tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
μπορω να βαλω ελληνικα να υποθεσω
και παλι ευχαριστω
βεβαίως....
μπορω να βαλω ελληνικα να υποθεσω
και παλι ευχαριστω
Ανοιχτό το παράθυρο.Και ήρθε πάλι η ώρα να σας τα σπάσω..Μετά από την ανάλυση με το malware και αφού έβγαλε 480 γαμω σκουληκα,τωρα απλα δεν ανοιγει! Τώρα τρέχω σε safe mode Όλα τα καθαριστικά,επαναφορά συσηματος δεν έχω οπότε τι άλλο μένει εκτός από το παει στο ποτάμι?
Μόνο με safe mode/network support ισωςΕλα ρε φανταστικε κομπιουτερα!!πες κατι να κανω...Μπορουμε να συνδεθουμε με safe mode?
Και ήρθε πάλι η ώρα να σας τα σπάσω..Μετά από την ανάλυση με το malware και αφού έβγαλε 480 γαμω σκουληκα,τωρα απλα δεν ανοιγει! Τώρα τρέχω σε safe mode Όλα τα καθαριστικά,επαναφορά συσηματος δεν έχω οπότε τι άλλο μένει εκτός από το παει στο ποτάμι?
Κανεις επανεκινηση και αντι για safe mode επιλέγεις Sefa Mode με Network SupportΝαι,τωρα ειμαι σε safe..Από αλλο σου μιλαω τωρα...Πως γινεται?
οκ,teamViewer ~anoixto...Κανεις επανεκινηση και αντι για safe mode επιλέγεις Sefa Mode με Network Support
Ελα ρε φανταστικε κομπιουτερα!!πες κατι να κανω...Μπορουμε να συνδεθουμε με safe mode?Ανοιχτό το παράθυρο.
Ναι,τωρα ειμαι σε safe..Από αλλο σου μιλαω τωρα...Πως γινεται?Μόνο με safe mode/network support ισως
Το κατάφερες μόνο σε safe mode ?
Ναι και το βγάζει τελείως συμβατό αλλά η εταιρία του hardware που με ενδιαφέρει έχει κλείσει και κατά συνέπεια δεν υπάρχουν επίσημοι drivers για την κάρτα.ετρεξες το προγραμμα που σου δείχνει την συμβατότητα υλικού για τα WIN10?
ναι.Ακόμα και απο 8,1 κανουν οι drivers,συνηθως.Ναι και το βγάζει τελείως συμβατό αλλά η εταιρία του hardware που με ενδιαφέρει έχει κλείσει και κατά συνέπεια δεν υπάρχουν επίσημοι drivers για την κάρτα.
Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν drivers της microsoft για την κάρτα?
Τι κάρτα είναι;Ναι και το βγάζει τελείως συμβατό αλλά η εταιρία του hardware που με ενδιαφέρει έχει κλείσει και κατά συνέπεια δεν υπάρχουν επίσημοι drivers για την κάρτα.
Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν drivers της microsoft για την κάρτα?
Κάρτα ήχου είναι auzentech meridianΤι κάρτα είναι;
Δεν υπάρχουν για 8.1 μαν η εταιρία έκλεισε το 11,12 αν θυμάμαι καλά. Μέχρι 7 έχει.ναι.Ακόμα και απο 8,1 κανουν οι drivers,συνηθως.
Μήπως την αγόρασε η Creative?Δεν υπάρχουν για 8.1 μαν η εταιρία έκλεισε το 11,12 αν θυμάμαι καλά. Μέχρι 7 έχει.
To chipset είναι c-media οπότε μου έδωσες μια ιδέα μιας και η c-media βγάζει ανανεωμένους drivers. Δεν την αγόρασε η Creative απλά η Auzentech έβγαζε κάποιες κάρτες με Creative τσιπάκια. Γενικά δεν θα χρειαζόμουν drivers γιατί συνήθως χρησιμοποιώ asio αλλά σε μερικές εφαρμογές δεν υποστηρίζετε το asio όπως πχ στην αναπαραγωγή ταινιών με το mp-c.Μήπως την αγόρασε η Creative?
Πάντως drivers θα βρεις μέσω του chipset δες αυτο --> Εαν φυσικά δεν κάνεις πολλή επαγγελματικό και θέλεις να τρέχεις και κάποια applications που βασίζονται στην κάρτα.
Και μετα απο 3 ωρες και κατι επισταμενων ελέγχων από τον ειδημονα του φορουμ,βγηκε η διαγνωση..Και ήρθε πάλι η ώρα να σας τα σπάσω..Μετά από την ανάλυση με το malware και αφού έβγαλε 480 γαμω σκουληκα,τωρα απλα δεν ανοιγει! Τώρα τρέχω σε safe mode Όλα τα καθαριστικά,επαναφορά συσηματος δεν έχω οπότε τι άλλο μένει εκτός από το παει στο ποτάμι?