ο φιλος που εκανε το φορματ ηρθε με το λαπτοπ του και εφερε και δικη του ασυρματη κεραια εξωτερικη. βαλαμε την δικη του ασυρματη σε εμενα και ο υπολογιστης μου βρηκε το δικτυο του γειτονα απευθειας και μπηκε κανονικα. βαλαμε την δικη μου κεραια στο λαπτοπ του, και μπηκε κανονικας και αυτος με το λαπτοπ του στο δικτυο του γειτονα. σκεφτηκα στην αρχη να κανουμε τραμπα τις κεραιες και να τελειωνουμε εκει το θεμα, αλλα ειπαμε μηπως βγει παλι το ιδιο προβλημα και ζαλιζουμε παλι τα αρχιδια μας, και αποφασισαμε για φορματ. εγινε το φορματ και τελος καλο ολα καλα. οσο για την ip και τα αλλα τα εχω σημειωμενα ολα.Αυτό ήταν το πρόβλημα δεν υπήρχε αμφιβολία. Αλλωστε το έδειξε όταν δοκίμασες την κάρτα σε άλλο PC.
Απλά το όλο θέμα ήταν να βρούμε το πρόβλημα των Windows. Για αυτό σου ζητούσα να σημειώσεις την IP και όλα τα υπόλοιπα.
Το κακό είναι ότι θα έπρεπε να το βλέπω για να το ψάξω παραπάνω.
Αλλωστε το format είναι η τελευταία λύση.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
PC problem - Help!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 298K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
ο φιλος που εκανε το φορματ ηρθε με το λαπτοπ του και εφερε και δικη του ασυρματη κεραια εξωτερικη. βαλαμε την δικη του ασυρματη σε εμενα και ο υπολογιστης μου βρηκε το δικτυο του γειτονα απευθειας και μπηκε κανονικα. βαλαμε την δικη μου κεραια στο λαπτοπ του, και μπηκε κανονικας και αυτος με το λαπτοπ του στο δικτυο του γειτονα. σκεφτηκα στην αρχη να κανουμε τραμπα τις κεραιες και να τελειωνουμε εκει το θεμα, αλλα ειπαμε μηπως βγει παλι το ιδιο προβλημα και ζαλιζουμε παλι τα αρχιδια μας, και αποφασισαμε για φορματ. εγινε το φορματ και τελος καλο ολα καλα. οσο για την ip και τα αλλα τα εχω σημειωμενα ολα.
Αυτό δείχνει πιθανό πρόβλημα στη συμβατότητα των υλικών. Πιθανον καποιος driver να "κτυπησε" και μετά δεν καθόταν με τίποτα.
LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 353
- Πόντοι
- 36
Πιθανόν ήθελε καλό καθάρισμα ο driver της κάρτας δικτύου και μετά ξαναεγκατάσταση.ο φιλος που εκανε το φορματ ηρθε με το λαπτοπ του και εφερε και δικη του ασυρματη κεραια εξωτερικη. βαλαμε την δικη του ασυρματη σε εμενα και ο υπολογιστης μου βρηκε το δικτυο του γειτονα απευθειας και μπηκε κανονικα. βαλαμε την δικη μου κεραια στο λαπτοπ του, και μπηκε κανονικας και αυτος με το λαπτοπ του στο δικτυο του γειτονα. σκεφτηκα στην αρχη να κανουμε τραμπα τις κεραιες και να τελειωνουμε εκει το θεμα, αλλα ειπαμε μηπως βγει παλι το ιδιο προβλημα και ζαλιζουμε παλι τα αρχιδια μας, και αποφασισαμε για φορματ. εγινε το φορματ και τελος καλο ολα καλα. οσο για την ip και τα αλλα τα εχω σημειωμενα ολα.
μαλλον κατι τετοιο παιχτηκε φιλε μου.Αυτό δείχνει πιθανό πρόβλημα στη συμβατότητα των υλικών. Πιθανον καποιος driver να "κτυπησε" και μετά δεν καθόταν με τίποτα.
Πιθανόν ήθελε καλό καθάρισμα ο driver της κάρτας δικτύου και μετά ξαναεγκατάσταση.
τις μερες που παιδευομουνα πανω απο 5-6 φορες εγκατεστησα και απεγκατεστησα τους driver τις καρτας και απο το cd τις εταιριας, αλλα και απο το site τις εταιριας και δεν εγινε τιποτα.
LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 353
- Πόντοι
- 36
χρειαζόνταν να τους καθαρίσεις και από την registry.
Τα Windows κρατάνε διάφορες πληροφορίες για πάντα.
πως γινετε αυτος ο καθαρισμος;χρειαζόνταν να τους καθαρίσεις και από την registry.
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
πως γινετε αυτος ο καθαρισμος;
Ο καλός γίνεται manual αρκεί να ξέρεις καλά τι κάνεις! Δεν παίζεις με την registry.
Υπάρχουν και διάφορα registry cleaner προγράμματα (πχ cc cleaner)
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Πηγα και μου αλλαξανε το πληκτρολογιο του λαπτοπ που ειχε ορισμενα χαλασμενα πληκτρα για να μη καταντησω να γραφω σαν τον Γιασου.Αλλαγη πληκτρολογιου και καθαρισμα Γουιντοους,συνολο 70 ευρω.Τωρα που το χρησιμοποιω,διαπιστωσα οτι δεν εχει πανω και ελληνικους χαρακτηρες μαζι με λατινικους οπως ειχε το αρχικο του λαπτοπ.Για οικονομια δε μου εβαλε η δεν υπαρχει αν δεν ειναι το γνησιο του υπολογιστη.
Πολλά σου πήραν αλλά και αυτοι τι να κανουν;Κλεφτες να γίνουν;Εψαξες ποσο εχει το ανταλλακτικό;Βία 40€ ,δεν νομίζω παραπάνω.Πηγα και μου αλλαξανε το πληκτρολογιο του λαπτοπ που ειχε ορισμενα χαλασμενα πληκτρα για να μη καταντησω να γραφω σαν τον Γιασου.Αλλαγη πληκτρολογιου και καθαρισμα Γουιντοους,συνολο 70 ευρω.Τωρα που το χρησιμοποιω,διαπιστωσα οτι δεν εχει πανω και ελληνικους χαρακτηρες μαζι με λατινικους οπως ειχε το αρχικο του λαπτοπ.Για οικονομια δε μου εβαλε η δεν υπαρχει αν δεν ειναι το γνησιο του υπολογιστη.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Τα εδωσα ασυζητητι επειδη απ οτι ειδα ολοι απο 60 ευρω και ανω ζητουσαν.10 ευρω μονο για τις αλλες ψιλοδουλειες.Απογοητευθηκα ομως που δεν ειχε ελληνικους χαρακτηρες οπως το γνησιο.Πολλά σου πήραν αλλά και αυτοι τι να κανουν;Κλεφτες να γίνουν;Εψαξες ποσο εχει το ανταλλακτικό;Βία 40€ ,δεν νομίζω παραπάνω.
sperminator_tx
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
οι σελιδες που μπαινω βγαινουν μεγενθυμενες.καποιο κουμπι μαλλον πατησα κατα λαθος.μηπως ξερει κανεις φιλος πως επανερχομαι στις κανονικες?εχω windows 8
sersegas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 248
- Πόντοι
- 2.277
οι σελιδες που μπαινω βγαινουν μεγενθυμενες.καποιο κουμπι μαλλον πατησα κατα λαθος.μηπως ξερει κανεις φιλος πως επανερχομαι στις κανονικες?εχω windows 8
Αλτ συν το πληκτρο -
sperminator_tx
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
ctrl και - ηταν τελικα....thanks παντως!
Επισκέπτης
Εκανα καποια μαλακια και το youtube μικρινε τα βιντεο και τα γραμματα. Επισης αντι να μου βγαζει τα βιντεο παλι δεξια τα βγαζει απο κατω. Πως μπορω να το εμαναφερω. Τα γραμματα εγιναν τοσο μικρα που σχεδον δεν τα βλεπω
LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 353
- Πόντοι
- 36
Μόνο στο Youtube?
Δοκίμασες με άλλον browser?
Επισκέπτης
Μόνο στο Youtube?
Με τον chrome ολα καλα. Οταν ανοιγω το youtube με mozila υπαρχει το προβλημα που αναφερα
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Εδω ο κοσμος χανεται κι εσυ με το PC σου...Με τον chrome ολα καλα. Οταν ανοιγω το youtube με mozila υπαρχει το προβλημα που αναφερα
LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 353
- Πόντοι
- 36
Λοιπόν πάνω δεξιά στον mozilla υπάρχει ένα κουμπί ( τρεις παύλες ) κάνεις κλικ εκει και μετά ιδιότητες
Στο σημείο που λέει περιέχομενο κάνουμε κλικ και εκεί κοιτάς πρώτα εάν είναι τσεκατισμένο το κουτί που λέει εάν επιτρέπεις στις σελίδες να χρησιμοποιούν τα δικά τους font κλπ.
Κάπου εκεί είναι το προβλημα σου μάλον.
Ακριβώς τα κείμενα στα ελληνικά δεν τα ξέρω έχω αγγλικά στο λειτουργικό μου.
Στο σημείο που λέει περιέχομενο κάνουμε κλικ και εκεί κοιτάς πρώτα εάν είναι τσεκατισμένο το κουτί που λέει εάν επιτρέπεις στις σελίδες να χρησιμοποιούν τα δικά τους font κλπ.
Κάπου εκεί είναι το προβλημα σου μάλον.
Ακριβώς τα κείμενα στα ελληνικά δεν τα ξέρω έχω αγγλικά στο λειτουργικό μου.
LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 353
- Πόντοι
- 36
Ο κόσμος δεν χάθηκε και ουτε θα χαθεί απλά δεν τους έχουμε πάρει στο κηνύγι αριστερούς, δεξιούς κλπ. πολιτικούς για να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να παίζουν κανένα παιχνίδι στην πλάτη μας.Εδω ο κοσμος χανεται κι εσυ με το PC σου...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 118
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις