Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 300K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ποιο βιντεο λες και τι δείχνει;Τα εχω βαλει σε λαπτοπ 6ετιας και πανε καλα.Τι προβλημα φοβασαι;
γενικα την παρουσιαση εννοω,οχι δε φοβαμαι κατι απλα δεν ειδα το κατι παραπανω αυτο εννοω,δλδ δε θα τα περασω ακμ θα περιμενω λιγο

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.044
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα αδερφια!
Καιρό ειχατε να με ακούσετε,ωρα να με υποστείτε και παλι!
Βρηκα αυτο το laptop για την κόρη μου,για πειτε γνωμες..
Και μια ερώτηση,τα 32gb ssd του σκληρού,τι χωρητικότητα αντιπροσωπεύουν?
Μη βαρατε αν ειπα μαλακια!

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.687
Πόντοι
31.558
Καλησπέρα αδερφια!
32 gb  :grin:
όσον αφορά το pc αυτό είναι θέμα τι το χρειάζεται...  

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
355
Πόντοι
36
Καλησπέρα αδερφια!
Βρε καλώς τον χρόνια και ζαμάνια.
Αυτό το μηχάνημα που βλέπεις θα κάνει πολλή βασικά πράγματα και όχι πολλά μαζί.
Δηλαδή περιήγηση στο Internet και επεξεργασία κειμένου μόνο. Εάν θελήσεις να κάνεις και κάποια φώτο επεξεργασία αστο.
Για παιχνίδια μόνο όσα είναι online.
Η απορία για τα 32Gb SSD είναι ακριβώς αυτό που διαβάζεις 32Gigabyte όπως μια micro SD κάρτα μνήμης που έχεις ( εάν εχεις ) φωτογραφική μηχανή ψηφιακή.
Κακό δεν είναι το μηχάνημα και είναι Toshiba μπορείς να το εμπιστευτείς και καλό service.
Αυτά τα λίγα.

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα αδερφια!

πρωτο και βασικοτερο - τι ηλικια εχει η κορη σου ?  :2funny:

για ultra με 11,5'' οθονη και 1 κιλο βαρος μια χαρα ειναι - μαλλον δεν θα την βολεψει ο μικρος σκληρος και η χαλια καμερα - πιθανοτατα με ενα tablet θα κανει καλυτερα την φιγουρα της - α και προσοχη στο πληκτρολογιο (δεν ειναι qwerty εκει που πας να το αγορασεις - οπως μαλλον ειναι συνηθισμενη)

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδη, τι διαφορά εχει απο το κοινο πληκτρολογιο?

ειναι αλλη η διαταξη των γραμματων - αυτο αλλαζει με τις ρυθμισεις αλλα αλλο θα πατας και αλλο θα βλεπεις - ευκολα μπερδευεσαι !

ενδεικτικα γερμανια ιταλια η διαταξη ειναι qwertz - βελγιο ολλανδια azerty - και ειδικοτερα στα σημεια πανω απο τους αριθμους (με το shift) οπως !@#$%^ η διαταξη ειναι αλλανταλλων - ακομα και το βρετανικο με το αμερικανικο πληκτολογιο εχουν εκει διαφορες

δεν μας ειπες ποσο ειναι η κορη σου ?  :2funny:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.044
Πόντοι
1.486
πρωτο και βασικοτερο - τι ηλικια εχει η κορη σου ?  :2funny:

για ultra με 11,5'' οθονη και 1 κιλο βαρος μια χαρα ειναι - μαλλον δεν θα την βολεψει ο μικρος σκληρος και η χαλια καμερα - πιθανοτατα με ενα tablet θα κανει καλυτερα την φιγουρα της - α και προσοχη στο πληκτρολογιο (δεν ειναι qwerty εκει που πας να το αγορασεις - οπως μαλλον ειναι συνηθισμενη)
δηλαδη, τι διαφορά εχει απο το κοινο πληκτρολογιο?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.044
Πόντοι
1.486
ειναι αλλη η διαταξη των γραμματων - αυτο αλλαζει με τις ρυθμισεις αλλα αλλο θα πατας και αλλο θα βλεπεις - ευκολα μπερδευεσαι !

ενδεικτικα γερμανια ιταλια η διαταξη ειναι qwertz - βελγιο ολλανδια azerty - και ειδικοτερα στα σημεια πανω απο τους αριθμους (με το shift) οπως !@#$%^ η διαταξη ειναι αλλανταλλων - ακομα και το βρετανικο με το αμερικανικο πληκτολογιο εχουν εκει διαφορες

Ρεμαλι,κομμένη η πλάκα,12 ειναι..Αντε μην αρχισω να παιρνω κεφαλια με το σπαθι! ;)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

Το πληκτρολόγιο το σεταρεις οπως θες αν εχεις windows 10. Το συγκεκριμένο όπως λέει είναι azerty.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
355
Πόντοι
36
Το πληκτρολόγιο αλλάζει την διάταξη αναλόγως την γλώσσα που έχεις ενεργοποιήσει την κάθε στιγμή ( layout ).
Οπως ο τόνος και το ερωτηματικό στο ελληνικό πληκτρ. είναι σε άλλη θέση από ότι στο US.
Μπορείς να τους ζητήσεις να σου δώσουν κάποιο με US πληκτρολόγιο 99% γίνεται αυτό. Πιθανολογό δεν είναι μεγάλο πρόβλημα αυτό.

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μπορείς να τους ζητήσεις να σου δώσουν κάποιο με US πληκτρολόγιο 99% γίνεται αυτό. Πιθανολογό δεν είναι μεγάλο πρόβλημα αυτό.

100% δεν γινεται - θελει ειδικη παραγγελια που δεν την κανει κανενας (ειναι σαν να ψαξεις στην ελληνικη αγορα για γερμανικο ή βελγικο πληκτρολογιο - δεν προκειται να βρεις - θα παρεις το us ή το gb αναλογα απο που τα εχουν παραγγειλει και θα πεις και ευχαριστω)

και ομως ειναι μεγαλο προβλημα η αλλαγη της διαταξης - ειδικα αμα εχεις συνηθισει για χρονια στην αντιστοιχια ενος πληκτρου 

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
355
Πόντοι
36
100% δεν γινεται - θελει ειδικη παραγγελια που δεν την κανει κανενας (ειναι σαν να ψαξεις στην ελληνικη αγορα για γερμανικο ή βελγικο πληκτρολογιο - δεν προκειται να βρεις - θα παρεις το us ή το gb αναλογα απο που τα εχουν παραγγειλει και θα πεις και ευχαριστω)

και ομως ειναι μεγαλο προβλημα η αλλαγη της διαταξης - ειδικα αμα εχεις συνηθισει για χρονια στην αντιστοιχια ενος πληκτρου 
Γερμανία που είμαι εγω μπορείς να ζητήσεις αλλαγή και γίνεται. Από πρωσοπική εμπειρία το λέω άλλωστε.

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Γερμανία που είμαι εγω μπορείς να ζητήσεις αλλαγή και γίνεται. Από πρωσοπική εμπειρία το λέω άλλωστε.

ωπα - πως και που το καταφερες αυτο ? - εγω εχω την ακριβως αντιθετη εμπειρια ! :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom