Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
windows7 εχω περασμενα. εχει συγκεκριμενο τροπο για ανζητηση ασυρματων δικτυων. δεν νομιζω να γινετε αναζητηση με αλλον τροπο.
Δοκίμασες να το διαγραψεις τελείως το δικτυο και να το βαλεις να ψαξει παλι;

cum gun

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Like
11
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Exω συνδεμενω με ιντερνετ σταθερο υπολογιστη μεσω wi-fi απο γειτονα.εν γνωση του φυσικα.εχω κωδικους.ενω λειτουργουσε κανονικα και ειχα προσβαση,σημερα ξαφνικα ο υπολογιστης δεν μπορει να συνδεθει.στην αναζητηση που εκανα ενω βρισκει αλλα δικτυα,αυτο που ημουν συνδεμενος δεν το βρισκει καθολου,λες και ειναι κλειστο. Με το κινιτο συνδεομε κανονικα στο δικτυο του γειτονα.λειτουργει κανονικα.νομιζω οτι προβλημα του υπολογιστη.ξερει κανεις πως διορθονετε; windows7 εχω περασμενα στο σταθερο.
Λυση:
Λες στον γείτονα (η πας εσύ από εκει)  να μπει στη διεύθυνση του ρούτερ από τον δικό του υπολογιστή)(συνήθως είναι 192.168.1.1 (ανάλογα το ρούτερ μπορεί να αλλάξει ελάχιστα πχ να είναι στο τέλος. 2) και πας στις ρυθμίσεις του wifi.
Εκεί αλλάζεις το channel από auto (που σίγουρα είναι)  σε μικρότερο νούμερο πχ 2 ή 3.
Αποθηκεύεις. 
Πας σπίτι σου, βρίσκεις το δίκτυο και μπαίνεις.
Δε θα ξανά  έχεις  τέτοιο θέμα.
Αν έχεις θέμα στο να το κάνεις (δε σκαμπαζεις) δώσε μας τον τυπο του ρούτερ και θα σου πω ακριβώς τι να κάνεις.
Ενημέρωσε

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Δοκίμασες να το διαγραψεις τελείως το δικτυο και να το βαλεις να ψαξει παλι;
ναι φιλε μου αυτο το εχω κανει.

Υπάρχου δύο τρόποι:
- Πρώτος είναι ο εξ'ορισμού αναζήτηση από τα Windows
- Δεύτερος εάν εγκατασταθή το λογισμικό που συνοδεύει τους οδηγούς της κάρτας δικτύου
Αλλά και στα δύο ακούγεται περίεργο μόνο ένα δίκτυο να μην εμφανίζεται.
Γι'αυτό επιμένω για το Linux Live CD για να βεβαιωθούμε ότι φταίνε μόνο τα Windows.

φιλε μονος μου δεν νομιζω να μπορω να κανω αυτο με το linux live cd.
για το δευτερο αν γινεις λιγο πιο αναλυτικος ισως μπορεσω να το κανω.
η μαρκα τις κεραιας ειναι tenda w311u.
το λογισμικο τις κεραιας το εχω περασμενο μεσα στον υπολογιστη.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Λυση:
Λες στον γείτονα (η πας εσύ από εκει)  να μπει στη διεύθυνση του ρούτερ από τον δικό του υπολογιστή)(συνήθως είναι 192.168.1.1 (ανάλογα το ρούτερ μπορεί να αλλάξει ελάχιστα πχ να είναι στο τέλος. 2) και πας στις ρυθμίσεις του wifi.
Εκεί αλλάζεις το channel από auto (που σίγουρα είναι)  σε μικρότερο νούμερο πχ 2 ή 3.
Αποθηκεύεις. 
Πας σπίτι σου, βρίσκεις το δίκτυο και μπαίνεις.
Δε θα ξανά  έχεις  τέτοιο θέμα.
Αν έχεις θέμα στο να το κάνεις (δε σκαμπαζεις) δώσε μας τον τυπο του ρούτερ και θα σου πω ακριβώς τι να κάνεις.
Ενημέρωσε

technicolor tg589vn/tg788vn ειναι το ρουτερ. forthnet συνδεση.

cum gun

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Like
11
Πόντοι
1
Στον υπολογιστή του ρούτερ.
Ανοίγεις Mozilla η ότι άλλο θες
Πατάς για διεύθυνση  192.168.0.1
Βαζεις user admin
Pass admin
Στην οθόνη που σου βγάζει πας στην τελευταία επιλογή wireless
Αλλάζεις  το auto σε πως είπαμε Βαλε 2
Κάνεις save.
Πας στο σπίτι σου και δοκιμάζεις αν το βρίσκει.
Καλού κακού κάνεις και ένα off-on στο διακόπτη του ρούτερ πριν πας σπίτι σου

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Βαζεις user admin
Pass admin
Κάνεις save.
ok φιλε μου και σε ευχαριστω πολυ.
αυριο θα το κανω ομως αυτο διοτι ο γειτονας κοιματε.
ευχομε να γινει με αυτο το τροπο.

cum gun

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Like
11
Πόντοι
1
Ακριβώς ίδια περίπτωση με αλλο ρούτερ.
Στο κινητό πάντα δίκτυο στον υπολογιστή με λοξυγγες.
Έπαιξε.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Βαζεις user admin
Pass admin
Κάνεις save.
φιλε μου το καναμε και αυτο αλλα δεν εγινε τιποτα.
νομιζω οτι το προβλημα ειναι στον υπολογιστη.

υπαρχει αλλος τροπος αναζητησης ασυρματων δικτυων, εκτος απο αυτον που εχουν τα windows7; εννοω αν γινετε και με αλλον τροπο αναζητηση ασυρματων δικτυων στα windows7;

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
φιλε μου το καναμε και αυτο αλλα δεν εγινε τιποτα.
νομιζω οτι το προβλημα ειναι στον υπολογιστη.

υπαρχει αλλος τροπος αναζητησης ασυρματων δικτυων, εκτος απο αυτον που εχουν τα windows7; εννοω αν γινετε και με αλλον τροπο αναζητηση ασυρματων δικτυων στα windows7;
Εάν μπορείς κάνε unistall τους οδηγούς από την ασύρματη κάρτα δικτύου που χρησημοποιείς - reboot και ξανα εγκατάσταση.
Σημ. Θα διαγραφούν τα passwords από τα ασύρματα δίκτυα που έχεις αποθηκέυση.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Εάν μπορείς κάνε unistall τους οδηγούς από την ασύρματη κάρτα δικτύου που χρησημοποιείς - reboot και ξανα εγκατάσταση.
το εχω κανει 3 φορες ως τωρα. και μαλιστα το εκανα απο το cd που ειχε η καρτα οταν την αγορασα.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα που να βρισκει τα ασυρματα δικτυα που ειναι κρυφα;

μηπως πατησε ο γειτονας εκανε καμια μαλακια καταλαθος και εκανε το ασυρματο δικτυο να ειναι κρυφο;

ισως ρωταω μαλακια τωρα, διοτι το κινητο βρισκει κανονικα το δικτυο και συνδεετε.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα που να βρισκει τα ασυρματα δικτυα που ειναι κρυφα;

μηπως πατησε ο γειτονας εκανε καμια μαλακια καταλαθος και εκανε το ασυρματο δικτυο να ειναι κρυφο;

ισως ρωταω μαλακια τωρα, διοτι το κινητο βρισκει κανονικα το δικτυο και συνδεετε.
Εφόσον το βρίσκεις με το κινητό σου δεν είναι κρυφό.
Και από ότι είπες προηγουμένος δοκίμασες την κάρτα και σε άλλο PC και δούλεψε βρήκε το συγκεκριμένο δίκτυο και συνδέθηκε.
Θα επιμείνω να δοκιμάσεις ενα Linux Live CD.
Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απλά και μόνο boot από το CD.
Θα βεβαιωθούμε οτι φταίει μόνο το λειτουργικό.
Βέβαια υπάρχει η λύση να παρεις ένα laptop από κάποιο γνωστο σου να εγκαταστήσεις την κάρτα σου και να δεις εάν λειτιυργεί.
Εαν ναι τότε φταίει κάτι στα Windows οπότε ίσως ένα format και εγκατάσταση πάλι των Windows να είναι η λύση.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Εφόσον το βρίσκεις με το κινητό σου δεν είναι κρυφό.
Και από ότι είπες προηγουμένος δοκίμασες την κάρτα και σε άλλο PC και δούλεψε βρήκε το συγκεκριμένο δίκτυο και συνδέθηκε.
Θα επιμείνω να δοκιμάσεις ενα Linux Live CD.
Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απλά και μόνο boot από το CD.
Θα βεβαιωθούμε οτι φταίει μόνο το λειτουργικό.
Βέβαια υπάρχει η λύση να παρεις ένα laptop από κάποιο γνωστο σου να εγκαταστήσεις την κάρτα σου και να δεις εάν λειτιυργεί.
Εαν ναι τότε φταίει κάτι στα Windows οπότε ίσως ένα format και εγκατάσταση πάλι των Windows να είναι η λύση.
μαλλον το 2ο θα γινει αυριο, θα φερει ενας φιλος το λαπτοπ κια θα κανουμε αυτο.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Ανυπομονώ για το αποτέλεσμα
εγω να δεις. δες τωρα τι γινετε να σε κουφανω ακομα περισσοτερο φιλε μου..

αυτη τη στιγμη ειμαι μεσα στο ιντερνετ απο το σταθερο που βρισκει ολα τα ασυρματα εκτος απο του γειτονα. τωρα ειμαι μεσα απο ασυρματο δικτυο που μου εδωσε τους κωδικους ενας αλλος γειτονας που μενει παραδιπλα. ενας φιλος μου εστειλε αυτο το προγραμματακι που εμφανιζει κρυφα δικτυα.
το περασα στον υπολογιστη και κανει καλη δουλεια. στην αναζητηση με windows μου βγαζει γυρω στα 8-10 ασυρματα δικτυα, ενω με αν κανω αναζητηση με το προγραμματακι βγαζει γυρω στα 15. δηλαδη εβγαλε 5 παραπανω δικτυα, αν υποθεσουμε οτι ειναι κρυφα.  το δικτυο του γειτονα δεν βρεθηκε με αυτο το προγραμματακι, αρα δεν εκανε καμια μαλακια καταλαθος να το κανει κρυφο. το κινητο συνεχιζει και συνδεετε κανονικα στο δικτυο του γειτονα.
η υποθεση εχει γινει τσοντα φιλε μου εντελως οπως βλεπεις.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
εγω να δεις. δες τωρα τι γινετε να σε κουφανω ακομα περισσοτερο φιλε μου..

αυτη τη στιγμη ειμαι μεσα στο ιντερνετ απο το σταθερο που βρισκει ολα τα ασυρματα εκτος απο του γειτονα. τωρα ειμαι μεσα απο ασυρματο δικτυο που μου εδωσε τους κωδικους ενας αλλος γειτονας που μενει παραδιπλα. ενας φιλος μου εστειλε αυτο το προγραμματακι που εμφανιζει κρυφα δικτυα.
το περασα στον υπολογιστη και κανει καλη δουλεια. στην αναζητηση με windows μου βγαζει γυρω στα 8-10 ασυρματα δικτυα, ενω με αν κανω αναζητηση με το προγραμματακι βγαζει γυρω στα 15. δηλαδη εβγαλε 5 παραπανω δικτυα, αν υποθεσουμε οτι ειναι κρυφα.  το δικτυο του γειτονα δεν βρεθηκε με αυτο το προγραμματακι, αρα δεν εκανε καμια μαλακια καταλαθος να το κανει κρυφο. το κινητο συνεχιζει και συνδεετε κανονικα στο δικτυο του γειτονα.
η υποθεση εχει γινει τσοντα φιλε μου εντελως οπως βλεπεις.
Δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο αυτό.
99,99999999% κατι συμβαίνει με τα windows.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο αυτό.
99,99999999% κατι συμβαίνει με τα windows.
οκ φιλε μου εστω οτι ειναι τo προβλημα στα windows.

πως ειναι δυνατον να φαει κολημα μονο στο συγκεκριμενο ασυρματο δικτυο; αυτο ειναι που δεν καταλαβαινω εγω, να μην εβρισκε κανενα δικτυο οκ ενταξει υπαρχει προβλημα. αλλα μονο σε ενα δικτυο δεν ειναι λιγο περιεργο;

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Ναι είναι για αυτό αύριο θα πρέπει να σημειώσεις την IP που σου δίνει το router του γείτονα.
Εαν συνδεθείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom