Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
παιδια καλησπερα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα...οταν π.χ ειμαι στο ιντερνετ γινεται καθε 1-2 λεπτα απο μονο του σαν να πατιεται στην γραμμη εργασιων και να φευγει απ το παραθυρο που ειμαι...δεν το κλεινει απλα σαν να παταω στην γραμμη εργαλειων ειναι ανοιχτο ουτε ελαχιστοποιηση κανει απλα φευγει και αν π.χ γραφω στο φβ κατι στο τσατ σταματαει να γραφει σαν να κλικαρω αλλου η αν ρολαρω για να κατεβει η σελιδα σταματαει να ρολαρει πρεπει πρωτα να κανω κλικ...καταλαβατε?
Καλησπέρα
Ανοιξε τον Task Manager και ψάξε για κάποια διεργασία που στο κάνει αυτό.
Οποια δεις που δεν έχει σχέση με τα προγράμματα που έχεις και τρέχουν και δεν έιναι των Windows σταμάτα την.
Θέλει λίγο ψάξιμο.
Εαν θέλεις και μπορείς κάνε ένα screenshoot από την λίστα στον Task Manager ( Ctrl+Alt+Del ) και επιλέγεις.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Καλησπερα σε ολους. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Exω συνδεμενω με ιντερνετ σταθερο υπολογιστη μεσω wi-fi απο γειτονα.εν γνωση του φυσικα.εχω κωδικους.ενω λειτουργουσε κανονικα και ειχα προσβαση,σημερα ξαφνικα ο υπολογιστης δεν μπορει να συνδεθει.στην αναζητηση που εκανα ενω βρισκει αλλα δικτυα,αυτο που ημουν συνδεμενος δεν το βρισκει καθολου,λες και ειναι κλειστο. Με το κινιτο συνδεομε κανονικα στο δικτυο του γειτονα.λειτουργει κανονικα.νομιζω οτι προβλημα του υπολογιστη.ξερει κανεις πως διορθονετε; windows7 εχω περασμενα στο σταθερο.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Εαν το PC σου δεν έχει τίποτα ιους τότε πρέπει να ψάξεις στο router του γείτονα μήπως σε έκοψε καταλάθος.
Κανε όμως κανα update στην ασύρματη κάρτα.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Εαν το PC σου δεν έχει τίποτα ιους τότε πρέπει να ψάξεις στο router του γείτονα μήπως σε έκοψε καταλάθος.
Κανε όμως κανα update στην ασύρματη κάρτα.
.    Οταν λες να με εκοψε απο το ρουτερ τι εννοεις; απο κινητο μπαινω κανονικα. update πως κανω στην καρτα;

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
.    Οταν λες να με εκοψε απο το ρουτερ τι εννοεις; απο κινητο μπαινω κανονικα. update πως κανω στην καρτα;
Υπάρχει η δυνατότητα μέσα στο router να αποκλήσεις συγκεκριμένα ας πούμε PC να συνδέονται στο router.
Την κάρτα την κάνεις update μέσα απο το site του κατασκευαστή.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Υπάρχει η δυνατότητα μέσα στο router να αποκλήσεις συγκεκριμένα ας πούμε PC να συνδέονται στο router.
Την κάρτα την κάνεις update μέσα απο το site του κατασκευαστή.
δεν γνωριζει τετοια πραγματα ο γειτονας φιλε μου να κανει.πως βρισκω τι μαρκα καρτα εχω ωστε να μπω στο siteτου κατασκευαστη;

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Δεν μπορώ να ξέρω τι γνωρίζει ο γείτονας υπάρχουν διάφορα άρθρα για τέτοια ζητήματα.
Να ρωτήσω για σίγουρα άλλα ασύρματα δίκτυα βρίσκει;

Φαντάζομαι είναι εξωτερική USB οπότε δες τη λεει επάνω.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Δεν μπορώ να ξέρω τι γνωρίζει ο γείτονας υπάρχουν διάφορα άρθρα για τέτοια ζητήματα.
Να ρωτήσω για σίγουρα άλλα ασύρματα δίκτυα βρίσκει;

Φαντάζομαι είναι εξωτερική USB οπότε δες τη λεει επάνω.
βρισκει αλλα ασυρματα δικτυα.σε ενα ασυρματο δικτυο που βρισκει βαζω κωδικο που μου εδωσε ο ιδιοκτητης του και δεν μπαινει.το δικτυο που χρησιμοποιουσα συνεχιζει να μην το βρισκει καθολου.απο το κινητο συνδεομε κανονικα και στο δικτυο του γειτονα αλλα και στο αλλο ασυρματο που μου εδωσε τους κωδικους ο ιδιοκτητης. Οκ βρικα την μαρκα τις κεραιας.αλλα δεν χρειαζοτανε αναβαθμηση.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Ψάξε για ιούς και διάφορα σκουλήκια ( malwarebytes )

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Εαν θέλεις μπορείς να δοκιμάσεις το εξής

Βρες ενα Live CD από κάποιον φίλο σου κάνε boot με αυτό και δοκίμασε την κάρτα.
Εάν δουλεύει τότε έχεις πρόβλημα με τα Windows σαν λειτουργικό.
Εάν οχι τότε έχεις πρόβλημα με την κάρτα και απλά την αλλάζεις.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Εαν θέλεις μπορείς να δοκιμάσεις το εξής

Βρες ενα Live CD από κάποιον φίλο σου κάνε boot με αυτό και δοκίμασε την κάρτα.
Εάν δουλεύει τότε έχεις πρόβλημα με τα Windows σαν λειτουργικό.
Εάν οχι τότε έχεις πρόβλημα με την κάρτα και απλά την αλλάζεις.
μετα απο 100 προσπαθειες τελικα μπορεσε και μπηκε και λειτουργουσε κανονικα το pc στο ασυρματο δικτυο του φιλου που εβγαζε στην αναζητηση και μας εδωσε τους κωδικους τους. το ασυρματο δικτυο του γειτονα που συνδεομε συνεχιζει να μην τον βρισκει στην αναζητηση δικτυων. με τα κινητα μπαινουνε στο δικτυο κανονικα και εγω και ο γειτονας μου, οπως επισης μπαινει και με το ταμπλετ που εχει.
ευχαριστω φιλε παντως για την βοηθεια σου. αν εχεις να προτινεις κατι αλλο θα ειναι καλα.ηδη εχω αρχισει να σκεφτομε για φορματ απο την ωρα που ειπες οτι μπορει να φταιει το λειτουργικο συστημα σε κατι.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
μετα απο 100 προσπαθειες τελικα μπορεσε και μπηκε και λειτουργουσε κανονικα το pc στο ασυρματο δικτυο του φιλου που εβγαζε στην αναζητηση και μας εδωσε τους κωδικους τους. το ασυρματο δικτυο του γειτονα που συνδεομε συνεχιζει να μην τον βρισκει στην αναζητηση δικτυων. με τα κινητα μπαινουνε στο δικτυο κανονικα και εγω και ο γειτονας μου, οπως επισης μπαινει και με το ταμπλετ που εχει.
ευχαριστω φιλε παντως για την βοηθεια σου. αν εχεις να προτινεις κατι αλλο θα ειναι καλα.ηδη εχω αρχισει να σκεφτομε για φορματ απο την ωρα που ειπες οτι μπορει να φταιει το λειτουργικο συστημα σε κατι.
Το μόνο που θα προτείνω πριν το format είναι κάνε ένα τεστ στην κάρτα να είσαι σιγουρος.
Γιατί εάν κάνεις format και δεν δουλέψει πάλι τότε τσάμπα κόπος και χαμένος χρόνος.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
δεν γνωριζει τετοια πραγματα ο γειτονας φιλε μου να κανει.πως βρισκω τι μαρκα καρτα εχω ωστε να μπω στο siteτου κατασκευαστη;
Εναρξη->Πίνακας Ελεγχου->Σύστημα->Διαχειρηση Συσκευών->Προσαρμογείς Δικτύου και σου βγαζει μαρκα κ μοντελο

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Το μόνο που θα προτείνω πριν το format είναι κάνε ένα τεστ στην κάρτα να είσαι σιγουρος.
Γιατί εάν κάνεις format και δεν δουλέψει πάλι τότε τσάμπα κόπος και χαμένος χρόνος.
συνδεσαμε την κεραια μου σε αλλο σταθερο υπολογιστη και βρηκε κανονικα το δικτυο του γειτονα και εκανε συνδεση.ο δικος μου υπολογιστης συνεχιζει να βρισκει αλλα ασυρματα δικτυα εκτος απο του γειτονα μου. αρα δεν ειναι προβλημα με την κεραια. στα αλλα ασυρματα που βρισκει συνεδετε κανονικα ο υπολογιστης μου. μονο του γειτονα μου δεν βρισκει στην αναζητηση. μηπως υπαρχει καποιος ιος  και εχει μπλοκαρει το συγκεκριμενο  ασυρματο δικτυο ο υπολογιστης;

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
συνδεσαμε την κεραια μου σε αλλο σταθερο υπολογιστη και βρηκε κανονικα το δικτυο του γειτονα και εκανε συνδεση.ο δικος μου υπολογιστης συνεχιζει να βρισκει αλλα ασυρματα δικτυα εκτος απο του γειτονα μου. αρα δεν ειναι προβλημα με την κεραια. στα αλλα ασυρματα που βρισκει συνεδετε κανονικα ο υπολογιστης μου. μονο του γειτονα μου δεν βρισκει στην αναζητηση. μηπως υπαρχει καποιος ιος  και εχει μπλοκαρει το συγκεκριμενο  ασυρματο δικτυο ο υπολογιστης;
Ετσι όπως μου το περιγράφης φαίνεται ότι κάτι έχει αλλάξη από την μεριά του γείτονα και όχι από εσένα.
Ειδικότερα όπως σου είπα στην αρχή μήπως μπλόκαρε την σύνδεση μόνο του υπολογιστή σου.
Τώρα να υπάρχει τόσο επιλεκτικός ιός και να αποκλείει μόνο ένα ασύρματο δίκτυο η αλήθεια είναι πως δεν έχω δει.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Κάνε ένα τεστ με ένα Linux Live CD και δες εάν θε συνδεθεί.
Σημείωσε τη IP σου δίνει το router του γείτονα.
Ψάξε ξανά για ασύρματα δίκτυα μήπως υπάρχει κάπου καμιά επιλογή και άλλα δίκτυα και είναι εκεί;

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Ετσι όπως μου το περιγράφης φαίνεται ότι κάτι έχει αλλάξη από την μεριά του γείτονα και όχι από εσένα.
Ειδικότερα όπως σου είπα στην αρχή μήπως μπλόκαρε την σύνδεση μόνο του υπολογιστή σου.
Τώρα να υπάρχει τόσο επιλεκτικός ιός και να αποκλείει μόνο ένα ασύρματο δίκτυο η αλήθεια είναι πως δεν έχω δει.
απο την μερια του γειτονα δεν εχει αλλαξει κατι. για να καταλαβεις του δινω καποια χρηματα για να μου δινει ιντερνετ. επισης το σεναριο να εχει βαλει χερι στο ρουτερ ο γειτονας ουτε μια στο μυριο, διοτι δεν γνωριζει πολλα απο υπολογιστες και τετοια.  εχουμε κανει reset του ρουτερ και δεν εγινε τιποτα. κοιτα εκτος απο ιο μηπως καποιο προγραμμα εχει μπλοκαρει το συγκεκριμενο δικτυο. δεν ξερω τι να πω ρε φιλε. τα εχω παιξει απο εχ8ες με αυτο το θεμα.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Κάνε ένα τεστ με ένα Linux Live CD και δες εάν θε συνδεθεί.
Σημείωσε τη IP σου δίνει το router του γείτονα.
Ψάξε ξανά για ασύρματα δίκτυα μήπως υπάρχει κάπου καμιά επιλογή και άλλα δίκτυα και είναι εκεί;
windows7 εχω περασμενα. εχει συγκεκριμενο τροπο για ανζητηση ασυρματων δικτυων. δεν νομιζω να γινετε αναζητηση με αλλον τροπο.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
windows7 εχω περασμενα. εχει συγκεκριμενο τροπο για ανζητηση ασυρματων δικτυων. δεν νομιζω να γινετε αναζητηση με αλλον τροπο.
Υπάρχου δύο τρόποι:
- Πρώτος είναι ο εξ'ορισμού αναζήτηση από τα Windows
- Δεύτερος εάν εγκατασταθή το λογισμικό που συνοδεύει τους οδηγούς της κάρτας δικτύου
Αλλά και στα δύο ακούγεται περίεργο μόνο ένα δίκτυο να μην εμφανίζεται.
Γι'αυτό επιμένω για το Linux Live CD για να βεβαιωθούμε ότι φταίνε μόνο τα Windows.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom