΟΙ όμως θα ειναι ευχαριστημενοι. Ο λόγος είναι απλός. Διαθέτει ενα μηχανισμο ελεγχου καταγραφής Software όλου του υπολογιστή όπου χωρις να το θελεις αποστέλλετε προς έλεγχο στη Microsoft. Ετσι αν εχεις πειρατικο προγραμμα και δουλευει κάποια στιγμή μπορεί να σου σταματήσει να δουλεύει αποτομα.

Οι redirect σελιδες που βγάζεις οσο και να το καθαριζεις μπορει να σου βγαινουν διοτι αν παραδειγμα εχεις στο desktop link του ΙΕ και το πατας για να ανοιξει ο ΙΕ εκεινο εχει παει και έχει γραψει διπλα να ανοιγει και την σελιδα αυτή. Αυτό δεν στο βγάζει κανενα malware προγραμμα παρα μονο εσυ

φιλικα

Απλά κοβεις την επιλογή να στέλνει report στη microsoft

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
ΠΑΕΙ Ο ΔΙΣΚΟΟΟΟΣ!!!
Ευτυχώς ερχεται καινουργιος με τη βοηθεια του LONEMARVEL ο οποίος και ανελαβε να με βοηθησει  ..να τον τοποθετησω!!!

Φώναξε κανένα ΗΝ  για βοήθεια!!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Καλημερα αδερφια και ρεμαλια!
τελικά πηρα στην κορη μου αυτό,399 ευρω...Ακούω σχολια και πώς θα κατεβασω τα ελληνικά..

Δεν χρειάζεται να κατεβάσεις ελληνικά. Απλά θα δηλώσεις κύρια ή δευτερεύουσα γλώσσα και πληκτρολόγιο τα ελληνικά και θα τα κάνουν όλα μόνα τους τα windows.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
καλησπερα σε ολους.
πριν 1 μηνα εκανα αναβαθμιση απο windows7 σε 10 με σπασμενα 7αρια σε σταθερο pc. ο υπολογιστής δουλευε παρα πολυ καλα μεχρι εχθες που εβγαλε την εξης μαλακια-μηνυμα.

DRIVER_POWER_STATE_FAILURE.(καντε ηλεκτρονικη αναζητηση για πληροφοριες).

αφου εκανα επανεκκίνηση τον υπολογιστή με το χέρι γιατί έφαγε κόλλημα το pc, γκουγκλαρισα το παραπανω μηνυμα για να δω τι συμβαινει και μου εβγαλε 5-10 παπαριες διαφορετικες για καθε προβλημα. μηπως ετυχε σε κανεναν τοι ιδιο προβλημα;
ξερεις κανεις πως διορθωνετε;

Επισκέπτης
Καλημέρα εμφανίστηκε αυτό το πρόβλημα στον λογαριασμό μου στο Facebook [video]https://cybersecurity.gr/facebook-malware-cleaner/[/video]
Εκανα καποια σκανς με διαφορα μαραφετια αλλα δεν βρηκα κατι.Δεν μπορω να εγκαταστησω το malwarebytes μου βγαζει error και το hitmanpro γιατι το ειχα χρησιμοποιησει στο παρελθον.Κατεβασα το panda antivirus και εκανα σκαν δεν βρηκε κατι.
Παω να κανω αυτο που λεει το αποπανω λινκ που ποσταρα αλλα στο 56% κολλαει και δεν προχωραει
Τι να κανω; στο fb δεν με αφηνει να ποσταρω λινκς ουτε στην συνομιλια ουτε στην ενημερωση.
Μηπως να μου βγαζει αυτο το μνμ επειδη ειχα μπει αυτες τις μερες απο αλλον κοινοχρηστο υπολογιστη; Προσπαθησα να μπω με αλλο λογαριασμο στο facebook εκει δεν ειχα κανενα πρόβλημα
Τι λετε να κανω; Εχει συμβει και σε καποιον αλλον αυτο; Πως το έλυσε

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Καλημέρα εμφανίστηκε αυτό το πρόβλημα στον λογαριασμό μου στο Facebook [video]https://cybersecurity.gr/facebook-malware-cleaner/[/video]
Εκανα καποια σκανς με διαφορα μαραφετια αλλα δεν βρηκα κατι.Δεν μπορω να εγκαταστησω το malwarebytes μου βγαζει error και το hitmanpro γιατι το ειχα χρησιμοποιησει στο παρελθον.Κατεβασα το panda antivirus και εκανα σκαν δεν βρηκε κατι.
Παω να κανω αυτο που λεει το αποπανω λινκ που ποσταρα αλλα στο 56% κολλαει και δεν προχωραει
Τι να κανω; στο fb δεν με αφηνει να ποσταρω λινκς ουτε στην συνομιλια ουτε στην ενημερωση.
Μηπως να μου βγαζει αυτο το μνμ επειδη ειχα μπει αυτες τις μερες απο αλλον κοινοχρηστο υπολογιστη; Προσπαθησα να μπω με αλλο λογαριασμο στο facebook εκει δεν ειχα κανενα πρόβλημα

γυρνα την ημερομηνία πίσω και ξανα σκαναρε με το hitmanpro offline. To defender των windows βρήκε κατι?

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
καλησπερα σε ολους.
πριν 1 μηνα εκανα αναβαθμιση απο windows7 σε 10 με σπασμενα 7αρια σε σταθερο pc. ο υπολογιστής δουλευε παρα πολυ καλα μεχρι εχθες που εβγαλε την εξης μαλακια-μηνυμα.

DRIVER_POWER_STATE_FAILURE.(καντε ηλεκτρονικη αναζητηση για πληροφοριες).

αφου εκανα επανεκκίνηση τον υπολογιστή με το χέρι γιατί έφαγε κόλλημα το pc, γκουγκλαρισα το παραπανω μηνυμα για να δω τι συμβαινει και μου εβγαλε 5-10 παπαριες διαφορετικες για καθε προβλημα. μηπως ετυχε σε κανεναν τοι ιδιο προβλημα;
ξερεις κανεις πως διορθωνετε;
Καλησπέρα

Μήπως μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες για το PC/Laptop που έχεις;
Κάνε και ένα update σε drivers και BIOS να δεις τι γίνεται.

oneiros

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
1

μπες σε σειφ μοντ και κανε τα σκαν , εγκατεστησε και το μαλγουερμπαιτ... κατεβασε και το ccleaner

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom