Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cum gun

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Like
11
Πόντοι
1
Φιλαράκι για μένα είναι ξεκάθαρο ότι έχει να κάνει με το wifi interference.
Πριν μπεις στην διαδικασία format  κτλ σιγουρεψου ότι είσαι οκ από τα σχετικα με το wifi channel.
Δοκιμασε και άλλα νούμερα.
Τι νούμερο έβαλες? Η αρχική ρύθμιση ήταν auto? Save έκανες όταν το άλλαξες?

Η κάρτα ασύρματου είναι ξεχωριστή?
Μήπως έχεις βάλει ξανά ασύρματο τηλέφωνο εκεί κοντά στο πισι?

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Παιδια καλησπερα..ο σταθερος μου εχει πανω μια μνημη ram 4 giga...μπορω να βαλω εξτρα μια οποιαδηποτε ειτε σε χωριτηκοτητα ειτε σε μαρκα αρκει και ειναι και εκεινη ddr3?? η πρεπει να ειναι ιδια χωριτικοτητα ειτε μαρκα με την αλλη? ευχαριστω

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.656
Πόντοι
31.558
Παιδια καλησπερα..ο σταθερος μου εχει πανω μια μνημη ram 4 giga...μπορω να βαλω εξτρα μια οποιαδηποτε ειτε σε χωριτηκοτητα ειτε σε μαρκα αρκει και ειναι και εκεινη ddr3?? η πρεπει να ειναι ιδια χωριτικοτητα ειτε μαρκα με την αλλη? ευχαριστω
4 giga που εχεις στον υπολογιστή σου ειναι σε ζευγάρι, δηλαδή 2+2 giga ? η μόνη της ?

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.656
Πόντοι
31.558
λοιπόν η άλλη 4αρα πρέπει να ειναι ίδιας μάρκας ίδιας χωρητικότητας  για να εχεις πλέον όλα  τα πλεονεκτήματα της DDR μνήμης που μέχρι πρότινος δεν είχες. Ελπίζω μόνο να χεις 64 bit λειτουργικό για να σου αναγνωρίσει τα 8, όπως και η μητρική να στα αναγνωρίζει

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Οχι φίλε πρέπει να βρείς ακριβώς τον ίδιο τύπο με την ήδη υπάρχουσα.
Δες λίγο σε αυτό το άρθρο έχει έναν πίνακα με τους τύπους --> Και για να δεις των τύπο της μνήμης εδώ -->

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
ναι εχω windows 7 64αρια..τρεχα γυρευε τωρα θα πουλιεται η ιδια με αυτην που εχω ποιος ξερει θελει ψαξιμο...ευχαριστω πολυ παιδια για το ενδιαφερον σας

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
ναι εχω windows 7 64αρια..τρεχα γυρευε τωρα θα πουλιεται η ιδια με αυτην που εχω ποιος ξερει θελει ψαξιμο...ευχαριστω πολυ παιδια για το ενδιαφερον σας
Τον τύπο του motherboard που έχεις εαν μπορείς να δώσεις;

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.656
Πόντοι
31.558
θα βρεις λίγο ψάξιμο θέλει, skroutz η στην Στουρνάρη Αθήνα

cum gun

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Like
11
Πόντοι
1
Κατεβάζεις belarc advisor το τρέχεις και στο τέλος  σου το εμφανίζει μαζί με όλο το setup του υπολογιστή σου

Αφού δε ρίχνουμε κάνα μπουτζο ας φτιάξουμε κάνα μπιτζι

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Κατεβάζεις belarc advisor το τρέχεις και στο τέλος  σου το εμφανίζει μαζί με όλο το setup του υπολογιστή σου

Αφού δε ρίχνουμε κάνα μπουτζο ας φτιάξουμε κάνα μπιτζι
κομπλε θα ποσταρω το βραδυ... και απο μπουτζο καλα παμε ας μην εχουμε παραπονο

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα που να βρισκει τα ασυρματα δικτυα που ειναι κρυφα;

μηπως πατησε ο γειτονας εκανε καμια μαλακια καταλαθος και εκανε το ασυρματο δικτυο να ειναι κρυφο;

ισως ρωταω μαλακια τωρα, διοτι το κινητο βρισκει κανονικα το δικτυο και συνδεετε.
στο κινητο το εχεις αποθηκευσει το δικτυο και συνδεεται ή κανεις σαρωσει και στο δειχνει;Αν θες κατεβασε το fing ισως σε βοηθησει να δεις τι τρεχει.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
στο κινητο το εχεις αποθηκευσει το δικτυο και συνδεεται ή κανεις σαρωσει και στο δειχνει;Αν θες κατεβασε το fing ισως σε βοηθησει να δεις τι τρεχει.
στο κινητο το ειχα αποθηκευμενο, το εχω διαγραψει αρκετες φορες, κανω σαρωση το βρισκει, βαζω κωδικο και μπαινει κανονικα.

τι πρoγραμμα ειναι αυτο που προτεινεις;

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Ανυπομονώ για το αποτέλεσμα
κουβαλησαμε με εναν κολλητο τον σταθερο του απο το σπιτι, και εφερε και το λαπτοπ του μαζι. καναμε εγκατασταση το προγραμμα τις ασυρματης κεραιας τις δικης μου στο σταθερο του και συνδεθηκε κανονικα στο δικτυο του γειτονα. τα ιδια και με το λαπτοπ του, συνδεθηκε και αυτο.
αρα προβλημα απο ρουτερ-ασυρματη καρτα, δεν υπαρχει. ο δικος μου ο σταθερος συνεχιζει να μην βρισκει το ασυρματο δικτυο του γειτονα, και να μπαινει σε αλλα δικτυα κανονικα. νομιζω οτι ειναι προβλημα λειτουργικου, και μαλλον πρεπει να γινει φορματ. δεν ξερω τωρα αν εχεις να προτεινεις κατι αλλο μετα απο ολα αυτα.

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456
κουβαλησαμε με εναν κολλητο τον σταθερο του απο το σπιτι, και εφερε και το λαπτοπ του μαζι. καναμε εγκατασταση το προγραμμα τις ασυρματης κεραιας τις δικης μου στο σταθερο του και συνδεθηκε κανονικα στο δικτυο του γειτονα. τα ιδια και με το λαπτοπ του, συνδεθηκε και αυτο.
αρα προβλημα απο ρουτερ-ασυρματη καρτα, δεν υπαρχει. ο δικος μου ο σταθερος συνεχιζει να μην βρισκει το ασυρματο δικτυο του γειτονα, και να μπαινει σε αλλα δικτυα κανονικα. νομιζω οτι ειναι προβλημα λειτουργικου, και μαλλον πρεπει να γινει φορματ. δεν ξερω τωρα αν εχεις να προτεινεις κατι αλλο μετα απο ολα αυτα.
Πριν κάνεις format, δοκίμασε κάτι πιο απλό. Φτιάξε ένα νέο προφίλ χρήστη και δες αν θα κάνεις τη δουλειά σου.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Πριν κάνεις format, δοκίμασε κάτι πιο απλό. Φτιάξε ένα νέο προφίλ χρήστη και δες αν θα κάνεις τη δουλειά σου.
φιλε μου το εκανα και αυτο. καμια διαφορα. το ιδιο πραγμα ακριβως.παλι δεν εμφανιζετε το δικτυο που θελω

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Καλή δύναμη με το format.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Καλή δύναμη με το format.
εγινε φορματ στον υπολογιστη. περαστικαν windows7 ξανα και λειτουργει κανονικα οπως πριν. βρισκει ολα τα ασυρματα και το ασυρματο δικτυο του γειτονα. απο οτι φαινετε ητανε λειτουργικο καθαρα το προβλημα. δεν εξηγητε αλλιως.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
εγινε φορματ στον υπολογιστη. περαστικαν windows7 ξανα και λειτουργει κανονικα οπως πριν. βρισκει ολα τα ασυρματα και το ασυρματο δικτυο του γειτονα. απο οτι φαινετε ητανε λειτουργικο καθαρα το προβλημα. δεν εξηγητε αλλιως.
Αυτό ήταν το πρόβλημα δεν υπήρχε αμφιβολία. Αλλωστε το έδειξε όταν δοκίμασες την κάρτα σε άλλο PC.
Απλά το όλο θέμα ήταν να βρούμε το πρόβλημα των Windows. Για αυτό σου ζητούσα να σημειώσεις την IP και όλα τα υπόλοιπα.
Το κακό είναι ότι θα έπρεπε να το βλέπω για να το ψάξω παραπάνω.
Αλλωστε το format είναι η τελευταία λύση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom