Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ο κόσμος δεν χάθηκε και ουτε θα χαθεί απλά δεν τους έχουμε πάρει στο κηνύγι αριστερούς, δεξιούς κλπ. πολιτικούς για να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να παίζουν κανένα παιχνίδι στην πλάτη μας.
Ποσο δικιο εχεις αλλα και ποιος σε ακουει..Την καλημέρα μου...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Kαλημερα παιδες...!Φιλος βρηκε ενα iphone6 στην Γερμανια και ηρθε Ελλαδα. Το ξεκλειδωσε αλλα φοβαται να του βαλει sim και να το δουλεψει. Υπαρχει τροπος να τον βρουν η να το δουλεψει χωρις φοβο?

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Kαλημερα παιδες...!Φιλος βρηκε ενα iphone6 στην Γερμανια και ηρθε Ελλαδα. Το ξεκλειδωσε αλλα φοβαται να του βαλει sim και να το δουλεψει. Υπαρχει τροπος να τον βρουν η να το δουλεψει χωρις φοβο?

θα ερθει ο σοιμπλε να τον συλλαβει.

υπαρχει περιπτωση μονο αν εχει βαλει καποιο προγραμμα αυτος που εχει το κινητο, ας του κανει ενα "Format" για να ειναι οκ , στο android ξερω διαδικασιες, iphone οχι αλλα λογικα κατι αντιστοιχο θα υπαρχει αφου λειτουργικο συστημα ειναι και αυτο

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

υπαρχει περιπτωση μονο αν εχει βαλει καποιο προγραμμα αυτος που εχει το κινητο, ας του κανει ενα "Format" για να ειναι οκ , στο android ξερω διαδικασιες, iphone οχι αλλα λογικα κατι αντιστοιχο θα υπαρχει αφου λειτουργικο συστημα ειναι και αυτο
Tου εχει κανει φορματ. Ειναι σε κατασταση νεου δλδ επιλεγεις γλωσσα κτλπ.Το εκλεισε ο τυπος απο το icloud αλλα το ανοιξε σε ενα καταστημα. ΤΟ ερωτημα ειναι ομως εαν μπει σε apple store και κατεβασει καμια εφαρμογη μηπως τον τσιμπισουν...

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Tου εχει κανει φορματ. Ειναι σε κατασταση νεου δλδ επιλεγεις γλωσσα κτλπ.Το εκλεισε ο τυπος απο το icloud αλλα το ανοιξε σε ενα καταστημα. ΤΟ ερωτημα ειναι ομως εαν μπει σε apple store και κατεβασει καμια εφαρμογη μηπως τον τσιμπισουν...

εφοσον του οχι κανει φορματ εννοω συνδεση με υπολογιστη και να περασει εκ νεου το λειτουργικο συστημα και οχι απλα "επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων" φανταζομαι πως το κινητο ειναι καθαρο, σου μιλαω με βαση το android τωρα οι πιο "ειδικοι" στα Iphone ας απαντησουν αλλιως ριξε μια ματια στο Που ειναι ολα τα γατονια μαζεμενα

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

Το ΙΜΕΙ δεν σβήνεται. Αυτό ελέγχουν οι εταιρείες.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Το ΙΜΕΙ δεν σβήνεται. Αυτό ελέγχουν οι εταιρείες.

φυσικα και σβηνονται και αλλαζουν αλλα ειναι πολυ επικινδυνη ως διαδικασια γιατι υπαρχει περιπτωση καταστροφης του κινητου

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
φυσικα και σβηνονται και αλλαζουν αλλα ειναι πολυ επικινδυνη ως διαδικασια γιατι υπαρχει περιπτωση καταστροφης του κινητου

Κοιτα οτι μπορεί ένα κινητό να μη  εκπέμπει το ΙΜΕΙ συμφωνώ. Απλά αυτο το κινητό είναι σαν φάρος μέσα στο σκοτάδι και εντοπίζεται άμεσα για πολλούς και διάφορους λόγους.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.628
Πόντοι
26.096
[move][size=20pt]ΕΡΩΤΗΣΗ.[/size][/move]

Καλημέρα!
Έως χθες χρησιμοποιούσα τον firefox αλλά τις τελευταίες μέρες κράσαρε συνέχεια. Για κάποιο λόγο κατέβαζε δυσανάλογα πολλά δεδομένα και γέμιζε την μνήμη. Τον απεγκατέστησα και τον επανεγκατέστησα αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε.
Κατέβασα τον google chrome. Λειτουργεί άψογα. Δεν έχω καταφέρει όμως να βρω στις ρυθμίσεις να διαγράφει αυτόματα το ιστορικό μετά το κλείσιμο της κάθε συνεδρίας ενώ τέτοια εντολή υπήρχε στον firefox.
Έχω βρει μόνο τον τρόπο να το κάνω χειροκίνητα και θα πρέπει αυτό να το κάνω κάθε φορά που κλείνω τον browser.
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου πει αν υπάρχει τέτοια εντολή για αυτόματη διαγραφή του ιστορικού κάθε φορά που κλείνω τον browser;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.816
Πόντοι
41.129
[move][size=20pt]ΕΡΩΤΗΣΗ.[/size][/move]

Καλημέρα!
Έως χθες χρησιμοποιούσα τον firefox αλλά τις τελευταίες μέρες κράσαρε συνέχεια. Για κάποιο λόγο κατέβαζε δυσανάλογα πολλά δεδομένα και γέμιζε την μνήμη. Τον απεγκατέστησα και τον επανεγκατέστησα αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε.
Κατέβασα τον google chrome. Λειτουργεί άψογα. Δεν έχω καταφέρει όμως να βρω στις ρυθμίσεις να διαγράφει αυτόματα το ιστορικό μετά το κλείσιμο της κάθε συνεδρίας ενώ τέτοια εντολή υπήρχε στον firefox.
Έχω βρει μόνο τον τρόπο να το κάνω χειροκίνητα και θα πρέπει αυτό να το κάνω κάθε φορά που κλείνω τον browser.
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου πει αν υπάρχει τέτοια εντολή για αυτόματη διαγραφή του ιστορικού κάθε φορά που κλείνω τον browser;

o firefox ειναι ο πιο αχρηστος, συνεχεια κρασσαρει και σε εμενα τα ιδια εκανε, ο chrome που εβαλα οπως λες και εσυ δε σβηνει αυτοματα το ιστορικο πρεπει να το κανεις χειροκινητα,δεν υπαρχει λυση.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.628
Πόντοι
26.096
o firefox ειναι ο πιο αχρηστος, συνεχεια κρασσαρει και σε εμενα τα ιδια εκανε, ο chrome που εβαλα οπως λες και εσυ δε σβηνει αυτοματα το ιστορικο πρεπει να το κανεις χειροκινητα,δεν υπαρχει λυση.

Ευχαριστώ!
Αν και  μου φαίνεται πολύ περίεργο να μην υπάρχει τέτοια εντολή.
Μήπως υπάρχει και δεν μπορούμε να την βρούμε;
Κρατώ την απάντησή σου αλλά αν κάποιος άλλος ξέρει κάτι ας μας το επιβεβαιώσει ή ας μας διαφωτίσει.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.628
Πόντοι
26.096
Υπάρχει λύση.
Μου την έδωσε ο κ. eraser στο νήμα των παππούληδων!
Το έκανα και λειτούργησε. Διαγράφεται αυτόματα το ιστορικό!!!!!!!!!!

Καλημέρα Μπλιζ!

Για να μην γράφω, πάρε αυτό το λινκ με εικόνες για να σε βοηθήσει.

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Υπάρχει λύση.
τωρα τελευταια το pc χρεαζεται κανα 10λεπτο
για να ανοιξει και κανα 5λεπτο να φορτωσει facebook
και bou.υποθετω ιος και παει για format?

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.628
Πόντοι
26.096

Σίγουρα έχει θέμα αλλά δεν μπορώ να σας βοηθήσω. Δεν είμαι ειδικός.

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.656
Πόντοι
31.558
Κάνε τα βασικά για αρχή έλεγχο δίσκων για τυχόν σφάλματα, μετά ανασυγκρότηση δισκων, μετά χρησιμοποίησε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα για σβήσιμο περιττών αρχειων, διόρθωση μητρώου συστήματος πχ ccleaner Και καλή επιτυχία

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Κάνε τα βασικά για αρχή έλεγχο δίσκων για τυχόν σφάλματα, μετά ανασυγκρότηση δισκων, μετά χρησιμοποίησε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα για σβήσιμο περιττών αρχειων, διόρθωση μητρώου συστήματος πχ ccleaner Και καλή επιτυχία
τα χω κανει ολα αυτα φιλος.ευχαριστω παντως

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16

Τυπε μπορει να τα φτυνει ο δισκος. Ειδικα αν ειναι seagate εκτος εγγυησης παρε μπακαπ γιατι αυτη ειναι η αρχη του τελους

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.816
Πόντοι
41.129
Υπάρχει λύση.

τυπε για cookies λεει οτι σβηνει αυτοματα οχι για ιστορικο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom